![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako je jadna hrvatska liga samo dokazuju ovi izleti protiv stranih klubova..
Mislim da bi dinamo jedva izdržao u prvoj lizi u bilo kojoj od liga petice.. Ako trenutno najbolji hrvatski klub nemože niti x igrati doma protiv 13-plasiranog francuskog kluba.. Sramota.. |
Citiraj:
Ali i licemjernu publiku treba isto tuć dan i noć,lako je nekima bilo dolazit kad je Rijeka bila među vodećima,i preseravat se onda...Di su ti svi "Navijači" sad,citiram mog frenda:"koji ću ****c bezveze dolazit kad smo loši..." i šta da mu(im) čovjek kaže...: boxers : . Ali za ovo jučer sve u svemu izvukli smo se na neku sreću,u 5 utakmica 1 bod.Loše --Krepat ma ne molat-- |
Citiraj:
|
Evo Zagreb je skršen od Dinama 0:3, atmosfera opet prehebena...
Kuže se izvuko... bar zasad... To be continued... :D |
Kaj to vidim-Kuže je dobio nogu?
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...33790/index.do |
Citiraj:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=327474 |
Time will tell... Ja mislim da će sljedeće/a utakmica o tome odlučivat...
Sad je Rijeka na tapeti |
Citiraj:
|
Joj, da zaboravih :D My bed.
To zbog Auxerra. Još baš danas dok sam gledo tekmu nekaj sam načuo, al ga baš nisam skonto dobro, jer obično ne prakticiram slušat naše komentatore pogotove blažČIČKA u F1. |
pise na indexu da su demantirali da je kuze otisao .
|
Sliniša isto veli da je patka:
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=313245 |
|
Osijek pobjedio Ajduka gajbom u 95-oj minuti.:eek:
|
Ljudi zast je dinamo odgođen???
Nemogu vjerovati Osijek gledam do 94 minute i zgasim dodjem na komp...kad ono gol..grrr |
Dinamo - Rijeka, odgoda zbog Auxerre - Dinamo ;)
|
Grobničan je namučio Dinamo pa jednostavno nisu mogli:D
|
Dobro deca danas nam je najveci derbi a niko nista ne komentira: nono :
Koje su prognoze |
DINAMO
|
HAJDUK
|
Dinamo 100%
|
Nogomet 100% ;) :)
|
Skocic dobio cipelu u Rijeci , smijesno - ali tipicno hrvatski .
Upravo izlaze igraci , idemo cekati bakljadu , ovaj gledati minimalnih 50 faulova , neka bolji pobjedi ili ak ne bolji onda plaviji . . |
:rolleyes: Koja je p**** od igraca i gnjida Carević, uzas, taman si pase uz Miladina i "dišpet"
Dodatak: I uz ćelavu nakazu. |
Citiraj:
U prosloj sezoni poSkocic je preuzeo odlicno slozenu i uigranu momcad Elvisa Scorie,tada nije bilo tesko pobjedjivat,sada kada momcad treba ponovno stvorit,uigrat,izgradit...nema ga nigdje,jer on jednostavno ne moze biti nista vise od pomocnog trenera. Sto se tice danasnjeg derbija,uzas i katastrofa HR nogometa... HNL : baad : |
Derbi je sramota , ovo je kradja svoje klase , 2 poklon penala i da je bio normalan sudac najmanje 3 hajdukova igraca ne bi zavrsila utakmicu zbog nepostivanja sudca ili jednostavno brutalnih startova . Nije Dinamo briljirao ali protiv sudca i to ovakvog lopova - ne moze . I onda jos Vulic se zali da su pokradeni , pa strasno , srama nema .
Stvarno bi trebali za derbi uzeti sudca izvana kojem igraju samo plavi i bijeli , jer ocito Kovacic to ne moze , jedino moze pokazati kak se pristrano sudi , odnosno kak izgleda tekma kad sudac veli - Vi samo igrajte , a rezultat je moj problem . A i policija je stavrno opasna - upadaju medju boyse a ova hrpa neljudi radi bakljadu i prekid , ali medju njih ne idu . I jos jedva cekam Beusana kad na telki potvrdi da je zapravo Hajduk pokraden toliko . |
Citiraj:
|
Evo ja cu nesto reci kao objektivan gledatelj utakmice Hajduk-Dinamo koji ne navija za nijednu ekipu.
Sad znam zasto ne navijam za nijednu ekipu iz HNL. Ovo je sramota za nogomet. Ne hrvatski ,nego opcenito za nogomet. Nadam se da necemo u europski nogomet jos barem 10 godina. Nema sta radit sudac izvana. To trebamo rijesiti sami sa sobom. Zasto u premier ligi nema suca izvana. 1. Greska suca sto nije odmah poceti dijeliti kartone.Ako ekipa ostane sa 5 igraca,njihov problem. 2. Jos uvijek vlada "Srna sindrom" ,tj. onako navaljivati na suca bez kartona 3. Mi smo jos uvijek na balkanu ,ma koliko mi sutjeli o tome. To govori cinjenica --- 60 prekrsaja,2 crvena,7 zutih 4. Nadam se da necu vise gledati ovakve utakmice. Katastrofalni ljudi,od navijaca do igraca. Zivotinje bez imalo kulture. Blago Kranjcaru i slicnim igracima koji su se maknuli iz Hrvatske. 5. Glupiranje suca,koji jedva ceka da zavrsi tekmu i to mora zavrsiti X da bi mogao pokriti sve svoje greske na tekmi. Znaci: Ekipe - 0 bodova Suci - 0 bodova Navijaci - 0 bodova HNL- 0 bodova. |
Ja ću samo reć da je suđenje bilo katastrofalno. Ne govorim to za penale, to pitaj Boga dal je it jedan postojal...
Nego ponašanje samoga suca i igrača prema sucu. Nije ni čudo da se ovi ubijaju dole, kad si to sudac sam dopusti. A onaj Carević je po meni bolje nek stane u ring. Neznam ko normalan bi opravdao onakvo ponašanje na terenu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dinamo je pokazao da je bolji, sudac je debilčina. Više ne želim govoriti.......
|
Dinamo je dokazao da je najbolji u HNL-u. Po imenima i ulaganjima to i mora biti tako.
Ponašanje igrača obije momčadi je debilno. Carević=kreten! Vulić=kreten na kvadrat! Pa nek se sada netko čudi što će ti u Splitu razbit auto ako vide zg registraciju. Ponašanje ovih gore navedenih kretena daje im izvrstan povod. |
i Policija - ocjena 0
sad citam Carevic se jos zali - pa svatko normalnan bi ga i prije izbacio jer taj nema u sebi nista sportsko , igra preprljavo i samo nasrece , isto ko i onaj Zivkovic , nekad kapetan repke a sad najveca seljacina - ide na sudca ko da je netko i nesto , a zapravo je isto ko i Carevic - samo seljacina koja vani nije mogao napraviti karijeru jer je totalno promasen igrac i za takve vani mjesta nema . Vulic = huskac a zivot ide dalje - pljesak svim plavima za trud i nekim bjelima za sportsku igru (ali samo nekima) m na kraju Hajduk poklonjen bod a Dinamu dva boda ukradena |
Ako se mene pita,Cvitanovic,Mamic (jedan i drugi),Drpic,Agic,Vukojevic,Carlos i Turina su igraci zbog kojih niste prosli u europi ;)
Za Andersona ne zelim nista rec,covjek je cudan,ima nesto u sebi samo fali ona iskra da ga pokrene,cak bi ga ostavio u klubu,tko zna... |
ma ne treba traziti krivce pojedinacno :) , ipak je ekipni sport , jedino mi je zao Turine jer decko je inace fantastican vratar , inace ga znam sa kvarta , ali nije jak u glavi i zato grijesi kad je najvaznije . i drago mi je da je Fico napokon debitirao kak treba , i odmah pokazao Musi da na vratara se ne ide :)
Anderson je cudan u svakom pogledu , ona greda jucer sigurno nije slucajna , ipak s vidi da ima nesto u njemu , nije los sa loptom kad hoce , ali cesto ko da mu se ne da , i zato ... zato cekam derbi u Zagrebu . |
ma nismo prosli u europu iz mnogo razloga...
isto tako nadam se da ce kuze malom lončariću dati šansu da brani pošto je turina provjerena truba.doduse nije imao udarac na gol sad da bi nekaj obranio ali mali mi djeluje ko da ima nekaj.malo da stekne pouzdanje i mali ce biti klasa. isto tako mislim da bi modricu trebao dati utakmicu do dvije pauze,pa dajte decku da predahne,na svakoj utakmici daje 200%,trci i za druge i jos mora biti najbolji na terenu. sto se jucerasnjeg derbija tice,sramota. sramota da bi jedan takav "sudac" unisti potencijalno dobru tekmu. pazi da je on odma u startu dao carevicu zuti na nesportskom ponasanju na etto-u i svakom igracu koji bi mu dosao nest reci,nebi morao pola minute prije kraja suditi kraj da okonca tu agoniju.takoder da nije sudio 2 totalno bez dileme nepostojeca penala nebi se u igracima i navijacima stvarao bijes te nebi radili ono sta su radili. mislim ako je ovo hrvatski n1 sudac koji ZASLUZUJE suditi derbi,onda markovic i cijeli HNS zaslujuje ici u legiju stranaca. jadno zalosno,dao bog da se vise nikad ne ponovilo. i ja sam klasa optimist,svaki put ocekujem da ce ovaj puta biti dobro i uvijek se iznevjerim |
trebali bi svi zajedno na jedrenje kad smo ista klasa - klasa optimist , i mozda utopist .
|
Bio sam ovaj vikend na kantridi,ajde ako ništa drugo bar je za***ancija bila dobra...
A derbi:rolleyes: :rolleyes: Šampioni: :clap: :clap: :clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |