![]() |
Citiraj:
Jel,po meni...13-20 FPS-a je neigrivo :stoopid: |
Igra je odlična, jako ugodno radi na 1280x960, 2xaa, 8xaf, mali ss
http://img166.imageshack.us/img166/1...rd01fx5.th.jpg |
Citiraj:
Zar je stvarno tako bug-ovita? Ja igram na xbox360, niti jednog bug-a. |
Citiraj:
|
Bugovi na XBOXu? E, to bi bilo stvarno čudno....XKutije su sve iste i nemaju problema s optimizacijom. PiSijevi su različiti od vlasnika do vlasnika, naravno da je gotovo nemoguće napravit igru koja se nikad nikom na nijednom stroju ne bi glupirala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mirzim horror igre i sumnjam da ću je igrat!!!
|
Citiraj:
A od kud ti to da je igra horror? |
Citiraj:
|
Evo, i ja sam kupio:D igricu, pa ćemo vidjet....odigrao sam par minuta i čini se super, nema glupiranja. Sve na max, učinilo mi se da trzucka malo više nego demo, ali onda sam skužio da mi je VSync uključen a to uvijek ubije framerate. Mak'o ga, sve drugo na max i sad radi ko beba....ali tek sam par minuta unutar igrice, vidjet ću nakon par sati igre kak će se ponašat.
|
svi su kupili igru :) hehe
igra je horror. ali grafika nije ništa posebno. malo sam više očekivao |
Grafika je fantasticna. Ovaj novi Unreal engine je u najmanju ruku impresivan Oo
|
Paaaaa...errrrr....ja bih rekao da je vrlo dobra. U Assassins Creed, Crysis, NBA 08, etc. grafika je/bit će odlična.
|
Citiraj:
|
Zavrsio igru. IMHO, jedna od top 5 svih vremena. :)
|
igra je na 2 DVD-a ili?
|
Igra ima oko 6,5 i na dual layer je.
|
ja sam ju kupio na dual-layer dvd-u (~6 giga)... :beer:
EDIT: vejita prestigao :kafa: |
aha, mislio sam ili da je na 2 obična dvd-a ili dual layer....:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmm, ne bih htio rušiti nečiji entuzijazam o igri, ali moram se suprotstaviti mišljenjima da je igra jedna od najboljih, i da je jako dobro optimizirana.
Što se tiče optimizacije, slažem se da ne šteka, i da su stavili napokon malo truda, ali isto tako se ne slažem da je grafika niti impresivna niti nešto vrijedno spomena. A grafika mi je na high. Teksture su odvratno loše,vrlo plastično izgledaju, voda ništa posebno (slična spika ko u f.e.a.r-u), viđao sam puno bolje brije. Igra kao igra je vrlo linearna i nema nikakvog istraživanja svijeta. Točno u određenim mjestima vam puknu nekaj da se scimate, hodam dugo u mraku i točno znam da me nekaj na kraju čeka. Ovo je Doom3 bačen u vodeni svijet. One munje iz ruku, mislim ono, bezveze. E pa sad bih molio ljude da mi kažu koja je to atmosferičnost toliko dobra da vas može zakačiti, kada nema apsolutno nikakvih novosti i sve je to kopirano iz nekih drugih igara? U grafiku neću puno ulaziti, jer je ok, nije neki totalni shit, ali moglo je to puno bolje, barem što se tiče toga koliko su ju najavljivali. Kvaliteta zvuka je vrlo dobra, ali nekako se nemrem uživiti u ozvučenje. Ulaz u igru kao da je napravljen nabrzinu bez nekog smisla. |
ma to nije bilo poštene igre cijelo ljeto pa su sad svi euforični. :D
|
Citiraj:
slažem se:D |
Ja još uvijek imam samo demo ali ono kaj sam vidio mi nije bog-zna-kaj...
Kaj se tiče gladi za hardwareom-danas sam izvadio svoju AIW X1900 i stavio 2600XT da malo isprobam i igra ide čisto pristojno i u 1680x1050. |
Ja priznajem da igra nije baš ono što sam očekivao, ali i dalje mi se jako sviđa.
Jedino, svaki put kad pokrenem upali mi VSync. Onda je malo trzuckava. Ja ga isključim i sve leti, ali kad izađem iz igre i ponovo uđem, on opet upaljen. WTF? |
Ista stvar je i kod mene, mislim da se tu nema kaj napravit...
|
Ma igra je odlicna, napokon malo promjene i malo novih ideja.
Ne znam zasto sad neki tu toliko seru po toj igri, mislim da se nema razloga. A to pokazuju i ocjene po raznim gamerskim stranicama. |
:D evo i ja je zavrsio, meni je igra odlicna i ono sta je glavno da je igriva :goood:
|
kolko ti je trebalo da ju pređeš?mislim je kratka igra il duga?
|
A jel i PC verzija ima one bonuse na kraju kao i XBOX verzija?
Ono, kolko si čega napravio, slikao, itd... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa kako kome milije... |
Citiraj:
|
evo ja probao demo...po meni prekičasto, uopče mi se ne dopada, grafika je dobra, to ne mogu reči da nije, ali ništa wow
|
Citiraj:
|
Igra je bezobrazno dobra. Opet igram ispocetka, ovaj put sam odlucio poštedit klinke :D
Remek djelo, od dizajna, izvedbe, priče, amosfere. |
Citiraj:
Tor, kada sa jedne mafije, obliviona,Metal gear solida pređeš na tech game koja je napravljena da se samo vidi kak "DX10" voda izgleda normalno da nečeš biti oduševljen ni pola posto |
evo igram dotični 1680x1050 wide,sve na high kaj se dalo ukopčat..dx9..60fps,mislim varira 50-60..dalje bum videl,tek sam počel.....dela sve bez greške...a kaj ovaj dx10 ima vidljive razlike?moral bi si skinut dx10 pa da probam...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |