![]() |
ma forum je sj**an skorz!!!je**s takav forum kad steka svako malo!!!!
|
mozda je vec negdje spomenuto ali... zasto je pce uvjek u tocno 6:00AM u totalnoj banani?
|
Citiraj:
Mislim ako je netko došao kao gost na forum da pretraži topike i možda si riješi kakav problem, svaštara mu nebi trebala falit, a ako uštedi resursa,zašto ne? |
forum se ubrzao.... sad mi se sve nekako čini ok http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c025.gif
|
a čuj ujutro je uvijek brz..dok pola korisnika još uvijek spava....vidjet čemo što če bit tokom dana..a največi test između 20 i 23 sata :)
|
ah daa... uopće mi nije palo napamet da je 10h i zapravo JAKO rano i da ljudi još spavaju :)
|
Citiraj:
nemoj se živcirat... to ti nije zdravo. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmmm tek tada ide u krpe. :D
Od jucer ujutro forum radi odlicno. U nekoliko navrata sam ga posjecivao, i sve je bilo za pet. |
Forum sada radi dobro ali jeste li kada razmisljali o ogranicenju broja smajlica u postovima ? Oni poprilicno opterecuju bazu ;) a bas i nije potrebno da neko krca smajlice da bi nesto rekao. Kuzimo ga i bez te gomile :)
|
otkud ti ta brija oO
pa smajliji su smajliji zasto bi oni opterecivali bazu? |
Problem je šta čas radi odlično, čas je offline, a čas se vuće:mad:
Da je nać neku sredinu između ta 3 stanja, pa makar ta sredina ne bila tako brza bija bi zadovoljan. Ovako nisan baš jer šta mi vridi da u 10:00 leti, kad u 11:00 ne radi uopće... BTW Ovo nije kritika adminima koji se jako trude, već samo opis činjeničnog stanja |
Citiraj:
|
Err evo, ne mogu postat, pa onda iam duple postove, pa ih idem brisat, pa ih ne mogu obrisat, pa eto, a nie 22 na vecer...
|
Citiraj:
Ovo je samo jedan od prijedloga kako smanjiti opterecenje baze. Radite sta hocete ali je cinjenica da je forum svako toliko u banani i da nesto treba napraviti jer ce admini visiti stalno na njemu da bi stvari koliko-toliko radile |
Opet steka veceras : finger :
"Currently Active Users: 146 (97 members and 49 guests)" : stoopid |
guest disable? nek se regaju...
previše je tu onih koji samo jednom pregledaju forum.... |
Evo ja se oko deset nisam mogao otvoriti stranicu.
|
Maloprije proradio :)
|
a stvarno pa sramota za jedan od najvećih hrvatskih foruma ok da to ono taj davatelj provider foruma kaj već imo problema pa koi dan šteka al ovo traje već tjednima...
|
Citiraj:
|
opet svi pišu kako je forum u komi : suicide
A di su bili prijašnjih godina??? Najlakše je pljuvat... Aj mir, sredit će se to |
Sram Vas bilo.
Bolje da Horzi kupite pivu i čevape kaj svaki dan krpa forum. |
Citiraj:
Nego Horza, što se događa? U zadnje vrijeme je svaki dan dolje po par sati. Znam da se kidaš da sve radi, možemo li nekako pomoći? Ovo nikako nije dobro ni za ugled, ni za oglašivače a kao što vidiš i članovi su nezadovoljni. A bez posjeta nema ni zarade od reklama. |
Pobogu ljudi, promjenite host ili sta vec, siguran sam da će dosta ljudi doprinjeti sa barem 10-20kn, pa neka netko radi matematiku.
|
Ne valja sistem sa donacijama jer će se uvijek naći netko tipa... On nije dao i zašto on može biti moderator i sl...
Najbolje pustit da Horza i dečki vide dije greška... Nadam se da je samo do memorije koju je Horza ranije spomenuo |
Citiraj:
|
Ako treba skupit pare za pošteni host ja sam za.
10 do 20 kn nije puno, ali svatko da da prema svojim mogučnostima. Tko neda nebi mu trebalo zamjeriti. E sad je pitanje ako se skupi za host za početnih par mjeseci da li bi kasnije bio dovoljan novac od reklama da se pokrije hosting? |
Ljudi moji PCEkspertovski, svaka vama čast na trudu, volontiranju, radu za kikiriki, i natezanju za cvilećim korisnicima. Pratim forum aktivno već punih 5 godina i niti A nisam prigovorio, međutim ovo što se zbiva u zadnje vrijeme je u najmanju ruku smiješno. Zadnjih mjesec dana je forum, pa i cijela stranica konstantno u banani [da znam reklo vam je to već XY ljudi i to ne doprinosi ničim osim nerviranju Vas, ali ja svejedno imam potrebu to naglasiti]...
U čemu god bio problem (hosting, baza, umorni hrčak i kotačić nepodmazanih ležajeva] dajte više to riješite ili recite "Ljudi, nemre se, nema se para i fali nam XXXX,YY kuna da sredimo stvar... ja vam prvi uplaćujem 100,00 kuna Mislim, bez uvrede ali uz ovako traljavu dostupnost, ime PCeksperta se u najmanju blati, i ispadate PCTraljavci a ne eksperti.... PS. NE ne želim ići na drugi forum, i znam da je web ogroman, ovdje mi je super i želim ostati, samo me ovi problemi gadno nerviraju... PS. Dajte izumite neku pay sekciju da platim koliko treba i ne gledam kretenske Googleadse... Da, znam ih sam maknuti iz vidokruga ali ne želim, to mi je nekako pederski i ne-fer, a i svako malo se zahebem pa kliknem na nešto, barem da neku korist od toga imate... |
Citiraj:
ja se isto nadam da ce se naci neko rijesenje :) |
Onda treba tražiti poštenog sponzora.
|
Evo, Vader je dao dobru ideju:D
Prodavat ćemo prigodne majce a prihod ide za server: http://img166.imageshack.us/img166/4...risdownib0.jpg Bijela i crna boja. Znam da bi dio forumaške populacije htio i u roza boji-te su skuplje:p |
Može..uzimam jednu...kamo se treba javit na pm?? :)
|
Uzimam i ja :) (crnu naravno)
|
Evo i ja uzimam jednu crnu :)
|
Citiraj:
Ja bi crnu :) |
Ova ideja nije loša, ali kad bi bilo nešto sa vašim logom :beer:: goood :
|
da logo treba, inače ok ideja, ja 100% uzimam rozu ako bude, ako ne može i bijela: cheers2
|
Citiraj:
edit: Di mi je reputacija? : stoopid |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:47. |