PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

domy_os 23.02.2006. 12:25

Uopće nema EDIT tipke...

ZED 23.02.2006. 16:00

Kak vi nevidite edit:confused:
Viđe
http://img64.imageshack.us/img64/1961/edit9jl.th.jpg
A iznad je post na kojem nemrem napravitedit;)

domy_os 23.02.2006. 16:08

http://img107.imageshack.us/img107/8...rd014nt.th.jpg

Costa 23.02.2006. 16:09

Ima edit tipke ali radi samo odredjeno vrijeme. Nisam stopao koliko ali vec one postove od jucer ne mogu mijenjati.

http://www.slibe.com/images/7f7fc174-edit_png.png

MRKONJA 23.02.2006. 19:28

Zašto neki useri imaju + iza nicka?

SniperWolf 23.02.2006. 19:36

Citiraj:

Autor MRKONJA
Zašto neki useri imaju + iza nicka?

mozda zato sto su u tvojoj buddy listi?:o

acer 23.02.2006. 19:43

što je sa ovim što mi piše registered user,gdje se to mijenja?

tor 23.02.2006. 19:47

Evo postavio sam editiranje postova na neograničeno vrijeme (bilo na 1440 min iliti 1 dan). Pa javite ako vam radi, ja ne vidim takve i slične stvari jer mi je kao adminu omogućeno sve...

Regan user mjenjaš u svom control panelu....

atha 23.02.2006. 20:00

ja sam stalno imao edit posvuda (za svoje postove). :D

tor 23.02.2006. 20:02

Kad imaš veze...

E.T. 23.02.2006. 20:07

Ponavljam pitanje:
Zasto nema postova sa podforuma Igre medu new posts?

tor 23.02.2006. 20:13

Zato što su premješteni s aplikacija i nisu updejtani countersi i zato što to radim dio po dio; i zato što to traje i traje; i zato što mi se spava, pije piva i jebe; i zato što zato: lol2 :

E.T. 23.02.2006. 20:16

Citiraj:

Autor tor
Zato što su premješteni s aplikacija i nisu updejtani countersi i zato što to radim dio po dio; i zato što to traje i traje; i zato što mi se spava, pije piva i jebe; i zato što zato: lol2 :

LOL
E sad je jasnije...:p ;)

buljo 23.02.2006. 21:06

Citiraj:

Autor tor
i zato što mi se spava, pije piva i jebe; i zato što zato: lol2 :

A zato je forum tak dugo bio down...:p :D

atha 23.02.2006. 21:30

pa tor radi samo prave stvari....pije, jede, jebe i spava....
yeb*** forum, samo ti nastavi... :smoke:

hehe, che nam je dobar ovaj administrator. :)

GoGzS 23.02.2006. 22:13

Neznam jel iko rekao, ali kao i smajli www bilo bi ok da izbacite eee jer se dešava isto ko i sa www....
eee
I da, vidio sam da je netko reko da nabacite Old PCEkspert temu....ja sam za, baš mi nedostaje :)

Isus 23.02.2006. 23:14

Kad će se srediti automatsko logiranje?

Amdejac 23.02.2006. 23:29

Citiraj:

Autor Isus
Kad će se srediti automatsko logiranje?

Meni radi.

horza 23.02.2006. 23:31

jednom zauvijek !

S logiranjem nema nikakvih problema, niti ih je, izuzev u fazi kada forumu još nije bilo moguće pristupiti, ikada bilo.
Zašto automatski svi najprije pomisle da je uvijek netko drugi, iako automatsko logiranje na site nema apsolutno nikakve veze sa server-side điđama. Zašto Vam ne pada na pamet da se automatsko logiranje, kao i automatsko ispunjavanje bilo kakvog polja (forma) bilo gdje na Internetu, oduvijek i u svakoj zemlji na ovome svijetu, bez obzira na to jel imate 386-icu ili nabrijanog FX-a, ati-ja ili nvidia-u, IE, firefox, operu ili lynx, 33.6k modem ili dvosmjernu satelitsku vezu, vrši preko cookie-a.
sorry zbog arogantnog tona, ali pogledajte ovih 6 stranica zašto-zašto-a i zato-zato-a i mislim da će biti nešto jasnije. ono... sto ljudi istu stvar pita, a siguran sam da nitko od Vas nije niti pokušao upitati google, nekoga od drugih članova, niti sam skužit.

p.s. tor, zar je moguće da ćeš i ti jednom izgubit živce ???

Veki-os 24.02.2006. 00:01

Citiraj:

Autor horza
S logiranjem nema nikakvih problema, niti ih je, izuzev u fazi kada forumu još nije bilo moguće pristupiti, ikada bilo.
Zašto automatski svi najprije pomisle da je uvijek netko drugi, iako automatsko logiranje na site nema apsolutno nikakve veze sa server-side điđama. Zašto Vam ne pada na pamet da se automatsko logiranje, kao i automatsko ispunjavanje bilo kakvog polja (forma) bilo gdje na Internetu, oduvijek i u svakoj zemlji na ovome svijetu, bez obzira na to jel imate 386-icu ili nabrijanog FX-a, ati-ja ili nvidia-u, IE, firefox, operu ili lynx, 33.6k modem ili dvosmjernu satelitsku vezu, vrši preko cookie-a.
sorry zbog arogantnog tona, ali pogledajte ovih 6 stranica zašto-zašto-a i zato-zato-a i mislim da će biti nešto jasnije. ono... sto ljudi istu stvar pita, a siguran sam da nitko od Vas nije niti pokušao upitati google, nekoga od drugih članova, niti sam skužit.

Auto login jednostavno ne radi,bar ne uvijek,jedanput dođem pa me automatski logira i nekad ne...Na drugim forumima to valja a i prije je ovdje valjalo al otkako je novi forum nekad zeza.

E.T. 24.02.2006. 00:32

Citiraj:

Autor Veki-os
Auto login jednostavno ne radi,bar ne uvijek,jedanput dođem pa me automatski logira i nekad ne...Na drugim forumima to valja a i prije je ovdje valjalo al otkako je novi forum nekad zeza.

Meni uvijek radi... Jesi pobrisao cookie prije nego si se registrirao?

Veki-os 24.02.2006. 00:34

Da.Sve sam napravio kao na drugim forumima i tamo mi radi a tu nekad radi,nekad ne.

horza 24.02.2006. 00:35

kao što rekoh, pogledaj cookie. obriši pce cookie i vidjet ćeš da će raditi.

Beren 24.02.2006. 00:45

Jel tako teško pobrisat cookie za PCE?

Nakon toga sve radi kako treba.

McG 24.02.2006. 00:54

Meni auto login dela kak spada (Opera 9.0)...

Veki-os 24.02.2006. 01:08

Pa pobrisao sam kukije i opet se logirao,sve kako ste savjetovali i nekad radi nekad ne,pa nisam blesav.
I na svim drugim forumima radi ali tu ne uvijek.

horza 24.02.2006. 02:07

a kaj da velim? pa nije to crna mađija i bablje reume da nekad oće, nekad neće. to je cookie iz kojeg tvoj browser pročita kak da ispuni taj form. big deal, ono... nema oće-neće. ne znam... format c: ;)

Tooma 24.02.2006. 02:33

Citiraj:

Autor Veki-os
Pa pobrisao sam kukije i opet se logirao,sve kako ste savjetovali i nekad radi nekad ne,pa nisam blesav.
I na svim drugim forumima radi ali tu ne uvijek.

da li napravis logout kad zavrsis s radom ili samo zatvoris browser?

Veki-os 24.02.2006. 03:02

Samo zatvorim browser.Sve radim kao i dok je bio stari forum al jednostavno nekad oće nekad nece,nije neki problem al eto nekad zasmeta :)

tor 24.02.2006. 07:50

Jok, samo ti se čini...

Yaxyo 24.02.2006. 09:44

eNe znam dali je tko primijetio ali prekjucer sam pass izgubio (nisam mjenjao i trebala mi je) i kliknem na pass recovery PREKJUCER i jos mi nije dosla lol...srecom imam u FF gdje on sprema lozinke ali mi se zblesirao pa mi nije htio upisat, ali ima opcija da vidis sve lozinke pa sam tamo nasao :P
Isao sam i novog usera regat, sa nadimkom Yax ali eto, tek sam sada dobio aktivacijski mail lol, a regao sam se prije par dana

Isus 24.02.2006. 11:28

Citiraj:

Autor horza

p.s. tor, zar je moguće da ćeš i ti jednom izgubit živce ???

RGH, imam pass spremljen u mozilli al me ne registira, svi PCE cookie su mi zbrisani, dapače SVI cookiei u Mozilli i danas opet me ne rega.
Svuda na netu mi dela al tu ne, i onda je moja greška. Zbrisao sam pas su mozilli i sa dme nit ne pita dal da mi savea login i pass, kvačica na rember me meni ne dela! i sad je to moja krivnja...: nono :

Costa 24.02.2006. 11:47

Izgasite Firefox i ponovno ga pokrenite. Bez logiranja na forum napravite:

Tools > Options > Privacy > Cookies
[X] Allow sites to set cookies (provjeriti da se pcekspert ne nalazi pod exceptions)
Keep cookies: until they expire

View cookies > Search
Upisati pcekspert i izbrisati sve sto nadje

Opet izgasite i pokrenite Firefox i logirajte se na forum koristeci remamber...

Isto je za Mozillu suite samo sto se cookiji nalaze u:
Edit > Preferences > Privacy & Security > Cookies > Cookie Manager > Cookie Sites

Uvijek mozete probati napraviti novi profil:
START > Run > firefox -p
START > Run > mozilla -p

domy_os 24.02.2006. 22:35

Pobrišite i cookie i history i cache i šta ja znam šta još te ponovo pokrenite browser i logirajte se.

Codiac 26.02.2006. 19:44

ako sam ja nekoga ugnjavio onda je to bio atha :D

uglavnom ja sam morao rucno traziti faking kuki jer mi je bio pod trusted i onda kada sam ga ubio sve radi ko beba :) ali dok to nisam napravio sam pizdio uzas :D

IP9 28.02.2006. 17:37

pohvale

samo naprijed...sad odlično izgleda! i brži je!

Pomo 01.03.2006. 08:01

Nije moguće editirati stare postove sa više od 10 slika (vBulletin javlja grešku). Naime mislio sam slike prebacit u thumbnails (nova pravila foruma) a kad tamo nemere :confused:

atha 01.03.2006. 09:49

Citiraj:

Autor Codiac-
ako sam ja nekoga ugnjavio onda je to bio atha :D

hehe.... ;)
ali nisi bio jedini.... :D

Gabre 01.03.2006. 15:00

ja nikako ne mogu uploadati slike...

javlja mi prekoračenje mog limita... wtf?

domy_os 01.03.2006. 15:34

Stavljaj na ImageShack...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01.