PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Neverwinter Nights 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50907)

potemkin.hr 10.09.2009. 00:06

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1427941)
Ma cesljam cijele mape ali ne nalazim nikaj nikada :(

Eh, da si stavil par skill pointova u Spot nebi bil tak ćorav (joke) :D
Evo ti svih lokacija (link).

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1427941)
Ja sam neutral evil ali opet zelim srediti keep kak spada :)

A za taj castle, stvarno se ne isplati ulupati pare na upgradeanje, radije si ostavi i pokupuj najbolje iteme kod shopkeepera (Znaš kako završava igra pa nema smisla se zajebavati s tim dvorcem). Sve kaj bace na tebe možeš obraniti sa svojom kompanijom bez beda koristeći potione, buffove i pamet :)
Ako te baš veseli možeš si ga srediti da nebude baš ruševina, tvoji novci...

Hamm 10.09.2009. 18:15

Ma spot mi ima ona žemska rogue ali taj put nije išla jer mi ona služi apsolutno ničemu dok zabijam zmaja :) Zabavio sam zmaja s dva fajtera i paladinom dok sam iz daleka solio po zmaju sa sorsom i wizzardom.

A dvorac ću obnoviti tek tako. Pošto već imam stvarno lijepe stvari nije da mi sada ne znam kaj treba.

velorien 10.09.2009. 18:19

Ljudi Warloci rulaju pred kraj, a tek u Mask Of The Betrayer to je nevjerojatno. Btw gdje bih mogao naći Mysteries of Westgate, igrao bih to :(

potemkin.hr 10.09.2009. 20:00

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1428539)
Ma spot mi ima ona žemska rogue ali taj put nije išla jer mi ona služi apsolutno ničemu dok zabijam zmaja :) Zabavio sam zmaja s dva fajtera i paladinom dok sam iz daleka solio po zmaju sa sorsom i wizzardom.

Neznam ali u partiji MORAŠ imati Barbariana i Clerica, prvi doslovno gazi sve pred sobom, a drugi pa heala da to nije normalno. Wizard ima jače spellove ali zna dosta puta biti naporan zbog odmaranja i potrebe unaprijed spremljenih spellova. Sad si mi dao volju opet instalirati tu vražju igru i prolaziti OC :D

Planiram multiclassati Barbarian/Rogue + jedan rank Shadowdancer, to bude ultra kombinacija (d12 HP, sneak attack, skill pointova pun kufer, odlaženje u stealth enemyju pred nosom, mogućnost castanja većine spellova, cleave i rage) :goood:

Hamm 10.09.2009. 23:20

Na barbariana nisam naletio :) A i ne volim ih nekaj previše.

Inače sam NWN 1 prešao sa wizzardom i to sam igrao NWN 1 + dva exspansiona...tak da sam bio valjda 34. level i totalno sam rulao :)

Ubijanje zmajeva je bio hobi :p

Ja sam fajter ali sam uzeo i divine warriora kako bi dobio lay on hands te smite the infidel. Sada do kraja igram sa black guardom :)

8lvl fajter
5lvl divine warrior
5lvl black guard

Uglavom sorsa mi skasta improved mage armor i onda imam 38 armora :p

potemkin.hr 10.09.2009. 23:33

Heh, imao sam i ja u NWN jedinici epic wizarda (max level 40)+ prestige klasa pale master, imao sam najjače iteme ingame i najjači necro build. I onda kod formata zaboravil skopirati save :hitthewal:
Zakon mi je bila kombinacija melf's acid sheath (bilo tko te opali dobiva mastan acid damage natrag) i polymorph self (točnije Iron Golem form - ultra visoki HP + skoro pa totalni spell imunity).
P.S.-imaš neki IM da ne moramo ovako chatati? :D

ivan77 02.09.2010. 10:43

bok ljudi sorry na rivavjlu starog topika , al jel mi može neko reć , kupio sam collectors edition NWN2 , i upravo završio Dragon Age na Hard..na kojoj težini peporučate da počne NWN2 ? normal ili D and D rules..prilično sam doma tu , BG2 upravo haklam na core rules..al ne znam kakav je NWN 2 ..a htio bi "best experience for money"..kad sam već platio pošteno , ne piratizirao:D

Hamm 02.09.2010. 11:13

Ako BG2 iglaš na core rules onda možeš NWN staviti na najteži nivo jer je BG2 težni od svakog NWNa. :)

ivan77 03.09.2010. 09:59

ljudi imam fucking ORIGINAL i nemogu instalirat dođe do kraja na 99% i kaže DX error masa ljudi ima tu grešku po netu i "riješenje" univerzalnog nema , sve je vezano za Vistu 64 i Windows 7 64.....probao compatibility modove , pokretatio setup kao admin , nula bodova..anyone:(

gamer21 03.09.2010. 17:30

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1721873)
ljudi imam fucking ORIGINAL i nemogu instalirat dođe do kraja na 99% i kaže DX error masa ljudi ima tu grešku po netu i "riješenje" univerzalnog nema , sve je vezano za Vistu 64 i Windows 7 64.....probao compatibility modove , pokretatio setup kao admin , nula bodova..anyone:(

Kada ti dode otaj error nemoj prekinut instalaciju , nastavi dalje.
Igra ce ti sigurno radit bez problema (isti error original igra, radi bez problema).

Siguran sam da ce ti instalacija patch-eva priredit jos problema ,osim ako nebudes imo ludu srecu , ja sam 5 puta moro igru reinstalirati. Na kraju sam morao sve patch-eve s neta poskidat i koristit offline patcher.

Ovdije mozes naci sve patch-eve ako bude potrebe za tim.

http://nwvault.ign.com/View.php?view....Detail&id=230

ivan77 06.09.2010. 22:53

hvala majstore:D na sreću prošao auto update bez problema:)

potemkin.hr 14.03.2012. 15:41

Dižem malo temu iz zaborava zbog lude vijesti, modderi su portali kompletni Icewind Dale u Neverwinter Nights 2, stvar danas izašla. :goood:

Link: Icewind Dale (@IGN Vault)

NAPOMENA: za igranje treba Storm of Zehir ekspanzija!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46.