![]() |
Citiraj:
|
Da li ima razlike u grafici kad se igra na win7 ili na xp?
|
Odigro 50-etak partija 15 možda ladder. Gameplay je za sad bezveze, nema tu nekih taktika il čega već sve se svodi na grupiranje 4-5 vrsta jedinica i klikaj do besvjesti, kao što se može vidjeti iz replayeva
|
ja sam dobio invite za betu, i sve ispunio i dodao na battlenet account al u igri mi veli ovo
http://screenshot.xfire.com/s/94071201-4.jpg jel neko ko ima invite i igra mi moze rec o cem se radi ? |
ja mislim da kad dobiješ invite moraš skinut igru preko njihovog downloadera koji ti je tamo ponuđen kad klikneš na ikonu od sc2 u Battle.netu, provaj tako pa javi jel uspilo.
|
Pogledajte si mailove mislim da je bio novi val keyeva (dobio jedan ^^)
|
Citiraj:
|
eto i ja dobio ... al mis mi crko tako da do daljnjeg mogu samo gledat u to i divit mu se dok pacova neuzmem ...
|
Ja samo ne kužim zašto ju ne izdaju jer je igra IMO gotova već duže vrijeme.
Čemu čekanje sa tim betama i sličnim. Još nisam naišao na nijedan bug. |
Blizzard je to, dok nebude savrseno ulickano i dotjerano ne ide to u prodaju, ljudi prave igre kako treba :D
|
da, zato izbace po jednu igru svako desetljeće... :D
|
Citiraj:
|
Kolko igrah multi (20 ak partija), fora mi je to sto ima i dalje onu kamen skare papir filozofiju. Popriličan broj puta sam na rubu poraza te se pravilno smještenim taktikama (primjerice nukica dok se on zabavlja sa mojim obranama ) uspio izvuč iz njih. No imortali su prefakin jaki , onak kao slabi na male jedinice, mozda na miljardu njih, al đubre ima tolko healtha i damage da ga zračnim moram tamanit ak ne želim pušit gro unita.
|
Ja sam mislio da je to (kamen skare papir) losa stvar, a nuklearku uopće nisam još nikad ni izgradio. Ne sviđa mi se zasad uopce gameplay protossa, univerzalna najbolja taktika sveg po malo.
|
jel ima netko key viška da udjeli?
|
prijavi se, dijele keyeve u vrlo brzom roku,
ja se iz znatiželje prijavio ponedjeljak i dobio key danas! samo, kako pričate da radi na starim kantama? na mom radi normalno( i to je load grafe 95% cijelo vrijeme, a CPU oko 70% @3.2GHz), no probao sam burazu instalirati i na stolni P4 2.8, ati 9550, 512 RAM pa je to slideshow, makar i najmanja reza i sve ostalo na lowest, (dok na istome recimo UT2004 radi vrlo dobro) isto kao i na toshiba laptopu starom god dana, neki dual amd, vga integrirana, 1 GB rama... ne velim da je igra loša, ali po meni i nije da baš radi na starijim kompovima |
Da i ja sam ga dobio, ili je to neka veca posiljka ili je konacno dosla na red i istocna europa :)
|
citam bas jucer u BUG-u review SC2 i pise nesto u stilu da ce za svaku rasu posebno izdavati kampanje i nesto u smislu da ce se svaka kampanja kupovati posebno kao expansion pack ( a vidim da se u ovoj temi vec spomenulo to izdavanje u 3 djela) i onda nadjem jos OVO na wikipediji ... "StarCraft II is split into three installments: the base game with the subtitle Wings of Liberty, and two expansion packs, Heart of the Swarm and Legacy of the Void."
kaj znaci da budemo morali u biti kupiti 3 dvd-a posebno( za svaku kampanju ili bu sve upakirano u jednoj kutiji? malo me sad zbunio taj tekst u bug-u, kaj ovima iz blizzarda nije dosta kaj se bu SC2 razgrabio u par sati kad izadje nego se bude moralo jos u 3 djela sve kupovati? i onda ako bude tako kaj budemo oped morali cekati godinu dana da izadje kampanja za zergove pa jos godinu za protose? WTF |
svaki posebno kupovati.
|
upravo dosao doma pogledao mail i ugodno iznenađenje dobi beta key :)
|
Pogledajte si mailove opet, gro ljudi dobilo extra key-a za frendove
(da me ne pmate već sam podijelio svoje XD) |
ak netko ima viška nek javi :D
|
eo objavljen datum izlaska - link
27.7. 2010 ;) |
Prosil bi jenega ključeka, ak neko ima:beer::fala:
|
ključić ako tko ima viška molim:)
|
Citiraj:
Citiraj:
a taj mi je za buraza da nabacimo malo dok ne izađe full igra. dakle ONE, ne TWO. Citiraj:
ideš! Cijena 150kn http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=188015 blizzard veli: Citiraj:
|
Citiraj:
xxxxxx-xxxx-xxxxxx-xxxx-xxxxxx |
to ti je jedan key, i meni je u dva reda ali nisu jednake dužine, pa se radi o prelomljenom dugačkom keyu ;)
(uz ono što ti gore piše na par mjesta: one friend, one key...) http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ca388164.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_dca6b95e.jpg Citiraj:
Citiraj:
ili frend(pa širiš neprovjerene poluinformacije na svoju inicijativu)? jer kako si podijelio svoje ako ni ne znaš koliko si ih dobio, nisi mogao dati dvojici ljudi po pola keya jer bi ti odmah javili da ne radi. :hitthewal: |
Citiraj:
Dakle moj zajeb:hitthewal: |
ako su te tražili, a preko 30 sati nisu ni probali jel radi...
onda nijedan ne treba key, pa ga daj tu nekome tko ti se prvi javi IMHO :) |
|
evo dobio extra key pa navali narode!!
Ko prvi njegova treba!! 8BKGDB-TKHY-FDZDK6-YWTT-HZVTHW ZBYBWF-V7MW-F9XT7T-VEJ6-87WEF9 |
Fala Opaki :D
Meni pezde nisu dali ključ još iako sam se prijavija prije godinu dana bit će :( |
np!
|
Nego jedno pitanje imam, frend mi je dobio beta ključ i dao mi je svoj akaunt. Kad se pokušam logirati veli mi da beta nije u mom battle.net akauntu i da trebam dodati starcraft unutra, ali naravno kad otvorim akaunt starcraft je već dodan. On ga inaće normalno može igrati.
|
Možda trebaš skinut direktno s tog accounta SCbeta client. Ne bih znao!
|
Inače je procedura da dobiješ key,napraviš akaunt pa onda skineš igru? Ak je tak onda je to rješenje sigurno.
|
ako je netko sluuučajno dobio ključić bio bih zahvalan !
|
Neki dan mi frend poslao beta key, isprobao rundu dvije, nije loše. Danas odigrao još tri runde, navuko sam se :)
Reaperi i vikinzi su bolesni, drop par tenkića marinaca i gg :) Al najluđa stvar mi je dok onaj dropship primi onog ogromnog transformera i vozi naokolo(sry nisam još pohvatao imena jedinica). Super su mi zvukovi, jedino imam zamjerku na to što su sve jedinice jednako glasne i nije mi tolko nabrijano. Znači, hoću reć da kad su svi jednako glasni dok selektiram jedinice,dok pucaju itd itd. Dok je prije recimo zvuk tenkova u siege modu dominirao, to mi nekako fali :) dok 5 tenkova okine u isto vrijeme i niš drugo se ne čuje osim njih :) Također vrijedi za nuklearku, skroz tih i pasivan glasić kaže 'nuclear launch detected'. Al sve u svemu, uff, ja sam već sad zadovoljan :) Ima ko za dva vs dva? -ja nisam niš posebno dobar, al niam ni toliko glup :) |
ak ima neko key nek šera :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |