PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Sig (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43816)

Ladybug 10.08.2006. 05:32

Ovo je totalna glupost. Promjenim riječ "konfa" u riječ "Bejb" i to na oba mjesta, i napravi mi da je sig non stop otvoren. koji k.? :( ono, malo sam tužna kaj mi se neće fino otvarat/zatvarat otprve, nisam ništa dirala kod, samo riječi "---konfa---".Čak sam i mjenjala skinove, pa opet niš.... Imam alpha a i probala sam one druge, i isti k-..... Pomagajte ljudi na PM, please, hoću biti uber kul kao i ostale pce glavice :(

Fleks 10.08.2006. 07:01

Ja bum ti napravil ujutro. Kad se naspavam. Tam negdje oko 17 popodne kad se zbudima. Sarafim po svom piceku vec 5h.

A i ovaj drugi bi mogo sad :D

domy1 10.08.2006. 08:34

Help, problemi sa sigom : stoopid

Razer 10.08.2006. 09:29

@ ladybug - evo probaj ovo ubaciti, možda nisi zamijenila riječi na svim mjestima - Privitak 6416
@domy1 - a ti probaj s ovim - Privitak 6417

baterija 10.08.2006. 09:37

r@zer, ubit cu te, sad se mucim da to lijepo slozim, usput zaje*** svoj sig.. :D

Razer 10.08.2006. 09:40

Citiraj:

Autor baterija
r@zer, ubit cu te, sad se mucim da to lijepo slozim, usput zaje*** svoj sig.. :D

Zato ti ja prije svakog rezuckanja po svom sigu sve prebacim u notepad za svaki slučaj ;)

baterija 10.08.2006. 09:45

pa i ja sam,vidis da radi,ali imam neke smajlije u sredini crta ,a nestanu kad su u notepadu... to su ovi ☻
ovaj drugi je povecan

Razer 10.08.2006. 09:46

Da, da...dobar ti je taj mali na crti :D

Amdejac 10.08.2006. 11:23

Citiraj:

Autor Jelc
"Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. Za neke specifične stvari gdje je poželjno vidjeti veću sliku (rezultati overclocka ili game screenshot) zamolite moderatora ili admina da otvori poseban thread za to sa jasnim [56k warning] upozorenjem. Isto [56k warning] upozorenje je potrebno staviti i kod postanja linkova koji vode na stranice sa "težim" slikama ili videom."

Nisi čitao pravila?

Ne. Kakva pravila? Di je to?
Ali nadam se da će pučanstvo biti zadovoljno. : hello2 :

Iako smatram bez obzira da li ima modem ili ne nitko ga nije tjerao da klikne na moj sig. Po meni je to najniži oblik znatiželje. Da vidi kaj ima susjed. A takav smo narod da već podsvjesno razmišljamo ak nemrem biti bolji nek mu onda crkne krava pa bumo isti.

domy1 10.08.2006. 11:35

Citiraj:

Autor R@Z3R
@ ladybug - evo probaj ovo ubaciti, možda nisi zamijenila riječi na svim mjestima - Privitak 6416
@domy1 - a ti probaj s ovim - Privitak 6417

hvala sad radi : goood : , radio mi je sig prvi put kad sa ga stavio i onda sam nešto mijenjao i onda problemi

micek_kc 10.08.2006. 11:37

Citiraj:

Autor Ladybug
Ovo je totalna glupost. Promjenim riječ "konfa" u riječ "Bejb" i to na oba mjesta, i napravi mi da je sig non stop otvoren. koji k.? :( ono, malo sam tužna kaj mi se neće fino otvarat/zatvarat otprve, nisam ništa dirala kod, samo riječi "---konfa---".Čak sam i mjenjala skinove, pa opet niš.... Imam alpha a i probala sam one druge, i isti k-..... Pomagajte ljudi na PM, please, hoću biti uber kul kao i ostale pce glavice :(

Pa to ti je zato kad si izbrisala navodnike....Smijes brisat unutar navodnika : evil :

Btw ako imamo takav sig smije nam biti veci od 5 redova normalnog teksta jer sad nije stalno otvoren? : stoopid

Razer 10.08.2006. 11:39

Citiraj:

Autor micek_kc
Pa to ti je zato kad si izbrisala navodnike....Smijes brisat unutar navodnika : evil :

Btw ako imamo takav sig smije nam biti veci od 5 redova normalnog teksta jer sad nije stalno otvoren? : stoopid

Normalno, ako AMD može u sigu imati sliku od 2mb :D onda i ti smiješ imati sig duži od 5 redaka ;)

micek_kc 10.08.2006. 11:51

ok onda cu ja malo "upgradeat sig"

edit:sad sam u firmi na 3mbitnom dslu pa nisam ni shvatio da je slika velika
sve otvara u sekundi :D

micek_kc 10.08.2006. 12:14

A lol... :D

Ladybug 10.08.2006. 12:23

1 privitaka
evo

Ladybug 10.08.2006. 12:25

da, radi. kad ne diram niš osim onog dijela di si metnem svoju konfu. ako diram druge stvari, zayebe me. ni color, ni size nemrem, ni stavit "bejb" :(

btw ko je ono rekao da sam izbrisala navodnike?? pa nisam TAKVA tuka.. niš, idem sad brisat ovo gore. ispričavam se...

Razer 10.08.2006. 12:26

Citiraj:

Autor Ladybug
da, radi. kad ne diram niš osim onog dijela di si metnem svoju konfu. ako diram druge stvari, zayebe me. ni color, ni size nemrem, ni stavit "bejb" :(

btw ko je ono rekao da sam izbrisala navodnike?? pa nisam TAKVA tuka.. niš, idem sad brisat ovo gore. ispričavam se...

Hm...kako misliš da nemožeš boju mijenjati?

IceFisherman 10.08.2006. 12:28

1 privitaka
efo .. c/p ovo v sig
stvar je u tome da moras na dva mesta promeniti naziv .. sad ak oces promeniti ono "Sakrij Bejb" pazi da svigde gde to vidis promenis u naziv koji oces ...

Ladybug 10.08.2006. 12:30

Citiraj:

Autor R@Z3R
Hm...kako misliš da nemožeš boju mijenjati?

na font size i color dijelovima. ma sad mi je to i najmanja briga. glavno da radi, al mislim da ću je vratit ubrzo jer mi izgleda preobično :(

edit: fisherman: jesam, sakrij na dva mjesta i konfa na dva mjesta. i totalno mi sje.... ma ... žene...

IceFisherman 10.08.2006. 12:34

evo probaj sad .. gore ovo s txt-a .. ja sam probal kod sebe u prevju-u i dela mi

Tomo 10.08.2006. 12:37

Woo Hoo... Dela....

EDIT: kak ne dela... pa u profilu normalno dela a tu ne? hmmm?

EDIT2: http://www.slibe.com/slibe/deca0dfe-Screenshot-png.png
http://www.slibe.com/slibe/ed974395-...shot-1-png.png

: stoopid

Jelc 10.08.2006. 12:38

Dajte ljudi kad radite sig koristite opciju Pregled potpisa.:)

Ladybug-ostavi si konfu u gumbiću a onaj citat kaj si imala stavi da se učitava kao i prije pa će ti ljepše izgledati....

horza 10.08.2006. 12:44

Citiraj:

Autor Ladybug
sad radi... hvala.... ne kužim zašto meni nije htio. nisam tuka. znam s tim kodovima jer radim sa blogovima, pa su barem osnove pokrivene. hvala i dediju na pm-u :)

na ofom postu sam ti maknuo sig jerbo je razbio templejt :(

@AMD: više sam igral hokej na travi nego nogać, pa ti je ovo zeleni karton zbog slike. gumbić samo skriva sliku, on ne sprečava njeno učitavanje. pošto nisi znao, to je samo zeleni, a ne žuti karton :)
čiča beš' s tim iz siga!

Amdejac 10.08.2006. 13:07

Citiraj:

Autor horza
gumbić samo skriva sliku, on ne sprečava njeno učitavanje. pošto nisi znao, to je samo zeleni, a ne žuti karton :)
čiča beš' s tim iz siga!

Tak je mogel Jelc odmah reč.
Ja sam mislio da ju uopće ne učitava dok ne klikneš na gumbić.
Mičem mam.

Jelc 10.08.2006. 15:00

Citiraj:

Autor horza
čiča

:p :burn:

BrunoZG 10.08.2006. 16:15

OK , a kak ste napravili ovak zgodne potpisiće??? Piše di kak se to dela?

crn 10.08.2006. 16:53

Pa potraži u prijašnjim postovima... sve je objašnjeno.

tor 10.08.2006. 17:22

Kako malo treba da ljudi budu sretni...:)

crn 10.08.2006. 18:25

Evo malo eksperimentiranja :D

Mr. M 10.08.2006. 20:40

imam prigovor, onaj editor za sigove, pretvara ove html tagove kako njemu odgovara, pa kad se jednom spremi, mamlaz pobrise pola tagova i onda kad se bilosto promjeni (dodas jedan red gore razmaka) nezna sto treba napraviti i onda gore stavi gumbic, a dolje stavi ono sto bi gumbic trebao pokazati. ako se ne varam, izbrise onaj pocetni i zavrsni tag (<(tu jos ide !)--sig--> <(tu jos ide !)--/sig-->), pa ako bi to nekako mogli promjeniti, npr neki editor koji nece brisati tagove, pa se blesirati. :D

EDIT: Kad si upisem sig, tj. svu sliu koja treba da to funkcionira i onda kliknem Pregledati sig, sve radi ok, ali naravno, makne pola tagova, i onda kad stisnem spremi, dobijem nefunkcionalan gumbic i ispod sve napisano :(

EDIT2: Atha, nadam se da se to nije odnosilo na mene :D

atha 10.08.2006. 20:52

Spameri. :)

Probati cu kasnije sig, izgleda odlicno.

(EDIT,11.08.)
Zasto i dalje ljudi imaju gifcine u sigovima?
Dajte ih barem stavite na drugi button pa neka ih gleda tko zeli.

Mr.Ex.President 11.08.2006. 15:36

Eto i ja napravija upgrade :)

Bilo me već malo sram kolko mi je bilo dugo, a nisan zna šta izbacit:D
A ako idem na vodoravnu šemu onda mi je nepregledno:)

Sad je ok:gringo:

Costa 11.08.2006. 17:31

Nisam primjetio odmah da se i na kodu poradilo od kako je novi forum pa sad Proxomitron mozhe dosta toga :D

Konkretno ovakav filter che vam ukloniti sve slike s foruma (pretvorit u link) ali samo iz sigova ;)
Postavke: http://img223.imageshack.us/img223/5...lonisigtq1.png
Primjer: http://img84.imageshack.us/img84/2461/primjerjs6.png

Napokon mogu upaliti prikazivanje sigova bez da gledam sve barove i sl. gluposti. Ovaj kod treba josh doraditi ako netko stavi vishe slika ali to se lako sredi. Usput mogu ukloniti i razne druge perverzije ako nekome padnu na pamet.

Vuco 11.08.2006. 19:47

Fenomenalno Costa, možda i ja počnem to koristit, iako sam se već naviknul bez sigova i avatara i nije mi loše. ;)

immortal 11.08.2006. 21:07

Složio i ja sig...

d0X 12.08.2006. 00:24

kasnije se i ja pozabavim s tim... drago mi je da je zaživjela ova zamisao za sigove :)

sNNooPY 16.08.2006. 19:35

evo ja stavio sig. fino sam se potrudio. nije velik, nadam se da nikom ne smeta...

Vuco 16.08.2006. 19:48

Ne bi škodilo da staviš onaj butončić...;)

xPsycho 16.08.2006. 21:27

se moze promjenti boja tom ***************enom butonu

saber_tooth 16.08.2006. 23:06

JA SAM ZA! ZIVJELI!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23.