![]() |
Ja sam najvise gledao pizze. :D
|
Citiraj:
Danas ja i frendovi bili na kosarci i pored terena grupa likova (15-16 godina) pijani ko letve, ne znaju za sebe. Vrijeme radnje od 12:30 do 16:15. Samo jos nesto!!! Vidim ovu zadnju sliku.:wtf2: To niko nije plodio???:stoopid: (znam da jedan sigunro nije umočio) |
Citiraj:
Citiraj:
Cudi me kako Pimp3k nije nesto poduzeo po tom pitanju...:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa de malo čovječe...je l' ti trebi prvo "šta imaš u kompu?", i kad ti ona kaze "imam nvidiju" tebi odma mrak padne na oči. K'o da ti je rekla "Ali, ja imam siduuuuu!". |
mile bog si :goood:
mi smo do 4 sata tulumarili u Glamuru u Petrijanecu. kad je 6kn pol litre pive nije mi bilo tesko popit par litara :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A mi Varaždinci se nadali da ćemo nešto upecati navečer a kad ono nigdje nikoga. A bili smo preveć izbirljivi tijekom dana pa smo izvisili. :D Marek nam nije bil raspoložen za cure kad smo ga prcali na psihičkoj osnovi cijelo popodne xD A dečki s juga su se očito šparali za navečer tak da od svega ništ. Na kraju nas je većina grlila samo boce/krigle :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imate Intel radi SuperPia, a clockate tek tolko, jer piše u Gloriji da je to sad in.:D |
Citiraj:
|
Misliš da na putu do Korza nisu stali na svakom kiosku. Samo da nabrzinu vide kaj je ovaj tjedan Modni Mačak preporučili kao must-have.:D
|
Razer fakat izgleda ko da je iz požege :D:D
|
To ti je sve fotošopirano. Vidiš onog dedu koji se šeće tam u pozadini na zadnoj slici. To je Razer.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sta se toliko vidi da sam zamjenuo Razera sa ovim crnim cupavim likom pored mene ? :stoopid: |
jel to razer zdilo zene?
aj priznaj da si ih kasnije overclockao :D |
Žene su same došle, što dovoljno govori o nama :D
A kasnije...ah sad to... :D |
Citiraj:
jer su overvoltale ili undervoltale ??? |
A zakaj sam ja mislio za McG-a da je neki brijac od 2 metra koji isfurava majce sa slikama rumunjskih modela :roller: :D
A Razer je kao neki pimp, u toj kožnoj jakni... :D |
Citiraj:
Mogu se kladit da su pale na briju o 9 sec u SP :D Jesi im bar neki bolji cooler strpao il su jos na stocku ^^ |
nitko nije pomislio da je finiksov bicikl kljucan za sve? :kafa:
|
Citiraj:
|
Nabijem vas sve, kanite me se :D
|
Citiraj:
|
Tko kaže da mi nismo kad ste vi papci ošli :p :D
|
znamo da nisi jer su cure otisle za mnom i Optikom kasnije kad smo prolazili sa par zenskih kroz park :)
|
Kani se tih maloljetnica, mi smo otišli za pravim trebama :D
|
McG reci mu da je to samo jos jedan obicni overkloukerski san :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
"Za mene samo prirodno, samo 60+!" :roller: NHF :chears: Paniš mi on d eMeSeN if ju viš. |
Neznam tko je prije par mjeseci slinio za Sil(o)vanom na televiziji, i onda kad te je napucao došao cendrati meni i Bladeu na MSN :D
|
Citiraj:
|
Ma Mile je večeras posebno hepi. Ima svirku sa Sil(o)vanom, a kasnije tko zna.:kafa:
|
Gaymetar nemoze pokazati dovoljno visoko da pokaze kolicinu gaystva na ovoj temi.... :D:D
|
Bilo je i mnogo tema o Visti na meetu ^^ ( :chears: )
|
6.mj odgovara kome?
Je tko za da se nađemo negdje u 6.mj?, 07., 14. ili 21.?
Pa da se lupi nešto raznolikije od pizza :D ( čitaj: roštilj kakvi, pečenje, itd :zdero: ) Lista: Juggernaut - 14.06. Potemkin - 14.06. |
Juggernaut - 14.06.
Potemkin - 14.06. Crash009 - 14.6. Napokon dobio vozacku, pa da vidim malo grada :chears: |
mm, mislim da bi i ja napokon mogao doc, nemam jos nista u planu za taj dan pa ce valjda i dalje ostat slobodno :D
javim jos kad budem 100% siguran :zdero::beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |