![]() |
Spojio sam dvije najveće teme u jednu da ne bude na sto mjesta pa razvalite:D
|
Moj nik je specifična kombinacija nekoliko sprdnji. :D
Pošto studiram pravo :stoopid: , posprdno su me prijatelji znali zvati Fiškal, kao ono pokvareni seoski "advokat". Baš negdje u ovo vrijeme pred 2-3 godine smo imali neki LAN party, igrao se CoD2, i prvu rundu sam bio u švabama. Nik sam stavio fiškal, međutim pošto sam igrao u švabama, frend koji je nabrijan na taj njemački mi je rekao da zamijenim taj naš "š" za švabski "sh", i tako nastade Fishkal.:chears: |
Mislim da bi po svapski prije islo "sch", dakle Fischkal, al ajde :-)
|
Citiraj:
Kaj nije švapski sch :D |
Pa i je, al sad se ovako udomaćilo..... to je treći dio sprdnje, da je nakon svega još i krivo napisano!
|
Burko - nastalo od buraz. skoro 15 godina vucem nadimak kojeg sam dobio od drustva koje me zvalo buraz (zbog starije sestre koja me jedina sa pravom zvala buraz). i onda jedne lijepe pijane noci se mom imenjaku zaletilo Burko umjesto buraz, i onda smo se svi slozili kako sam Burko ubuduce..........
i eto, gdje me ima - Burko. |
Scramjet, heh
http://www.hufos.net/images/scramjet.jpg Eto gledao stranicu od NASA-e malo, i vidi vidi....:D |
Neodjeljivi dio moje osobnosti...:fiju:
Nedavno na jednome forumu dobio upozorenje da imam neprikladan nick i da ga izvolim promijeniti...kao, vrijeđa bla-bla... "Mali" PM i nisu mi više slali opomene, a nick je ostao, jasno... :) Znam da je totalno debilan i (u početku)100-put sam se premišljao da ga promijenim, ali sada mi je drago da to nisam učinio...to je k'o da imaš ružnoga psa ('ajde, da ne kažem ž***) :D koji ti se sa vremenom uvuče pod kožu i ne bi ga dao nizašto na svijetu;) (psa, mislim, jel'te...) :D |
Moj nick potječe iz mog imena Borna [tko bi rekao :D (hrvatski knez iz 9. stoljeća za one koji nisu znali)].
Nema neke priče... Frendova kćer (tada je imala 2god) nije uspjela izgovoriti Borna i stalno me zvala Borny. Malo po malo sam počeo to prihvaćati i počeo koristiti na forumima i privatno. |
Mojem starom je nadimak Flika, mene tako zovu i eto. Jednom prilikom, dok je još Q3A bio popularan, svi su imali nadimke na MAN, i eto, Flika + MAN --> Flikoman :chears: Makar sam počeo mijenjat to u Flik, al što je tu je, nek sad tako ostane.
|
Još davno kad sam se registrirao na neku stranicu (ne sjecam se vise na koju),htjeo sam izabrati nick Boky (nadimak,zapravo se zovem Borna),ali je bio zauzet pa sam bezveze dodao Gs (Gospić) i tako je nastao Bokygs i odtad ga koristim:D
|
Nametnut nadimak, kojim me zove određeni krug ljudi, zadržao se i ovdje. Nastao zajebancijom vezanom uz izgovaranje nečjeg imena korištenjem samo jednog samoglasnika tipa diminik umjesto dominik. Dodaš broj i y, i eto nadimka :).
|
Bilo je to godine... 1995/1996
Igrala se djukica pre IPX-a. Uzeo nick Mad_Duke. Prosla godina, dvije pa mi glupo bilo novi uzimat. I evo ~15 godina poslije. Still kicking :) |
davno, kad sam dobio komp doma, trebalo je smisliti nick za iskon chat ... vrtio po glavi razne filmske junake i likove, al mi sve izgledalo preglupo za nick .. na kraju, poduplao sam slovo mjestu gdje zivim Valbandon --> Walbandon , i od onda, sigurnih 10ak godina svugdje ga koristim
|
Po pozivu. Psiho = sajko. A onaj -log prepuštam pametnijima od sebe.
|
Moj je tipfeler.
Trebao se zvati Boltorn, ali prsti su bili brži :D Inače, ima 10 godina da sam čitao neku nordijsku mitologiju, i tamo bješe to ime. Trn nesreće ili tako nešto u prijevodu. Sad mi lejm, ali eto, nakon 10 godina ga imam, u raznim tipfelerskim oblicima. |
stari imo birc od '91 do 2007. kad smo ga ja i buraz zatvorili, zvao se Buffet Čiko :D
pa sam za neke Čiko :D a T0mB1ll.. inače je TomBill, od početka imena i prezimena (Tom) a Bill sam nadodal.. zakaj? neznam, dobro mi zvučalo... pa sam to još uljepšalj sa n00b l33t štihom :D :D |
iako bi mnogi moj nick povezali s istoimenom serijom to baš i nije tako :D
naime uvijek kad sam igao D'n'D igrice (Temple of elemental evil) ili Baldur's gate ili tako nešto bi uzimao dwarf-a...ali ono...baš uvijek :D a "Red" je nastalo zato jer kad pustim bradu od smeđe boje dođe na crvenu :D |
ja sam ne bi vjerovali uzeo svoje ime i godinu 77 rođenja :D:D , kako sam kreativan:D a i već postoji jedan VARAN tu :D
|
Registrirao se na Tiestovoj stranici prije 5-6 godina i opali mi random password xulos i jos nesto a posto sam 99% u osijeku jer sad tu studiram, i ovo "os" se uklopilo :)
|
Mix izvedenica od mog imena... Lix jer sam Li-Čan-in
|
Mejzlik, jedna jako dobra i skupa firma za moj hobi, inace mi se ime jako svidjelo, a i nema nigdje na nikakvim forumima Mejzlika, tako da sam sebi prisvojio taj nick ;)
Makar bi sada radije ga promijenio u SilVer, to je ostalo od halanja COD2 |
Na nekoliko drugih foruma imao sam nick koji mi je dosadio. Kad sam se odlucio registrirati ovdje, pojma nisam imao koji nick da uzmem.
U tom trenutku svirao mi je Floydov A Saucerful Of Secrets, stvar Corporal Clegg. Poklopilo se :D |
Moje ime spojeno s mojim IQ-om odaje jedinstvenu formu drveta (aka bukovine) :D
Otud i nick uz pratecu sliku drvca "okrečenog" zenskim rubljem. Inace moj stari nadimak je Mrki (uvik namrogdjen kroz cilu osnovnu,srednju,fax) a i slican je mom prezimenu. |
davno kad sam ima mislim 8-9 godina, kad sam prvi put vidija periodni sustav elemenata, naletih na wolfram, tad je brat sebi smislja kul internet nick, predlozih mu wolframa al ga je odbija, al eto kad sam prvi put otvorija irc, prije jedno 12 godina nisam se dvoumija oko nicka i od onda je svugdi ostalo wolfram, cak sam si i tetovira zarulju cisto da jednog dana kad se uozbiljim i prestanem bit wolfram da me siti na ova vrimena :)
|
Panda me zvali još kad sam na nogomet išao, pa je nadimak i ostao, a pri regsitraciji sam imao morao smislit neki drugi jer je "Panda" bilo zauzeto, a pošto sam imao 505 s crtom u zubima jednostavno stavih 505 :D
|
Ja sam si dao nick po jednoj rasi iz Star Treka.
|
Jaoo, ja dok sam si davo nick na ovom forumu nisam znao što znači domina, makar sam mislio na dominaciju, al ne na ovo..
Inače sam do ovog nicka došo izvađen iz konteksta iz jedne pjesme. Smiješno al istinito:D |
Citiraj:
|
Prije nekih 6-7 godina kada sam igrao Warcraft 3: RoC svidjela mi se rasa undeadova, pa sam si uzeo taj nick. Drugi alias mi je neumrli, sto je prijevod na hrvatski :)
|
Kod mene je bar sve jasno. :D
|
Nemam pojma, jedino sam ovdje Momir, koji mi vrag bio taj dan.
|
prije jedno 14-15 godina me poceli zvat max (inace Marijan), a duplo m je zato sta prvo m oznacava mighty i onda se to ustajilo do prije 2-3 godine kada sam morao na nekom forumu koristiti min. 6 znakova pa sam samo nadodo zg i od onda je svuda zgmmax
|
Citiraj:
|
Bilo je to negdje u osnovnoj u vrijeme kad su svi šarali nekakve gengsta nadimke, pa sam ja tražio da bude nekaj fora a da ima veze s mojim imenom. I tako je došlo do Dawar(Davor), ali svi čitaju Dawar pa onda nije baš tak fora :D
|
Citiraj:
Tak da si neki ne umisle.. hehe, jer nisam :) |
Citiraj:
svidjelo mi se je to M |
Meni se inace svida sve sto proizvode ;)
|
Citiraj:
|
eh...svi frendovi me zovu domis jer im je moje prezime bilo predugo za izgovoriti :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01. |