PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   TES 4 Oblivion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992)

Nijoe 30.03.2006. 21:55

Cool nego jel' se može nabost na taj rog?

Jelc 30.03.2006. 21:56

Ma, to sa konjinom su super-glupo napravili...uleti ti vuk i počne glodat nogu a ne možeš ga ni pipnut dok si na konju nego moraš sići dole???: baad :
Blesavo...

Nijoe 30.03.2006. 22:08

Meni je osobno gluplji beggar sa silver daggerom, ili drumski razbojnik sa daedric swordom od 25k novaca. jedva čekam mod koji če unijet malo reda u kreaciju rijetkih itema.

Thoroughbred B 30.03.2006. 22:12

Sline mi cure citajuci vase postove i gledajuci slike : nuts : Evo ja sam skupio cak 30 eura u sitnishu,promjenim jos 100kn u eure i picim via trieste po igru : sweating : sweating Samo zbog igre idem :D

JVC HX-Z10 30.03.2006. 22:25

Citiraj:

Autor Chuby
ljudi jel zna tko gdje i kako restorat luck u Oblivionu? naso sam sve restore potione osim lucka :( grrrr

restoras Luck u kapelici tam kod oltara , tak restoras sve kaj ti je sjebano od atributa

Jelc 30.03.2006. 22:44

Citiraj:

Autor Nijoe
drumski razbojnik sa daedric swordom od 25k novaca.

Istina.
Nije igra loša samo bi trebalo neke stvari dovesti u red...

Nijoe 30.03.2006. 23:24

Da se razumijemo, igra mi je fenomenalna, ali potrebni su joj neki tweakovi, posebno vezani za scaling. Koliko sam shvatio, već ljudi rade na tome.

Facelessone 30.03.2006. 23:28

jedina loša stvar koj inicorna je da nije baš poslušan i kad siđeš s njega ide di mu se sprdne...a da i nekad te napadne tak da možeš slobodno loadat jer ga neš tak lako ubil

MRKONJA 30.03.2006. 23:30

Katastrofa moram igrat na 640x480 sve isključeno i imam 17-40 fps-a:(

Jelc 30.03.2006. 23:42

Citiraj:

Autor Facelessone
jedina loša stvar koj inicorna je da nije baš poslušan i kad siđeš s njega ide di mu se sprdne...a da i nekad te napadne tak da možeš slobodno loadat jer ga neš tak lako ubil

Pa-konjina gibne ako je maznut ili si uzeo krivog.:)
Ako si ga dobio rješavajući onaj quest o kojem je E.T pisao-trebao si uzeti onog smeđe-bijelog, on ne giba...

E.T. 30.03.2006. 23:55

Citiraj:

Autor Jelc
Ma, to sa konjinom su super-glupo napravili...uleti ti vuk i počne glodat nogu a ne možeš ga ni pipnut dok si na konju nego moraš sići dole???: baad :
Blesavo...

Yup...
Ja sam se nadao da ce moc onako u punom trku opalit koju strijelu, zamahnut macem (buzdovanom), srusit nekoga s konjem - no hebiga ovako je konj samo prijevozno sredstvo...
No dobro,nijedan drugi RPG uopce ti ne nudi mogucnost jahanja konja tako da cu im to oprostit... :D

@Facelessone
Eto ti na inicorna... Kud si tu ragu uzeo... :D

Lihto 31.03.2006. 00:00

Citiraj:

Autor E.T.
Yup...
Ja sam se nadao da ce moc onako u punom trku opalit koju strijelu, zamahnut macem (buzdovanom), srusit nekoga s konjem - no hebiga ovako je konj samo prijevozno sredstvo...
No dobro,nijedan drugi RPG uopce ti ne nudi mogucnost jahanja konja tako da cu im to oprostit... :D

Ma ok je što su konja uveli u igru,nisam mogao vjerovat dok nisam vidio,sam je on mogao bit puno bolje napravljen,najveća je debilnost što se ne može napadat s njega

OveRkiLL 31.03.2006. 00:02

Ja ne kužim ono provaljivanje brava, ja ne mogu ni ono kad su dva mehanizma proć, a kad stisnem auto on uspije i sa 3. Pa u čem je štos?

morph 31.03.2006. 03:00

Citiraj:

Autor OveRkiLL
U kojem ste guildu?

Fighters guild, rank: Guildmaster:cool:

Facelessone 31.03.2006. 06:31

ma unicorna sam našo slučajno kad sam šeto po mapi....čuvala su ga 3 minotaura a ja sam se samo zaletil i sjel na konja.........lodat cu save prije toga i ostavit malog konjica na miru nek se igra s minotaurima

mITZEK jr 31.03.2006. 08:13

glupo pitanje znam.....
ali jel mi moze neko ukratko objasnit radnju,zadatke i opceniti dio igre???
nisam igro pa me zanima jel korisno stavit na komp???
dalje vama na volju....

Last7emplier 31.03.2006. 08:25

jel to netko probal zavrtit na 7600gt
još nisam nabavil pa me sam zanima kak bi mi to išlo na 1024*768 i sve živo na high ; jel bi zatrzalo? (mislim zbog proca...)

Facelessone 31.03.2006. 12:26

tržalo bi....

Jelc 31.03.2006. 12:33

Citiraj:

Autor mITZEK jr
pa me zanima jel korisno stavit na komp???

Igra nije loša samo traži PUNO vremena.

Panzer 31.03.2006. 13:05

Hehe, naso konja za 500 zlatnika... :D
Nije nekaj, brze nek pjeske. Nego meni znaju questovi zblokat... Npr. skupio sam one 4 knjige i odnio ih onom gusteru... Reko je da idem kod nekakve male "grobnice" ispred palace, dodem tam i nis... Pokaze se ona "rukica" da mogu nekaj napravit na toj grobnici, ali se nis ne desi kad stisnem...: bonker :

Na kojem ste levelu i kak daleko ste dosli?
Jel neko otisao kam dalje od ove zemlje na kojoj se krene?;)

Facelessone 31.03.2006. 13:10

lvl 2 ;(

Clifton 31.03.2006. 13:22

Citiraj:

Autor Jelc
Igra nije loša samo traži PUNO vremena.

Yup. 4 godine za Morrowind. Za Oblivion će mi trebat vjerojatno 6,7 :D

OveRkiLL 31.03.2006. 13:45

Citiraj:

Autor Panzer
Npr. skupio sam one 4 knjige i odnio ih onom gusteru... Reko je da idem kod nekakve male "grobnice" ispred palace, dodem tam i nis... Pokaze se ona "rukica" da mogu nekaj napravit na toj grobnici, ali se nis ne desi kad stisnem

E da slušaš šta govore i čitaš opis questa možda bi i znao šta treba. Moraš čekat podne kod te grobnice, i točno u podne prikazat će ti se karta na grobnici. Tek onda moraš sa onom "rukicom" stisnut na to.

joolka 31.03.2006. 15:22

..ali ga sjecka na konfi iz siga,doduse dao sam si malo oduska u dizanju detalja,ali neznam ima li smisla ovako igrati ili cekati nekakvi patch....tek sad vidim koliko trza kad sam dosao u grad...nabijem ih

Jelc 31.03.2006. 16:07

Ja sam uzeo konjinu, otišao do Waterfronta, tamo potamanio kog sam stigao i riješio quest, malo otćorio i zapizdio polako prema Leyawiinu...polako po putu istražujem i gledam krajolik:D

lvl 3, ne žuri mi se lupat samo po glavnim questovima, hoću malo i prozujati okolo....

gospar 01.04.2006. 16:40

igra ima predivan velik svijet, super grafiku i sustav borbe ali su sjebali sa sustavom razvoja lika i karakteristikama itema u igri totalno a tek cudovista sto napreduju skupa samnom... omg... sranje, pa jeli toliki problem da kad kliknem na neki mac ili oklop da dobijem informacija koliko u diablu ili baldursu a ne neko pero, dukat, i nista vise.

maX 01.04.2006. 20:03

Sto se mene tice igra je super! Odusevio me je pogled sa planine u daljinu, ma mljac!!! :P Grafika je super i mogu reci da mi na 1024x768 sa HDR-om i svim detaljima na max ne trza skoro nista... ajde, jedino u iznimnim situacijama se spusti framerate malo nize, ali ja sam zadovoljan!
Ja sam isto stao kod te grobnice i nisam znao sta dalje, ali sam 3 puta ponavljao kod onog gustera dok nisam cuo magicnu rijec AT NOON! :D

Jelc 02.04.2006. 03:14

1 privitaka
Pravi Žderonja će i igrajući Oblivion naći nešto za sebe:D

LuXor 02.04.2006. 11:00

LOL!

OveRkiLL 02.04.2006. 19:01

Naživcirala me jedna sitnica u Oblivionu. Na jednom questu di moram ubit nekog vampira, dotični me ugrizao. I sad sam ja fino isto vampir i NE MOGU HODAT PO JEB.... DANU:grrr:

Sad tražim lijek za to sranje. Jedino fora kod toga je što su mi oči crvene:D, i kad ne popijem krvi par dana, koža mi izblijedi i izgledam ko mrtvac pa svi bježe od mene na ulici:D

Lihto 02.04.2006. 19:03

Citiraj:

Autor OveRkiLL
Naživcirala me jedna sitnica u Oblivionu. Na jednom questu di moram ubit nekog vampira, dotični me ugrizao. I sad sam ja fino isto vampir i NE MOGU HODAT PO JEB.... DANU:grrr:

Sad tražim lijek za to sranje. Jedino fora kod toga je što su mi oči crvene:D, i kad ne popijem krvi par dana, poblijedi mi koža pa svi biježe od mene na ulici:D

Pa vrati se na save prije toga

maX 02.04.2006. 19:15

Ja sam sad dosao do Azura's shrine-a i sad trebam glow dust :confused: Gdje da to uzmem???

Facelessone 02.04.2006. 20:05

ubiješ ono malo žuto svjetlo koje leti tam uokolo

Sky 02.04.2006. 20:59

Igram igru i nije mi jasno što je u njoj toliko dobro. Oblivion nije jednom Falloutu ni do koljena u pogledu igrivosti. Kako bi to Oliver rekao "Lijepa bez duše...".

OveRkiLL 02.04.2006. 21:05

Citiraj:

Autor Rainmaker-Lihto
Pa vrati se na save prije toga

Je, kad bi te obavijestio da si vampir. Tek nakon par sati igre kad sam otišao rest dobijem poruku da je imao nekakve noćne more i da sam dobio vampirske moći. Tad je već save bio : baad :

Nijoe 02.04.2006. 21:43

Žrtvovano je pun qrac featura zbog xboxa360, ali svejedno, kad se stavi par modova, kicks ass!

Delta S4 03.04.2006. 01:48

Citiraj:

Autor Sky
Igram igru i nije mi jasno što je u njoj toliko dobro. Oblivion nije jednom Falloutu ni do koljena u pogledu igrivosti. Kako bi to Oliver rekao "Lijepa bez duše...".

Dobro, igra malo boluje od konzolitisa...ali daj se spusti na zemlju. Ne može se reći da je bez duše... Ne bih ja u njoj provodio tolike noći da nema duše :)

Doći na planinu, gledati odraz sunca na rijeci, dok oko tebe pjevaju ptice i trčkaraju jeleni...a tek predivno noćno nebo... Pogledavaš okolne planine i misliš si..."da se zaletim gore, možda je pogled odonud još ljepši" :) ...pa zajašeš konja i piči u tom pravcu...
Po meni je prikladnija ona pjesma "Just my rifle...ovaj...blade :) , my pony and meeeee..." :D

IMHO...trenutno najbolje što se može igrati na PC-u.

Sky 03.04.2006. 10:03

Ne znam, očekivao sam više... Kod Fallouta cijela neprospavana noć mi se činila dobro utrošenim vremenom. Sad mi dva sata igre Obliviona izgledaju kao bačeno vrijeme...možda starim...:)

Gemmy 03.04.2006. 11:41

lev 3 tek se zagrijavam :D

jos kada bi imao vise vremena bilo bi zakon,ali igra mi je fenomenalna,grafika i igrivost su mi za 5

Ja sam neka mjesavina Mage-a i Wariora

xPsycho 03.04.2006. 11:47

evo i ja sam nabavio i mogu reči da sam iznenađen s igrom jer do sad nisam igrao takav tip igre......sve je za 5+

Evo dosad najbolje 2 igre

1.COD2
2.OBLIVION

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19.