PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   t-comovo snizenje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55488)

rabbit08 10.01.2007. 10:49

Vidim ja da ovdje ima ljudi koji bi mogi biti profesionalne babae vračare ili vračevi i slično......

acer 10.01.2007. 10:50

A slušaj možda je čovjek ipak u pravu.

MetallicA 10.01.2007. 10:53

pa 15.1 je ubrzo dal ima kakvih ofišl njuwz od t-coma

emperror 10.01.2007. 11:06

sad cemo se opet nadat 15.1 (btw. moj birthday :D) i kad se tada desi ****c, onda cemo cekat 1.2...itd...najbolje je kad te iznenade, a ne kad se nadas pa te razocaraju...da sam ja mod ja bi ovo lockao :D

Router 10.01.2007. 11:21

zasto lock ? mislim da treba ostati otvorena dok FLAT ne postane standard , dakle jakooo dugo :)
zasad nema nista sluzbeno .

mskvorc1 10.01.2007. 11:28

Ubit će me isčekivanje...

Ekipa, ove tu izjave sa datumima loše djeluju na moju psihu.Bio sam na VM Mrežama, sve dok me nisu otkantali i bio sam tako bezbrižan.Konačno sam mislio nema briga oko skidanja, ničega (taman su se i brzine sredile), stavio connection mode u routeru na "always on" (konačno) i onda nas oni brutalno prizemlje.

Tako da Reezon, pozlatile ti se riječi.

Ako baš idemo razmišljati u dubinu (nekakvu), možda je T-Com platio VM Mrežama da daju flat za bagatelu, da vide kako će to njihovi vodovi podnijeti:cool: Pa sada još malo povećavaju bandwith ili nešto sl., tako da sve od prve proradi.Uf, dosta špekulacija, mislim da sam sada pretjerao:cool:

Znači, čeka se 15.01. sad...: nuts :

BlackDwarf 10.01.2007. 11:36

Ocemo praviti vatromet za 15.1.?

B3mt1 10.01.2007. 11:41

Citiraj:

Autor emperror (Post 614714)
sad cemo se opet nadat 15.1 (btw. moj birthday :D) i kad se tada desi ****c, onda cemo cekat 1.2...itd...najbolje je kad te iznenade, a ne kad se nadas pa te razocaraju...da sam ja mod ja bi ovo lockao :D

onda poslije 1.2. ce biti 15.2., pa onda 1.3., pa 1.4. ..... pa do tko zna kada

em sto nas t-com pljacka nego nas jos je** u zdrav mozak s tim svojim "najavama" iz "pouzdanih izvora", daj za***ite vise s tim voodoo crap

ako ce biti kakvo snizenje ili povecanje brzina onda ce se saznat dan prije, jer svi poslovni korisnici dobe obavijest na mail o tome

OT: jel mogu nekako u svom profilu staviti da ne vidim ovaj thread ?

Darth Vader 10.01.2007. 11:48

Citiraj:

Autor BlackDwarf (Post 614748)
Ocemo praviti vatromet za 15.1.?

ne vjerujem

mskvorc1 10.01.2007. 11:56

Joj, kako sam skeptičan prema svim tim najavama, a T-Com manje-više šuti k'o zaliven...doduše i zadnji dan kada su mijenjali pakete, saznalo se tek dan-dva prije...

Zvone2772 10.01.2007. 11:59

Cijeli život se sastoji od isčekivanja.
Dok ćete ući u 70tu godinu, vjerojatno ćete nemirno spavati jer vam još nije dostupan ADSL70+ ili nova usluga Virtualnog seksa :)
Više volim na ovakve teme reagirati: Što bude-bude.
Jedino ako netko ima stvarno provjerene informacije, jer naklapat se može uz pivo ili gemišt...u biti takva su naklapanja i najbolja :D
Živ'li

crniskot 10.01.2007. 12:12

Citiraj:

Autor Pomo (Post 614698)
Aha, a čovjek iz t-com-a je pretpostavljam monter za dsl koji je nakon 2 gemišta odao sve njihove strateške planove za iduće desetljeće?

Upravo je nevjerovatno koliko ti monteri znaju. : lol2 :

raf 10.01.2007. 12:15

Citiraj:

Autor mskvorc1 (Post 614736)
Ako baš idemo razmišljati u dubinu (nekakvu), možda je T-Com platio VM Mrežama da daju flat za bagatelu, da vide kako će to njihovi vodovi podnijeti:cool:

Za takvo nesto im sluzi iskon, zato su ga kupili ne?

WeD@ 10.01.2007. 12:23

bio sam kod babe vracare, bit ce sigurno povecanje brzina i flat rate !
samo neznam kad... :D

Gericom 10.01.2007. 12:23

kaj nije vjerovatnija ova opcija
1GB--------->2GB
5GB--------->10GB
flat 278kn--->flat 228kn

ojpi 10.01.2007. 12:42

Citiraj:

Autor Gericom (Post 614802)
kaj nije vjerovatnija ova opcija
1GB--------->2GB
5GB--------->10GB
flat 278kn--->flat 228kn

Nije, zašt bi opet uvodili 10gb paket kad su ga maknuli u prošlom sniženju.

zlatko 10.01.2007. 13:24

Zašto ne. Meni je 5 malo,10 dovoljno, a flat previše.S obzirom da je sve na netu stalno ,nemam potrebe stalno skidat. Uzmem samo što mi treba. 10 G sasvim dovoljno. A cijene mogu manje ,to je uredu.

Babaloo 10.01.2007. 13:58

Da li je tko od ekipe na Optimi i kakva iskustva ima s njima? Razmišljam da si smanjim brzinu na 512/192, ali uzmem paket "flat min" gdje imam paket od 5 GB, a svaki dan 22-07h flat, sve zajedno za 108 kn mjesečno.

reezon 10.01.2007. 22:55

Citiraj:

Autor Pomo (Post 614698)
Aha, a čovjek iz t-com-a je pretpostavljam monter za dsl koji je nakon 2 gemišta odao sve njihove strateške planove za iduće desetljeće?
Već mi je pun kua ovakvih "provjerenih" infomacija. JEDINI koji je do sada na ovom forumu ranije od svih donio vijest o sniženju cijena je Atha, ovo sve drugo su bile glasine. Ako je sudit po početku glasina, bar kako je bilo zadnji puta, možemo očekivat snižnje cijena tamo negdje u 6-om mjesecu.

Dobro!

Ako budem u pravu ima ekipa da se skupi i da mi pokloni 512 mb ddr400: cheers2?

jel deal?

Grunf st 10.01.2007. 23:41

a ako nebudeš u pravu onda ti svoj procesor baciš u smeće?
može tako?

ko nebi volia da si u pravu, samo što je dosad bilo milijun bezveznih nagađanja i kvazi informacija t-comovih montera,čistača,portira itd.
Dajete ljudima uzaludnu nadu, onaj sa pravim i konkretnim informacijama i dokazima nek se javi, ostali neka ne daju lažnu nadu

reezon 11.01.2007. 01:09

Oprosti al ja sam napomenia da informacije možda i nije točna...nisam ja rekao da je sigurno to to. Usput informacija nije došla od montera...

robert7 11.01.2007. 01:41

Ma dajte brzine gore,svi zele flat,i ja sam ga zelio,sad ga imam te vam onda brzina postaje premala,uf kako smo mi ljudi nezadovoljni :D

Nadam se da ce povecati brzine,

"Ima nade dok je Kalember Vlade!!!" :D

Hrconja 11.01.2007. 08:22

ma flat flatttt :(

Rijecanin 11.01.2007. 08:48

Citiraj:

Autor Vuco (Post 613245)
Sve slušam ove kaj se ljute na VM jer su ih ili isključili ili još bolje govore o nekakvim ilegalnim stvarima.
Prvo gledajte sebe, a onda druge optužujte. Sve se bojim da preko Torrenta skidate/share-ate legalne stvari:rolleyes:

Frend prešao na VM i veli da mu je super. Flat, ne mora se brinuti kad surfa po netu...

Činjenica: VM je s Flatom za 49 kuna pojeo fini komadić izmetića.... nisu ga mogli isfurati kako treba, točnije, uopće ga nisu mogli isfurat... hajde barem su probali...

Zašto bi tebe, ili VM ili bilo koga bilo briga što netko skida s neta, mog providera jedino treeba interesirati koliko nula i jedinica sam ja posrkao s neta i NIŠTA drugo... Ili se možda zalažeš za strogu kontrolu i nadzor svega... Mislim no offence, ali zvučiš kao glasnogovornik ZAMP-a trenutno.

Kao što sam više puta napomenuo, ne treba mi flat, niti imam vremena za baćkanje s istim i pregled abnormalne gomile skinutog sadržaja; ali reci mi slijedeće. Zašto su leecheri zLi?! Jel imaju flat, jesu li ga pošteno platili.... jesu, pa u čemu je onda problem. Jasno mi je da infrastruktura ne može podnijeti maximalno teoretsko opterećenje.... ali koliko je tih leachera?! Siguran sam, ali apsolutno siguran da je golema većina korisika MAX ADSL-a na start i 5 GB paketima, u principu, s obzirom na izgled reklama, ciljanu publiku istih i opće neznanje u hrvatskoj da prevladavaju Start-ovci....

mskvorc1 11.01.2007. 10:27

Citiraj:

Autor reezon (Post 615198)
Oprosti al ja sam napomenia da informacije možda i nije točna...nisam ja rekao da je sigurno to to. Usput informacija nije došla od montera...

A od koga je došla?Pitam informtativno da procijenim šanse...:rolleyes:

Vuco 11.01.2007. 10:31

Citiraj:

Autor Rijecanin (Post 615343)
Zašto bi tebe, ili VM ili bilo koga bilo briga što netko skida s neta, mog providera jedino treeba interesirati koliko nula i jedinica sam ja posrkao s neta i NIŠTA drugo... Ili se možda zalažeš za strogu kontrolu i nadzor svega... Mislim no offence, ali zvučiš kao glasnogovornik ZAMP-a trenutno.

:D Di si me sa ZAMP-om usporedio :)
Gledaj, mene iskreno nije niti briga tko šta skida. Ja sam samo napomenuo dvoličnost - pričaju da VM radi ilegalne stvari (vrlo vjerojatno i radi), a tko, što skida sa torrenta neće pričati...
Citiraj:

nisu ga mogli isfurati kako treba, točnije, uopće ga nisu mogli isfurat... hajde barem su probali...

Točno tako...Sad neznam što će biti sa tim VM-om, ja se nadam da će ipak ostati na tržištu sa tih 50kn, ali da će s vremenom puštati korisnike...
Citiraj:

Kao što sam više puta napomenuo, ne treba mi flat, niti imam vremena za baćkanje s istim i pregled abnormalne gomile skinutog sadržaja; ali reci mi slijedeće. Zašto su leecheri zLi?! Jel imaju flat, jesu li ga pošteno platili.... jesu, pa u čemu je onda problem. Jasno mi je da infrastruktura ne može podnijeti maximalno teoretsko opterećenje.... ali koliko je tih leachera?! Siguran sam, ali apsolutno siguran da je golema većina korisika MAX ADSL-a na start i 5 GB paketima, u principu, s obzirom na izgled reklama, ciljanu publiku istih i opće neznanje u hrvatskoj da prevladavaju Start-ovci....

S obzirom da sam ja počeo sa start paketom od 512MB i bio na njemu neko vrijeme, znam štediti promet i suzdržati se od skidanja torrenta. Sada sam na 5GB modelu i to mi je taman - pogledam što želim, ne gledam baš cijeli dan youtube etc., ali ima dovoljno prometa.
Ali htio bih flat, čisto radi one sigurnosti, da ne moram gledati svakih par dana jesam li potrošio previše ili ne...

Bogus 11.01.2007. 13:36

Citiraj:

Autor reezon (Post 615131)
Dobro!

Ako budem u pravu ima ekipa da se skupi i da mi pokloni 512 mb ddr400: cheers2?

jel deal?

a ako nisi onda nek se skupi ekipa i izbije ti zube: cheers2

jel deal?

Darth Vader 11.01.2007. 13:44

Citiraj:

Autor Bogus (Post 615562)
a ako nisi onda nek se skupi ekipa i izbije ti zube: cheers2

jel deal?

ma kakve su ovo gluposti? ako nemaš što pametnije reči bolje šuti!

Na granici sam da zabravim ovaj topic jer lagano se sve više ide u OT puni bezveznim i niškorist postovima koji samo flejmaju. Dakle zadnja opomena.

nino 11.01.2007. 13:58

: nono : Cek cek, nemozes lockat dok Fleks ne kaze koju, btw di je taj leek? Jel opet banana :D? Sto je snjim?

mat 11.01.2007. 14:41

ajde tekomovci dobijte taj flat vec jednom stvarno bi mi dobro dosla vec brzina

snermin 11.01.2007. 18:05

Prvi susjed mi radi u t komu i koliko on zna nema nikakvih obavjesti o tome što govorimo o flatu,mada je čuo priče ovako ,onako ali ništa od tog dok oficijalno to t som ne potvrdi a da hoće dat flat jeftinije bit ćete obavješteni o tome putem t soma.

inače frend mi je baš monter max tv i adsla i ne pije gemište dapače uopće ne pije (kako može radit u t somu ane piti):D :D :D :D :D :D :D :D

Xan 11.01.2007. 18:05

pito sam frenda koji radi u t-com korisnickoj sluzbi i veli da nis od toga jos neko vrijeme
barem njemu nisu nis rekli (radi vec dulje vrijeme tamo tak da nije bas neki noob)...

e sad, bilo je i na onom jednom bugovom dvd-u video intervju sa nekom direktoricom u t-comu pa je ona rekla da ce bit samo ubrzanje veze i to u prvoj polovici ove godine...

prva polovica moze bit 1. mjesec, a moze i 6.

sorry ak sam ponovio nes kaj je vec bilo napisano... nije mi se dalo citat gro stranica kolko ima topic...

Hrconja 11.01.2007. 18:10

ma daj ljudi kaj predvidjate imam ja ovog onog cekajte 15.1 i vidjecemo omg

CoreDownloader 11.01.2007. 19:54

Ljudi moji, kakve smo mi sreće, uz nedavne događaje, neće biti ništ od toga....još će nam povećat cijene...: nono :

(nadam se da griješim, veoma)

BlackDwarf 11.01.2007. 20:03

Po mom bi bilo bolje da dignu brzinu i da smanje cijenu za te iste brzine. 79kn je previse. Neko potrosi samo jedan paket za 20kn ali zato cetvero duplo placa brzinu. Ja sam jedan od tih koji placa samo tih 79kn a promet imam donekle besplatan ali nemam flat. O mom prometu ste vec mogli citat.

mskvorc1 12.01.2007. 09:45

Ajme, nek T-Com više da kakvu obavijest...lud sam od cekanja...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45.