![]() |
S je najveći rank, jednostvno trebaš ponuditi veliku svotu i to u pravo vrijeme, možda ti najbolji igrači neće doći tijekom prvog [negosijejšn] perioda već kasnije, recimo ja sam messija kupio u 2011. godini za 35000 novaca, dok mi sezonu ranije nije htio doći ni za 60 000(što je max klubu) i 5000(što je max godišnja plaća igraču)
|
Citiraj:
|
Evo zelim jedino rec da je Barcelona napravljena katastrofalno!
Zadnja linija-ovakvu ni dinamo nema(al ajd od njih se jos i moze nekaj slozit) Veza-Deco-napravljen ko da igra u 2.HNL,nema nista osim udarca Iniesta-uopce nema probojnost kakvu inace ima,udarac solidan Xavi-na poziciji zadnjeg veznog nema sanse,jer je pretrom,udarac koma Messi-jedina svijetla tocka u vezi,iako udarac koma u izglednim situacijama Napad-Ajde tu su svi dobri. Neznam dali je i vama tako ali uvijek su mi npr Ronaldinho i Henry u dobroj kondiciji,a Eto i ostali u komi. Uvijek su "napadaca ok,a ostali ona siva strelica. E sad dolazimo do mog najveceg uzora a ime mu je: Victor Valdes E majke ti pa taj nemre nis skinut.Ako je netko nerealno napravljen onda je to on. Svaki malo jaci shot je gol. Najvise ih prima upucenih sa jedno 16m i to se ni ne pomakne nego loptu isprati pogledom u gol.Ja cu poludit s njima!Frajera su fkt koma napravili. A Jorquera(mislim da se tak pise) rezervni golman, a majke ti taj brani ko da igra neznam za NK Trnje(bez uvrede momci)... ocekivao sam jacu Barcelonu,ali sad je bas gust igrat s njima.;) |
Eh ja mislim da su je realno napravili, kad si videl da deco kaj napravi osim kaj zna tu i tam puknut po golu, pa pojele su ga godine. A valdez je koma od golmana i ovak i onak, kupi "KASILJASA" i miran si! A ovo ostalo je kolko tolko OK!
E sad imam jen problem jel ima netko VISTU x64 i 1950pro kadticu pa da mi veli kak mu radi PES2008 i na kojim detaljima!! |
imam jedan prob sa pro 8 dakle instalirao sam pro i kaze mi ovo kad idem podesit u postavke detalje
http://www.imagesforme.com/out.php/t14697_Untitled.jpg u cemu je problem???? konfa je u potpisu. |
instaliraj DX9 sa tog PES-a imaš ispod instala možda riješi problem! Koja verzija viste?
|
ima li koji superpatch?
skinuo sam jedan od 20megi, ali nema pretjerano puno izmjena i novosti postoji superpatch 1.0 ali autor trazi donaciju od 3€ za download |
Citiraj:
|
Bok, imam problem, PES 2008 mi je usporen na Visti x64 pa vas pitam ak neko ima vistu i istu grafičku ko ja i drivere 7.12 nek mi javi kak njemu radi PES2008, jer neznam u čemu je problem. Na XP je radilo bez greške!!
P.S-mod sorry na duplom postu. |
Nista, to je normalno, zato svi gameri imaju instaliran XP...Sto ce ti Vista, uostalom...
|
Citiraj:
|
instaliraj patch za pes2008 1.20 (mislim da je to najnoviji)
ako se ne varam patch ispravalja neke probleme sa vistom |
Danc00, nauci se kulturi...Ja nigdje ne postam bezveze i zelim ti pomoc...Ako si dovoljno razborit i kvalitetan gamer onda ces znati da Vista nije za kvalitetno igranje...Toliko od bezveznjakovica...Uzivaj !
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S-Samo da ti veim makni ovaj link iz potpisa, imal sam i ja tak i dobil sam opasku od moda, za tvoje dobro! |
danc00 ti radi pes na medium ili high??
|
Citiraj:
|
mene zeza instalirao sam patch 1.20 i nemre mi pokrenut na high dodje mi check for solution online ili close the program uopce nece startat igru.
|
rijesio sam problem! skinuo sam ovo http://rapidshare.com/files/67094312...r-701.zip.html raspakirao ubacio u igru pokrenuo program i instalirao ;)
|
Jel zna netko kak se radi dupli pass. Na ISS 2 je bilo l1+x ali od tog nastavka ne radi.
|
Citiraj:
|
Hvala
Edit: ne radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa napisao sam L1+dodavanje(X), ali meni to ne radi. Tek ako stisnem još dodavanje u prostor onda radi, ali nije to to kao na starom ISS-u kad sam skoro svaki drugi gol tako zabio.
|
Dobro, jel zna neko kak ovaj mutavi V-Sync riješit? Igra normalno radi na high, u bilo kojoj rezoluciji i sve to...Al čim upalim V-Sync odma je usporena...Kod frenda na 8800GT je igra valjda 10x ubrzana kad upali v-sync.
Inače, demo je radio najnormalnije s v-syncom, a cijelu igru nikak naterat da dobro radi. Stavio sam ovaj patch 1.20 i naravno, niš nije pomoglo. Jel ima neko riješenje za ovo? |
Citiraj:
|
Zato sto igra ocajno radi na visti ,kao i vecina drugih. Vista ultimate sa 7950gt mi je na (doduse nesto vecoj rezoluciji ) uzasno trzalo ,vsync radio probleme,nekad je radilo ok nekad se vuklo ko krepan pas . Nova graficeka :sve leti . Eto nadam se da sam rjesio probleme.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, ak ne postoji nikakav patch kojim be se to fiksiralo nekak onda je sve to skupa sranje... |
Citiraj:
|
pes 2008
kako da namjestim da mogu igrat dva igraca jedan na tipkovnici a drugi na controlleru??? pliz help.....
stalno mi javlja "for games between users, 2 controller aer required" |
odi u instalacijski folder i uđi u settings...
|
Citiraj:
|
S time da gamepad moraš staviti pod Controller 2.
|
Trebaš namjestiti da ti je gamepad označen kao controller 2 jer je tipkovnica defaultno controller 1 i to ne možeš promijenit
|
Citiraj:
|
Misliš da nisam, imam PSX to USB konverter na koji se spajaju 2 gamepada i oni se prikazuju kao jedan kontroler ali s 2 podkontrolera i ako namjestim gamepad kao controller 2, moram ga na konverteru uštekat kao kontroler za player 2
|
Ahaaaa, imaš od playstationa gamepad, tak ima i moj frend, mislim igra s tim konverterom al nema 2 neg 1. A sad neznam kak to ide prek tog konvertera ja imam usb gamepade i radi sve kak sam rekel na CONTROLER 1!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |