![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala za e-mail.Probat cu veceras ili sutra da vidim oce li radit. |
e ... neznam el ce ti radit jer je neakvi pametni kreten (mislimda burazov fgred) iso igrat i s***o mi cjelu igru ....
ugl u igri imas kawasaki: z1000 i zx 10 mv augusta f4 tamburini i neznam napamet jos jedna ( slabija) i imas 2-3 triumpha mislim neznam tocno sve napamet |
Proradila mi je igra.Jupi.
Ima li kakav patch za tu igru. |
mislim da bi sad nedje trebao doći patch
|
Moze li mi netko objasniti gdje su trgovine motora koje nisam otkljucao, i koje su te trgovine?
Otkljucao: Kawasaki Triumph Mv Agusta, Ducati (1 trgovina). Level: Expert Lova: 591586245 (hi,hi,hi, istina) Hvala na pomoci (ako mi itko pomogne).:chears: |
igram danima a ne znam...
kako izazvati druge vozače - botove?
stalno se vozim sam protiv vremena, jedino je promet tu.. kako- koja tipka ili ? |
Moraš im ablendat.
|
Citiraj:
Citiraj:
2 kawasakija 3 dukatija 2 auguste i motori su totalno jadni užas smeđe boje:fiju: |
e nemam ovu igru ali nakon ovoga ću je sigurno nabavit jer mi izgleda strava
|
Je li kad otkljucam sve salone sa autima tek onda dobijem salon sa motorima?
|
|
zasto kada iziđem iz igre i pokrenem mozillu pojavi mi se plavi ekaran i komp se restartira i sta je to HDR u igri za namjstit kao detalje?
|
Citiraj:
Citiraj:
e da, ima neko 100% pređeni sejv, aj nemojte mi srat sad kao pređi igru i to, neda mi se, pogubio živce! i na sejvu da ima jako puno para pa da mogu uzimat malo bolje aute i tak to. aj fala pis |
Citiraj:
ajde malo pogledaj postove od prije |
Citiraj:
ma prelistao sam al nisam uočio fala |
ako nešto tak tražiš po jedoj temi onda probaj ovo
ideš od stranice do stranice i u ctrl+f upišeš "save" na svakoj stranici klikneš find now i ako nema ideš dalje, ako ima onda te odmah baci na taj post (preporučio bih Tražilicu ali se ne može tražiti po posebnoj temi) |
heh, znam za to al kažem ti nije mi se dalo, ko da je teško bilo :D
|
Citiraj:
Ideš 30 km/h i naginješ se s trkačicom skoro do zemlje! A svi zanamo bar koji su vozali motor da to nije moguće jer je mala brzina i jednostano padaš! Toliko o relanosti! |
Citiraj:
nauci pisat pa se tek onda javi. Napravi ti onda igru.To je tebi preteska igra pa kazes da je losa.Losi je GT4 od nje 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 puta. |
Citiraj:
BTW kako se u vas kaže za neku ultra brzu jurilicu???!!!!:care: |
Sportas ili zujalica.
|
Citiraj:
|
Igra mi se smrzava svako malo, pa opet proradi..... a ponekad me izbaci iz igre. patcha još nema, koliko znam. Što učinit?
|
Citiraj:
malo oće vozit utrku, malo ne....a malo izbaci van...pa ovo - pa ono...ma užas :( |
Vi kaj imate problema s štekanjem probajte jednostavno rename-ati promet i one gluposti kaj lete tipa papira
Kako ljink |
ajde ako ima neko cijelu mapu sa utrkama kada mors dostaviz auto i one pakete, neka posalje sliku, jer meni falu jos samo dvije i nemogu ih nikako nac..thx
|
Oće`l taj patch više?
|
govorilo se za 5 mj. ali nema jos...
|
@veliko_pile
Ja ga nisam još naša! Volio bi ga naće jer je konfa dosta jaka a ono mali FPS. Pa bolje mi ide F.E.A.R. koji je puno zahtjevan! |
BTW kao da nađem Drive-In u TDU!
Ni na PS2 nisam naša ni na kompu! |
Citiraj:
|
za li tko gdje mogu skinut save za test drive unlimited.ja sam na 61% igre ne da mi se vise vozit utrke :care:da li netko ima save na 100%
|
|
:stoopid: zasto nema novih auta i motora npr lexus itd??????
|
vejita znas li zasto nema novih auta i motora??????????????':stoopid: :care: wayyyy
|
neka mi netko odmah odgovoriiiiiiiiiiii????
|
|
:care: imam taj save al ja sam gledao slike i vidio sam lexusa.i druge aute.
|
xbox verzija..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |