![]() |
Citiraj:
Evo ti svih lokacija (link). Citiraj:
Ako te baš veseli možeš si ga srediti da nebude baš ruševina, tvoji novci... |
Ma spot mi ima ona žemska rogue ali taj put nije išla jer mi ona služi apsolutno ničemu dok zabijam zmaja :) Zabavio sam zmaja s dva fajtera i paladinom dok sam iz daleka solio po zmaju sa sorsom i wizzardom.
A dvorac ću obnoviti tek tako. Pošto već imam stvarno lijepe stvari nije da mi sada ne znam kaj treba. |
Ljudi Warloci rulaju pred kraj, a tek u Mask Of The Betrayer to je nevjerojatno. Btw gdje bih mogao naći Mysteries of Westgate, igrao bih to :(
|
Citiraj:
Planiram multiclassati Barbarian/Rogue + jedan rank Shadowdancer, to bude ultra kombinacija (d12 HP, sneak attack, skill pointova pun kufer, odlaženje u stealth enemyju pred nosom, mogućnost castanja većine spellova, cleave i rage) :goood: |
Na barbariana nisam naletio :) A i ne volim ih nekaj previše.
Inače sam NWN 1 prešao sa wizzardom i to sam igrao NWN 1 + dva exspansiona...tak da sam bio valjda 34. level i totalno sam rulao :) Ubijanje zmajeva je bio hobi :p Ja sam fajter ali sam uzeo i divine warriora kako bi dobio lay on hands te smite the infidel. Sada do kraja igram sa black guardom :) 8lvl fajter 5lvl divine warrior 5lvl black guard Uglavom sorsa mi skasta improved mage armor i onda imam 38 armora :p |
Heh, imao sam i ja u NWN jedinici epic wizarda (max level 40)+ prestige klasa pale master, imao sam najjače iteme ingame i najjači necro build. I onda kod formata zaboravil skopirati save :hitthewal:
Zakon mi je bila kombinacija melf's acid sheath (bilo tko te opali dobiva mastan acid damage natrag) i polymorph self (točnije Iron Golem form - ultra visoki HP + skoro pa totalni spell imunity). P.S.-imaš neki IM da ne moramo ovako chatati? :D |
bok ljudi sorry na rivavjlu starog topika , al jel mi može neko reć , kupio sam collectors edition NWN2 , i upravo završio Dragon Age na Hard..na kojoj težini peporučate da počne NWN2 ? normal ili D and D rules..prilično sam doma tu , BG2 upravo haklam na core rules..al ne znam kakav je NWN 2 ..a htio bi "best experience for money"..kad sam već platio pošteno , ne piratizirao:D
|
Ako BG2 iglaš na core rules onda možeš NWN staviti na najteži nivo jer je BG2 težni od svakog NWNa. :)
|
ljudi imam fucking ORIGINAL i nemogu instalirat dođe do kraja na 99% i kaže DX error masa ljudi ima tu grešku po netu i "riješenje" univerzalnog nema , sve je vezano za Vistu 64 i Windows 7 64.....probao compatibility modove , pokretatio setup kao admin , nula bodova..anyone:(
|
Citiraj:
Igra ce ti sigurno radit bez problema (isti error original igra, radi bez problema). Siguran sam da ce ti instalacija patch-eva priredit jos problema ,osim ako nebudes imo ludu srecu , ja sam 5 puta moro igru reinstalirati. Na kraju sam morao sve patch-eve s neta poskidat i koristit offline patcher. Ovdije mozes naci sve patch-eve ako bude potrebe za tim. http://nwvault.ign.com/View.php?view....Detail&id=230 |
hvala majstore:D na sreću prošao auto update bez problema:)
|
Dižem malo temu iz zaborava zbog lude vijesti, modderi su portali kompletni Icewind Dale u Neverwinter Nights 2, stvar danas izašla. :goood:
Link: Icewind Dale (@IGN Vault) NAPOMENA: za igranje treba Storm of Zehir ekspanzija! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |