![]() |
Alo-alo je bila super serija, al vratimo se mi na ST.
|
Ste gledali danas? Defiant je opet rokao:D
|
Jesam. Dobar brodić, ali nisam baš siguran da bi izdržao onolko brodova na sebi.
|
da iskerno kazem serija je bila opet teska banana. ono nagovaranje i cjenkandje dukata i sise ono ko cista sapunjara a vrhunac je nakraju poljubas rikera i kire.. uzas!
jedva cekam da pocnu dobre serije jel ovo vise je stvarno nepodnosljivo. jedino kaj je bilo dobroali sad mislim da prosli nastavark je bila ona mala medju pricica sa kirom i kvarkom moram priznat da sam se nasmijao i t dobro. |
Prokletstvoooooooo
Popodne nisam gledal , zbog škole , a danas njim je repriza tek u 1:40 , oni nisu normalni , sad bum moral tak dugo čuti.
Pitanje, dal je bilo kaj dobre akcije ? (ak je onda čekam , ak nije onda idem rašse spat :p ) |
Re: Prokletstvoooooooo
Citiraj:
Ja večeras garant gledam,jer mi se još mota ona slika po glavi kad je Defiant izpizdio dominjonce... Fuuuš i gotovi... |
onda definitivno gledam
:p |
fight u cijeloj seriji se svodi na to da u jednom trnutku Sisa i Dukat gledaju na zaslonu kak defiant ide prema outpostu i samo nestane na ekranu. pa ko voli gledati takve scene nek radje igra soliter jel ima vise akcije!
|
Samo nek već jednom krenu dobre epizode, ovo je pomalo dosadno.
|
bilo bi dobro da je samo dosadno neg je ovo vec i zamorno.
no biti ce bolje:D |
ako bi mi netko mogo reci nesto vishe o vrsti 8742 bio bih mu zahvalan , jel frend mi je reko da su oni navodno njjaci!
'Qapla! |
Sve moreš najti TU
I reci frendu nek se sjeti KAtice i njezinih torpeda sa nanosondama , pa nek onda malo razmisli o tome kaj je rekel :p U ST-u jednostavno nemreš odrediti najjaču vrstu. Svaka imaj nekaj svoje posebno. Naravno kad bi tu računali Q-a , onda bi on bil.:) |
primjetil sam da mi stranice neče funkcionirati pa ti evo OPET stranicu , i odi pod spicies , pa najdi dolje pri kraju u onom sa strane izborniku 8472:beer:
|
spisiz 8742 je jedan jako dobar Borg killer, al što se tiče Borga Katica je doktorirala njihovo ubijanje
|
Kao prvo, nije 8742 nego 8472!
Baš je vrsta zakon, tak su jaki da se Katica morala skompati sa Borgovima da ih pobijedi:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače , šteta kaj se pojavljuju u malo serija:( Trebali bi povečati broj serija u kojima bi se pojavljival Q ili 8472 , jer ak se pojavi Q onda znamo da bu nekaj zanimljivo , da buju nekaj istraživalu , i da bu humora , a ak je 8472 onda znamo da bi moglo biti akcije. Iako su se na kraju nekaj pomirili ili kaj je več bilo. Ono iz one Enterprise serije gde su našli onu veliku holopostaju gde su 8472 bili u ljude kamuflirani , kaj su se šteli ubaciti u federaciju. |
Kak se je sve pjeniloooooooo......
Mislim , ova današnja serija je bila veča sapunica od marisol :D
Stvarno se nadam da buju uskoro prestali sa takvim serijama. Ali , ipak nije bila tak loša serija , bilo je dosta toga za nasmijat:D |
Nisam baš neki fan, al dosta često gledam, i zanima me kak to da je DS9 tolko jadniji od enterprisea i voyagera, jel nije to snimano u isto vrijeme? Mislim i jedni i drugi imaju o'Briena i Q.
i kad će Archer ponovo na HTV? |
Citiraj:
To je zato jer smo navikli da je posadan na brodu i da se kreče celo vreme svemirom i uvjek nekaj zanimljivo najdeju , dok ovi uglavnom sediju u tom poljskom zahodu i ne mrdaju. Izgleda da van ideju jedino ak njim nestane wc papira pa skokneju u susjedni kvadrant k "Osnivačima" i jem hadarima da njim malo posudiju.:D imaju Q-a ( ali samo u jenoj epizodi i gotovo , barem sam tak pročital ) i o'Briena ali nije to cjela party ekipa , faliju tam još Katica i Picard , to bi onda bil pravi party:p A kaj se tiče Archera , naš HTV je to moral zasrat , milsim daju nam prvu sezonu i onda ju završiju sa epizodom koja je u dva djela , prvi dio vidimo a drugi ne , nego daju DS9:rolleyes: I onda buju pak dali Archera kad bumo zboravili kaj se događalo uopče kod njega, A inače baš i paše ovo skakanje malo iz prošlosti u budučnost pa opet u prošlost:rolleyes: Bilo bi bolje da su Archera dali sve odjedanput , tj nakon kaj bi kupili malo više od jedne sezone. inače još se enterprise snima , a čini mi se da za vrjeme kad smo mi gledali prvu sezonu da se je več 3 ili 4 snimala. |
Kaj bi sad svi ponovo Archera? Po meni su to najlošiji Star Treki (samo kaj je u njima najbolji komad:D )
|
Citiraj:
Ali Đžadzia , hmmmmm , danas je u ovoj epizodi bila dobar komad , tak da bi mogli i njoj dati mesto sa 7 of 9 i T'Pol:p |
Citiraj:
Citiraj:
inace kaj se tice Dax u ovij danas jebila jako dobra, ali naravano epizoda je opet bila na nivou sapunjara tak da mi je vecinom bilo zlo osim par scena.:D |
Ovo danas je bilo užasno. Ono takozvano brijanje Kire i doktora, pa na kaj je to ličilo.
Al se slažem što se tiče T'Pol, dobar komad. Jadzia tik uz nju. :D |
Ajd sad, a šta fali Archeru. meni se čini da je Archer svima jadan samo zbog kockastog broda i ružnih uniforma. Meni su te epizode bolje od Katice, ona me tak nervirala. Neznam zašto.
BTW i ja se slažem što se tiče T'Pol:D - sirijusli sweet ass |
Meni je Voyager definitivno najbolji serijal ST. Bilo je i u njemu dosadnih serija, al ima dosta kršenja.
Da bar snime neki film u kojem će biti fajt izmađu svih i to flota na flotu. |
Citiraj:
|
Npr. hrpa svih mogućih brodova na jednoj i na drugoj strani.
Federacija i Klingonci protiv Romulanaca i Kardasijanaca bi bio dobar fajt. |
Citiraj:
Ovaj enteprise u kojem je archer nije Star trek , več samo Enterprise. Malo gledajte kad počne špca uvodna , nigde sene spominje star trek. A bilo je nakaj na netu zakaj se to ne meče pod ovaj star trek ( voyager, enteprise , TOS , DS9..) , samo nemrem sad najti. |
Citiraj:
Imal buš Kardasijance i Dominione protiv ostatka svemira u jednoj od DS9 serija , i jako veliki kup brodova bu bil koji buju išli u bitku , uglavnom , strpi se i videl buš |
Da znam, imao sam to doma na CD-u. Al ja bi film. :(
|
Citiraj:
:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
bit ce mrtvih:D Kaj mi neizmjerno ide na nerve mi je ona debilna fora davanja 350 miljardi zadnjih upozorenja! A i njihovi stitovi, jebemu prdnes na brod i vec cujes Worfa, Sir shields down do 63,7423 percent, i Piccard Hail them! Daj bogamu pucjau na tebe fino slava fotonskih torpeda na max i dzenja, ko Klingonci nema zajebancije. |
ito ovdje. totalno je neujednaceno. u jednoj epizodi su ih extra full mrak naprijana da kad ih pogode orebu lak a u drugome samo prdnu vec generator stitova leti u zrak!!??:confused: .
ah kaj ce. mema do klingonca prvo razvali onda pitaj ko je kaj htio, to je valjda zato kaj se poslije vise nitko ne buni!:D |
Citiraj:
|
ah cuj svaka serija treba bar jedan ili dva serijala da se uhodaju i izbruse. dakle tek sad pocinje ok nastavci.
|
Kak je danas u seriji bilo sve predvidljivo :rolleyes: ,čim je ovaj spomenul onu pobunu i glavnog junaka te pobune več sam znal da bu ju nekaj napravili kaj buju sve zmotali.
Makar da bu zbog njih taj poginul , fijuuuuuuuu , tak nisam mislil :eek: , ali kad su se morali mešati ko njim je kriv , sad si nek razbijaju glavu sa vremenskim paradoksima:p Inače ova serija me podsejča na jednu seriju TNG-a :p |
to sam ja htjel napisati ali cinilo mi se da je bilo nepotrebno uopce na to rijeci trositi. od prve minute si vido kraj
|
Oće bit šta zanimljivo večeras is sutra navečer?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |