![]() |
Sta bi vi uzeli da danas uzimate DSL? Iskon ili T-com. Oba IP-a daju za kunu, ali T-Com daje još i 2 mjeseca flat. Iskon pak ima ovu fair uslugu
|
Citiraj:
Ali ako ti je tako, opet si dobio 256MB više... |
E i još jedno pitanje. Ako preko iskona potrosim pola novog paketa, i oni to ne naplate, dal naplate drugi mjesec ako potrosim jos pola? Ili je to dzabe?
|
Ako je po starome, dok ne pređeš 50% ne plaćaš ništa. I tako svaki mjesec...
Znači, da đabe je tih 50%... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hehe mad duke tak sam se ja izvlačio ;D:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
molim da me neko ispravi ako griješim |
To znači da imaš skoro 2 mjeseca ako se prvi puta spojiš na početku mjeseca.
|
Takva je caka bila i prije samo se zvala 'obračunsko razdoblje'. Ako si se spojio 15 u mjesecu, imao si flat do kraja mjeseca jer je obračunsko razdoblje 1-31 u mjesecu. Prema tome, popušio bi 15 dana flata. Kad sam prelazio t-iskonu, dobro sam se raspitao jer su oni nudili 60 dana flata. Moram reći da su stvarno bila 60 dana bez obzira na obračunska razdoblja.
|
Jao fala svima...uštedjeti chu na internetu ...ali ne samo to...
i jos cu uštedjeti na maminim praxitenima hahahah |
Bezveze je to...Znači oni mi dođu instalirat DSL npr. 29.09 i računa mi se ko da sam cijeli mjesec imo flat?
Glupost... Trebalo bi točno pogodit da otprilike bude 2mj., a to je nemoguće jer samo oni znaju kad će ti doć ugradit DSL! |
Citiraj:
|
E sad bih i ja moga uzeti maxadsl. Ove cijene mi se sviđaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mada jedna osoba može i bez problema biti na 2GB ako se malo pazi i ne klikće na sve i svašta... |
Citiraj:
|
pa bas i 2 gige to je ipak neka minimum granica al 5 gb je za mene taman :D
|
men je sad flat onak skroz ok:D:D
|
Citiraj:
: lol2 : ja tebi dam sutra popis a ti meni preksuta to psrženo na dvd-u :gringo: :cool: :D :D :D |
Evo i moje VM|mreže su snizile cijene.....
I ono važno je što cijene nastupaju na snagu retroaktivno, odnosno od 01.09. Također kao što vidite imaju i manje pakete, još bi samo bio pun pogodak kojih 10GB za nekih 100kn http://img245.imageshack.us/img245/5708/vmdslwj4.jpg Nije nešto jeftinije od T-Com-a ali nije T-Com |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ali zar ne bi onda i pretplatu plačali 2 puta?
|
Citiraj:
|
a liniju plačaš samo jednom?interesantno
|
Citiraj:
|
Što se mene tice meni je 5GB možda i previše jer na poslu skinem sve što trebam a doma samo gaming + surfanje i skidanje glazbe jer na poslu ne mogu.....
Ali onako za raju mislim da bi im to bio dobar potez..... |
Ja već skuco 3GB od ovih 5GB kaj su stavili :D
Još malo pa ću morat isključit u firefoxu slikice i flash animacije :D |
ovaj flat mi je malo preskup,ali jako privlačan,sada sam u napasti da ga uzmem
|
Jel ima tko kakve probleme sa vezom?
Meni skida po 40-60 KB/s http://img105.imageshack.us/my.php?image=speedph2.jpg |
Citiraj:
|
uhhh meni ce taman biti tih 5 gb,dosad sam uvijek bio na knap s 2 gige
|
Ma kakvi ni Iskon nije radio cijelo ***eno jutro, pa sve do prije 10 minuta. Neš su kopali po Dubravi & Poljanicama, i to TComovci, mamicu im njegovu. Em mi zaračunavaju promet na adsl-u, em mi ni ne daju da ga potrošim. ***ote države koja u zatvor na 8 godina šalje žene koje se brane od nasilnog muža.
|
Cijela Hrvatska je bila u *ovnima s ADSL vezom (informacija by T-com operater). Meni je bila do maloprije brzina 150kbit/s. :rolleyes:
|
zovem ja danas da bi jelte onaj brzi ultra supper intrernet i za po doma (ipak kada firma placa je jeftinije skidat one fajlove od demo igara i trejlere od filmova kmhhh) jer mi je vjerovali ili ne obican 56 k modem skroz dosta ali se covik brzo navikne na luksuz.
no da se vratin na psovanje dojče telekomu kako ono vec ide ja- dobar dan dč(skracenica za doče telekom)- dobar dan kako mozemo pomoci ja- pa ja bi ono znate vas turbo internet po nevjerovano povoljnoj cjeni (za albaniju mozda ali dobro nije albanija tako daleko) dč- ocete mi dat vas br tel (zovem sa posla pa doticni ne vazi) je- moj tel je 01-xxxxxxxxx dč- samo malo ja- ok dč- zao mi je ali na vas tel ne ide je- molimmmmmmmmmm dč- ne moze se spojit jer je centrala puna ja- molimmmmmmmmmmmmmmmmm dč- pa znate mogu vas stavit na listu cekanja ja - MOLIM na kakvu listu ... sta je nama para za nove parice ili vas ***e spor koji ste izgubili pa je svabo reko ne ugradj nista dok malo ne stisnem pedera Sanadera za jajca da nam nesto sredi za te vodove !!!!! dč - pa gospodine ne mojte tako nisam ja kriva (javila se zenska) nije do mene to rjesava tehnicka podrska ja- !!!!!!! ko rjesava ali znam da je prije mjesec dana bilo moguce u moju zgradu uvuc tj intrenet a gle k. sada ne ide dč- joj ne ljutite se da vas stavim na listu cekanja ? ja- !!!!!!!!!!!!! tras ode telefon (koji isto ide preko doče telekoma) e pa to je moje misljenje o njihovim supre tarifama |
Hehe, na ovo sam se nasmijao :)
Ali stvarno je žalosno to kako se oni odnose prema korisnicima. I onda se čude da ih u Njemačkoj, koliko god pokušali spustiti cijenu, više nitko neće.......moglo bi im se to i ovdje ponoviti |
Sve je to uredu, ali se nemojte iživljavati na službu za korisnike.
Oni nisu ni krivi ni dužni , oni niš ne odlučuju. Samo se javljaju i odgovaraju na pitanja. makar znam kakav je to topao osječaj u srcu nakon psovanja t-comovom operateru radi gluposti kojih trpimo.. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |