PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koja srednja... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54608)

Tomi_G 07.06.2008. 23:43

Citiraj:

Autor AiM (Post 1049890)
1. Idem na privatne pripreme + gradske. Ekipa iz pete dolazi i zna rjesavat zadatke ali ne tolko koliko ko mi kaj ciljamo na fer. Bolji smo od njih samo zato jer su štreberi koji nemaju blage veze s matematikom osim rjesavanja zadataka na pamet. Malo mu zadatak okrenes i nezna ga rjesiti. Za Reverse engineering nikada nisu ni čuli haha.:D

2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? .

Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu).

Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita)

Sad sam se zbog tebe morao logirati -.- Decko, daj se spusti na zemlju :D

1. Sumnjam da ti tako dobro ide matematika kad si uspio izracunati da je put na drzavno trajao 10 sati ( trajao je dapace < 5 :) )

2. Ako si vec toliko ogorcen sto nisi uspio upisati MIOC ili Petu, nemoj se sramotiti i takve ispade pisati na forumu. Toliko pljujes po natjecanju u programiranju, a da znas, svatko od ovih koji su bili na programiranju moze nauciti napraviti ovo sto ti radis, dok, sumnjam da ti mozes ista postici u konkurenciji s njima, koliko god se trudio :)

Mislim da te se sjecam sa smotre, hvalio si se nekim jadnim uploadom videa koji ustvari nije upload nego rucno mejlanje :goood::goood:

1v@n 08.06.2008. 02:13

OK, gledam ova zadnja 3 posta i odmah sam se sjetio ovog.
Sve vodi prema tome, pa moram staviti, nek se modovi ne ljute.
http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw

Fleks 08.06.2008. 02:21

Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa :lol2:

BladeRunner 08.06.2008. 02:28

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1050155)
Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa :lol2:

Uzeo mi riječi iz usta.:D

bobe 08.06.2008. 12:01

prava ferovska ekipa:hitthewal:
hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu:D

BladeRunner 08.06.2008. 14:20

Citiraj:

Autor bobe (Post 1050330)
prava ferovska ekipa:hitthewal:
hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu:D

Sve više i više mi se sviđa FESB :D

jajec 08.06.2008. 14:24

U obrtničku na bilo koju struku i možeš biti majstor od zanata.Ja završio za elektroinstalatera,a radim u tvornici vrata,s drvom xD

De5tr0yer 08.06.2008. 14:29

Citiraj:

Autor jajec (Post 1050500)
U obrtničku na bilo koju struku i možeš biti majstor od zanata.Ja završio za elektroinstalatera,a radim u tvornici vrata,s drvom xD

prekvalifikacija...

yedwy 08.06.2008. 14:37

Treba odabrati takvu srednju da se što manje izgnjavi i da ide u smjeru u kojem čovjek oće radit... :kafa:

Ako čovjek planira da što prije završi i da se zaposli sa relativno sigurnim poslom - neka obrtnička škola je majka, varioci, vodooinstalateri, plinoinstalateri, automehaničari ili sl se uvjek mogu zaposlit, ode se usput na neki tečajčić za instalaciju klima, cnetralnog ili sl i pokupi certifikat da se može bit ovlašteni serviser i ima praktički zagarantiran i posao i fuš hence love tolko kolko je spreman radit... :kafa:
Naravno i vozačka dozvola sa C kategorijom je isto poželjna kad se steknu uvjeti da se može prevozit kaj treba i da se ima dodatna opcija za posao zlu netrebalo a ne troši puno vremena... :kafa:

Ko oće na faks više manje je jasno kamo mora ić da bi do istoga stigao... :kafa:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53.