![]() |
08.04. je release. Pomakli su sa 28.03.
|
Citiraj:
Mene zanima taj pozadinski dio price. Pisat cu autorima :) al kad igra izade :D No, onda nebi imali tako dobru igru :chears: |
Vako:
pojavila su se 3 prereleasea AC-a Od kojih u potpunosti funkcionira samo ruski. Na ova druga 2 Jeruzalem je u banani jer su .forge fileovi za taj nivo nepotpuni i/ili kodirani. Postoje nekakvi workaroundovi da se igra ruska verzija sa engleskim zvukom, ali ne znam postupak... komplicirano |
Fale ili su koruptirani: DataPC_Jerusalem.forge i DataPC_Masyaf.forge
Taj Masyaf, to je grad ili... nisam si baš zampantil imena gradova jer sam uspio biti samo u tri uključujući onog prvog gdje se sve počne |
Maysaf je onaj prvi grad gdje sve počne, selo tj. prije nego odeš u Damask.
|
Evo ta sam našao:
Here's the fix u've been waiting for Assassins Creed. This will work on either RELOADED release or PROCYON release (and most likely a full-rip release). I dunno if it happens to everyone (heard some people got past it), but I do know for the majority the game hangs up once u reach the Jerusalem level because of corrupted code. I'm at the city right before Jerusalem so I can't say for myself. This takes the file from the Russian version which is working and converts it to english. THIS GAME IS STILL IN PRE-GOLD STATUS. IT STILL CRASHES RANDOMLY. IF UR IN Jerusalem DONT FUCKING WHINE CAUSE IT CRASHED ON YOU OR ANY OTHER CITY. JUST GO BACK AND PLAY. [quote]Patch Version Eng -> Rus for the Jerusalem Chapter (download anywhere you want works with RELOADED) 1) Copy/Paste the entire Assassin’s Creed directory to anywhere you want [IE : Copy it to desktop and rename it AC ENG) 2) Apply the AC_ENG_to_RUS.exe patch to your C:\Ubisoft\Assassin’s Creed Directory 3) Delete the “DataPC_StreamedSoundrus.forge” file 4) Copy DataPC_StreamedSoundfre.forge [for English Version it’s DataPC_StreamedSoundeng.forge or something like that] and paste it where was the file you deleted before [DataPC_StreamedSoundrus.forge] 5) Rename this file [DataPC_StreamedSoundeng.forge] in “DataPC_StreamedSoundrus.forge”! 6) Launch the game and… MIRACLE u can go to Jerusalem and the voice are in English or German or French or whatever is the language you want to play with!!! 7) when you have finished jerusalem delete the assassin’s creed directory and replace it with the AC-Eng directory that you’d copy at the beginning!! 8)Do the whole thing again if u need to return to Jerusalem later!!! If ur having trouble with the game running in fullscreen mode try this. Start>Run C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed\AssassinsCreed_Dx10.exe 2560,1600,60 Replace it with the version you have (DX 9 or 10) and the 2560,1600 with YOUR RES, and the 60 with YOUR REFRESH RATE. Only way to get dx10 running in FS on vista x64, keep in mind it's locked to a 16:9 res. Ali svejedno ću počekati kad izađe working verzija |
Citiraj:
izvuku sjecanja predaka iz gena i onda ih on prozivljava kako bi mogli jos stvari izvuci iz tih gena i jos novih sjecanja koja su negdje duboko zakopana u njemu a ne mogu iz prve doci do njih :lol2: |
Citiraj:
|
pa da, kazem da bi bilo logicnije da si budist
ovako barem ima neke znanstvene osnove |
[quote=xGAME;967779]Evo ta sam našao:
THIS GAME IS STILL IN PRE-GOLD STATUS. IT STILL CRASHES RANDOMLY. IF UR IN Jerusalem DONT FUCKING WHINE CAUSE IT CRASHED ON YOU OR ANY OTHER CITY. JUST GO BACK AND PLAY. Citiraj:
I glupo je obrisati taj folder kad zavrsis sa Jerusalemom opet se moras 2 puta vracati u njega. Ostaviti 2 foldera sa igrama jedna eng jedna rus i igras rus kad ides u Jerusalem... |
Citiraj:
Reinkarnacija ne pripada niti jednoj religiji, ljudi ju samo tako svrstavaju. I postoji prihvacao ti to ili ne. Da si pogledao link u mom postu, Drago Plecko tvrdi da ce se i znanstveno dokazati. I u krscanstvu u nekim evanđeljima se opisivala reinkarnacija ali se to rimljanima nije svidalo pa su izbacili iz biblije... |
Citiraj:
|
Da, DX10 radi normalno. Kažu da 64 bitna Vista ima problema sa full screen modom. Gore je naveden fix, ako radi.
|
Citiraj:
|
Evo, sad je ok al nakon par min opet se pojave oni rubovi od prozora, al nema veze! I sad sam probal sa gamepadom i spretnije je neg sa tipk+miš, bar meni! Uf temp grafe mi je došla na 80°c u DX10 modu...muči se al ne trza ni malo!
|
Igra je ono omg omg omg predobra :D Fkt su pazili na detalje i koliko toliku slobodu lika.
Kad toliko pričate o tom DX10 da se vidi dosta velika razlika, sad i meni dodje da instaliram Vistu xD NOT xD |
Krenio sam igrati AC, i zapeo odma na početku. Počnu se pojavljivati neke mutne slike mene, i mogu se kretati okolo. S lijeve strane mi se pokazuju kontrole, kako trčati, udarati i to. Zatim se pojavim na stolu u budućnosti i neki doktor mi nešt priča. No glasovi su nejasni iništ nerazumijem. Odjednom legnem u neku komoru i vidim nizove dna sekvenci i na svakoj piše memory blocked. Nekužim šta treba napraviti..... ..
|
Sam ti pusti radnju nek ide, to je sve uigrano i normalno, netrebaš niš radit, dok ne dodješ to tutoriala. Malo je zbunjujće.
|
Citiraj:
|
Nego, kad ce izac finalna verzija bez svih tih silnih problema? Nisam bas pratio thread. :)
|
Citiraj:
|
Riješio sam onaj problem sa onim Memory blockovima. Igra mi je radila ubrzano, pa sma se sjetio da mi je to bilo jedne prilike i u Splinter cell Double Agent, a to sam riješio tako da sam postavio Affinity u Task manageru na samo jednu jezgru.
To je upalilo i ovdje, igra se usporila i sad mogu normalno igrati. Al zanima me, pošto je AC napravljen za Dualcore procove, ako stavim onaj AMD Dualcore Optimizer, to bi trebalo popraviti situaciju jelda?????? |
mene zanima da li je kod vas igra u 16:9 formatu,
kod mene je iako je rez 1280x1024 i uopće mi se nesviđa to |
Pa da , ali ja imam wide monitor pa je sve u redu...igram u 1680*1050.
|
znači na 1680x1050 rezi nema onog crnog dijela na ekranu
da li je moguće na 17" igrat bez crnog okvira |
Citiraj:
|
pa šta se ku***š
nemaju svi 20" i 22" monitore |
Citiraj:
Citiraj:
|
Izgleda da izlazi 11.4. za Europu i 8.4. USA verzija...
|
Citiraj:
|
Pa evo i mene ljudi da se i ja malo ukljucim na ovaj dio tene o igri!!! Igra je jako bolesna ,strava grafika i zao mi je sto nas baca van kad se dodje u Jeruzalem ali nema veze ja naso rjesenje samo moram upisat tecaj RUSKOG JEZIKA LOLLLLLLLL. Setao ja rusijom i naisao na lika koji poklanja zakrpe za assassin creed igru na nekoj glavnoj cesti. Naravno ja to prihvatio i dosao natrag doma to instalirao. Igra na ruskom ali sam skakutao po jeruzalemu(radi)!!!!! Nakon toga sam poludi i izbrisao igru jer mi je tecaj ruskog jezika skup i to je to, ako ko zna RUSKI od vas neka uziva u igri je nakon te zakrpe radi!!! UZIVAJTE
:lol2: |
Joj, ma dečki nemojte brzat, čekajte pravu verziju isplatilo se bude....ak smo do sad čekali možemo još 25dana, ovo samo kvari dojam!
|
Istinabog...međutim, nema toga što ekipa (ista koja je pustila u prodaju AC) ne može sredit, tako da brijem da će se kroz koji dan već pojavit fix za dotični Jeruzalem problem...
|
Citiraj:
.....ja nemogu vjerovat šta ti pričaš,kakva rusija :wtf2:,zakleo bi se da sam jučer bio kod tebe i nisi spominjao da si bio u rusiji.:D Ontopic:ljudi čekajte da izađe igra službeno,kupite orginale i onda pljujte po igri.Meni osobno što sam vidio kod razercoku-a igra izgleda odlično.Ali neću igrat,ja čekam origigi :D |
Eeee, vidiš, problem je što neki ljudi zagrizu jao u ovako dobre igre i nemaju strpljenja čekat tako dugo, oće što prije prije prije...:D
|
E kompa pa kad ti kazes da nisam bio sluzbeno u rusiji po tu zakrpu onda ce mo cekati pravu verziju!!! Dodji do mene veceras opet na kafu,ici cu veceras do italije kupiti frontlines fuel .. ... !!!!!!!!!!!!!! To je sigurno.
:banana: |
ček, jel nije zabranjeno razgovarat o piratskim stvarima?:lol2:
|
Citiraj:
:lol2::respekt: |
Citiraj:
|
Ma bolja da čekajte da izađe igra zbog ovaki ljudi je super igra (titan quest) ispala sranje
jer crackana verzija nije radila najbolje svi su je proglasili lošom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |