![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Polako, sav XP sam potrošio :D Nešto me zanima, onaj prvi devastator potez je lagan, critical mass + mouse2 + E E sad imam ono što skočim iz orbite pa oštetim sve oko sebe, i kupio sam napredno to, da spikeovi izađu kad ja dernem od pod, i još nadogradio devastator da ono još veči spikeovi izlete iz zemlje kad ja doskočim. - ja mislio to ide po defaultu I sad, ja sam u critical massu, skočim iz orbite i samo zemlju protresem, nit spikeova nit devastatora :stoopid: :D |
mislim da ces moc kupit poslije verziju (devastatora) koja radi iz zraka....
|
Ma samo unistavajte Hiveove i Baze, tako se najbrze dobivaju pointovi
(s helikopterom to ide veoma brzo (ja sad imam sve kupljeno)) |
Ufff, sad mi je veselo, otpratio sam onu Bloodtox pumpu do centra, i sad ju moram braniti dok pumpa, a Elizabeth šalje huntere i leader huntere, na trečem sam valu sad, kad dolaze i oni iz zemlje što bacaju aute.
|
Citiraj:
Samo mali hint, nemoj se praviti da si vojnik, pretvori se u Alexa i rješavaj ih sa bladeom. Ili ako želiš ostati neprimjećen udari ih dok udaraju pumpu, i onda petama vjetra :D |
Citiraj:
... izašla Elizabeth Green, nije ni tak teška samo treba skužiti šta ju oštečuje, a to je taj harpun. Kad sam to skužio brzo sam ju sredio. |
Citiraj:
|
mogo si maznut tenk ili helić i strusit green-icu:D
|
Maznuo tenk, prozozao se malo, fajn ju oštetio i u roku 30ak sekundi me 4 Huntera okružilo ;)
Uzeo helić, ispalio jednu raketu, pogodilo me i srušilo 10ak onih zelenih kugli što ona puca ;) Ne vrijedi ti nikakav armor protiv Greenice, jer ništa nije dovoljno brzo da se izmakne od onog kamenja i onog zelenog, osim samog Alexa |
Borim se sa zadnjim bossom, nikad ga sredit :D
|
Ja sam na onome nosaču aviona, borim se sa Supreme Hunterom (jel to zadnji "boss"?)
Uffff, nije ni toliko težak koliko vremena ima malo prije nego nuklearka eksplodira... to me mući, da ima još minuta i pol više vremena sredio bi ga. Također kad se svi vojnici pokupe sa palube nemam više koga consume-at, što znaći nema critical massa za devastator attack. A rado mu stisnem devastator graveyard... Da bar ima neki template kako mu stun grunuti da će ostatiti takav tek toliko da se popnem i jos ga malo isječem, ali nikad neznaš kad češ ga stun-at Ako netko ima neki savjet kako ga brže riješti neka kaže... ili samo treba biti uporan i skakutati okolo... |
Odlična igra,wolverine završio u košu nakon par levela di dođe sve na isto...nakon problema sa zvukom sve radi ko podmazano :)
|
Citiraj:
|
Uspio sam ga sredit
Ponadao sam se da to nije zadnji boss, igra je prekratka i niš posebno. Nekako sam očekivao da će zadnji boss biti kčer od Elizabeth Green, no od nje osim u 2-3 cut scene ni traga ni glasa... Skupio 70 onih landmarkova :) I počeo igrati Wolverinea na hard :D |
Citiraj:
|
Imam mali problem sa jednom misijom. Kada prvi put otmem helikopter, i onda trebam uništit na vrhu zgrade one 3 detectora, nikako ih ne mogu uništit, tj. uopće se ne oštećuju. Jel to neki bug ili ja radim nešto krivo?
|
Moraš pratit upute i targetat sa TAB tipkom ;)
|
Evo baš sam uspio, malo sam bio glup :)
|
sad se sjetio na koju me igru ovo podsjeća,oni malo stariji će se sjetit za Playstationa,Soul Reaver,odlična igra isto..
|
Predobra je igra, InFamous sam također probao, recimo da su slični konceptualno, ali Prototype mi je zanimljiviji i bolji ( a i veći mi je gušt igrat na PC-u :) ), a wolverine je za klasu ispod lošiji imho..
Ako netko još nije probao, evo i jedne hrv recnezije, možda vas nagovori na to da ju nabavite :) Prototype recnezija na HCL-u. Uglavnom, ako niste probali, a volite akcijske avanutre, obavezno odigrajte, mnogo topla preporuka :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma pojačam ih do granice krčenja ali to nije ni približno dovoljno za potpun doživljaj :nono:
|
Citiraj:
|
ok, za sve one koji imaju probleme sa zvukom u igri, da im je pretiho, napravite sljedece:
Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Volume, dolje pod Speakre settings -> Advanced -> Speaker Setup, stavite 7.1 wide kad ne mislite vis eigrat onda nazad na desktop |
Great success! :goood: It works :fala:
|
pozdrav ekipo
imam problem zapeo sam na dijelu di moram pokupit neki genetski materijel prije neg explodira toranj tj dođem do njega kak mi je locirano na gpsu al neznam koju konbinaciju tipki moram stisnut da pokupim ta materijal molim vas za pomoč :) p,s igra je super i zarzna iako grafika nije ne nekom nivou al koga briga kad je sloboda mayhema prisutna :D |
Nikakva kombinacija tipki, samo sa Hammerfistom razbij toranj ;)
EDIT: Ima nekoliko misija sa tornjevima i nekoliko sa genetskim materijalom. Valjda sam pogodio traženu :D |
U jednoj misiji s genetskim materijalom trebas skupljati one svjetlece zute kugle
|
koji su hardware zahtjevi za igru?
|
instaliro...nisam ocekivao bas nista,dapace bio skeptican...al nakon 2min igre ,razvukla mi osmjeh na licu :D,dobar koncept !!
|
Presao sam je prije nekoliko minuta, i mogu reci da mi je to najbolja igra što se tiče takvog koncepta (spiderman, x-men etc).
Grafika: 8/10, nije ono što sma mislio da bude, al od tolko ubijanja nemaš ni vremena gledat sve teksture :D a i nisam netko tko u svako igri očekuje Crysis like grafiku Zvuk: 5/10, najviše zbog toga jer sma prvih 1h morao igrat onak da mi je sve tiho bilo Priča: 7.7 (xD), zanimljiva al bi trebala biti bolje razrađena, ok mi je ideja o tim vizijama, al su ipak trebali to sve malo upotpuniti Gameplay: 9/10, nema se što reči, samo da je ipak malo bolje napravljen stealth pristup, i neke sitnice |
kako si pobogu u samo nekoliko minuta shvatio da je prica nerazradjena?
i sposobnosti za stealth pristup (stealth grab, ono kad drukas lika da je on zeus...) ces dobit .. samo igraj malo vise..... |
pa prešao sam igru, (ne piše da sam je igrao nekiliko minuta, nego da sam je prije nekoliko završio)
|
:hitthewal:
|
pozz dobro jutro :D,evo sve koje muchi problem sa zvukom,a nije bilo uspjesno podesavanje u windosima :
http://rapidshare.com/files/25055346...elSat.exe.html javite kad ce trebat reupload,jer mi je acc isteko ...pa ide preko free :P |
moze pomoc..
zapeo sam na onom dijelu gdje treba consumat inficirane vojnike u bazi i kad ih consumam sta onda? napuni mi se onaj desni tab i dalje neznam sta napravit a tab se polako prazni i onda ispocetka help plz edit: rijeseno |
Preluda igra, samo je ne mogu igrati! ZAŠTO? Zato jer se iz čista mira sve sruši i komp sam restarta, ili samo zablokira cili sustav pa moram ručno restartat ili loada po ure pa opet moram ručno restartat, a najbolje je kad je pokrenem pa se odmah javi ona krasna poruka Prototype has encounterd a problem and needs to close, grrrrrrr. Što je najbolje od svega dok radi sve je ok nikakvi problemi se ne javljaju
Tri dana tražim rješenje i ne pronalazim ga. Inače konfiguracija mi prolazi minimum system req. Prije ove igrala sam crysis warhead i sve je bilo normalo, i sad opet kad ga pokrenem crysis radi, samo prototype neće da žvače i gotovo. Imam najnovije drivere, direct x9c, mijenjala rezoluciju, isključila sve što se dalo, sve stavila na min i opet se ruši, nakon pet minuta, po ure, nema pravila! Vidila sam da nisam jedina s ovim problem ali nijedno rješenje koje su drugi dali meni ne pomaže. Pa ako ima koja pametna glavica neka se javi, tako bih rado odigrala ovu igru..... Hvala konfig: graf. hd 3870 512mb, athlon 64 x2 6000+, 2 giga rama |
Evo još jedan problem u Prototypeu. Igram misiju "two tickets" i kad napokon uđem u tenk ništa se ne događa, umjesto da priča krene dalje samo dobijem kontrolu nad tenkom. Jel ima tko kakvo rješenje?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |