![]() |
Ne volim baš kada netko stavlja bendove u metal, a nisu metal... Grrr...
|
eto i mene (nije sve bas metal) metallica,iron maiden,slayer,led zeppelin,nirvana,BIJELO DUGME,i jos neki shit nemrem se setit kak se zove
|
S.O.A.D rulez !!
ma poslušam koji put maidenovce ili metallicu.. a ni cradleovci nisu loši :D |
SVETOGRĐE!!!!!!
zaboravih napisat iron maiden : bonker : :grrr: :D |
|
Pravi metalci to rade s cekicem. : lol2 :
|
Jel ovdje netko slusa ska?
|
Citiraj:
@ LAcy novi album Gunsa koji je najavljuje nekih desetak godina ce valjda napokon doc na jesen, tj. ono sto je ostalo od Gunsa. Cak sam nacuo nesto da se pregovara da se Slash vrati ali nemam bas nekih cvrstih informacija Madagascar mi zvuci obecavajuce, mozda bude nekaj od novih Gunsa :) |
Ma razlike su za filozofe..pusti to i uživaj u muzici..
Manowar,Metallica,Megadeth,Maideni,Sepultura,Slayer,Biohazard...eto..to se negdje sluša od 4tog osnovne hihi..i naravno..crne izblijeđene maje..:grrr: |
e..zaboravih jasno..Pantera ( Cowboys from hell..bolestan album...live101 isto..The great southern trendkill..isto fino... )...: goood :
od sepulture..ma Roots..hehe...: goood : |
Citiraj:
p.s. Nakon sto probam vjerojatno necu neko vrijeme postati. |
ovako slusam...
behemoth the crown rotten sound c.u.m (jako rijetko) rammstein |
metallicu ne slushm vishe ponekad neg bar 1h dnevno :)
|
TOOL je trenutno number 1. bio i osto
a onda svi ostali: SOAD,QOTSA.pantera,slayer,sodom,annihilator,death,... metalice nema,hebiga nekak mi nepašu :) |
mozhda si slushao krive pjesme ;) meni onaj jedna album neznam kak se zove ful zestoki nije pasao ali frend mi je dao pjesme: orion, turn the page, the unforgiven, nothin else matters, i disappear, whisky in the jar itd i to mi je super :)
|
Srednji, da ih tako nazovem, albumi od Metallice su jako dobri: Ride The Lighting, Master of Puppets, sa Black su lagano presli u komercijalu a sa ovim zadnjim su se kao vratili korijenima ali mi nije bas nesto...
Naravno tu je i Kill Am All... ali on je raniji album i One sa njega je super. |
Citiraj:
Polako, ruku po ruku, nakon prve javi dojmove dok još možeš:) |
nek pishe k*cem!!! :D:D:D:D
|
ovako....ja inace slusam 0-24 narodnjake,sve nove albume odmah skinem sa neta i preslusam...uvjek narodna svira kod mene
...jednom sam frendu dao 4 DVD-a da mi snimi metal. pa to samo kresti,bubnja...neznam uopce kako da se izrazim... bilo je tu: amorphis,dimmu borgir,edge of sanity,graveworm,haggard,hypocrisy,mnemic,naglfar,rhapsody,dragonforce,sentenced,iron maiden,slipknot,vitersorg,system of a down,soilwork,immortal,cradle of filth,burzum,rotten crist..... od toga sveg mi se svidjelo par pjesama od iron maiden-a i slipknota,a ovo ostalo katastrofa. iron maidenu svaka cast,njih postivam,a ovo ostalo u kantu za smece: suicide vec sam se pripremio za obranu,pa samo oderite sa narednim postovima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
procitaj cijeli moj post
|
Citiraj:
Nemam se namjeru prepucavati i objasnjavati ti da metal nije katastrofa niti da je za u kantu za smece, sto se ne bi moglo reci za tvoj izbor glazbe. U duhu demokracije ostavljam svakome na volju da slusa sto hoce, ali ja osobno nikad ne bih postao u thread o narodnjacima jer jednostavno nisam kompetentan pa prema tome ocekujem isto i od drugih sudionika foruma. Ispricavam se kolegama metalcima na mojoj reakciji, nastavimo gdje smo stali :) |
|
Citiraj:
Al mi je najbolje kad pustim dobri stari Facelift ili Ten :D onda jadan padnem u trans...samo sto to sad rijetko pustam... Inace slusam najvise progresivni i trash metal...ne bih nabarajao bendove...mrsko mi |
Citiraj:
Low Man's Lyric bi se isto mogao strpat u tu kategoriju. imaju cca 150 pjesama pa ih je tesko sve pamtit :D |
Limp Bizkit - No Sex hhee tako dobra stvar :D
|
Upravo slusam Megadeth - The System Has Failed, Dave dere guzove :D
|
Bendovi koje sam najvise slusao i koje najvise cijenim:
Death Cynic Necrophagist Control Denied Soundgarden Nevermore Slayer Aghora Annihilator Laufer Mercyful Fate/King Diamond Metallica (samo Justice) Tool Communic On The Virg (nazalost imaju samo jedan masterpiece) Arch Enemy ima ih jos tonu, ali ko ce to sve nabrojat :D EDIT: zaboravih neponovljivu Anathemu |
MetallicA ;)
|
..ma nije nas isprovocirao..zašto tako misliš..just give him the finger i doviđenja..: finger : ,a mi brothers of metal ( kako Manowar kaže :clap: ) i dalje postajmo..: Drone : ....
Evo trenutno Metallica..The Struggle Within...: DualWiel |
Citiraj:
muhahahaha kako cu te zahebavati zbog ovog :D :D :D aaaa koji gay metal bend..užas... ja najvise od metala slusam pa.. khm arch enemy spultura slipknot amon amarth dimmu borgir cradle of flith kreator astarte astaru Dark Tranquillity in flames iced earth Vintersorg Nokturnal Mortum Zyklon Nile Nevermore naglfar Avulsed Arcturus Blut Aus Nord Bathory i naravno klasika mejdeni i mentalika :D |
Vec sam napisao, ali da ponovim nabavite si In The Woods
|
Citiraj:
Btw, evo ti jedna čru stvar :D http://jagor.srce.hr/~msuvak/BHP_-_Isus.mp3 |
Citiraj:
|
Metal vise ne slusam, jednostavno me je prosao velikom vecinom (ne skroz). Jedino od bandova kaj sam si ostavio na HDD-u kaj nemam original je ovo za povremeno pustit i tak:
Iskariot Amon Amarth Cradle of Filth (stari aljbumi) Dimmu Borgir - For all Tid i Stormblast Dissection Bodycount Immortal King Diamond Machine Head - Burn my Eyes Mercyful Fate Morbid Angel Motorhead Sepultura (stari albumi s maxom, iako novi vokal dere liveove kao zivotinja) Therion - Of Darkness Tu da ubacim i Black Sabbath, posto nije sad metal, ali nek stoji ovdje. Najbolji koncerti od tih bendova kaj slusam su mi bili Dissection u Ljubljani - Cvjetlićarna, Sepultura u Zagrebu - Tvornica, te Morbid Angel u Zagrebu - Močvara. Obozavam puno vise blues/rock izvodjace i od toga slusam ponajvise (od neceg imam po samo jedan live album kad su dva izvodjaca skupa i naravno, necu cijeli popis tu stavljat vec ono kaj najvise slusam): AC/DC Albert & Freddie King Animals B.B. King B.B. King and Eric Clapton Blak Sabbath Bob Didley Bob Dylan Bob Marley (jedini reggae kaj mi valja) Buddy Guy Canned Heat Chuck Berry Deep Purple Dire Straits Eagles Eric Clapton Fleetwood Mac Frank Sinatra James Brown Janis Joplin Jerry Lee Lewis Jimi Hendrix Johnny Cash Johnny Winter Led Zeppelin Lynrd Skynrd Moody Blues Muddy Waters Peter Green Pink Floyd Rainbow Ray Charles Simon & Garfunkel Stevie Ray Vaughn Stray Cats The Doors The Rolling Stones Toy Dolls Uriah Heep Willie Dixon ZZ Top to je od stranog, od HR mi se neda nabrajati, ovo mi je dosta :D Najbolji koncert na kojem sam bio definitivno je ZZ Top 2002. uffffffffffff!!!!! Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:clap: tako je .. inace metallica.funeral for a friend(koji i nije bas cisti metal malo je tu i post hardcore)form first to last takoder.darkest hour.avenged sevenfold.unearth.3 inches of blood..as i lay dying.. itd... |
a niko ne slusa Behemoth ? (osim mene)
da li tko ima album od grupe Grč ? (ako ima nek se javim , msn ili PM) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |