![]() |
Citiraj:
|
u kojoj ce se epizodi Starbuck ubiti??
a bemu pa to stvarno ide iz loseg u gore previse izvode s time onaj je Cylonac ovaj je Cylonac bla bla,,,,, sad stvarno ono jos samo da Adamu proglase Cyloncom i to je to,,,,, kako oni to vise misle "odpetljati" kad sto dalje to vise ultra cudnih komplikacija koje sve vise i vise nemaju veze sa zivotom...... strasno :( |
ovoj koja je sad zadnja tj. 16-oj
|
sezona 3 epizoda 16 je strajk Starbuck full ziva od pocetka do kraja ili je to ovo sto imam malo krivo oznaceno,,,,, "Dirty Hands" to je 16. epka je tako?
|
Citiraj:
|
jel gledo neko SO3E18 The son also rises?
nemrem nać torrent. našo jedan al mrtav. |
oke bas sam pogledao 17. epku i ono osim sto je sve totalno zbunjiska cjelo vrijeme ono sto je bilo nakon kraja me jos vise zbunilo znaci Starbuck se onako bolesno ubije i to je to cjela epka o tome kako ce se i na kraju i je ubila,,,,, i sad gledam najavu 18. epke i ondje Starbuck na galaktici vice na Chiefa sa joj nesto malo iz hidraulike ulje kapa ?? sa je sad to,,,,,,, nekakav flashback iz prijasnjih epizoda ili sa??
je gledao tko 18. epku?? |
to ti nije iz osamnaeste epizode, to ti je bonus scena iz sedamnaeste. bude na kraju, nakon odjavne špice.
|
Evo sinoc sam pogleda 18-tu i mogu reci da je vjerojatno najgora (najdosadnija) epizoda do sad.
Onaj "Irish accent" advokat koji nešto umuje i priča sebi u brk pa ga se ne razumje 50% toga što govori (bila je noc pa je tv bio utišan). Totalno bezidejna epizoda u kojoj se ama baš ništa važno ne dogodi, ako je ne pogledate, nećete ništa izgubiti. |
Citiraj:
šta bi se mi trebali radovat prvoj i drugoj te zadnjoj i predzadnjoj epizodi u svakoj sezoni? :rolleyes. Ako i sljedeća bude sranje e onda odustajem od ove serije totalno, iako nikad nisam mislio da ću ovo reći. Šta sad u 19. i 20. epizodi će bit suđenje baltaru? ako to bude onda :suicide: :Machineg: :DualWiel: :banned: |
Citiraj:
|
epizoda sucksa naveliko. al opet je bolja od one di su se šorali u ringu i stalno imali one flešbekove...
|
Citiraj:
|
bah ja tek pogledo ovu kaj je bila na HRTu, kad su pronasli Pegasus, taman se nabrijo a ono to be continued...
jos niak da pribavim ostale serije, jerbo neam mjesta na diskovlju, moram novog veceg kupiti... |
Citiraj:
|
HeHeHe, postoje, al trenutno nebi vjerovo neam tolko mjesta na disku da skupim za jedan DVD, pa da ga mogu zaprziti :D
bit ce uskoro :goood: |
Daj molim vas te spoilere pisite bijelim slovima i naglasite da je spoiler napisan ako more , sada mi je malo banana gledati i cekati kada ce se Starbuck zveknuti
Tipa ovoga SPOILER -> I napisite kaj hocete ipak se slabije vidi |
Citiraj:
tako da nema smisla da se jos posebno u svakom postu pise da je spoiler kad se ovdje vecinom i raspravlja samo o epkama koje jos nisu ni blizu HRTa |
Ignorirajte onda moj post , ali ja sam mislio na pre ekstremne stvari
Bas sam pogledo 3x5 epizodu i jos ne nije , to bad |
"Star Trek i ostale SF serije" tu ti se sada raspravlja o BSGu sa je trenutno na HRT i Jelc nema tolerancije za spoilere :D tak da ondje sigurno neces procitati nesto sto jos nije bilo na HRT :D
|
Upravo sam pogledao "Crossroads", prvi dio. Konačno se nešto počelo događati.
|
Citiraj:
|
'sprema se oluja' :D
|
ae moze mali opis toga sto se desava,,,,,,
|
Predsjednica ponovo umire, Tigh je pao u delirium tremens (ništa neobično :kafa: ), a ni savjetnica predsjednice nije puno bolje. Uglavnom, nešto se čudno počinje događati, što se dalo i zaključiti iz Helo-ovog monologa na kraju epizode.
|
Jaka muda scenaristima napravit od zadnje epizode cliffhanger :kafa:
Cijela sezona je vise-manje u banani i onda naprave zadnju epizodu amo reci zanimljivu da bi svi jedva cekali iducu sezonu. Tako se to ne radi...:fiju: |
neznam šta bi reko, epizoda sucksa naveliko.
|
...
|
Novih epizoda nece biti do 2008. :(
|
Onda si nabavljam oriđiđi serijal iz 1980.
|
jel neko pogledo dvadesetu epizodu? jel se otkrilo ko su onih 5 cylonaca? evo ja ju baš skidam s rapida.
|
Citiraj:
|
:fuming:i sad moramo čekat do siječnja 2008. pasmater!:fuming:
|
mda?
gdje to pishe ak smijem pitat |
|
dakle, osim here, postoji još jedan ljudsko-cylonski hibrid. jes da je SPOILER ALERT al neću spoilat previše. ipak je zadnja epizoda sezone.
|
ja se nado da ce biti 22 epizode:\
nisam skuzio da je ovo final |
www.epguides.com - tu možete vidjeti kad se koja epizoda serija emitira u USA, njezinu premisu i slično.
Također možete koristiti kraticu: epguides.com/ime serije npr: www.epguides.com/battlestargalactica www.epguides.com/scrubs www.epguides.com/stargateatlantis www.epguides.com/mynameisearl itd... |
to što se nešto tad i tad emitira u USA, ne znači da već davno nije emitirano negdje drugdje. npr www.epguides.com/stargateatlantis, debelo kasne.
|
dobar calendar mi ima tvtorrents.com
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |