PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odlazim sa foruma..... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58652)

atha 01.02.2007. 16:01

Dobar tek. :D

demetrius 01.02.2007. 16:03

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 633620)
Ne razumijem zašto se vi ljudi uopće toliko sentimentalno vežete za glupost zvanu "forum"? Mislim,sad ovaj kao da se razvodi,kao da je u braku pa odlazi,rastavlja se...

Ja sam tu već neko vrijeme i dobro se sjećam svih ljudi,koje sada nema...pa što? Uopće me to ne dira... Meni je forum čisto radi nekakvih izvora informacija,nekakve mogućnosti oglašavanja itd...Znao sam biti puno aktivniji nego sada,ali nema smisla.Ovi šta s 30 ili 40 godina vise na forumu kao nekakvi moderatori/administratori me jednostavno zadivljuju,osim slobodnim vremenom kojeg toliko ni ja s 20/21 godinom nemam,zadivljuju me i mentalnom zrelošću,ovdje se svakodnevno prepiru s predpubertetskom djecom.

Forum je za mene apsolutno nebitna i sporedna stvar koja tu i tamo dobro posluži za nekakav support ili savjet.Visiti svaki dan po par sati krvavih očiju,bolnih prstiju,prvo je psihijatrijski slučaj,jer to jednostavno nije normalno,drugo socijalni jer ja neznam od čega takvi ljudi žive,pogotovo oni s vlastitom obitelji i zrelijoj dobi.

...

slažem se,opterećivati se oko foruma,bolje s curom provoditi vrijeme nego razbijati glavu zašto netko pita 50 puta istu stvar i otvara postove već postanog,naravno da će povećanjem članova pasti kvaliteta,nisu svi rođeni informatičari sa super zanimljivim postovima znanjem i odgovorima.:beer: :beer:

Old Iggy 01.02.2007. 16:08

Citiraj:

Autor Lesa (Post 633049)
Batinića (srednji, sistem sala avatar) već dugo ljudi znaju po usenetu, kao i Marka Superannowna prije dolaska ovdje ;) vrijeme je da su napredovali iz te kaljuže na pošten forum. Probaviš tamo par dana i skužiš kako se brzo puni filter u Outlooku...ovo je idila prema ondašnjim moronima..

Sad, osobno mi je i Usenet i forum u biti isto, samo je forum malo vise fancy. U boji i to. :p

Problem je u tome sto je pracenje foruma teze, posebno za nas koji imamo uzasno malo vremena za to, a kad nas jos uz to ne interesira nikakav flame i neke druge opcepopularne price tesko je ocekivati brdo postova.

Ladybug 01.02.2007. 16:14

Citiraj:

Autor flare (Post 633767)
decki, citajuci sve ovo zakljucila sam da je i meni vrijeme da odem odavde...u reputaciju mi konstatno stizu crveni kartoncici s napomenama da sam "glupa ko noc" ili "glupa isto kao i bugica" i slicno, pa sam ja zakljucila da meni ipak nije mjesto ovdje...

lmao, yes, mi žene smo glupe ko noć. šta se uopće pačamo di nam nije mjesto? : bonker :

kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much".
Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta :)

tor 01.02.2007. 16:25

Kad odem na reputacije i pogledam koje imbecilne poruke ljudi ostavljaju na repp. bodove ove vaše glupa si ko noć dođu kao kompliment. A uostalom, valjda gledaju u ogledalo pa im izlazi njihova feminiziranija strana na vidjelo, pa ih uhvati panika, pa svojoj ženskoj strani daju negativnu repp. Ma, ko zna što im se događa u glavama. Jedan dan kad mi dignu tlak dovoljno jako budem napravio top listu. Javnu. Pa da onda vidimo junačine.

Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima. Glupa si ko noć, kako dubokoumno i duhovito. ne., a stvarno si glupa, mrzim strumfove. Da mi je samo znati kolika muda imaju ti likovi i jel se hoće možda javno predstaviti...

Old Iggy 01.02.2007. 16:28

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 633804)
lmao, yes, mi žene smo glupe ko noć. šta se uopće pačamo di nam nije mjesto? : bonker :

kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much".
Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta :)

:D

Svakom tko ima ista protiv zena u IT-u saljem poziv da dodju k meni u firmu pa da vide sto i kako zene rade.
Bez ikakve zezancije. A onda cemo vidjeti sto oni mogu. : baad :

Tomo 01.02.2007. 17:13

meni je zanimljivo vidjeti da admini (tocnije tor danas) ne zele vidjeti sto drugi misle o njima!

p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!

DenisZ:
http://img382.imageshack.us/img382/2779/denisml4.th.png

Vuco 01.02.2007. 17:22

S obzirom da je nazvao moderatore sa "gamad", nije niti čudno. Zašto odmah nije na tom svom postu rekao athi ili Riviju da ga se okane ? Nego je još priznao grešku i stavio smajlića na kraju ?

A koliko vidim, dečki su samo rekli da baš i nije to napisao čitljivo i odmah su bahati ?

Mada, nije sada važno jer je i Denis je odlučio otići...

tor 01.02.2007. 17:27

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633843)
meni je zanimljivo vidjeti da admini (tocnije tor danas) ne zele vidjeti sto drugi misle o njima!

p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!

DenisZ:
http://img382.imageshack.us/img382/2779/denisml4.th.png

Da, ja sam ga obrisao. Što ti imaš protiv? Zar stvarno misliš da sam ja balavi klinac kojem je stalo što ti ili tamo neki DenisZ misli o meni? Ili, da mi je stalo do repp. bodova kao tebi? Ili, da nemam pametnijeg posla nego trošit svoje privatno vrijeme na tebe objašnjavajuči svoje postupke?

I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim? Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati. Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove.

Lik je sam napisao da želi otići. To ću napraviti ubuduće sa svim likovima koji odluče javno istrest svoje životne frustracije na ovom forumu. Ovo nije ustanova za liječenje problema, ovo je forum o računalima i takav će i ostati.

Tomo 01.02.2007. 17:28

ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ...

btw: kako ubuntu ide?

BrunoZG 01.02.2007. 17:28

Curice, kaj se tiče vaših crvenih kartončiča, zanimljivoje da imate samo 100 tinjak puno crvenih a 7 reputation points, dok drugi, sa 2000 postova nemaju ni 5.

tak da mi to bas ne grmi, ta izjava da dobivate samo crvene kartončiće, jedino ak vas sad ovi lumeni sa 43 reputation points nisu nagradili nakon jadikovanja :p

tor 01.02.2007. 17:30

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633853)
ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ...

Moja zadnja rečenica ti je sve objasnila. Bar mislim.

Vuco 01.02.2007. 17:32

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633853)

Vrijeđanje ili bilo kakvo omalovažavanje je pravilima zabranjeno. Post je izbrisan sa razlogom. ;)

P.S. Dođi na ICQ pa ću ti reć kako Ubuntu ide, *ebe me ko malog majmuna. Moram kakti 180MB update-a skinut. Znaš da hoću :p

Tomo 01.02.2007. 17:37

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Da, ja sam ga obrisao.

Post je editiran, nije izbrisan!

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Što ti imaš protiv?

Nista efikasno ...

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Zar stvarno misliš da sam ja balavi klinac kojem je stalo što ti ili tamo neki DenisZ misli o meni?

Di sam ja to spomenuo?

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Ili, da mi je stalo do repp. bodova kao tebi?

Puca mi labud za reputaciju, ionako ne vjerujem u nju, jerbo je nemoguce da odredeni korisnici imaju toliko reputacije!

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Ili, da nemam pametnijeg posla nego trošit svoje privatno vrijeme na tebe objašnjavajuči svoje postupke?

cuj, koliko vidim imas vremena!

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim?

Koga sam ja to tocno nazvao jadnim? Malo si se zaje.ao ... Ajmo polako kroz recenicu, boldat cu kljucne rijeci da ti bude uocljivije!
Citiraj:

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati.

Cuj, istina nekada zna boljeti,...

Citiraj:

Autor tor (Post 633852)
Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove.

Ah, kada je bal, nek ***al ...

tor 01.02.2007. 17:45

Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam. Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to? Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...

Jelc 01.02.2007. 17:49

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633843)

Meni je jadna ova tvoja spika.
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user...

Pazi ovo "Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini"

c/p sa foruma na kojem si TI moderator.
Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih"
Koliko vidim i car Fleks je u banani...
Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu???

Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan???

Brijem da nisi.

Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pušta Dragu da posta???

Malo su ti drugačiji kriteriji izgleda...

Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku.

Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije.

Tomo 01.02.2007. 17:53

Citiraj:

Autor tor (Post 633871)
Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam.

Vjeruj mi, stvaro nemam! Evo ovo je mislim prvi dan u godini da sam doma u ovo vrijeme i da zujim!

Citiraj:

Autor tor (Post 633871)
Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to?

Jednostavno nemam vremena za takve stvari! I ne zalazem se ja za prava potlacenih, vec samo da sve bude pravedno i transparentno!

Citiraj:

Autor tor (Post 633871)
Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...

Ja uvijek prihvatim kritiku, bila onda dobra ili losa! nismo svi savrseni, osim mozda drage, ali to sada nije bitno! zasto me netko ne bi ispravio ako pogrijesim negdje? Pa ako sam admin ne znaci da nisam covjek. Grijesim!

Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine?

McG 01.02.2007. 17:54

Citiraj:

Autor tor (Post 633815)
Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima.

Zakaj im fino ne ukineš mogućnost davanja reputacije? Još im i njihovu (jer očito da pate na sve te brojčeke i kartončeke) srežeš na nulu i boli te briga. Jedno je dati negativnu reputaciju razno-raznim biserima koji zaslužuju, ali iživljavat se na nekome samo zato jer im je to fora ili su nadrkani sami na sebe, pa lutaju forumom u potrazi za žrtvama...to je betežno. I još k tome iživljavaju se na reputaciji pripadnica nježnijeg spola, koje su i ovak u manjini na ovom forumu i sam bog kaj ih ima i tolko kolko ih ima.

Onda se neko ide čudit kak nema puno ženski na ovom forumu i općenito bilo čemu vezanom za informatiku/računala. Pored takvih pacijenata, ništ čudno. Cure/žene fino dojdu/registriraju se, pitaju i postaju ono kaj ih zanima i onda se najde grupica, pa ih maltretira...i to prek reputacije. Kriminal čisti...

Jelc 01.02.2007. 17:57

Citiraj:

Autor McG (Post 633887)
Zakaj im fino ne ukineš mogućnost davanja reputacije?

I ja i Tor smo mišljenja da to treba ukinuti.
Ako se vrhovnik složi nadam se da to nećemo više morati gledati. :-)

Tomo 01.02.2007. 18:03

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Meni je jadna ova tvoja spika.

Meni nije

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user...

Znam,... Ciljao sam vise na ban!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
c/p sa foruma na kojem si TI moderator.
Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih"

Netrebas upotrebljavat velika slova za "TI" znam JA di sam moderator ;)

banali smo ga zbog drugih stvari! Ali izmedu njih je bila i ta, tocno!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Koliko vidim i car Fleks je u banani...

Da, bas mi je zao sto ste ga banali, I wonder why je u banu ;)

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu???

Ne ja sam samo vratio post tamo di mu je mjesto

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan???

Nisam jer sam bio 2 mjeseca na forumu kada se to dogadalo pa mi se nije dalo mjesat!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Brijem da nisi.

Dobro brijes!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pišta Dragu da posta???

Pa kurimo ga! Prije smo se trudili objasnjavati, ali smo shvatili da on jednostavno nemoze shvatiti i da pici po svom! pa zasto ne! Sam si to trazi!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku.

A zasto ne bi prihvatio od totalnog John Doea? zasto moja kritika ne bi bila pozitivna?

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633878)
Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije.

To kako ti shvacas je tvoja osobna stvar!

Hamm 01.02.2007. 18:03

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633691)
A isusatiboga...donesi ga na Žderonje skupa sa alatom pa će ti to napraviti doslovno bilo tko..

btw: nije tako lako..ja svoju furam u subotu u links..fakat nejde...ZAGORENO JE...zagrijao sam grafu od 80C° i nejde...stvarno nejde...skidao sam hrpu coolera s hrpu grafi..i nikada nisam na ovako nešto naletio....: hitthewa : hitthewa

tor 01.02.2007. 18:03

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633886)
Vjeruj mi, stvaro nemam! Evo ovo je mislim prvi dan u godini da sam doma u ovo vrijeme i da zujim!

Jednostavno nemam vremena za takve stvari! I ne zalazem se ja za prava potlacenih, vec samo da sve bude pravedno i transparentno!

Ja uvijek prihvatim kritiku, bila onda dobra ili losa! nismo svi savrseni, osim mozda drage, ali to sada nije bitno! zasto me netko ne bi ispravio ako pogrijesim negdje? Pa ako sam admin ne znaci da nisam covjek. Grijesim!

Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine?

Kakav vražji Dino sad? Nemoj mi samo reći da znaš mister Damira kojem sam editirao post? Kad smo već kod transparentnosti i pravednosti :grrr:

McG 01.02.2007. 18:04

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633890)
I ja i Tor smo mišljenja da to treba ukinuti.
Ako se vrhovnik složi nadam se da to nećemo više morati gledati. :-)

Samo dajte.
Kakve su se samo drame napravile na temi Reputation, ista se komotno mogla preimenovat u PcE Top10 Reputation Power. Sam bog pa se to zaklenulo, jer bi valjda do iznemoglosti moljakali.

Jelc 01.02.2007. 18:15

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633894)
Nisam jer sam bio 2 mjeseca na forumu kada se to dogadalo pa mi se nije dalo mjesat!

Pa, sad si malo duže, moderator si-kaj čekaš?
Mislim, tu se buniš na iste metode koje se koriste i na tom forumu i još pokušavaš to prikazati kao "borbu za pravdu": suicide

Kad tamo mod nekog pobriše ne buniš se kao sad na PCE.
Ne pada ti na pamet.
Pa bio mod u pravu, napol u pravu ili ima loš dan.

Zanimljivo je to, kad je neko user vulgaris sve je lako...kad mu se uvali da bude mod onda se spika lagano promjeni...

Lud76 01.02.2007. 18:16

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 633550)
yebemu sto sad ispada iz yebene sale! u qurac, pa nemrem vjerovat, samo ze zayebavam, sto se moze i skuzit iz mog posta, sad sto nitko ovdje nema smisla za (elektronicki) humor...
boli me ona stvar, dajte mi rep -50, crvenih kartona kolko atha ima zelenih, mene nece bit briga. ta reputacija nema veze s vezom i to je vec odavno rapsravljano...
evo ja cu ti sad dat rep.

Hvala za rep, evo i tebi. Inače vidim da nisam jedini koji je krivo shvatio. Tor je lockao temu tako da... : cheers2

tor 01.02.2007. 18:27

Citiraj:

Autor lud76 (Post 633910)
Hvala za rep, evo i tebi. Inače vidim da nisam jedini koji je krivo shvatio. Tor je lockao temu tako da... : cheers2

PCE forum, podforum Komentari i prijedlozi, postovi:
E da mi je to dobit...:clap: Da se maknem vise od ovog jednog...
Evo ti :D
Tralalalala, sad imam dva kartoncica, tralalalala..
ovi kartoncici su izgleda megaultrapopularni... dajte meni koji
samo reci boju, izbor je velik.....
**ate šta ste se nagomilali kartona
I meni
deckovi previse dajete
uuuu neko je postao popjulr

Koliko se meni čini, rekli ste sve što ste imali na tu temu tamo (korisnog, naravno). Ovo gore je totalni OT i za*ebancije. Ajd pogledaj još jednom u to i reci da ti nebi zatvorio to da si admin? Dođavola, kužim ja šalu ali ovo više nema veze s time.

I da, i ovo ovdje lagano odlazi u totalni OT. Kao što rekoh tamo negdje napola ovoga svega, ovdje se ispucajte sa svim što imate, objavite odlazak, ženidbu ili što već. Nakon ovoga u obzir dolazi samo tihi odlazak.

Ladybug 01.02.2007. 18:47

Pokažite mi ga na Ž sutra, kladim se u 100 eura da ću imat veća muda od njega irl. ;)

Tomo 01.02.2007. 19:11

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Pa, sad si malo duže, moderator si-kaj čekaš?

Napomenuo sam Adminima, ceka se sta ce jos biti!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Mislim, tu se buniš na iste metode koje se koriste i na tom forumu i još pokušavaš to prikazati kao "borbu za pravdu": suicide

Ocigledno si krivo si shvatio!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Kad tamo mod nekog pobriše ne buniš se kao sad na PCE.

Moderator tamo nikada ne brise usere?

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Ne pada ti na pamet.

pise redak iznad

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Pa bio mod u pravu, napol u pravu ili ima loš dan.

Moderator/Super Moderator/Admin ne bi smjeli imat los dan, zasto? Sta mene briga zasto si ti lose volje?! zaboli me jesi fukao danas ili nisi te imas li problema sa zenom ili ne! BMK za tudje probleme!

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633907)
Zanimljivo je to, kad je neko user vulgaris sve je lako...kad mu se uvali da bude mod onda se spika lagano promjeni...

Sto se vidi iz prilozenog, u pravu si!

tor 01.02.2007. 19:18

Mislim da je vrijeme da završimo ovu OT raspravu. Ako netko ima još koju pametnu nek mi se javi na mail ili PM pa budemo raspravili. Slijedeći post na temu editiranog damirovg posta brišem. Mislim da smo svi rekli što smo imali.

Jelc 01.02.2007. 19:26

Citiraj:

Autor tor (Post 633952)
Mislim da je vrijeme da završimo ovu OT raspravu. Ako netko ima još koju pametnu nek mi se javi na mail ili PM pa budemo raspravili. Slijedeći post na temu editiranog damirovg posta brišem. Mislim da smo svi rekli što smo imali.

Ma stipu ga, vidiš da tamo šuti ko pizda a tu špila demokraciju.
Tamo mu je najveći domet pod***avat Dragu-tu je kuku dana i odmah je manga...:p

Znaš kak to ide...
Dečko je očito uzor objektivnosti.

Tomo 01.02.2007. 19:33

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633962)
Ma stipu ga, vidiš da tamo šuti ko pizda a tu špila demokraciju.
Tamo mu je najveći domet pod***avat Dragu-tu je kuku dana i odmah je manga...:p

Znaš kak to ide...
Dečko je očito uzor objektivnosti.

pizda!?! omalovazavanje? ban? c,c,c,c,c,c,.... strasno : bonker :

Mislim sa vama se nemre niti pricati kao sa odraslom osobom, odma' vrijedanje!

Lesa 01.02.2007. 19:39

Citiraj:

Autor Tomo (Post 633945)
Moderator/Super Moderator/Admin ne bi smjeli imat los dan, zasto? Sta mene briga zasto si ti lose volje?! zaboli me jesi fukao danas ili nisi te imas li problema sa zenom ili ne! BMK za tudje probleme!

Citiraj:

Pa kurimo ga! Prije smo se trudili objasnjavati, ali smo shvatili da on jednostavno nemoze shvatiti i da pici po svom! pa zasto ne! Sam si to trazi!
Vidiš li ti ovdje neku kontradikciju i natruhu licemjerja možda? Nevezano što se radi o realno napornom liku. Tu zazivaš švicarsku neutralnost svetog poziva moderatora, ali eto, kad tebi paše da se sprdaš sa userom u maniri osnovnoškolskog grupnog maltretiranja, onda OK. Sam to traži, ne..:rolleyes:

I uostalom, našao si za pravoga voditi bitku; usporedi Nickov post sa postom ovog "pao sam iz paralelne dimenzije" lika. Fleks je onaj koji ima ili je imao najbolju volju pomagati, car nad carevima...Jelc je onaj koji samo piše što jede? Vidi se koji je podforum posjećuje najviše; kladim se da je 40% postova "LOL, Cool, : goood : : hitthewa " i sl. Nema dva konstruktivna posta od 150 koliko ih ima, a nada se da će forum propasti kada najbolji useri (valjda i sebe ubraja) odu, zaziva bannanje njubara, moderi su mu gnjide ...vidi se čija je škola. Gleda trun u tuđem oku, a nevidi brvno u svom.

Možda bi trebalo uvesti trodnevni ban za svaki bezobrazan odgovor na postavljeno pitanje. Možda sprečimo nastanak poznatih "internet junaka" kakav je forumski svijet pun. Nek se bahate doma; komplekse ne_liječiti_na PCEkspertu, tu neka vide međusobno poštovanje i uvažavanje, a ne "ja sam si so cool" spiku balavaca, bilo po godinama bilo po emocionalnom razvoju.

bude 01.02.2007. 19:43

Pa ne mogu vjerovati ovo s reputacijama.. Vec dugo ne pratim aktivno forum, pogotovo otkako je poceo svako malo pucat.. I eto dojdem malo vidit sto ima novo, citam thread i zelim dati odgovor kad ono reputacija "0". A zadnji put kad sam postao bila je 4 ili 5?? Pa sto je s tim bodovima? Neko mi dijeli bad reputation? Gdje se vidi na koje postove sam dobio bad reputaciju? Naravno da sam izgubio volju za pisanjem odgovora, ne zbog neke jadne reputacije, vec zbog tog sto vecina od ovih 800 i kusur postova nije bila nekakvo zaspamavanje ili vrijedjanje i sl. stvari koje su u zadnje vrijeme postale ocito normalne i pozeljne za dizanje "rejtinga" na forumu...

gil 01.02.2007. 19:51

dobra je ovo rasprava, ima se što čitati u trenutnom odsustvu meni nečeg zanimljivijeg

Jelc 01.02.2007. 19:52

Citiraj:

Autor bude (Post 633985)
Pa ne mogu vjerovati ovo s reputacijama..

Mjenjao se sistem više puta.
Pa i meni je "pobrisano" dva soma postova, vukao sam "žuti" dva mjeseca pa ne jambram :-)
Pitaj sutra glavnog i odgovornog.
Ja se iskreno nadam da ćemo to ukinuti...

undo 01.02.2007. 19:56

Citiraj:

Autor bude (Post 633985)
Gdje se vidi na koje postove sam dobio bad reputaciju?

Gore desno na vrhu stisni quick links pa onda odi na user control panel i otvorit ce ti se prozorcic di ti pise sve u vezi reputacija koje si dobio bilo lose ili dobre i na kojem threadu...

bude 01.02.2007. 19:59

Citiraj:

Autor Jelc (Post 633994)
Mjenjao se sistem više puta.
Pa i meni je "pobrisano" dva soma postova, vukao sam "žuti" dva mjeseca pa ne jambram :-)
Pitaj sutra glavnog i odgovornog.
Ja se iskreno nadam da ćemo to ukinuti...

Moguce je da se u promijeni sistema izgubilo ono od prije.. U CP-u nemam informacija o reputacijama pa valjda nije bilo ni dobrih ni losih..

@undo - tnx

Hrconja 01.02.2007. 20:00

zas se ono ne locka bas je bespotrebna tema samo se svi poceli oko repa svadjat lol

tor 01.02.2007. 20:02

Sutra budemo vidjeli što dalje.

bude 01.02.2007. 20:04

Citiraj:

Autor tor (Post 630919)
...
No, ovu temu neću zatvarati dok ima ljudi koji žele nešto napisati na tu temu. Ispucajte se, recite što imate, idite ili ostanite - svaku drugu temu s naslovom odlazim s foruma odmah zatvaram, brišem itd...Nikoga ne sprječavamo da se registrira na forum pa tako nećemo ni sprječavati da ode....

:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09.