![]() |
Evo docepao sam se igre koju sam godinama htio zaigrati. Prije puuuno vremena sam igrao demo sa nekog cd-a iz casopisa od onda sam se uspio docepati samo nekih verzija za amigu.
Rijec je o Slam Tilt Pinballu jednom od najboljih flipera uz naravno pinball fantasies Definitivno vrijedno igranja iako se radi o zaboravljenom zanru. |
Citiraj:
opet pomalo vlada nestašica... sve što ima il sam prešao ili vidio ili mi se žanr ne sviđa :grrr: |
heroji 3
: goood : |
S.W.I.N.E igra iz 2001 ,i danas meni čist ok grafike,parodija na 2 sv rat sa zečevima(francuzi) i svinjama(njemci),ako vam se svidio "alo,alo" trebalo bi vam se svidjeti i ovo(targetig zee korsssss,ugh i mean setiing korzz for ze targett)+ čak je i ko strategija ok(moraš pazit na municiju,gorivo..)
i šlag na kraju besplatna je http://www.gamershell.com/download_11942.shtml enjoy |
evo da ovdje pitam !
što mislite o AA (America's Army) ? da ne moram skidat 2.5 GB na slijepo, tj. da znam neka mišljenja o igri ! znam kako izgledaju stari nastavci, kako se igra, zanimaju me updateovi, promjene na igri ! :beer: |
definitivno igre meni legende tekken 1,2,3 nfs porsche unleashed sve imam na kompu i puno mi puta dode pa igram
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |