PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Reputation? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44530)

vex 24.11.2006. 17:25

Interesantna stvarčica, ali mislim da se time ne treba zamarati previše...

U topicu o mobitelima kažem koji telefon imam i zaradim komentar "idiot kojem nema spasa." ... e sad, mislim da je totalna glupost na ovakve načine "gubiti bodove" zbog nekog nadrkanog/ljubomornog/whatever usera koji je ustao na lijevu nogu... ili kao kad su se uvrijedili što sam popljuvao ćuftek kućište, a imaš argumenata kolko hoćeš ( 80mm ventovi, krajnje zastario dizajn ) naspram TT kućišta...

Zato kažem da se ne treba zamarati previše sa time...

Mislim da su repovi zamišljeni da se dijele za neki koristan savjet ili nekakvo postignuće ( dobar mod, clock ... )
Evo ja dam teofilu rep jer je stisnuo proc i ploču kolko može i smrzava se vani : roller :

tor 24.11.2006. 18:01

A kaj se dijele pare za pozitivne bodove? Ili morate platiti za negativne? Koliko stranica rasprave oko čega....
Radije sjedite i napišite kakav koristan tutorial, objašnjenje ili kolumnu.

morph 24.11.2006. 18:07

Cuj takvih kao u slucaju sa mobitelom ce uvijek biti. Ali nakon nekog vremena takvi nece moci bitnije utjecati na tvoj reputation jer oni sami nece imati visok reputation.

Ja se trudim dati (nekad jednostavno zaboravis) pozitivan reputation userima tj. postovima koji su mi pomogli (jer ovaj forum se dobrim dijelom temelji na pomaganju) znaci odgovori na pitanja, savjeti, vodici itd.
Bilo bi dobro kada bi davanje reputationa postalo navika sto vecem broju ljudi (jer je onda i cijeli sustav bolji), a i to je nekako puno bolji nacin zahavale nekom za pomoc nego ostavljanjem "Hvala" posta u topicu.

Za negativan reputation dvaput razmislim prije nego sto ga dodijelim jer uvijek je moguce da netko ima los dan, a ukoliko ga je stvarno zasluzio to ce se vrlo brzo vidjeti na sljedecim postovima.
Inace razlog za negativan reputation nije razilazenje u misljenju sa nekim nego nedostatak stvari o kojima je horza govorio.

Mikeyy 24.11.2006. 18:35

Imao sam neko pitanje koje sam si sam odgovorio čitajući ovo sve ispočetka, pri čitanju mi je ovo zapelo za oko, kako to zvuči kad se izvuče iz konteksta. :p

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 539592)
A mislim da je Atha jedina osoba kojoj sam dala od prvog dana :$

Ladybug 07.12.2006. 20:58

Točno, Mikey, izvadio si ga iz konteksta, tako mogu i ja :D

Ovo moram podijelit s ljudima :)
http://img114.imageshack.us/img114/6633/loljy1.jpg

Vuco 07.12.2006. 21:34

Daš reputaciju i opet nije dobro...:smoke: :D

FERRYS 07.12.2006. 21:56

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 587122)
Točno, Mikey, izvadio si ga iz konteksta, tako mogu i ja :D

Ovo moram podijelit s ljudima :)
http://img114.imageshack.us/img114/6633/loljy1.jpg

di se to moze vidit koji post je dobio kakvu reputaciju?

baterija 07.12.2006. 21:57

Citiraj:

Autor FERRYS (Post 587171)
di se to moze vidit koji post je dobio kakvu reputaciju?

mozes samo kopirat

http://forum.pcekspert.com/usercp.php

i voila

Vuco 07.12.2006. 22:07

Inače, to se nalazi tu:
http://img238.imageshack.us/img238/9...0604xw6.th.jpg

I klikneš na user control panel

undo 08.12.2006. 02:44

Citiraj:

Autor Vuco (Post 587153)
Daš reputaciju i opet nije dobro...:smoke: :D

A kaj rec i kad joj das i kad joj nedas nikad nije dobro :D

Ladybug 08.12.2006. 03:02

Pa nisam rekla da je to bilo neš negativno uopće! Dapače! (P.S. Molila bih onoga tko ima iskustva u tome da mi na PM kaže kako i di se žaliti na kaznu prebrze vožnje da umjesto love dam dobrotcorni rad, znam da ste tu negdje o tome gopvorili, a prije pol sata me ***eni murjak zapisao jer nisam dala pi...e)thx

flare 08.12.2006. 08:54

:confused: kakva reputacija?

meni je 0 :(
...sad prvi puta vidim da i to postoji : stoopid

ustalom, da li ta reputacija nesto znaci? tipa, dobijes neku nagradu ako imas puno reputacije ? : cheers2

thuNdeR 08.12.2006. 11:11

Citiraj:

Autor flare (Post 587467)
:confused: kakva reputacija?

ustalom, da li ta reputacija nesto znaci? tipa, dobijes neku nagradu ako imas puno reputacije ? : cheers2

kad bi se dobivala nagrada za reputaciju jelcu bi morali odojak kupit
: hello2 :

G0RKI 08.12.2006. 11:28

flare reputacija svakako ima svoj smisao ali u bananko banana smislu :D ,na žderonjama se možete dogovorit šta ce bit glavna nagrada :p

morph 17.12.2006. 02:56

Ova "eksplozija" reputacije je normalna?: stoopid

undo 17.12.2006. 02:58

hehehe i kod mene je isto tako,cudan zbroj neki :D

domy_os 17.12.2006. 03:31

Bit će uskoro sve OK...

horza 17.12.2006. 04:33

eto ga... kak bi blizzard reko...
"everything is now working as intended"
daklen... dosta toga je ažurirano, konvertiran je sustav za reputaciju i sad to jelte nešto i znači. sad bih molio da mi svi napucaju reputaciju tak da mogu athi i fleksu spičit u jednom kliku -1000 bodova :)

NAPOMENA

ljudi koji imaju veći nivo reputacije, automatski daju više reputacije onome kome daju. tak da pripazite kaj klikćete... mislim... ne morate pazit jerbo ćemo samo podesiti nivoe, al svejedno... npr. upravo sam bateriji dao pozitivnu reputaciju i lansirao ga u nebesa... to ne raditi :)
inače, ako Vam onaj prozorčić za davanje reputacije ne radi, to znači da ste se ispucali za taj dan ili tog korisnika, tak da ono... čisto da smo svi obaviješteni :)

Fleks 17.12.2006. 04:45

Kud meni brate?!? :D

Il buncas jel je 15 do 5 ujutro :)

Vuco 17.12.2006. 05:49

Citiraj:

Autor horza (Post 595679)
inače, ako Vam onaj prozorčić za davanje reputacije ne radi, to znači da ste se ispucali za taj dan ili tog korisnika, tak da ono... čisto da smo svi obaviješteni :)

Samo da se nadovežem, ako vam neće prihvatiti komentar, probajte da nema naših riječi sa kvačicama. A i pomagalo je ako je komentar manji.

Neznam kako je sada, ali ako se to nije promjenilo, da se zna...

baterija 17.12.2006. 09:56

...

Koji su sve ovi tekstići:
'Trenutno nema kristalno jasnu auru'
'Je na pravom putu'
'Ce biti popularan'
'Je popularan'
'Je fenomenalan'

Ima jos? :D

SRV 17.12.2006. 10:17

WTF? Imao reputaciju 27, sad 18?!
Nidje ne pise da sam dobio negativne bodove zbog spamanja ili slicno(svejedno znam da nisam spamao).

thuNdeR 17.12.2006. 10:22

Citiraj:

Autor SRV (Post 595747)
WTF? Imao reputaciju 27, sad 18?!
Nidje ne pise da sam dobio negativne bodove zbog spamanja ili slicno(svejedno znam da nisam spamao).

također ista stvar, a primjetio sam i kod drugih ljudi: bonker :

Ph03n1x 17.12.2006. 10:25

meni pala s 44 na 31...wtf...

a nekima je reputacija eksplodirala na ogromne vrijednosti...

why??

Swarm dude 17.12.2006. 10:34

Pročitajte na stranici prije ;)
Horza je sredio reputaciju, tako da i sada modovi imaju rep. power i kartončiće (pogledajte Athu :D) i malo rekalibrirao vrijednosti :)

SRV 17.12.2006. 10:41

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 595765)
Pročitajte na stranici prije ;)
Horza je sredio reputaciju, tako da i sada modovi imaju rep. power i kartončiće (pogledajte Athu :D) i malo rekalibrirao vrijednosti :)

Nista mi se nije promijenilo di se prikazuju zeleni "kartoncici"?
Rep. power je ostao isti...?

Swarm dude 17.12.2006. 10:46

Ti kartončići su ti ovo kraj rep. powera, tj. desno od 3-ke a.k.a. SRV is on a distinguished road :)
Rep. power, čini mi se da se nije promijenio, tj. vidite da imate manje bodova ali vam je rep. power ostao kao i prije.
Nekima je eksplodirala jer je netko sa ultra visokim rep. powerom dao pozitivan bod, a njegov vrijedi daleko više nego nečiji tko ima rep. power npr. 2 ili 3

horza 17.12.2006. 12:33

Citiraj:

Autor Vuco (Post 595684)
Samo da se nadovežem, ako vam neće prihvatiti komentar, probajte da nema naših riječi sa kvačicama. A i pomagalo je ako je komentar manji.

Neznam kako je sada, ali ako se to nije promjenilo, da se zna...

kolko znam, to nikada nije imalo nikakve veze ... :confused:

Ladybug 17.12.2006. 13:29

Je, kako ne. Palatale baš i ne prima. Btw. znam da je uložen trud, al bezveze mi je ovaj prijevod na hrvatski...

Razer 17.12.2006. 13:32

Po tome ispada da si muško :)

JVC HX-Z10 17.12.2006. 13:37

po meni je ova reputacija totalni bullshit!!!!
glupo je skroz, mucim se da skupim i kad skupim nestane, a sa nikim se nisam svadao,nisam nikog ni vrijedao nit sam nekog s j ebo na trznici, nit sam spamao nit imam veliki sig, fakat nikakva sranja nisam radio i na evo me opet na nuli.
ta reputacija je tu samo da te zivcira, glupost, na forumu sam vec par godina imam reputaciju nula ko i onaj koji je tek doso, a neko pise gluposti i dere full visoku reputaciju, glupo mi je to sve skupa,mozda je cak i ovo sad kaj sam napisao uvrijedilo nekog, pa evo dajte mi slobodno i negativnu reputaciju

windfucker 17.12.2006. 14:39

(tu je stajalo nešto što bi moglo vrijeđati izumrle vrste)-povlačim

(ili na Javinom jeziku:koji k* se dogodio sa reputacijom???)
KOGA sam ja to prevario u trgovini?Uvrijeđenih ima možda?A glede čega to,molim?
Bilo bi kulturno,kada se ovakve stvari rade makar čovjeka obavijestiti na PM o postupku,ako griješi(krši neko pravilo),upozoriti prvo,pa onda djelovati.
(TU JE STAJALO NEŠTO ŠTO BI MOGLO UVRIJRDITI SEKSUALNE MANJINE,pa sam isto povukao,da budem u skladu sa svojih 31.g i po volji nekima)
Stalo mi je zbog toga što sam se u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla,tj.kada je NULA,ispadaju bezveze...
Tko god da mi je ovo napravio(ne toliko zbog ovoga,već zbog načina),neka ode razgovarati sa mamom,pa neka utvrde zajedno gdje s to pogriješili u procesu formiranja odrasle zrele ličnosti...
RAZLOGE NA SUNCE!:grrr:(mirno,samo mirno,ipak ne grizem)

edit:gore&ovaj-reputacija mi je (bila) pala nakon postova na Dombin "Što sada?" sa tržnice...koincidencija,stvar slučaja,držim.

Mr.Ex.President 17.12.2006. 14:41

Neki su ovo sve skupa PREozbiljno svatili :)

***ala vas reputacija, ak da je bitno jel doli piše 0 ili 8:cool:

windfucker 17.12.2006. 14:44

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 595999)
Neki su ovo sve skupa PREozbiljno svatili :)

***ala vas reputacija, ak da je bitno jel doli piše 0 ili 8:cool:

Bitno je,pročitaj još jednom moj razlog,možda iz ovog puta uspiješ...

SPLiFF 17.12.2006. 14:44

bitno je, ako smo negdje pogrijesili da nas se upozori na to :) tako da to vise ne radimo...

znaci ovaj pad bodova il ceg vec je posljedica rekalibracije, odnosno promjene nacina bodovanja?

windfucker 17.12.2006. 14:46

Citiraj:

Autor SPLiFF (Post 596005)
bitno je, ako smo negdje pogrijesili da nas se upozori na to :) tako da to vise ne radimo...

znaci ovaj pad bodova il ceg vec je posljedica rekalibracije, odnosno promjene nacina bodovanja?

Ma,izgleda,pala mi je vrijednost bodova sa konzumove kartice...: nono :

Mr.Ex.President 17.12.2006. 14:47

Citiraj:

Autor windfucker (Post 596004)
Bitno je,proičtaj još jednom moj razlog,možda iz ovog puta uspiješ...

Pročita san dobro prvi put, nema potrebe za drugim:)
Oprosti al meni je smišno ono ''u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla''.
Znači postovi od nekog sa reputacijom 0 ili 1 nemaju smisla, da ih banamo odma: nono :

Ostajem pri onom šta san reka:)

Pozdrav

windfucker 17.12.2006. 14:52

Citiraj:

Autor JVC HX-Z10 (Post 595933)
po meni je ova reputacija totalni bullshit!!!!
glupo je skroz, mucim se da skupim i kad skupim nestane, a sa nikim se nisam svadao,nisam nikog ni vrijedao nit sam nekog s j ebo na trznici, nit sam spamao nit imam veliki sig, fakat nikakva sranja nisam radio i na evo me opet na nuli.
ta reputacija je tu samo da te zivcira, glupost, na forumu sam vec par godina imam reputaciju nula ko i onaj koji je tek doso, a neko pise gluposti i dere full visoku reputaciju, glupo mi je to sve skupa,mozda je cak i ovo sad kaj sam napisao uvrijedilo nekog, pa evo dajte mi slobodno i negativnu reputaciju

Točno tako...Ili sredite tu reputaciju da neki kolac znači,ili je maknite.Dovodite ljude u neugone situacije,bezveze...TO NIJE odlika dobrog foruma,ni dobrog rada "nadležnih organa".
Ovakvih gluposti nema na Madshrimps-u,recimo.Odite malo pogedati kako to vaš kolega "jmke(totalni car)" rješava,gospodo!:cool:

atha 17.12.2006. 14:55

Citiraj:

Autor windfucker (Post 595998)
///

Ocekivao bih da ce osoba od 31g odgovoriti malo zrelije i ljudskije sloziti post. Samo eto, prevario sam se. Nemoj se cuditi ako vec za ovo dobijes negativnu reputaciju. Sto nebi bilo ljepse da pitas administratore ako se dogodila kakva promjena u sustavu reputacije zadnjih dana, ili da provjeris i sam u svojem control panelu od kakve si reputacijske bodove dobio te za koje postove. ;)

A i na kraju krajeva, nitko vas ne drzi ovdje. Ako vas brine koliko brojeva ispod avatara imate, a ne kakve postove ostavljate i kakve utiske ste ostavili svojim odgovorima i radnjama na forumu - zapitajte vi seba ista pitanja koja ste napisali pce teamu te koliko ste uopce doprinijeli forumu.

Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima.
80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje.

windfucker 17.12.2006. 14:56

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 596010)
Pročita san dobro prvi put, nema potrebe za drugim:)
Oprosti al meni je smišno ono ''u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla''.
Znači postovi od nekog sa reputacijom 0 ili 1 nemaju smisla, da ih banamo odma: nono :

Ostajem pri onom šta san reka:)

Pozdrav

Ne kontaš ti...otiđi na Dombin post"Što sada?",u"prodaji",ako te zanima,i ako imaš viška živaca...
Pozdrav i tebi!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03.