![]() |
gta 3 pa nadalje jako komično i nadasve zabavno nasilje super i maštovit koncept : goood :
max payne 2 ugođaj nevjerojatan gotovo filmski, ona glazba me skoro rasplakala smrch lol mafia najbolja igra IKAD najbolja priča sve naj naj naj cod1 carska teamplay igra (govorim samo o mp modu) cod2 :D nastavak te igre, neke razočarao meni je ok iako cod1 onak za nijansu bolji, ne govorim o grafici ofkors (i opet, govorim samo o mp modu) ali ipak najviše igram cod2 pozz |
Dink Smallwood
btw Zna li tko od vas kako proci onaj dio (u gradu koji ima trg s racama) gdje je ono kamenje koje moras pomaknuti i gdje veli nesto tipa da je nekakva rupa iza kamena??? Vec sam to 100000 put pomaknul i kaj ja znam kaj nisam probal i ništa..... |
HL i svi ostali nastavci
|
definitivno CM & FM manageri - igram menađere još od CM-a sezone 98/99 i nije mi nikad dosadio taj tip igara - uskoro (oko 21.10.) izlazi FM2007, a onda treba nastaviti tradiciju uz žrtvovanje ispita na faxu, društvenog života,.....:beer:
|
TOCA 2
|
Iako danas rokam po najnovijim naslovima....
SVE sa PRIJATELJICE: Settlers 1...:beer: Flight of the amazon queen...:beer: (dizao se u 1 ujutro dok starci spavaju pa haklao do 4-5 ujutro i u skolu mrtav umoran) Beneath the steel sky...:beer: Body Blows...:beer: Cannon Foder 1...:beer: Monkey Island...:beer: Street Fighter 2...:beer: Indiana Jones 4...:beer: (Sa tada nevidenim multi endinzima: lol2 : ) Socker Boy...:beer: ... to je sve sto mi zasad pada na pamet.... al brijem da ima jos.. |
warcraft svi redom i americas army definitivno najbolje igre!!
|
Oblivion i Titan Quest
|
Toca 2
Starcraft NFS1 i U2 |
mafia i commandos 2: goood :
|
jel igrate dote na W3?
|
Čovječe ne ljuti se, monopoly,briskula i treseta,Čorava baba
Svaka cast svima al kad svi imaju svima svi imaju svoje el. game favorite al sto se događa kad nestane struje a namate UPS (nece se netko tko ce rec "ukljucia bi agregat") di vam je drustveni spirit:):):) Šalu na stranu: Diablo 1,Comandos(sve do 3),UT(stari),Warhammer,half-life,bloodrayne,silent hill,metal gear solidm,... |
Gran Turismo 1,Silent Hill 1-2,Dino Crisis,Resident Evil serijal,PES...doduše sve sam to igrao na PS1,ali daleko najbolje meni od mnogih kompjuterskih.
Zaboravih i Harvest Moon back to Nature,legendarna igra! |
Diablo 2 (u iščekivanju 3. nastavka)
WoW (kao što je hido rekao, zarazno) NFS serijal (al nadam se da bude izašloo nekaj realističnije... trailer iz NFS Carbon izgleda super.... samo da bude tako dobra i cijela igra... i najavljivan je Test drive unlimited za PC koji bi trebao biti super ....trebao.....: flyingey ) |
Settlers2:)
Duke Nukem 3D Keen 4,5 Blood2 UT FarCry NFS 3,4, MW Atomic Bomberman. Oblivion. To su igre koje sam najvise igrao. (mozda jos koja,al ove naaaajvise) |
Toca 2, GTR 1 i 2 : nuts :
|
GTR 1/2
Gt Legends Oblivion Battlefield 2142 |
Citiraj:
|
Diablo 2
warcraft 3 Warhammer40k PES 5 |
Ima toga, al ovo su mi definitivno klasici kojih se sad mogu sjetit...
commandos serijal Sve zive p'n'c avanture (s naglaskom na lucas arts-ove) UT (stari) na psx-u: resident evil 1,2,3 (pogotovo jedinica) metal gear solid GT 1 FF7 Zadnjih godina jako malo igram, evo sad sam poceo lagano sa Hitman serijalom, odigrao prva 3 dijela i opako se zarazio. Igra mi je jednostavno predobra, tako da i ona komotno moze na listu gore.... Ceka me blood money... |
....ima tu dosta igara, call of duty i tiberium sun....:)
|
Ovdje zaista nemam puno za razmisljati a odigrao sam podosta igara. Sid Meier's Alpha Centauri je igra koja po mome misljenju jedina zasluzuje 99%, ako netko nije zaigrao ovu odlicnu turn based strategiju moja bezuvjetna preporuka Sid Meier's Alpha Centauri the game ( downgrade na win 98SE ako treba i pamet u glavu ) Rule the planet whit diplomacy skills or by a war machine hammer!!!
|
oblivion,NFS:MW.CS 1.6
|
Iako je ovo kompjuterski forum meni su najbolje igre serijal GRAN TURISMO i CRASH TEAM RACING. Ni jedna simulacija vožnje na PC nije kao GT.
|
Svi C&C serijali, COD2, NFS:U2, GTA:3 i San Andreas.
|
Citiraj:
najbolja simulacije je live for speed....al je jako teška |
Ne znam koliko vas je to igralo, ali kad sam bio klinac najviše smo igrali "Jones In The Fast Lane" i "Star Reach" :) Naravno, neizostavni Fallout 1&2, Freespace 1&2, Homeworld...
|
|
Baldurs Gate II...prebrutalna igra..ma,Bog RPG-ova..: cheers2
|
CS 1.6 : DualWiel
San Andreas: roller : Vice City: roller : C&C: CoolRamb Brothers in Arms:rambo: Cod -svi:rambo: MoH - svi: sniper : |
MA NEMA BOLJE IGRE OD UT2004 jos se sjecam kako sam ko klinac igro obican UT i mislio kako je to NAJ pucacina (u ono vrijeme) i da nikad nece biti bolje ali kad je izasao UT2004 zatuko je svu konkurenciju od dooma do far craya.
BOLJE IGRE OD OVE NE POSTOJI : DualWiel : sniper : : quake2 : : quake : : Machineg : CoolRamb :rambo: : pirate : : axeman : : boxers : |
lakse malo sa smajlicima
|
Bože,forum je pun ovakvih likova,trebalo bi izbacivače na ulazu stavit :smoke:
Nadodao bih još jednu igru,Age of Empires 1,2,3... |
nema problema
sry :( |
grim fandango-predivan filmski dozivljaj, pogotovo muzika.
|
Mislim da bi to bio Adom
|
BG 2
Neverwinter Nights |
CoD2 :)
|
deus ex.
|
Deus Ex.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |