![]() |
khm. moj je stav o sexu 101% jednak crashevom. :)
|
Citiraj:
a to je navuci bozicne papucice i nista prije braka :D NHF :D moras ti nju prije dresirati nego ona tebe.jel ako ona uzme konce u ruke (a vjeruj hoce ;) )onda si nahebo :D bas su nezahvalne,mi njima rebro a one nama tako. zato su najbolje tetke :P |
jal, sam sad sekxal a neznam, kaj je jto????
,martina nekakvaa veliil das,l sam pjan i da me isokritila'+????? nejmojte me shvatriti,brišite ovo :( |
robi555---uf uf!!! :D
robert7: ne, nego lijepo s curom koju volis i to je to. a ne qurvat se sa svakom drugom na koju naletis u klubu koja da i jos zgleda....:smoke: ok malo pretjeran primjer ali poanta je ista :) |
Ja došo sada sa maškara i bilo je mnogo dobro :evil: :D
|
|
Citiraj:
btw zaboravio si staviti ispod slike: Fotograf: csx :D |
Citiraj:
:D Ja sam sinoc bio u disko klubu "seven" u Opatiji,vecinu vremena sam imao na sebi "réservé" koja inace ide na stol,tako je htjela 'frendica' koja to sinoc nije bila :D Neznam ni sam kako sam dosao doma,samo znam da sam toyotici sinoc nepotrebno trosio gume u svakom zavoju :fuming: Evo neki filmic sam pronasao u mobitelu :D Snimao sam jednu drugu frendicu kako plese,oskudnije odjevena pa sam mora zabiljezit,iako se slabo kuzi jer je snimano mobitelom...na kraju se cuje ova frendica koja to sinoc bila nije :D video-0074.3gp |
Ja sam bil "malo" pijan jučer,hehe :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nisam divljao,trosio sam malo gume ;) (velika razlika) |
Citiraj:
:( zato je mene jucer iz boe doma furala od frenda stara :) mater i piva , do kad am se digo (12)sam popio oko3 litre soka , svakoh sat vremena sam iso pit .. |
Citiraj:
Meni od 21h do pol 5 nije dosta.... Ma znam da zvučim ko mama pogotovo vama mladcima koji se gore hvaljakate o ženama, seksu i cugi, al nemojte vozit i pit. Čak i kad misliš da si trijezan, nisi. I samo ti treba da se neki klinjober veći od tebe zaleti u tebe u tatinom merđi i ti si kriv jer si pio... :D |
Citiraj:
Kad mislim trijezan,mislim na onih 0.0 na alkometru :D |
mislis na dregeru :D
|
meni ne radi muvie :(
|
Citiraj:
Citiraj:
Treba se potruditi razumjeti ženske. I zapamti da ti ne loviš ženske nego da si ti "lovina". |
a sinoc ja cura i frend došli u pivnicu i pili do fajrunta..od cca 18h pa do ponoci..eto..bas mi je lijepo..samo sam jos uvijek pijan :D omfg..kako je bilo zakon
|
Citiraj:
Pa di su klinkice : stoopid ,si ti pogledo fotogaleriju kluba.... e al od svih slika ja sam vidio mozda 1 ili 2 dobre ,ovo sve ostalo je ono ...tj. za nest je dobro ali da bi se s njom ,seto po gradu ili da bi se mogo zaljubit u nju to nikako ne.... hocu rec da su lose,nisu ono dobre ni sa sminkom.. mozda ima veze kaj je taj disko u Marka Kovača 12 - 40318 Domašinec Kaj je to neko selo,katastrofa...... i nisam reko da nemres ic trijjezan barit trijeznu curu ili malo pripitu,al cura koja je ful pijana nju nemres trijezan barit to sam napiso pogledaj bolje.... |
i da ima dobrih komada tam onda bi pod ljepotice bile slike od cura iz tog kluba a ne nekih s weba pogledaj malo bolje
http://www.sampion.hr/babe/studeni/default.asp mozda si tam kod tebe u Međimurju ti lovina ,ja biram njih ne one mene .... |
@nimfo: smanji tu sigčinu, ubijaš me na 17" crt-u
|
budem
|
Citiraj:
I kaj sad ako je selo. Imaju organizirane autobuse koji veze sa svih krajeva Međimurja. Dovezu te i dođu po tebe za 10-tak kuna. Ja ionak uvijek s auto idem van tak da mi nije problem. Ful pijanu curu ni ne želim bariti. To rade samo jadnici (moje skromno mišljenje). Ajd nimfo bok odoh na more uživati... |
da skomentiram alkohol i voznja neidu zajedno i to je dokazano!
evo prosli petak sam radio sliku za osmrtnicu decku iz zapresica,nije nista pio pa je na***************o.... @robert iza kojeg kioska? di izlazis?ne valjda u savanu ili luku? |
Pa ja imam 17 god. a izlazim van u 22h...
|
Ljudi odo ja u Prag na 4 dana... vidimo se u ponedjeljak :D
|
Citiraj:
šegy jesi to ti oO ak jesi pusaaa : cheers2 gufač spiking |
mene će pustit na vikend van trebo bi se vratit do 21.00 al ne želim se više vraćat
|
pobjegni od doma
:P |
Tko je vidio,vidio je :D :D
|
ufufuufufufufuf dooobre je owa plavusha...kake kuje...uufufuf
zawidim ti... ja bio sa PRIJATELJIMA vani u mc donaldu nažderao se ko stoka...al bez curica :-( |
Citiraj:
Da da...Barbara je dobra,29 god,nema decka...Ali meni je Iva u djiru,saznao sam da joj se svidjam,to svi sad vec znaju...strava :D Taman prekinuo :) I zgodna je,inace,sve te 3 cure rade u Casinu Madonna u Opatiji,ima jos jedna,ali radila je nocnu...Mozda nesto love uspijem dignut na ruletu preko "veze" :D |
Di si ti nalaziš veze
|
Citiraj:
ova 'noname' je Sabina na tvojoj i mojoj slici skroz desno(valjda voli tu stranu LOL) http://img205.imageshack.us/img205/3051/pb110054ng4.jpg Citiraj:
pa ta mala je s Pobri, poznam ju preko moje cure, tamo je zivjela prije pa su bili tulumi svako malo u kuci... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ja se sada vratio...znam znam...noč je još mlada...ali kaj češ...bili prvo u hemingwayu do negdje 11:30 , došli oko 10.. malo se išli prošetati..i nekak završili na maksimiru...Frend se tamo potrgo ko ********************a.. ( tamo kod jezera.. trčali smo dole po travi i lik se spotaknu, malo se raskrvario..ali ništa strašno...dobro da mu je kamenje ublažilo pad:clap: ) ja ga otpratio doma..: Machineg jel su svi drugi bili ljeni...i gotovo za večeras: suicide |
Sinoćnja inventura...
Karlovačko twist off x11 Laško 0.5 x1 Kaltenberg 0.5 x1 (2 ure spavanja na stolici) Karlovačko 0.5 x1 Kako sam naša kuću ne znam, danas sam se samo izležava ispod klime :D Al znam da se sutra otvara boca Dewar's-a, 12 year old :) http://img19.imageshack.us/img19/4259/58439hz.jpg |
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : Brat joj ide u moju srednju(ubiti bivšu srednju). Ja se baš sad vratio doma,možete zamislit prizor,nas 9 strpano u staru Golfinu 2,a vozi nas djed od frenda cca 70god,dobro da ga srce nije ulovilo kad nas je vidio:beer: |
[QUOTE=blozer]Kolko imaš godina?
15 al sam napredan..hahaha: goood : Ew jutros se digao u pola 6 i sa legom pretrčao jedan dooobrar komad...crkao ko stoka... http://www.imagesforme.com/images/6089Most1.jpg |
To vježbaš kondiciju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |