![]() |
Ako netko plaća iz Raifajzena (po Vuku) molio bih da mi pošalje neki lagani tutorijal.
Ja sam više za solarno plačanje. |
pa nije tak teško, ajd budem ja kad uplaćujem napravio par shotova da pomognem organu ( sam mi reci ti znaš čitati onda tvoj kolega ovo piše :D)
|
demn, di su te uplate, raspolažemo sa 200 kn trenutno, idemo idemo. Isuse šalji ljudima te shotove :D .
|
Citiraj:
evo meni su objasnili: upiši broj računa primatelja iz maila u "kućicu" sa nazivom "broj računa primatelja". iznos donacije/članarine desno od natpisa "iznos kn". platitelj: (upišeš nick sa foruma) primatelj: (ime primatelja, ne svoje, iz maila) model i poziv na broj pusti prazno, nebitno opis plaćanja: Novčana donacija/članarina za COD2 server, nick (tu upišeš svoj nick) i da, to je sve. ;) dok isus napravi shot, biti će vrijeme za plaćanje slijedećeg tromjesečja. :D |
u poziv za broj treba upisati 99 u prvu kučicu ostalo ostaviti prazno.
|
platim večeras kad dojdem s posla.
žurim na bus. žena otela auto. |
Poslao danas mail
|
Citiraj:
EDIT: Stiglo : goood : |
Za sada ih je nekoliko uplatilo, a za ostale nadam se da znaju da ce igrati i dobiti pass za server po placanju. Valjda ce svi tako i postupiti, jer ste svi sa ove teme napisali IN.
Tretnuno se dogovaramo sa 2 providera i server bi skoro mogao biti UP. ;) |
Hoče li biti neka lista ili obavjeti o tome tko je platio,da znam jesam li dobro uplatio,da se nisam nešt zeznio :) ?
|
Poslao mail, čekam odg. :)
|
Citiraj:
Za sada uplatili: atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma i netko tko je napisao: "KOS, donacija za server COD2 PCeksp" Bilo bi lijepo da se taj javi iako sam rekao da se napise pce nick prilikom uplate. :) |
Citiraj:
Za sada uplatili: atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma i netko tko je napisao: "KOS, donacija za server COD2 PCeksp" Bilo bi lijepo da se taj javi iako sam rekao da se napise pce nick prilikom uplate. :) |
evo ja danas platio poštom pa kad stigne - stigne :)
valjda sam poslal na dobru adresu... :D |
jaa sam za server uf jedva cekam da se opet okupi stara ekipa vec dugo dugo nisam s nekim igrao ispunit cu prijavu sutra jer nisam doma ***ga preko tjedna ;)
|
Valjda sam dobro nakucal platni nalog. Kaže da je prošlo.
Samo kome?????????? |
Nije jos leglo, ali evo updatea:
atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma mymoon (gospon Kos :D ) Veki-Os |
Citiraj:
|
Stigle i uplate od:
AMDjac Netko tko je napisao ovo - RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., IGOR TOMIĆ Ludi Maks (takodjer nije napisao nick, no srecom ga znam po imenu. :) ) Ponavljam, napisite svoj nickname prilikom uplate, ne vase ime i ne moje ime. :) |
Ja stigao iz Italije, nisam stigao uplatit, ide sutra ako uspijem ili v ponedeljak, budite sigurni...:D
Edit: "gospodin Kos" sad sam vidio :D mymoon: lol2 : |
Do sada uplaceno 490kn od strane:
1.atha 2. Rak 3. Darth 4. Pomo 5. widowmaker 6. Spirit 7. Duma 8. mymoon (gospon Kos :D ) 9. Veki-Os 10. AMDjac 11. Netko tko je napisao ovo - RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., IGOR TOMIĆ 12. Ludi Maks (takodjer nije napisao nick, no srecom ga znam po imenu. ) 13. Andeo 14. ET 15. Mar EDIT: Nemojte me molim vas spamati na PM vezano za stvari koje pisu na ovoj temi. Sve je objasnjeno i nije neka mudrolija. Danas sam dobio 19 PM-ova tipa "jeli pce.cod2server(at)gmail.com mail na koji se trebam javiti", "javio sam se na mail" i tako to... Dakle, sve pise ovdje, malo procitajte. I dalje trazim osobu pod broj 11. koja je kao ime uplatitelja upisala moje ime. |
Ajde i ja sam zainteresiran što trebam napravit.Pozdrav
|
Citiraj:
|
Molim vas da nam mail: pce.cod2server@gmail.com pošaljete vaše podatke i mail adresu koju mislite koristiti pri komunikaciji s nama. Također obavezno naznačiti i nick koji milsite koristiti. Na mail koji nam javite dobit će te obavjest o računu na koji će te uplatiti vašu donaciju te će te na isti dobivati i pass.
NE mojte nas spamat na PM svima će biti odgovoreno, sve upite vezano za registraciju pitajte ovdje ili na mail, redovito smo gore i dobit će te odgovor. |
Citiraj:
http://img263.imageshack.us/img263/678/dsc00269qx5.jpg |
Postoje dobre sanse da je. :D
|
Ah ti bankari. : nono :
|
Poslan mail.. :)
|
Citiraj:
Primljeno, poslat će ti Atha mail, samo da se probudi :D . |
Poslani mailovi....
Do sada uplaceno 540kn od strane: 1. atha 2. Rak 3. Darth 4. Pomo 5. widowmaker 6. Spirit 7. Duma 8. mymoon (gospon Kos :D) 9. Veki-Os 10. AMDjac 11. tomasini 12. Ludi Maks 13. Andeo 14. ET 15. Mar 16. Isus |
ima li kakvih novosti vezano za server?
kad ga mislite upogonit, jel ste dogovorili di ce bit i tak? ;) |
Citiraj:
|
jesam ja ćorav ili što, ali ja sam na mail dobio odgovor prazni bijeli papir sa dvije riječi na njemu
gdje su ti podaci z auplatu? |
Poslao sam svima u sutu mail, cijeloj grupi. Drugi ga vide i postupili su prema mailu, tako da je ocito do tebe. ;)
Poslao sam opet, na isti nacin kao prije. Check e-mail. Dvojimo izmedju dva providera, a radije zelimo provjeriti sto i kako da ne patimo kasnije 3mj vec da od provoga dana sve dobro funkcionira. Par dana simo-tamo nikome sigurno nije greda, tako da malo pricekajte i sve ce biti za pet. |
Ne zurite, bolje koji dan vise nego kasnije problemi sa pingom, lagom itd
|
Znaci Atha niš od naših grafa :(, demn
|
Citiraj:
hihi darth ne vidim nikakvu vezu s vezom :) evo doso mejl jedva cekam server : cheers2: cheers2 |
I ja sam poslao mail.Bio sam poslao jednoga ali nisam sve napisao pa sam sada sve popravio nadam se da se ne ljutite.Pozdrav i nadam se da ćemo uživat.
|
Citiraj:
|
@atha
ako je isao neki drugi mail s podacima, osim onog prvog (pravila i podaci za uplatu), onda ga nisam dobio.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |