![]() |
autronic
|
Nekako sumnjam da ćeš ju dobiti do blagdana ako ju nisi rezervirao. Ja sam svoju powercolor hd3870 u vemilu rezervirao još 4.12. i nisam siguran hiću li ju dobiti do kraja tjedna. Inače koga zanima vemil svoju pošiljku dobija sutra - 10 komada po 1500 i 5 po 1700kn. Valjda je jedna od ovih po 1.5k moja...
|
ja sam sebi narucio 3870... i dolazi mi ovaj tjedan... jeeeeee
u HG spotu u karlovcu.. :goood::goood: Isao sam bas u petak u zagreb i svuda gledao i nigdje nisam mogao nac.. kad dodem u karlovac i pitam oni kaze dolaze drugi tjedan:goood::goood::goood: to je to onda... narucio sam sad cekam iz dana u dan:chears: a uopce nije neka pretjerana cijena.. cijena je odlicna:goood: |
Bravo Legijo...Ti si jedan od rijetkih koji je uspio izboriti svoj primjerak.
|
u hg-a viš nemaju ih u katalogu. ja sutra put vemila pa da vidim što če biti.
|
Moj susjed danas ujutro ubo u Autronicu za 1649 kn Powercolorku
|
Ja sam prekjučer pokupil svoju Saphire u Formelu, moja je bila rezervirana, ali mi je reko lik da ih ima još.
|
Ocito da nestasica 3870-tke mao po malo jenjava. No jos uvjek je nema tamo gdje je najjeftinija (hgspot i vemil).
BTW: u vemilu su dobili i PCS verziju dok u linksu imaju verziju sa 256mb |
U autronicu vam imaju još dvije, jednu običnu i PCS.
|
Stigao i meni Saphire, presudila je duža garancija i ne javljanje ekipe iz autronica na telefon.
|
koliko bi trebala ova grafa vrtit fps u cod4?? Club 3D HD 3870
jer imam 2gb rama kingmax 667MHz i procesor intel pentium D dual core 3.0 neki mi kazu da bi mogla sve na high vrtit sa 250 fps:stoopid: |
Citiraj:
Na kojoj rezoluciji? Ne bi bas rekao da ce biti 250fps cak i na 1024x768.... .. |
cod4 singleplayer na mojoj masini ide u 60 frejmova, znalo je bit i u 30 frejmova na jednoj misiji (ona sa snajpanjem) - ali sjene u toj misiji su toliko foto realisticne da su bolje od svega sto crysis moze za ponudit, tako da me nije ni zacudilo povremeno stekanje
u multiplayeru mos ocekivati konstantno vise od 60 frejmova |
mali OT...
... ali se tice kartice i ovog bolesnog ludila i bezobraznika koji to uredno iskoristavaju. da ne bi ispalo da pisem hate poruke necu navoditi imena ducana no prosudite sami tko tu koga j***
u redovnoj seriji telefonskih poziva dobijem uljudnog gospodina u racunalnoj trgovini. nakon izmjene plezentarija pitam za asus 3870 na sto gospodin odgovori imamo samo sapphire na lageru. pitam za cijenu na što čovjek odgovori 1.480 kn. iznenađen pitam "za sapphire 3870?". covjek kaze "da, i jos 5% popusta za gotovinu". Reko "pa to je onda oko 1420 kn za keš". kaze covjek "da". odusevljen cijenom i uslugom rezerviram jedan primjerak i posaljem mailom podatke za R1. posaljem novce u Goricu prijatelju koji krene po karticu u 19:00 nakon posla u centar zagreba zurno jer ducan radi do 20. dodje tamo a lik mrtav hladan kaze da kartica kosta 1.8xx kuna... ni isprike ni objasnjenja... nicega... samo oces neces. za ovakav bezobrazluk bi im trebalo glave kidati... |
Izgleda da si trebo jos jednom pitat "za sapphire 3870?!?!?!" mozd bi onda lik reko "moja graska to je sapphire 3850
|
Citiraj:
|
Jel zna nekto kad bi ova mogla doć kod nas:
http://www.powercolor.com/Global/big...image_a_xs.jpg U Autronicu je još nema, a baš ju želim, jer mi se neda gnjavit sa montiranjem s1 a želim tišinu :), čekam još 3-4 tjedna max |
Citiraj:
http://www.max-save.org/thumbs/116564COD4.jpg S tim da mi je sistem u banani, i proc je na def. frekvenciji. Vjerujem da bi se dalo i vise potegnut, jer sam ga sa com_maxFPS zalockao da neide preko 150. |
ovak, moguca rezervacija i mail-om (ime, prezime, sta narucujes), krajem sljedeceg tjedna dolazi nova posiljka, receno mi je da rezerviram u ponedjeljak (zasto tad, a ne vec danas, ne znam, kaze da im je guzva :stoopid: )
|
Evo stigle i asusove 3850/3870 u hgspot:
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=10 |
...aha..stigle za popizdit..proizvod neraspoloživ,datum dolaska nepoznat..:D..ja svoju kupio na newsima...neotvorena..za 1500kn..baš me briga..još proc kupim do Nove i počinje show..:)))
|
Da, stigle su na cjenik kao. Ali i cjene su dosta vise nego za GeCube.
|
mogu tako i 9XXX seriju stavit na cjenik po 5000kn..šta to vrijedi kad i ako ih dobiju kroz tjedan,dva,tri..bit će 10 primjeraka koji će otić prije nego traperice obučeš..a kamoli se zaletiš do HG-spota..:chears:
|
Zato se lijepo naruči i odmah plati. Kad dođeš, ak su tvoju prodali dobiješ bolju za istu cijenu i amen :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja tu Asusicu ne bi kupio ni pod razno...pa daju na nju samo 1g. garancije?
|
Citiraj:
|
Živa istina conroe, evo malo podataka o potrošnji:
HD 3870 _________}}}}}}}}}}}}}}}}| 66W ^ HD 3850 _________}}}}}}}}}| 38W ^ HD 2900 XTX______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}| 270W ~ (OEM 12.4") HD 2900 XTX______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} 240W ~ (Retail 9.5") HD 2900 XT_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}|' 159W ! (1GB GDDR4) HD 2900 XT_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}' 161W ² (512MB GDDR3) HD 2900 Pro______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}' 133W ² HD 2900 XL_______}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} 180W ~ 8800 Ultra________}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}|' 163W * 8800 GTX ________}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} 132W ² (768MB) 8800 GTS ________}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}| 154W ~ (512MB G92) 8800 GT _________}}}}}}}}}}}}}}}' 61W ^ Duplo manje troši a brža je znači da je duplo efikasnija. |
Citiraj:
|
Kad bi svi davali 3g. gare koliko je na moju Albatronku, mislim da se nitko ne bi bunio.
1g. je fakat pre malo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Veca je vjerojatnost da bude za 1-2 god mjenjao grafu, a lakse ce ipak prodati ako ima garanciju, a ako ni to ne, uvijek je siguran da ce sljedece 3 god imati ispravnu grafu, pa makar i novu :D |
Citiraj:
s druge strane, razliku bih pravio kod uređaja poput monitora jer to baš i ne mijenjaš svako malo pa garancija nešto i vrijedi. ne kažem da 3 godine garancije ne vrijedi ništa ali da je prevaga na stranu albatrona u odnosu na asus baš i nije. |
Citiraj:
Osobno, ako su grafe referentnog dizajna (citaj, iste) onda kupujem najjeftiniju s naduzom garancijom. Da li Asus ima refernetan dizajn neznam, ali zasigurno znam da bi radije u slucaju 3850/3870 uzeo Sapphirku, His itd. s 2g garancije i 300-400kn u dzepu...nego tu Asusovu za koju ce se nakon isteka garancije u slucaju prodaje dobiti manje od ove dvije gore spomenute=najvise popusenih para. Daklem ja nebi opet uzeo Asus :) |
Citiraj:
|
ali poanta je da nas muljaju, jer asus daje 3 godine garancije, msan koji je sluzbeni uvoznik i distributer daje 2 godine, a nakon toga svatko daje koliko mu se prohtje.
|
Stigle Gecube 3870 ,Osijek
|
Jedna viška kod mene. Žena mi kupila PowerColor HD 3870 kao poklon za božić :), ali ja prije 2 dana upiknuo XFX GeForce 8800 GT Extreme, tako da je tko zainteresiran neka se javi na pm.
|
Koja je razlika između 3850 512MB i 3870.?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |