![]() |
možda je ovo OT, ali svejedno...
zakaj su maknuli MTV Base iz dodatnog paketa????:wtf2:, a umjsto njga su stavili neki MTV Dance... zbog Base-a sam i uzeo dodatni paket... |
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/rtrbgi7_thumb.png Nakon ovoga ces morati ponovo ukucavati username i password, vratiti ce se ip adrese na default, uglavnom isto kao onog dana kada si ga izvadio iz kutije. tek toliko da ne bi bilo nismo znali. :zdero: |
Citiraj:
Ista stvar ti se desi ako tipku reset iza drzis 10 sekundi... |
shvatio sam da je obicni reset.
evo ti slika kako je kod mene podesen Pvc1 http://img.w3dizajn.net/images/rzrupb8_thumb.png ako ni tad nece onda fakat neznam |
Isto tako je podeseno...
Zvao jucer szk i rekli poslat tehnicara danas, nitko nije zvao, ja njih nazovem, kaze mi lik da nije ni prijavljen kvar te da nije ni zatrazena pomoc tehnicara... ko zna koliko cu njih cekat... |
Ja i dalje imam lošiju sliku putem hdmi priključka nego dok je spojeno scartom :wtf2:
Inače , imam full hd Panasonic plazmu :nono: Koristim HDMI Bandridge (2 m) kabel i nula bodova :stoopid: Možete li vi koji ste zadovoljni slikom putem hdmi-a reći koji kabel koristite jer ovo pomalo izluđuje , hvala :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što reći , slika se poboljšala na nekim kanalima dok je na većini ostala ista . Sportski kanali i dalje mutni :hitthewal: Na kraju mi ispada nešto bolji hdmi od scarta . Gledam na relativno velikom ekranu (42") pa vjerovatno i to ima utjecaja . |
Evo jedno pitanjce. Dvoumim se između kupovine LCD monitora ili LCD TV koji bi bili namjenjeni isključivo za gledanje sa maxTV STB Atlanta. Sada koristim crt. Dovoljna su mi 22" i LCD monitor mi je jeftinija solucija od LCD TV ali da li je dovoljno dobar za prikaz slike sa atlante preko HDMI=DVI kabla. Postoji li velika razlika u prikazu slike između ta dva uređaja, pretpostavljam da je kut gladanja bolji u LCD TV.
Ako je tko koristio oba LCD-a na Atlanti volio bih čuti razlike i sugestije za kupovinu ili jednog ili drugog LCD-a. |
atlanta i maxtv
zanima me dali je nekom slika bila bolja na motoroli nego na atlanti...
naime jučer mi spojili novu atlantu i slika je blagi užas dok mi je na motoroli bila znatno bolja..... postoje li neke upute kako podesiti atlantu.... |
Line mode: G.992.5 (ADSL2+)
Maximum line rate: 18203 kbps (downstream) / 1015 kbps (upstream) Noise margin: 10 dB (downstream) / 19 dB (upstream) Line attenuation: 10 dB (downstream) / 7 dB (upstream) Output power: 13 dBm (downstream) / 11 dBm (upstream) Evo . U pitanju je Gigaset SE 555 WLAN dsl, imam 8 Mb brzinu, uključen maxtv i hdtv i sve šljaka. uređaj je Atlanta. |
Citiraj:
|
kaj se na atlanti mogu naštimavat postavke slike :stoopid:
|
Citiraj:
2-3 funkcije.... |
Citiraj:
|
Samo da nabacim svoj dojam, slika je užasna-kompresija teška, zna doć do asinkronog zvuka sa slikom, i ono plavo svjetlo ubija oko lol, čemu služi USB, za update neki ili nešto drugo? . , sve se bojim kak bi mi izgledalo onih par HD programa.Istina nemam se kaj žalit, kad sam uzo probni rok besplatno ali nije to u redu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
valjda je to tako,vidim da su još poneki došli do sličnih zaključaka.... |
ja ne znam, očito onda nije kod svakoga isto......meni je razlika između scarta i hdmi-a otprilike 40% u korist hdmi-a
|
|
Kad sam tako racunao prije dva-tri mjeseca, dobio sam oko 17mbit/s, a stvarno stanje je bilo oko 6.5mbita/s.
|
Meni veli 8128, toliko mi je otprilike i izmjerio lik kad mi je stavljao novi modem.
|
|
1 privitaka
Evo...
|
Jel vam radi NGC Wild program (101)? Meni ne radi i piše program ne emitira. Valjda imaju nekih problema.
|
jok, nadam se da nisu bacili u one pakete ili tako nešto.
|
ne radi niti meni
|
[LEFT]
Citiraj:
output power downstream: 18 db attenuation upstream: 11 db //tablica je razbijala layout// MadBoY |
MaxTV problemi od jučer?
Da li netko od vas ima problema sa MaxTV-om od jučer? Meni se zna dogodit da nestane slike na svim programima uz poruku "Kanal je trenutno nedostupan" (il tak nešt), ali tv vodič i onaj mini-info rade uredno. Uzeo sam maxtv na probni rok pred 10-tak dana i radilo do jučer bez problema. ADSL istovremeno uredno radi i na routeru d-link 684 mi se čini da je sve ok. :wtf2:
|
Ima li netko ovakvih prblema osim mene?
http://pce.hostili.com/images/DSC044...j71n_thumb.jpg HINT: plave točkice, uočavam ih na više programa, dosad na HBO Comedy, na ovome MTV dance i na još par ali zaboravih koji su |
Citiraj:
Mene više muči ovo što sam prije naveo sa nestankom slike...šta svima radi ok? |
Citiraj:
U tom slucaju istekaj STB i ustekaj nazad.... Meni se to desi svaka 2 dana (upaljen je 24-7). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I onda će mu reć isto pa će reć da će mu doć doma pa će mu onda oni ištekat i tako. Oni znaju samo iskopočat STB iz struje ako je neki problem, ništa drugo, ja sam nazvao SZK za te plave točkice i lik meni ide resetirati liniju, i još mi kaže da iskopčam ruter resetiram njega, i STB, i iako sam znao da to nema nikakve veze stim ja glup išo to radit, i poslje je još pol sata trebalo da se upali taj STB. Majmuni
|
Vjerovao ili ne gasenje i paljenje STB-a pomaze u vecini slucajeva...
|
Da u slučajevima kad zblokira, ali na koji način to može promijeniti sliku, odnosno plave točkice koje dolaze izvana
|
Eeee, to oni trebaju.
Zovi ih. Ne posustaj... Nedaj da zaklope dok ne prijave kvar i sl. |
Zvao gamad :fuming:
Veli Žarko :D da imaju od jučer nekih problema u SZ Hrvatskoj, ali da će mi svejedno resetirat acc pa bi onda ja trebao on/off stb napravit i bla...bla... Sve to, naravno, nije pomoglo...probao zamjeniti modem - umjesto dlinka staviti zyxel i ista priča...nešto tu ne štima kod njih...zvao ih ponovo i sad će mi poslati nekog njihovog stručnjaka ;) da izvidi stuaciju... Zanima da li itko na ovom forumu iz SZ Hrv (konkretno Međimurje) ima problema sa MaxTV-om?? Neznam, ali nekako mi se čini da sve ovo ima veze sa ovim HD-om koji ždere bandwidth ko mutav pa sad imaju problema sa mrežom...hmm... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |