![]() |
Citiraj:
|
Hilfiger šal od cure i Pixmu MP140 od ostatka obitelji :)
|
LCD telkače od 82 i 106cm, a od dragog Flaubertovu knjigu :)
|
Citiraj:
|
Ja sam dobio 400kn za sta ce pasti neki HDD ili nesta slicno toga tipa.
|
Od staraca ce uskoro stic T200 , a već stigo Canon pixma MP240
Od cure velikuuuu čokoladu:) i jos dosta toga :p:rolleyes: |
Citiraj:
Od staraca dobio bon i majicu. I ništ mi više ni ne treba :). |
Citiraj:
|
UPS za comp i dobar dodatak u moj fond "Kawasaki ZX-6R"
|
Router Airlive WT-2000ARM.
|
Samsung T200 (na moj izbor), i parfem.
ovaj Bozic je bio i vise nego bogat (skup), sokirao me monitor jer je to meni jako skup dar.........ali se ne zalim :D |
|
Motorističke rukavice, stolna lampa, Lacoste ručnik(s ovim se sigurno ne brišem :D), puno Lindt kuglica. :)
Cijela familija na okupu - Neprocjenjivo! :) |
mamurluk
|
|
Svijetlo za bike, piđamu beneton (cura :D ), slatkiše, i podosta love (ne znaju kaj da mi kupe pa onda kažu da si sam odredim ^^).
Zato će past jedan hard od TB. A ja sam sebi neki dan kupio ruksak jer mi je stari (Nike) počeo zezat cif i našao neki dobar + nažicao 20% popusta. EDIT: Ovo za ruksak je velika stvar jer mi je stari star točno 8 god :care: :) |
Ja se ponovio skupa sa ženom jednom Škodom felacio:D dosta glede poklona za predstoječe blagdane(polovnom ali ide ko avion)bez krila naravno:D.
A žena se pobrinula za jedno 24h igranje i ganjanje po sobi-krevetu-stolu(neka tabletica mala žuta):D:fuming:. Nadam se samo da neče riknuti herc od prevelikog napora:roller: jer sam čovjek u godinama već. |
Totalno diggam ovaj izraz "ponoviti se"
|
Citiraj:
Hahahah :D:D:D :respekt: Sebe počastio ajfon like mp4 playerom, dobio neke sitnice od staraca, od ženske neki parfem; a ja pokloni čokolada, vaza, buteljki, figurica nekih, svega se našlo ( većinom ženske primale darove :no2drug: ) :chears: Mada bi radije da salamander pokloni RH pdv od oko 18%>, al' toga nebu do sudnjeg dana :D |
Ja dobio para:D, odjece, tv karticu + 5.1Sustav zvucnika i to je to, skromnije vec prosle godine:)
|
Citiraj:
Citiraj:
Za lepršav hod i sjaj u očima koristite kozmetiku Hajneken. Citiraj:
Citiraj:
HINT: Ulazi Mujo u spavaću sobu nakon što se vratio sa posla i zatekne Fatu između jednog crnca i jednog malog žutog. Mujo: Fato, šta je ovo??? Fata: Pa zar ne vidiš. United colors of benetton. :D |
od sebe dobija laptop
od žene pidžamu ( neku usku,s potpison, izgledan ka peder i neću je više nosit), parfem od matere i ćaće dobija 2 boce cuge od ostalih brdo slatkiša koje upravo tamanim |
mene usrećili sa pidžamom, 200kn, i versace parfemom i aftershaveom. jeaa.
|
narukvicu onako crna koža + srebro,3500Kn,čokolade :D,parfem :D
|
ja sam od bake dobio malo domace kozmetike a od staraca predatorice...
|
Pa šta je hit ove godine piđama sa potpisom?
|
Citiraj:
|
da mi cura/žena kupi pidžamu nabio bi joj to u guzicu :D
|
Citiraj:
A piđama sa podpisom je samo put do cilja :D |
od majke parfemce,od cure neznam posto smo se sinoc napili i ona je otisla doma danas i poklon ostavila u torbi...ccc (mislim da mulja,ili je zaboravila ili je smatrala da cu joj pijan rec sto stvarno mislim o tome sta je vec...),od bivse vjerojatno kletvu,a od samog sebe hm past ce jedna cukica za 2000kn :D onako BlinG...
hmm da i od firme 1500kn + bon od 1k za esprit i magmu :D nie loshe |
set old spicea
parfem police freedom pidzamu :D i narukvicu tom taylor |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ću ove godine glumiti golog kuhara u pregači za kuhanje. :goood: |
A gle možda je pidžama samo skrivena poruka. (Ne izgledaš baš tak dobro samo gol u boksericama) :D.
|
Citiraj:
Let 3 ima neku pjesmicu sa tekstom koji jako pogoduje ovoj situaciji, ali mislim da nije primjereno da ga ovde citiram. :D |
Citiraj:
E sad ak mi je htijela reć da sam tako dobar kewl. ^^ :lol2: E da zaboravio sam dodat, zamjenio sam fotiće, stari kupio novi pa meni došao u ruke njegov stari Canon S5. :goood: |
pa ljudovi baš čitam kakve se tu stvari kupuju i daruju i dobiju o drugih....pa pored toga je otišao smisao Božića u 3 lijepe....da ne psujem....dođe da se zapitaš...nigdje skromnosti....eeeeee....mislim ono,sinoć se svi ubili od alkohola a danas mamurnog pogleda škilje u poklon vrijedan par milja kuna....skoro se i zaboravilo što je u biti Božić,pamet u glavu narode moj
|
zenhajzer hd201 od cure i disk hitači 250gb od staraca
ja zadovoljan. mnogo. |
Od buraza sluške CL Fatal1ty, od sestre neki parfem tom tailor, od stare neku majcu i vestu, a stari nas sve pocastio novim LCD TV-om 107 cm
EDIT: e da i ja sam dobio pidzamu od bake samo bez potpis:( :D |
Citiraj:
ko se podpiso na pidžamu??:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |