PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

KnezTame 03.04.2007. 20:50

Podsjeca na Mad Max-a 3...

Deathwish 03.04.2007. 21:23

Citiraj:

Autor McG (Post 691546)
The Crystal Method, Ali Larter i Mila...zgleda i zvuči obećavajuće, nadajmo se da bu film vredu.:)

Sam da ne bude samo akcija ko 2jka,i da ga ne režira "Uwe Boll":zdero2:

Mortal 06.04.2007. 00:12

Moram reć da ovako dobar film kao što je 300 nisam nikada gledao. Jednostavno sam u mraku sa slušalicama na max, wide screeen film je nešto...

Svaka scena je kao slika koju tražim sa fototaparatom da stavim na background cjeli dan.

Bitka je kao da gledam prvi dio matrixa, kao da sam usporene snimke prvi put vidio.

Prvi put sam zaplakao prije nego je ijedan glavni glumac umro, već od sami prizora bitki...

Kamera je kao da gledam francuske akcijeske filmove, brza iz prvih lica, personalizirana ali ipak vidljivo holivudski napravljena. Odličan mix.

Prvi put kažem da sam vidio film bolji od Mad max1 i 2 i od Good Bad and the Ugly, a da nije kultni kao dotična dvojca.

Da ne bi samo pričao o ovome filmu:

Preporuka scifi channel filmovi: ss doomtrooper i Kraken tentacles, naravno uz loost room

ducati1000s 08.04.2007. 12:11

Ghostrider(dobar film)
Torque(motori i bande-OK)-http://www.warnerbros.fr/movies/torque/
Teksaški masakar motornom pilom(po istinitoj prici)
Ring 1,2(star al dobar horor)
Click
Exorcist(pogledo sve nastavke)
Kocka 1,2
Snajper III
Borat
I još puno toga .

Mortal 09.04.2007. 22:51

Ghostrider ti je dobar film?

Takav naivan i dječji film nisam vidio od boleka i loleka.

Serafian 10.04.2007. 12:22

300 zakon film animacije su savršene.

borat smeće. svi viću smješno ali od smjeha ni s jedva pogledo do kraja.

i htio bih pomenuti još jedno smeće koje neću jako dugo zaboraviti. zaradio je hrpu para, nahvalili ga svi kritičari, poznati redatelj, relativno zanimljiva povjesna tema, kao snimano na atraktivnim lokacijama sa atraktivnim izvornim jezikom ja se pripremio, zvuk do kraja (s kompa na tv i linija), fanta i takosi pri ruci, počne film. prve scene tamne mislim si zakon film i gledam i gledam i nezanimljivo i dosadno i jedva držim oči otvorene i trudim se ali nikako. spavam. ja rijetko kad, mogo bih reći nikad, ne zaspem za filmom ali ovo je strašno. zove se pasija.

Vejita 13.04.2007. 11:50

:offtopic:

Jeste pogledali zadnju epizodu south parka ima scene ko 300 ludo , a onaj perzijac dolazi na zlatnom hummer-u ( sjedi na krovu ) :lol2:

SilentException 13.04.2007. 13:28

Citiraj:

Autor Vejita (Post 698576)
:offtopic:

Jeste pogledali zadnju epizodu south parka ima scene ko 300 ludo , a onaj perzijac dolazi na zlatnom hummer-u ( sjedi na krovu ) :lol2:

spoiler:
mislis perzijanka :D :D :D

Pomo 02.09.2007. 17:04

The Departed
Isprike za dizanje teme iz mrtvih, ali film mi je bio predobar. Već duuuugo nisam imao strpljenja pogledat film od početka do kraja u komadu. Moja definitivna preporuka.

svebee 02.09.2007. 18:31

Citiraj:

Autor Pomo (Post 803683)
Već duuuugo nisam imao strpljenja pogledat film od početka do kraja u komadu.

istina :D - ja ću ga pogledat ak će mi se dat.... :fiju:

The Prestige
Već je malo "star" 2006. al meni je film odličan - film je kompliciran (radnja) i dok sve povežeš treba malo proć (barem meni :D) i do kraja vlada "neizvjesnost" odnosno radnja se svako malo skroz okrene...super triler :goood:

Wild Hogs
Film novijeg datuma - ima dosta humora (s tom namjerom je vjerojatno i cijeli sniman) :) i ok je film za pogledat kad nema niš pametnog (vrlo često) na našem programu za pogledati - nije loš, nije preodličan - ok film nakon kojeg ćete se (barem malo) osjećati bolje :D

p.s. dobro da si dignul temu gore :beer:

Hellsing 02.09.2007. 19:46

Bornov ultimatum - odlican
28 tjedana kasnije- ajde nije pre odlican,al ok
Oceanovih 13- meni dobar ko i ostali nastavci

:D

Crash 20.09.2007. 00:31

Gledao bas neki dan od film po knjizi Stephena Kinga, a zove se "voznja smrti" (RIDING_THE_BULLET), (nasi ga priveli voznja smrti LOL :D). Film je predobar, svakako preporucavam za pogledat, bas je nekako bolestan i zanimljiv.

Pokusao sam i gledat novog supermena, ali ga nisam odgleda do kraja. Nekako je previse zamoran i dosadan. :baad:

newalss 20.09.2007. 00:50

Nedavno gledao "A Prairie Home Companion" ili kako su naši preveli "Najluđi radio show"
http://www.filmski.net/filmovi/2987

Ovakav film ili volite ili mrzite. Ja sam među ovim prvima. Teško ga je staviti u neku kategoriju; glazbeno/dokumentarna komedija možda.
Jedan od onih filmova koji vas ugođajem uvuku u priču i nakon koji se osjećate kao da ste bili na lijepom putovanju. Nešto al'a "Big Fish".
Tko voli country glazbu, nostalgiju za starim danima i neukalupljene filmove nek' uskoči u vlak. Altman je zbilja majstor u ovakvim stvarima.

Brown Acid 20.09.2007. 00:55

Fat Pizza...genijalno..crkavao sam na scenu kad se lik najede gljiva i onda dok vozi zamišlja da igra igricu i dobiva bodove gaženjem ljudi..hahaha..

Vejita 20.09.2007. 02:30

Family Guy : Stewie Griffin - The Untold Story bolesno dobro

KnezTame 20.09.2007. 09:59

Citiraj:

Autor Crash (Post 818620)
Gledao bas neki dan od film po knjizi Stephena Kinga, a zove se "voznja smrti" (RIDING_THE_BULLET), (nasi ga priveli voznja smrti LOL :D). Film je predobar, svakako preporucavam za pogledat, bas je nekako bolestan i zanimljiv.

Ko i svaka ekranizacija Kinga ;)

Nisam znao da su napravili film po toj njizi, inace to je bila ona boom knjiga, prva knjiga koja je prodavana direkt prek interneta, bez publishera...

Bum si pogledal film, obozavam Kinga

Momir 20.09.2007. 10:31

POSTAL Movie

Igra mi je jedna od boljih, a nadam se da ce i film biti dobar.
Znam da igra nije pretjerano realna, da su likovi pomalo glupavi, ali to je postal. :D

Ev nekih ljinkova:
1, 2, 3, 4.

Vejita 20.09.2007. 10:37

Citiraj:

Autor Momir (Post 818797)
POSTAL Movie

Znam da igra nije pretjerano realna, da su likovi pomalo glupavi, ali to je postal. :D

Ev nekih ljinkova:
1, 2, 3, 4.

omg ovo ce biti valjda naj crnija komedija :lol2:

Juggernaut 02.11.2007. 08:44

Resident evil: Extinction - pogledat ako imate vremena :), priča i nije baš nešto, sudeći prema završetku filma bude i 4. dio :D :chears:

Idem ad na Rush hour 3 pa javim kakav je :)

raspashoy 04.11.2007. 08:55

Bok svima!
Evo,trebao bih preporuku nekog (novijeg) filma slične radnje poput Transformersa,Rata Svjetova i Dana Nezavisnosti.
Hvala.

SniperWolf 04.11.2007. 13:13

Citiraj:

Autor Momir (Post 818797)
POSTAL Movie

Ev nekih ljinkova:
1, 2, 3, 4.

Meni se čini da će ovo biti katasrofa:lol2:
sjećam se postala 2, lik ide ulicom i piša po ljudima, dok prolaznici stoje i povraćaju:stoopid:
I da, Uwe Boll kao redatelj, :care: čim sam njega vidio da radi film odma sam znao sto slijedi.
Ukratko:
Plot overview

After being fired from his job, the Postal Dude ends up involved with Uncle Dave's cult in a plot to steal rare Krotchy dolls from the new amusement park in town to sell them at an internet auction for a fortune. However, Osama bin Laden is also in the Paradise amusement park, and plans to do much the same, only he will plant biological weapons inside the dolls before selling them. The two sides end up in a war over who will get to steal the dolls.

Neo-ST 24.01.2008. 18:05

Cloverfield

Taj film uskoro stiže u kina...
Dakle opet film katastrofe, ali ovaj put čudovište veličine nebodera (New Yorškog, ne ovog našeg) napada New York. Znači nešto poput Godzille, samo šta je ovaj film namjerno sniman ala "amaterski" radi jačeg dojma (hint: Blair Witch project)...

Trailer (dobar) ovdje: http://youtube.com/watch?v=IvNkGm8mxiM

http://www.cloverfieldmovie.com/

aneznam 27.01.2008. 11:21

U zadnje me je vrijeme najviše oduševio Zodiac, predobar je film. I Sunshine nije loš, ali malo je prećudan kraj.

Hektor 27.01.2008. 11:36

Pogledao novog Ramba.Ludo i nezaboravno , pravi muški film.Ostali akcioni filmoovi se pored ovog čine poput Brokeback Mountain :D.

flajpan 27.01.2008. 13:52

Moja preporuka:

Atonement
Blood Diamond
Dreamgirls
Fracture
Gone Baby Gone
Grindhose
Hairspray
He Was a Quiet Man
I Now Pronounce You Chuck & Larry
Inside Man
Letters from Iwo Jima
Little Children
Pan's Labyrinth
Ratatouille
Shooter
The Departed
The Kingdom
The Lookout
The Man from Earth
The Nines
The Painted Veil

P.S. Ima raznih žanrova, iako mislim da prevladava meni najdraži. :chears:

BOGDO 27.01.2008. 14:36

jučer gledo Ramba - najžešća akcija koju sam vidil u zadnjih par godina.dekaptacije ko u priči.Predobar film.
također bi preporučil shooter-a - odličan film.
die hard 4.0 nije loš al ima par totalno nerealnih scena.

Roberto 27.01.2008. 15:11

No country for old man
3:10 to Yuma

Dva najbolja filma koja sam vidio u zadnjih godinu dana.

Dobri su mi još bili i:

Departed
The Shooter
Fracture
Hide and seek

m4dm4n 27.01.2008. 20:41

I Am Legend . Fakat je ok film. Naravno, par stvari je prilično nerealno i nelogično, ali općenito, cijela atmosfera tjera gledaoca da se uživi u film :D
Sa krajem sam malo razočaran, al šta ćemo sad ? :)

Fleks 27.01.2008. 20:54

I am legend sam gledao samo zbog cucka jer je prekrašan, no totalno sam razocaran sa djelom kad cucak umre. Hebe mi se za smitha, al cucak... Totalno treba writera objesit zbog te odluke... :( . Inace film je fakat ok.

Ovo ostalo sto ste naveli na strani sam takodje pogledal i onak... 3:10 to yuma mi je ok, pogotovo zato sto je to prvi western koj sam pogledao u HDu pa mi je bio dozivljaj, al realno film je stvarno dobar.

The shooter je isto ok, cak mi je bolji od dosta razvikanijih akcijskih u novije vrijeme.

Ramba naravno idem gledat u kino. Dvaput. :D

Roberto 27.01.2008. 21:22

Da, I am legend sam zaboravio, stvarno ok film.
3:10 to Yuma je nakon duuugo vremena pravi klasični western, baš mi se dopao. Izvrsna gluma i atmosfera, priča također.

No country for old man mi je ipak najbolji u zadnjih godinu dana. Mislim da će film nabrat dosta kipića :D. Glumci su u filmu za 10, pogotovo Bardem kojeg inače ne volim, ali ovdje je odglumio fantastično. A najbolja stvar je da su braća Coen odlučila da film do kraja slijedi knjigu po kojoj je snimljen. Ima neočekivan raspleet i kraj, nije klasični holivudski hepiend muvi :)

Pogledajte si i komediju The Bucket list, o dva starca koja boluju od raka. Malo tmurno na trenutke, ali ok film.

Rambo? Opet:stoopid:
To moram pogledati:D

celduce 27.01.2008. 21:38

I am legend - morali su napraviti nekakav djelomican remake price da bi se bolje uklopio u danasnjicu, pogotovo sad kad je navala srodnih filmova na tu temu. Film je ok ali bolji mi je The Omega Man (1971) sa Charlton Hestonom.
http://www.imdb.com/title/tt0067525/

Za one koji vole slicnu tematiku >>> The Quiet Earth (1985)
http://www.imdb.com/title/tt0089869/

Blue Spirit 27.01.2008. 21:42

American Gangster
BUTTERFLY ON A WHEEL (SHATTERED)
Mr.Brooks
Grindhouse-DeathProof
The Hitcher
Die Hard 4
Shoot Em Up
Next
Transformers
Zodiac
Shooter
Deja Vu
Crank

The Guardian
The Pursuit of Happyness
Perfume-The Story Of A Murderer

morph 30.01.2008. 19:39

Gone baby gone - izvrstan film, preporuka

bad::cat 30.01.2008. 21:36

I Am Legend - ne znam... pomalo sam razočarana filmom. imam osjećaj kao da su neke stvari s razlogom ostale nedorečene, kao da se sprema neki nastavak u kojem će se sve posložiti....

Beowulf - i od njega sam zapravo previše očekivala pa sam se eto na kraju razočarala, pogotovo animacijom.

Elizabeth, The Golden Age - kate je zaista vrhunska glumica :care: ali film kao film je totalni promašaj....

subtex 30.01.2008. 23:09

I Am Legend - mi se uopće nije svidio, odličan scenarij, na momente genijalan pa onda nagli prijelaz u trash žanr i tak cijeli film. Isto mi je žao cucka (nije tak ni ljep kolko je simpa), uvod filma odličan a kraj je katastrofa.
Sve u svemu, nije neš.

American gangster - definitivno najbolji film koji sam pogledao u zadnjih godinu, dvije:care:

BladeRunner 31.01.2008. 00:55

The Butterfly Effect- http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Nedavno sam ga gledao i WooW..odličan film, iznenadio me s obzirom da je ašton kučer tu.
Film je stvarno odličan, atmosfera je super, na momente strašan, napet..Odlično

morph 02.02.2008. 15:51

Evo malo statistike za ljubitelje Ramba (isprika ako je vec bilo)

http://www.geekstir.com/rambostats.html

malcom 02.04.2008. 20:49

preporuka filma sa sportsim autima (tokio drift)

neki film kao tokio drift. neka brza voznja ili tako nesto... tnx unaprijed:fala:

sipe 02.04.2008. 21:54

Pro street, most wanted
Toca, live for speed makar to nije brzo nego realno

Facelessone 02.04.2008. 21:57

Citiraj:

Autor sipe (Post 991574)
Pro street, most wanted
Toca, live for speed makar to nije brzo nego realno

daj... ČITAJ MALO

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38.