![]() |
Citiraj:
sorry što upadam u temu |
Citiraj:
Da, to je taj :) |
s tobom cu jesti kad dodes raditi za mene
u mene ljudi zaraduju minimalno 350 dan a maksimalno je bilo 3500kn dan. tako kad ti dosadi prodavat konfiguracije od 1900kn i objasnjavat ljudima gdje je nestao njihov najdrazi wallpaper javi se. |
Drago mi je što se refreširala ova tema :)
Meni Ct više odgovara, ali ono, može i u gradu ako je to volja većine :D. Ja sam za iduću sedmicu, svejedno kad, ne bi trebao bit zauzet...Uglavnom čujemo se još ovdje o detaljima :beer: e da ne zaboravim najvažnije, povedite rodice :p |
rodicu cuvam za sebe :)
|
Pozdrav iz Mokošice.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde debeli ne kenjaj nego spašavaj onaj HDD, trebaju mi pare :D
Nego, pošto se moramo ravnat po Matesoniku onda bi nedjelja bila idealna. Negdje oko 20:00h ? Ajde javite tko će ić da znamo gdje ćemo i šta ćemo... Bullet Optik Gospar Nicko Matesonik Debeli, pitaj ti još Duba i Kravu. Ja ću Granatu i Ghovna te Michela. Bezbrizan,šta je s tobom? |
Nažalost ne mogu u nedjelju, idem na Maidene...A ni večeras (T.B.F.) ni sutra (Puntižela - Tribute to Azra)
|
Citiraj:
Krava ima proljev tri puta tjedno, 2 puta tjedno ima migrenu i svako 36 sati spava 15 sati u komadu i tako godinama pa nema nikakve teoretske sanse da se on negdje pojavi na vrijeme. HDD nije pomogao kad sam spojio elektroniku ucinio je squeeeeeek kao prase i otisao u vjecna lovista. Meni odgovara subota uvijek, |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Javim se poslje sa njihovim rasporedom :beer: EDIT: Matesonik je u igri za nedjelju u 8 u Dbk. :beer: |
ja radin u nedjelju, ali doč ču ko jebe poso kad mogu gleda 8 čudo svijeta(gospara)
|
Nicko je takodjer IN.
:beer: |
ma mogu ja bilo koji dan ali nedeljom sam specijalno gladan pa neznam kako vam to odgovara mozda nekoga nehotice usisem
|
Citiraj:
|
Bullet
Optik Gospar Nicko Matesonik Granata Michel (on će zazvat Dooma) Još netko? Debeli, jel valja na kraju ona moja krama od HDDa? To mi treba :D |
mozda moja ljenost ak ne budem radio :P
|
Ghovna radi, tako da otpada...
Gdje cemo jest? Jeli teatar odgovara svima zbog parkinga? Ili da idemo kod *one* (gospar) u Skale? |
mogli bismo ovaj put Fahra u mama mie tamo sam se u skale neki dan zakacio nisu mi dali sa pudlicom unutra
bullet provjeri sam jeli ti disk valja ja sam samo provjerio radi li ovaj drugi u teatra vam nema pomfrija |
Citiraj:
Za HDD... Ne budi Krava, spoji ga i vidi jel radi :p :D |
Citiraj:
daj mi posalji broj na private |
Kad se zdogovorite di cemo jesti, trebaju mi i upute kako doci do tamo. I to telefonski.
|
Imate onaj shit od gruške noći večeras.
|
Citiraj:
Ljudi gdje ćemo jest? To bi trebalo bit sutra a neznamo ni tko ide ni gdje se ide, ma too :goood: |
U Scale i gotovo, kad smo tamo vec jeli-mozemo opet. Parking mjesta ima, tako da mozete svoje ljubimce ostavit bez brige.
@Matesonik-ti ides autom ili ces od zvekovice sa autobusom? |
Sutra u 20:00h ispred Skale. Tko je došo došo je... Ja ću nosit fotić jer ionako idem odmah s posla klopat a fotić je uvijek uz mene :)
Debeli, žalim te što sutra nećeš jest svojih 7 glavnih obroka jer se čuvaš za navečer al preživit ćeš valjda ;) :D |
Eto, vidimo se onda tamo. Ocekujem malo veci broj ljudi...
:beer: |
bilo je super ekipa je zabavna, luda, bistra i britkih umova momci svi za pet osim bulleta naravno ;)
za sljedeci put mogli bismo ostati malo duze, odnosno mogli bismo se nalit :) i jeli netko zainteresiran da organiziramo jedan lan party kad pocmu malo hladniji dani ja imam 6 mjesta, imam potrebne UPSove, razvucenu mrezu, 4 ekrana a za ostalo se pobrinite sami. toliko mogu primiti racunala kod sebe a sad za vise trebali bi naci neku drugu lokaciju |
Hebo ti Bullet onu što je rekla da Zemlja ima 50 Mjeseci :D
Je, bilo je super... Očekivo sam puno više ljudi al eto nažalost ništa od toga no svakako je bilo zabavno. Slike će... khm... ne znam ni ja kada (nema ih nego 4-5) Za Lan party, šta ti misliš da ova moja grafa može pokrenut bilo što osim Solitairea? :D Al dogovorimo se za to sve još kao i za druge žderonje na kojim bi htio vidjeti cijelu DU ekipu napokon pa da se i nacugamo, naravno svi osim Gospara :fiju: |
Eo vam i slikice...
Matesonik & Nicko Doom & Michel Optik & Gospar Gosparu došlo jelo Optik klopa Ah, taj sam I na kraju ovoga dolazi uvijek najjača SLIKA :chears: |
Citiraj:
Definitivno najjaca :D Mislim da se Matesonik uplasio da ga nece kuci ponjet za dorucak :D |
Trebao si vidit izraz lica prije slike... Ovdje se već skulirao :D
|
lol7z :D
Drugi put sve slikaj ^^ |
Slike kažu da vam nije bilo loše :)
:eek: Ali što me zaprepastilo: od rodica ni r :eek: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Lol, zadnja slika je za baš smiješna, ko da se zove: Come to daddy :D
Citiraj:
|
Da mogli bi se i nalit sljedeći put. A bogami bi i lan kad zahladi trebo past :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |