![]() |
Pa jebemu, opet ti ne valja moja slika...
|
evo da vam sjebem thread :D
jedan sasvim normalan dan na poslu... http://img114.imageshack.us/img114/5...ika00501xk.jpg |
Sad znam zašto me je Hg-šrot tolko je... na garanciji.
|
to ti misliš ;)
|
Voki, odakle si ti?
|
On ti je iz Sl. Broda mislim
|
Citiraj:
To ti je selo iza Županje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro se na slici vidi kako i gdje radi . :D to mu je ziher bila radna subota nakon 'divljeg' petka
|
..pa dobro mozda je fan hg spota :D
|
Citiraj:
Ubio sam se bio ko krava... |
Citiraj:
moze neki drugi put...? |
Citiraj:
nedajbože da te netko čuje ;) |
Citiraj:
|
@crash; nemas sve slike na prvoj stranici od tbred-b-a i nerade ti neki linkovi
|
SLIKE FORUMASHA
napravih pred neki dan josh, samo sam zaboravio postati.... dogovorite se medjusobno hoce li svatko imati samo jednu sliku, ili ce biti ovako sa brojem (2), (3) kraj slike ako postoje dodatne, meni je svejedno. imajte razumijevanja, ovo je besplatni t-cumovu space, pa su i linkane slike. dakle, dogovorite se medjusobno, a crash i ja cemo npr. jednom tjedno (preko vikenda) skupiti linkove i slike dignuti na sajt. takodjer raznorazni prijedlozi su dobrodoshli. ;) |
Cuj moram te nest pitat, KOJI K se desio onom logu na ulazu:D :D :D
|
hehe... pregazio ga photoshop... :D ;)
slobodno recite ako ste za kakve promjene, ovo je bila samo moja vizija, a da bash ne kopiram sve sa pce site-a. ;) |
Ma nikaj mjenjat ovak je dobro;) :p
|
jel' to pohvala iz tvojih usta...pardon prstiju.... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sorry, page je napravljen josh proshli vikend, pa nisi niti ti gore, panorama niti nove tbredove slike...
ovaj vikend slijedi update. ;) dakle, svakome jedna reprezentativna slika ili vishe slika svakome? pitam zato jer tbred ima valjda vech 7 slika. :D ;) |
Pa zakaj ne bi bilo više slika? Ljudi se mijenjaju. A i netko može biti u više izdanja (pijan, trijezan, pospan...). :D
|
super vam je ovo sa zasebnom stranicom sa slikama. stavljam link na nju odmah u sig:beer:
|
stranica updateana, dodani: voki, panorama (as a boy) :p , rendula.
a tbred neka se odluchi shto zheli da stavim gore jer ovako ima vec 7 slika. :D ;) |
Citiraj:
|
eve ga, metnija san te. :D
|
*
|
evo i mene...
uspio sam ukrast malo prometa od škole pa da dođem na PCE... dakle slike će se updejtati na stranicu, a na ovaj topic ću također updejtati slike ako bude potrebno, samo sada nemam vremena, kad dođem kući ondaću sredit |
evo i sa današnjeg mitinga
sniperwolf, ja, acer, i pogi... http://img366.imageshack.us/img366/4651/riekipa9eb.jpg |
ko pije colu? vjerovatno sniper!
sada sam se taman vratio sa koncerta, vrat me boli i idem spavat... Rock Flock :smoke: |
evo da uploadam još jednu sliku dok sam još u stanju...
inače ova cura samnom je basistica iz grupe Rock Flock |
bari to crash... :D ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo jednom si mlad... kak sam se polomio, vrat mi se ukočio... born to be wild: CoolRamb @panorama :beer: |
Jel ima ta cura sestru? :D
|
ima!:D
|
Ne loše mogu reći... ako bude ona ili sestra dolazila u Ri ili okolicu, neka se javi ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |