![]() |
Cool nego jel' se može nabost na taj rog?
|
Ma, to sa konjinom su super-glupo napravili...uleti ti vuk i počne glodat nogu a ne možeš ga ni pipnut dok si na konju nego moraš sići dole???: baad :
Blesavo... |
Meni je osobno gluplji beggar sa silver daggerom, ili drumski razbojnik sa daedric swordom od 25k novaca. jedva čekam mod koji če unijet malo reda u kreaciju rijetkih itema.
|
Sline mi cure citajuci vase postove i gledajuci slike : nuts : Evo ja sam skupio cak 30 eura u sitnishu,promjenim jos 100kn u eure i picim via trieste po igru : sweating : sweating Samo zbog igre idem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije igra loša samo bi trebalo neke stvari dovesti u red... |
Da se razumijemo, igra mi je fenomenalna, ali potrebni su joj neki tweakovi, posebno vezani za scaling. Koliko sam shvatio, već ljudi rade na tome.
|
jedina loša stvar koj inicorna je da nije baš poslušan i kad siđeš s njega ide di mu se sprdne...a da i nekad te napadne tak da možeš slobodno loadat jer ga neš tak lako ubil
|
Katastrofa moram igrat na 640x480 sve isključeno i imam 17-40 fps-a:(
|
Citiraj:
Ako si ga dobio rješavajući onaj quest o kojem je E.T pisao-trebao si uzeti onog smeđe-bijelog, on ne giba... |
Citiraj:
Ja sam se nadao da ce moc onako u punom trku opalit koju strijelu, zamahnut macem (buzdovanom), srusit nekoga s konjem - no hebiga ovako je konj samo prijevozno sredstvo... No dobro,nijedan drugi RPG uopce ti ne nudi mogucnost jahanja konja tako da cu im to oprostit... :D @Facelessone Eto ti na inicorna... Kud si tu ragu uzeo... :D |
Citiraj:
|
Ja ne kužim ono provaljivanje brava, ja ne mogu ni ono kad su dva mehanizma proć, a kad stisnem auto on uspije i sa 3. Pa u čem je štos?
|
Citiraj:
|
ma unicorna sam našo slučajno kad sam šeto po mapi....čuvala su ga 3 minotaura a ja sam se samo zaletil i sjel na konja.........lodat cu save prije toga i ostavit malog konjica na miru nek se igra s minotaurima
|
glupo pitanje znam.....
ali jel mi moze neko ukratko objasnit radnju,zadatke i opceniti dio igre??? nisam igro pa me zanima jel korisno stavit na komp??? dalje vama na volju.... |
jel to netko probal zavrtit na 7600gt
još nisam nabavil pa me sam zanima kak bi mi to išlo na 1024*768 i sve živo na high ; jel bi zatrzalo? (mislim zbog proca...) |
tržalo bi....
|
Citiraj:
|
Hehe, naso konja za 500 zlatnika... :D
Nije nekaj, brze nek pjeske. Nego meni znaju questovi zblokat... Npr. skupio sam one 4 knjige i odnio ih onom gusteru... Reko je da idem kod nekakve male "grobnice" ispred palace, dodem tam i nis... Pokaze se ona "rukica" da mogu nekaj napravit na toj grobnici, ali se nis ne desi kad stisnem...: bonker : Na kojem ste levelu i kak daleko ste dosli? Jel neko otisao kam dalje od ove zemlje na kojoj se krene?;) |
lvl 2 ;(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..ali ga sjecka na konfi iz siga,doduse dao sam si malo oduska u dizanju detalja,ali neznam ima li smisla ovako igrati ili cekati nekakvi patch....tek sad vidim koliko trza kad sam dosao u grad...nabijem ih
|
Ja sam uzeo konjinu, otišao do Waterfronta, tamo potamanio kog sam stigao i riješio quest, malo otćorio i zapizdio polako prema Leyawiinu...polako po putu istražujem i gledam krajolik:D
lvl 3, ne žuri mi se lupat samo po glavnim questovima, hoću malo i prozujati okolo.... |
igra ima predivan velik svijet, super grafiku i sustav borbe ali su sjebali sa sustavom razvoja lika i karakteristikama itema u igri totalno a tek cudovista sto napreduju skupa samnom... omg... sranje, pa jeli toliki problem da kad kliknem na neki mac ili oklop da dobijem informacija koliko u diablu ili baldursu a ne neko pero, dukat, i nista vise.
|
Sto se mene tice igra je super! Odusevio me je pogled sa planine u daljinu, ma mljac!!! :P Grafika je super i mogu reci da mi na 1024x768 sa HDR-om i svim detaljima na max ne trza skoro nista... ajde, jedino u iznimnim situacijama se spusti framerate malo nize, ali ja sam zadovoljan!
Ja sam isto stao kod te grobnice i nisam znao sta dalje, ali sam 3 puta ponavljao kod onog gustera dok nisam cuo magicnu rijec AT NOON! :D |
1 privitaka
Pravi Žderonja će i igrajući Oblivion naći nešto za sebe:D
|
LOL!
|
Naživcirala me jedna sitnica u Oblivionu. Na jednom questu di moram ubit nekog vampira, dotični me ugrizao. I sad sam ja fino isto vampir i NE MOGU HODAT PO JEB.... DANU:grrr:
Sad tražim lijek za to sranje. Jedino fora kod toga je što su mi oči crvene:D, i kad ne popijem krvi par dana, koža mi izblijedi i izgledam ko mrtvac pa svi bježe od mene na ulici:D |
Citiraj:
|
Ja sam sad dosao do Azura's shrine-a i sad trebam glow dust :confused: Gdje da to uzmem???
|
ubiješ ono malo žuto svjetlo koje leti tam uokolo
|
Igram igru i nije mi jasno što je u njoj toliko dobro. Oblivion nije jednom Falloutu ni do koljena u pogledu igrivosti. Kako bi to Oliver rekao "Lijepa bez duše...".
|
Citiraj:
|
Žrtvovano je pun qrac featura zbog xboxa360, ali svejedno, kad se stavi par modova, kicks ass!
|
Citiraj:
Doći na planinu, gledati odraz sunca na rijeci, dok oko tebe pjevaju ptice i trčkaraju jeleni...a tek predivno noćno nebo... Pogledavaš okolne planine i misliš si..."da se zaletim gore, možda je pogled odonud još ljepši" :) ...pa zajašeš konja i piči u tom pravcu... Po meni je prikladnija ona pjesma "Just my rifle...ovaj...blade :) , my pony and meeeee..." :D IMHO...trenutno najbolje što se može igrati na PC-u. |
Ne znam, očekivao sam više... Kod Fallouta cijela neprospavana noć mi se činila dobro utrošenim vremenom. Sad mi dva sata igre Obliviona izgledaju kao bačeno vrijeme...možda starim...:)
|
lev 3 tek se zagrijavam :D
jos kada bi imao vise vremena bilo bi zakon,ali igra mi je fenomenalna,grafika i igrivost su mi za 5 Ja sam neka mjesavina Mage-a i Wariora |
evo i ja sam nabavio i mogu reči da sam iznenađen s igrom jer do sad nisam igrao takav tip igre......sve je za 5+
Evo dosad najbolje 2 igre 1.COD2 2.OBLIVION |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |