![]() |
Code:
Race Driver GRID - Car List: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
da MP je free. Bas sam i ja htio rec da full detalje i sve na 1920x1200 radi na 45FPS.ova konstatno tako da je igra i na toj rezi full igriva. Po pitanju grafike to stoji super su to napravili i svida mi se... Kao sto sam reko fizika je realna i to je odlicna stvar. Prelazak preko pasice ce vas neki put kostat par mjesta jer auto moze odskocit ili se okrenut kao i kad uletis u pjescane klopke travu i ostalo... Ostecenja su ultra dobro odradena i skrsit auto tj napravit totalku je ultra jednostavno i stvarno se treba koristit kocnica i naucit vozit auto. Na normal tezini voznja je dosta teska bar meni za sada tako da nisam se igrao na tezim razinama ali kad malo svladam igru probat cu da vidim razliku. Ovo me sve podsjeca na neku mjesavinu toce i NFS.a zasd nemam nekih velikih zamjerki... Ja volim takav tip igre ali vecini se nece svidjet pogotovo ljudima koji vole simulacije jer auto se neki put zna cudno ponasat. pogotovo preko pasica dotaknes plastiku pasica auto ce mnogo puta proklizat i otic na travu... dok u stvarno svijetu to bas i nije tako..
e da nakon prvog dojma koji nije ostavila bas neki mjenjam ocjenu na 8.5/10 vise nedam. EDIT evo dosao sam do svog tima i kupovine auta sve je dosta olaksano i svida mi se kako su to napravili imas odredene klase i za odredene utrke trebas odredene aute.. imas sponzorske ugovore od kojih dobivas lovu tipa ako zavrsis trku pa kasnije i za plasman. Sve u svemu super napravljeno igra je stvarno dobra iznenadujuce zabavno je vozit utrke... :) jos nemam svog drugog vozaca a nadam se da cu moc to dobit.. kako otkrivam igru sve je bolja.. e ovo mi se dugo nije dogodilo da nakon prvog dojma da igra moze popravit stvari.. jedina zamjerka nemos popravljat auto i bit prisiljen trosit lovu na popravke :) ostalo je okey po pitanju menadzmenta tima i auta. |
zna li netko dali se može koristiti joystick (controller) logitech-rumblepad 2 na Grid-u ? :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I dajte neke, novosti Vi koji igrate full verziju! Nemam FLAT pa čekam frenda da mi skine sutra, da ne ispucam svojih 10GB...ajd kaj je još zanimljivo...pucajte!? |
oke, ja jedva cekam da kupim... danas-sutra cemo vidit:)
|
Citiraj:
Inače sad sam malo više zagrebao po površini i odlično je i dalje,formule su prva liga,nešt te tjera u igri da budeš što bolji,i što je najbolje na početku se ne traži da se bude prvi u cijeloj vožnji nego može se i na 6mjestu završit samo se dobije manje para. |
imam demo,demo igram vec puna 2 tjedna..preeedobar je,samo sto sada cekam kada cu full verziju nabaviti...
|
ajmo se dogovorit jedan dan da odvozimo nekoliko staza :D moze se napravit private server i da se zakljucati tako da nebude uljeza :D
|
evo upravo sam u procesu instalacije....samo se nadam da su popravili meni poprilicno mutav handling..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
np :D naravno da se to moze napravit :D jer mi je malo glupo igrat po tim "public" serverima jer se uvjek nađe budala koja se parkira negdje pred ciljem u zavoju tako da se sjebes samo tako :D
|
također igrao jučer većinu dana :) grafika je meni u usporedbi s DiRT-om (čak i bolja) samo za razliku od DiRT-a ovdje na 1920x1200 - 16XQCSAA radi ~38 FPSa što je itekako igrivo :) refleksije auta fenomenalne, dim ala NFS:PS, cesta detaljna...meni predobro :goood:
ono što me iznenadilo su oštećenja koja su također vrlo realno napravljena, vrata otpadaju, lim se uvija, stakla pucaju i sve se može pratiti iz detaljnog kokpita :) fizika je svakako dobra, nije simulacija, ali sigurno nije kao NFS - NFS samo drži gas i piči dok ovdje baš i nije tako...zadnji dio auta zna dosta/jako proklizavat (opet ne svi, ovisi o odabiru auta) :D kako je rekao jurbAs nešto između Toce i NFSa...sve u svemu meni se sviđa :) evo i par slikica kako to izgleda... http://www.max-save.org/pix/84bs8xf_thumb.jpg http://www.max-save.org/pix/5bqzzp_thumb.jpg http://www.max-save.org/pix/ge0492_thumb.jpg |
@svebee jesi ti otisao na advaced i ukljucio max na sve detalje pa probaj ponovo 16xQCSAA pa ce ti grafa trokirat uzas.. :) meni na 4x je AA i AT i radi cist okey.. :)
|
Citiraj:
|
Ja sam jedina kojoj se ne sviđa? :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
eh da i nemoj uletavat u zavoj 250 pa onda tek na zavoju prikocit :D lijepo prije zavoja uspori na neku normalnu brzinu pa onda prikoci jos na zavoju ako trebas :D a ako bas zelis uletavat s 250 u zavoj instaliraj NFS :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, 206/207/307 CC nisu auti. To su igračkice koje voze pjevačice cajki, pederi i muškarci koji takvim autom pokušavaju nadoknaditi kronički nedostatak kurca. :kafa: OVO je auto. |
Šalim se naravno. Što ti se ne sviđa u igri ako smijemo znat :D
|
Malo glupo pitanje, je li igra (full) izašla?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OVO je auto kojeg bi htio vidjeti jednom u garaži, a dotad i u nekoj igri :D |
Citiraj:
M6 ownz. BTW Citiraj:
|
Pa čitaj postove prije, svi se već igraju osim mene :D
Igra je izašla prije 3 dana |
Citiraj:
a u gridu iz principa necu vozit onu bmw trku!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i meni je isto bmw zakon... ovi ostali mi nisu nesta posebno.
|
Nije valjda da cu trebat nabavljat volan?
|
da se i stipkovnicom igrat :) , al ipak mislim da bi s volanom bilo... woooooh ^_^
|
Jel se mogu nabrijavati auti ili je ono kako ga dobijes tako ga i voziš (sve stock)?
|
Citiraj:
Ipak su tu zene u manjini i gotovo nikad ne nastupaju ovak, mene samo zanima zasto je tebi navedni audi R8 tolko drazi od navednih peugeota? |
Citiraj:
Normalna cura napokon, ili možda ne?? XD Joj samo da nema tog nabrijavanja. Tog se najviše bojim. Bilo je mali dio toga u RD3, sva sreća da niej velika razlika bila pa se nisam morao zamarati i time. |
sve je stock :D jedino sta mozes mjenjat na autu to je boja i jedan uzorak tj naljepnica :D i da mozes stavljat sponzore gore :D koji ti koriste u SP za skupljanje love
|
Došla cura u temu GRID i svi od reda počeli spmati....:offtopic:
Nije tema koji bih auto želi imati kad odrastem... sorry(al gluplju izjavu nisam čul "206, 207CC itd, itd...su pederski auti( i ono sa pokušavaju nadoknaditi..., daj molim te o čem ti pričaš?! Jeste izmislili kaj u vezi online-a da svi s foruma ljepo zaigramo jednu trku...ha? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |