![]() |
sreca da imam frendicu koja mi besplatno skida bete i demoe, inace bi popizdukario odavno :)
izabran za beta testera, sutra cemo viditi kakva je igra. |
Citiraj:
tresla se brda rodilo se nis |
Citiraj:
|
@ Jelc: Ja nisam igrao demo zato se nadam da bude nešto valjalo:)
|
A ja još pokušavam skinut demo, još od petka.:D
Svaki put mi d-loada file od 1.2 ili 1.25 GB (sa 3 razl. sitea sam skidao) koji je naravno corrupted. A kako postanem beta-tester?:stoopid: |
trebao si se prije prijaviti za beta testera kada su primali prijave!
|
Citiraj:
|
Ja isto skinuo i ne radi.
Nemogu instalirati jer je neki fajl korupted. |
Citiraj:
|
To što su svi prijavili bilo je zatvoreno beta testiranje!!
A sad su svi, ama baš svi koji su se prijavili dobili key kao i ja :D |
@TheProfiler: Ja sam na tu obavjest slučajno naletio, mislim da na bugovoj stranici!
@Problem: A vidjet ću, sutra ću skinuti igru, mislim danas kroz noć pa ću onda napisati dojmove! |
|
Citiraj:
Ide 210 kb/s. :) Predviđa da će biti gotovo za 2:10 sati. |
Samo da znate da ako se slozite sa uvijetima ugovora EA ima pravo instalirati adware na vase racunalo koji ce im slati informacije o softwareu, hardwareu i sl.
|
Citiraj:
Pa to već ima svaka druga igrica. A kome će poslati podatke kad imam firewall. :fiju: |
Citiraj:
@Tskadra(TOCO): E stari pa neces valjda HGL igrati ... nije vrijedan ... probao sam betu i ... bljah je. Nis posebno. |
Meni demo super :zdero2:
|
Zar nije igra isla na mnozenje i to prije par dana? Kako da se onda jos betatestira? Ovo mi je skroz blesavo. Nije valjda da ce ljudima prodavati betu pa naknadno izdati patch koji je dize na punu verziju? Iako mi se cini da to svi rade vec neko vrijeme ali evo hgl bi to mogao napraviti sluzbeno :lol2:
|
MA pogledaj moj post gore, ta bet je kao demo sam je mala nagrada ljudima koji su se prijavili za betu ali nisu upali pa sad eto dobili da se malo igraju pa ak im se svidi kupe igru!!
|
Citiraj:
hm , ako pogledamo kvalitetu igre čini se da nebudu baš morali puno množiti |
igrao sam malo jučer i ništa posebno, nije ono što sam očekivao, očekivao sam puno više, razočaran sam i slažem se da nebudu trebali puno množiti :lol2:
|
YES! Vidim igra je izašla i već se pojavila na "netu". Hm, ako pogledamo veličinu iznosi 6.66BG, zanimljiva brojka za igru ovakvog naziva. Inače testirao sam ju malo kao Beta MP i meni je predobra. Definitivno nabavljam...a i radi odlično na mojoj konfi iz siga, 1440x960 sve na HIGH.
|
ja javim za cca 1h, dali je igra bolja od onoga vidjenog u DEMO-u.
|
ajde neka prvi koji nabavi igru se malo raspise pobaca shotove i tak da vidim dal da ju "nabavim" :D
|
Malo je potrajalo dok sam stigao isprobat igru.....:D
Ujutro sam malo probao, pa da napisem neke dojmove. Probao sam demo i nisam bas bio nesto previse odusevljen. Kao sto sam napisao,nema bas pravi osjecaj RPG, nego mi je osjecaj vise nekako FPS style. Od sest mogucih klasa, ja sam se odlucio za Engineer, jer ima na raspolaganju sva Range oruzja + backup u vidu razlicitih Drona. Odmah u startu na raspolaganju ima Drone koje usporavaju protivnike 20%, ali cim skupim prvi level up mogu investirat u Drone sa Laserom koja vec sluzi svrsi uklanjanja protivnika. Tako da koncept djeluje dosta dobro. Imam 3 drone koje usporavaju protivnike + 1 sa laserom i moja malenkost sa 2 pistolja i cistim monstere kao od sale. Stim da sam tek LVL3 i jos se nisam maknuo sa one prve stanice, cca 30min igre. Grafika mi se cini malo ispeglanijom nego u Demo-u, na konfi iz siga, na 1280x1024 sve na high, i 4xAA igra leti, nazalost zaboravio sam gledat broj Frameova, samo sam sad bacio oko na misiji di treba skupit one Capacitatore da mehanicar popravi vrata i u povratku kad sam umlatio sve monstere je bilo 160 Frame-ova. Nakon odgledanih CGI filmova, lagat cu ako cu reci da nisam ocekivao nesto vise, ali opet da me netko pita sta sam to vise ocekivao, bas i ne bi znao reci. Jer igrivost je dobra, grafika je ok,mozda eventualno monotonost nivo-a, ali to je tesko reci nakon 30min igranja. Ja nisam bas neki fan DIablo serijala, Vise volim Fallout i morrowind ili oblivion. Ali nemogu reci da je igra losa, definitivno ce se svidjati i onima koji inace preziru RPG, jer ju je moguce igrati kao Cisti FPS, uz bonus skillova i razne opreme. Ja je recimo igram kao FPS i mogu iskreno reci da uzivam, znam da je necu brzo zavrsit, kao npr. COD serijal ili MOH serijal ili bilo koji drugi FPS koji rijetko ima vise od 8-10h gameplay-a. Opet je moguce igrati je i kao klasicni RPG sa magijama, macevima i svime ostalime sta vec spada u klasicni RPG. Iskreno preporucam da je svatko tko je u mogucnosti proba, i da definitivno ne odlucuje o kvaliteti igre na temelju iskustav iz Demo-a. Tako da vjerujem da je ovo jedan od naslova koji ce igraci ili obozavati ili mrziti iz dna duse. P.S. SS za sada nema, jer nisam jos dosao do nijednog novog podrucja kojeg nije bilo u Demo-u, mogu jedino slikat sebe sa svoje 4 drone. Samo neka mi netko kaze gdje da stavim slike, jer znam da neki preziru "imageshack", pa dajte neku preporuku gdje da uploadam slike. Ako jos netko ima nekih podrobnijih pitanja, pitajte. |
www.max-save.org slike tu uploadaj
inace, za rpg moja je preporuka SVIMA da probaju the witcher, stvarno prepredobra igra... jos nisam probo hellgate ali to cu ubrzo |
Evo trazenih slikica.
http://www.max-save.org/thumbs/272405hell1.jpg http://www.max-save.org/thumbs/800247hell2.jpg http://www.max-save.org/thumbs/21477hell3.jpg Na trecoj slici se vide 3 drone za usporavanje, one nemaju health i nemoze ih se unistit, a 4 drona sa laserom se sakrila iza ovog monstera lijevo, ona ima health i monsteri ih mogu unistit. Inace je limit da se moze imati aktivno samo 2 vrste drona. Evo sada se vidi i cetvrta drona.:kafa: http://www.max-save.org/thumbs/294710hell4.jpg Odoh ja sada dalje cistit monstere. @Destroyer Witcher je odlican, malo mi je samo diglo zivac dugo ucitavanje. Skinuo sam novi patch, pa mozda on rjesava taj problem, probat cu kasnije pa cemo vidjet. |
nisam ljubitelj RPG.ova ali FPS manijak :D znaci dal da nabavljam ili ne? tj jel se isplati dragocijeno vrijeme bacit i na ovo? tj jel ima nacin igre bez magija i carobnjackih gluposti :D nisam merlin guy nego vise connan :D
|
Kao sto rekoh, igram kao engineer, sa rocket launcher Dronom, i sa gunom u ruci.:Machineg:
Kao enginer jedina magija koju imas je otvaranje portala za teleport. Slicna je stvar sa marksman klasom. On ima isto samo skillove za preciznost i slicno. Ako brijes na Connan stile, imas Blade master-a koji na LVL 5 dobije dualwield. Ali sad neznam sta su mu ostali skillovi, dali ima mozda kakve minorne magije. |
Jel ja to vidim neki skill tree slican Diablu :D
Moram uštedit za neku jeftinu kantu za igranje ovoga. Ne volim baš FPS, ali ovo me napaljuje :nuts: Kako je sa itemima ako ih uopće ima? Jel onako ko u Diablu random? Koliko sam shvatio nivoi se nanovo generiraju što se toga tiče, ali zanima me oko oružja itd. :) |
|
uglavnom, imam cijelu igru, testirano i sve je to jedno obicno NISTA! Em je igrivost 0, grafika LOL, zvukovi LOL, i igrivost 0! To su oni uzeli igru neki od prije 10godina i nabacali samo filmice i sta ti ja znam! Jedno veliko sranje kao i witcher! NESKIDAJTE!!!!
|
Sta mislis po ovo "NESKIDAJTE"?
El ta igra ime na steamu? Jer o to "skidanju" na koje ti mislis na ovom forumu nema rasprave!!! Al sam pametan :D:D |
Citiraj:
|
ali kaj pa imas protiv witchera?
od svega kaj sam videl u zadnja dva tjedna jedino on nekaj valja,.osim kaj me malo muci pokretanje igre... |
Dečki.
O ukusima se ne raspravlja. Netko će igru obožavati, a nekome će biti odbojna. Tak da o tome nemojte raspravljat. |
@ AMD :chears:
ak se ne varam več je netko rekao da je to tip igre koja "ili vam se sviđa ili ne!" meni igra baš ne izaziva "WOW!! Efekt", ali nemožete reč da je smeće jer realno gledujuči,kaj bi vi? kombinaciju Crysis grafike i npr.NWN-a? nekima bi bilo previše za komp pa bi kukali kako je pre zahtjevna,a možda takva grafika nepotrebna za igru!! i onda bi opet popljuvali da je loša! a pak drugi bi kukali da je previše fancy,napucana grafičkim điđama,i štatijaznam čime,da se kopira diablo,nwn, ili slično,dosadna priča...blablabla.... i opet popljuvali igru! meni je ok,i više od toga,moglo se bolje(uvjek može bolje) ak nikaj drugo,bar bu se popunilo vrijeme dok ne izađe Crysis! :kafa: |
Pljuvali su i po Broken Sword The Angel of Death i Sleep Dragon.
Sleep Dragon sam odigrao i bila mi je čisto OK za razbribrigu. Sad sam počeo The Angel of Death. :) |
Citiraj:
|
Cujem da je izasao neki patch za ovu igru, jel ima neko link?
EDIT: fala netreba, sad sam i probao igru.....pao je uninstall;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |