![]() |
Ma FC samo plaši ljude sa konfom. Sjećam se 1. koja je izašla pred 6800/X800 serije. Svi su se bunili, a za mjesec dana igrali na HIGH sa 9800 koje su naglo pojeftinile. Što se tiče Crysisa igram ga, i nadam se da FC2 neće biti neoptimiziran kao on (ipak to nije EA)
|
budu li se oni kur..ili sa zahtjevima desit če im se isto kao i sa crysis-om nakon prve recenzije kad su utvrđeni zahtjevi ljudi odustali od kupovine,čemu potrošiti lovu na nešto što ne možeš koristiti....tako da su se svi dali u alternativnu nabavku čisto iz znatiželje da vide to čudo...grafika kao u COD 4 + super realna fizika to im je dobitna kobinacija a ovo sve ostalo mačak u vriči...koji ku.ac mi triba super realna grafika kad je fizika nula čak i razvikani crysis nema nikakvu fiziku,odnosno ništa bolju nego u half-life 2,palme moš uništiti ali ne i neko grmlje 100puta slabije od palme
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fizika u krizi je shit! Ja sam stavio jedan barel u onaj korejski kamion gume su sjele i stalno se čulo trenje bačve i kamiona....
Jedva cekam FC2 i nadam se da ce me ta igrica zabavit 3-4mj.,a onda starcraft II i mozda Diablo 3. Nadam se da ce mi radit sve na high/vhigh sa 25+fps-a stabilno i mozda sa 2xAA. Bit ce red kupit jaci proc jer ovaj neizvlaci puno iz grafe na 1280x1024 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ah, još 6 dana do 22.10.2008 :D
|
Izgleda da je nesto izaslo za x360.
|
da, procurila je verzija za x360...i onda vele da nema piratizacije na konzolama...fallout i farcry su im hebeni primjer:D
|
|
Uuuu lijepo ide na 8800GT,ak je to istinitio bit ce to super igra(sto se graficke optimizacije tice)
|
pa ako je to istina, igra je jako dobro optimizirana, ni ja nisam očekival takve rezultate od 8800GT...
|
Minimalna razlika izmedju 8800GT i HD4850, HD4850 se probije tek na 1680x1050 i sa upaljenim AA.
|
Dok ne provam ne virujem ovim testovima nista.......
|
Citiraj:
Kaj se tiče igrivosti. Ko ga šljivi, tak-i-tak budem igral sa svojim krampom na XP-u u DX9... |
Citiraj:
Lagani overall OC konfe, malo spustit rezu, ne pretjerat sa AA i prožvakat će hd3870 to.:beer: Sreća pa idu hladni dani, a komp je pod pod prozorom:D Vidit ćemo, jedva čekam! |
Pitanje jesu li testovi ovi uopce napravljeni u dx10, ovo mi sve pari po malo ne stvarno, pre dobro da bi bilo istinito. Kad bi to sve tako bilo onda bi ja sa svojom 3870 prakticki moga igrat na very high..... Jos malo pa cemo vidit ali misllim da nista od toga......
Citiraj:
|
Napokon dobre vijesti...ovo odavno nisam vidio...svaka im čast ako ovo bude ovako :)
|
hehe, izgleda da će mi i medium raditi bar na 20 fps :D
|
Jos prije par mjeseci dok su izdali sistemske zahtjeve su u preporucenu konfiguraciju stavili cak 8600GTS
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2191&select=17 A vi ste tu poceli šiziti da ce trebat kante za par soma eura za ovu igru...sad je jednostavno takvo razdoblje, na neki način "zlatno doba" za gamere jer sa grafom za soma kuna se može igrati na high/very high cak i na rezi 1680*1050 (ovo jedino ne vrijedi za crysis) Ja svoju 8800GT mislim imati minimalno do sljedece jeseni dok ce izaci pak hrpa igara, pa cu onda vidjeti dal uzet nest jace, ak ce biti potrebno...i ak ce biti sta pametno na akciji prije Bozica (makar se kladim da ce i za te igre gurati medium postavke na 1680*1050, ili high na 1280*1024) |
ja presretan!!! ako ce biti tako....
|
Citiraj:
|
obratite pozornost s kakvom konfom su oni to izveli... QX9650, 790i sli, 4gb ddr3 na 1333...
sumnjam bas da ce to tako glatko ici, pogotovo kad se na malom prostoru nakupi puno neprijatelja i krene pucnjava i eksplozije, nema teorije |
FC2
a kad izlazi igra?
kolika ce bit velicina igre u gb? |
Sredinom sljedeceg tjedna izlazi...procurila je na net verzija za XBox oko 7GB velicine, tako da ce i za PC biti slicne velicine ili mozda malo veca...
A sto se tice konfi na kojima su testirali...tko zna kakvi su driveri za takve perverzne konfiguracije...a i bilo je puno slucajeva da nekad igra bolje radi na "slabijim" konfama, negoli na takvim "strojevima" A i to sve je valjda na Visti i DX10, a to sve skupa je jako bugovito...meni ionak dosta i DX9 |
Citiraj:
Dakle malo kloknut proc, malo grafu, poigrat se sa detaljima i trebalo bi dobro ići. |
shranje
|
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...hmarks/?page=1
Evo pregled performansi...ugodno sam iznenađen :chears: Uzivajte |
Citiraj:
heheh prosle god kad je crysis izasao 8800GTX i ostale su se patile ajme nikakav pomak nista... cuj samo nisi procitao jedan podatak reza na kojoj igram je 1920x1200 tako da za 1god cu se vec brinut :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@the beast to je ko da ja tebi kazem pa dost ti je 1280x720 :goood: |
Citiraj:
Ovo nam vjerovatno mažu oči pred sam izlazak igre, tako da je što više ljudi kupi (i vjerovatno nasjedne)... :fiju: |
|
Bumo vidli za koji dan kak bude dok izađe igra...ak ju bas mislis kupiti, pogledas prvo po netu kaj kazu ostali...
|
Citiraj:
Pa i nije bas isto...realno gledajuci, vecina ljudi igra i na dosta nizim rezolucijama od 1680*1050, dok na 1920*1200 igraju stvarno rijetki...al to je sve vise vezano uz to kolko ko ima para...:fiju: |
Citiraj:
po pitanju far cry 2 zanima me jakoo kako ce se vrtit jer mislim da je to stvarno jedna od mega hitova ove godine koji izlaze |
Citiraj:
Znači ako imam ovo, onda imam para i za 4870x2 koja dođe duplo? Druga stvar je što za toliki monitor i treba malo jača grafa... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |