![]() |
Dobar tek. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem je u tome sto je pracenje foruma teze, posebno za nas koji imamo uzasno malo vremena za to, a kad nas jos uz to ne interesira nikakav flame i neke druge opcepopularne price tesko je ocekivati brdo postova. |
Citiraj:
kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much". Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta :) |
Kad odem na reputacije i pogledam koje imbecilne poruke ljudi ostavljaju na repp. bodove ove vaše glupa si ko noć dođu kao kompliment. A uostalom, valjda gledaju u ogledalo pa im izlazi njihova feminiziranija strana na vidjelo, pa ih uhvati panika, pa svojoj ženskoj strani daju negativnu repp. Ma, ko zna što im se događa u glavama. Jedan dan kad mi dignu tlak dovoljno jako budem napravio top listu. Javnu. Pa da onda vidimo junačine.
Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima. Glupa si ko noć, kako dubokoumno i duhovito. ne., a stvarno si glupa, mrzim strumfove. Da mi je samo znati kolika muda imaju ti likovi i jel se hoće možda javno predstaviti... |
Citiraj:
Svakom tko ima ista protiv zena u IT-u saljem poziv da dodju k meni u firmu pa da vide sto i kako zene rade. Bez ikakve zezancije. A onda cemo vidjeti sto oni mogu. : baad : |
meni je zanimljivo vidjeti da admini (tocnije tor danas) ne zele vidjeti sto drugi misle o njima!
p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni! DenisZ: http://img382.imageshack.us/img382/2779/denisml4.th.png |
S obzirom da je nazvao moderatore sa "gamad", nije niti čudno. Zašto odmah nije na tom svom postu rekao athi ili Riviju da ga se okane ? Nego je još priznao grešku i stavio smajlića na kraju ?
A koliko vidim, dečki su samo rekli da baš i nije to napisao čitljivo i odmah su bahati ? Mada, nije sada važno jer je i Denis je odlučio otići... |
Citiraj:
I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim? Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati. Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove. Lik je sam napisao da želi otići. To ću napraviti ubuduće sa svim likovima koji odluče javno istrest svoje životne frustracije na ovom forumu. Ovo nije ustanova za liječenje problema, ovo je forum o računalima i takav će i ostati. |
ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ...
btw: kako ubuntu ide? |
Curice, kaj se tiče vaših crvenih kartončiča, zanimljivoje da imate samo 100 tinjak puno crvenih a 7 reputation points, dok drugi, sa 2000 postova nemaju ni 5.
tak da mi to bas ne grmi, ta izjava da dobivate samo crvene kartončiće, jedino ak vas sad ovi lumeni sa 43 reputation points nisu nagradili nakon jadikovanja :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Dođi na ICQ pa ću ti reć kako Ubuntu ide, *ebe me ko malog majmuna. Moram kakti 180MB update-a skinut. Znaš da hoću :p |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam. Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to? Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...
|
Citiraj:
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user... Pazi ovo "Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini" c/p sa foruma na kojem si TI moderator. Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih" Koliko vidim i car Fleks je u banani... Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu??? Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan??? Brijem da nisi. Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pušta Dragu da posta??? Malo su ti drugačiji kriteriji izgleda... Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku. Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine? |
Citiraj:
Onda se neko ide čudit kak nema puno ženski na ovom forumu i općenito bilo čemu vezanom za informatiku/računala. Pored takvih pacijenata, ništ čudno. Cure/žene fino dojdu/registriraju se, pitaju i postaju ono kaj ih zanima i onda se najde grupica, pa ih maltretira...i to prek reputacije. Kriminal čisti... |
Citiraj:
Ako se vrhovnik složi nadam se da to nećemo više morati gledati. :-) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
banali smo ga zbog drugih stvari! Ali izmedu njih je bila i ta, tocno! Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
btw: nije tako lako..ja svoju furam u subotu u links..fakat nejde...ZAGORENO JE...zagrijao sam grafu od 80C° i nejde...stvarno nejde...skidao sam hrpu coolera s hrpu grafi..i nikada nisam na ovako nešto naletio....: hitthewa : hitthewa |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve su se samo drame napravile na temi Reputation, ista se komotno mogla preimenovat u PcE Top10 Reputation Power. Sam bog pa se to zaklenulo, jer bi valjda do iznemoglosti moljakali. |
Citiraj:
Mislim, tu se buniš na iste metode koje se koriste i na tom forumu i još pokušavaš to prikazati kao "borbu za pravdu": suicide Kad tamo mod nekog pobriše ne buniš se kao sad na PCE. Ne pada ti na pamet. Pa bio mod u pravu, napol u pravu ili ima loš dan. Zanimljivo je to, kad je neko user vulgaris sve je lako...kad mu se uvali da bude mod onda se spika lagano promjeni... |
Citiraj:
Hvala za rep, evo i tebi. Inače vidim da nisam jedini koji je krivo shvatio. Tor je lockao temu tako da... : cheers2 |
Citiraj:
E da mi je to dobit...:clap: Da se maknem vise od ovog jednog... Evo ti :D Tralalalala, sad imam dva kartoncica, tralalalala.. ovi kartoncici su izgleda megaultrapopularni... dajte meni koji samo reci boju, izbor je velik..... **ate šta ste se nagomilali kartona I meni deckovi previse dajete uuuu neko je postao popjulr Koliko se meni čini, rekli ste sve što ste imali na tu temu tamo (korisnog, naravno). Ovo gore je totalni OT i za*ebancije. Ajd pogledaj još jednom u to i reci da ti nebi zatvorio to da si admin? Dođavola, kužim ja šalu ali ovo više nema veze s time. I da, i ovo ovdje lagano odlazi u totalni OT. Kao što rekoh tamo negdje napola ovoga svega, ovdje se ispucajte sa svim što imate, objavite odlazak, ženidbu ili što već. Nakon ovoga u obzir dolazi samo tihi odlazak. |
Pokažite mi ga na Ž sutra, kladim se u 100 eura da ću imat veća muda od njega irl. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da je vrijeme da završimo ovu OT raspravu. Ako netko ima još koju pametnu nek mi se javi na mail ili PM pa budemo raspravili. Slijedeći post na temu editiranog damirovg posta brišem. Mislim da smo svi rekli što smo imali.
|
Citiraj:
Tamo mu je najveći domet pod***avat Dragu-tu je kuku dana i odmah je manga...:p Znaš kak to ide... Dečko je očito uzor objektivnosti. |
Citiraj:
Mislim sa vama se nemre niti pricati kao sa odraslom osobom, odma' vrijedanje! |
Citiraj:
Citiraj:
I uostalom, našao si za pravoga voditi bitku; usporedi Nickov post sa postom ovog "pao sam iz paralelne dimenzije" lika. Fleks je onaj koji ima ili je imao najbolju volju pomagati, car nad carevima...Jelc je onaj koji samo piše što jede? Vidi se koji je podforum posjećuje najviše; kladim se da je 40% postova "LOL, Cool, : goood : : hitthewa " i sl. Nema dva konstruktivna posta od 150 koliko ih ima, a nada se da će forum propasti kada najbolji useri (valjda i sebe ubraja) odu, zaziva bannanje njubara, moderi su mu gnjide ...vidi se čija je škola. Gleda trun u tuđem oku, a nevidi brvno u svom. Možda bi trebalo uvesti trodnevni ban za svaki bezobrazan odgovor na postavljeno pitanje. Možda sprečimo nastanak poznatih "internet junaka" kakav je forumski svijet pun. Nek se bahate doma; komplekse ne_liječiti_na PCEkspertu, tu neka vide međusobno poštovanje i uvažavanje, a ne "ja sam si so cool" spiku balavaca, bilo po godinama bilo po emocionalnom razvoju. |
Pa ne mogu vjerovati ovo s reputacijama.. Vec dugo ne pratim aktivno forum, pogotovo otkako je poceo svako malo pucat.. I eto dojdem malo vidit sto ima novo, citam thread i zelim dati odgovor kad ono reputacija "0". A zadnji put kad sam postao bila je 4 ili 5?? Pa sto je s tim bodovima? Neko mi dijeli bad reputation? Gdje se vidi na koje postove sam dobio bad reputaciju? Naravno da sam izgubio volju za pisanjem odgovora, ne zbog neke jadne reputacije, vec zbog tog sto vecina od ovih 800 i kusur postova nije bila nekakvo zaspamavanje ili vrijedjanje i sl. stvari koje su u zadnje vrijeme postale ocito normalne i pozeljne za dizanje "rejtinga" na forumu...
|
dobra je ovo rasprava, ima se što čitati u trenutnom odsustvu meni nečeg zanimljivijeg
|
Citiraj:
Pa i meni je "pobrisano" dva soma postova, vukao sam "žuti" dva mjeseca pa ne jambram :-) Pitaj sutra glavnog i odgovornog. Ja se iskreno nadam da ćemo to ukinuti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
@undo - tnx |
zas se ono ne locka bas je bespotrebna tema samo se svi poceli oko repa svadjat lol
|
Sutra budemo vidjeli što dalje.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |