![]() |
Ode.:)
Citiraj:
|
Sad vrate Ricciarda :) :D
|
Citiraj:
https://www.formula1.com/en/latest/a...4YYPhhMJpHqUiO živio :D |
Kako bi sad bilo fora da Lawson u "RacingBullsVisaCashAppAlphaTauriToroRoso" zavrsi ispred Yukia.
Do'tor Marko bi pop..o :D |
pa ja očekujem da tak i bude, baš sam pogledo hrpu sad izjava bivših red bulovaca i ispada da je bolid kanta, ali max se naviko i sigurno nikom nebude dovoljno 2 trke da se sprijatelji s bolidom
baš ću gledat yukija u japanu od treninga do trke, samo njega :D |
Ima neki video gdje Albon objasnjava koliko je Max specifican sto se tice setupa bolida.
Tako da sada em sam bolid nije nesto, em je hiper-senzitivan jer tako Max voli, i to je onda grozna kombinacija za drugog vozaca. |
Citiraj:
|
u svakom slučaju, teški dani za RB, max kolko god je dobar, tolko ih i vuče nazad jer bolid ne napreduje nigdje osim za njega, tak je meni dojam
|
za dvije utrke hadjar u rbr :dobartek:
|
I na kraju kad sve isprobaju ako ne budu s nijednim zadovoljni ostaje im jedino Do'tor Marko da sjedne za volan i pokaze im kako to treba da se vozi :).
|
|
Citiraj:
Čudi me da je Yuki pristao na ovo, a Horner sad veli da su tako odlučili jer žele pomoći i zaštititi Lawsona… Tako da Yukia bace iz bolida na koji se naviknuo i koji komotno vozi u top 10 :lol2: Zajebu ga i rookieju daju njegovo mjesto u RB, da bi ga nakon dvije utrke tražili da ipak dođe. Sterao bi ih nekam da mi to naprave :lol2: U ovo kratko vrijeme između dvije utrke, nema šanse da se navikne na drugi bolid toliko da već ovaj vikend napravi ono što RB očekuje. Yuki je dobar vozač, ali nije mađioničar :D |
Yukija su uzeli samo zato jer nemaju koga a i dobit će paru od Honde koja plaća za Yukija da vozi za RBu. Ovako ako uzmo nekog vanjskog moraju ga platit. Amozitet prema Yukiju je od prvog dana i to neopravdano. Tak da inače ne bi ni vidio RB-a da imaju drugu bolju opciju.
|
Da, Honda je navondo dala dodantih 10 milion da Yuki vozi sad vec od Suzuke...
|
Koliko znam priča ide ovak;
Honda plaća 10 milja € godišnje da Yuki vozi RB2 a sad kad je bilo pitanje koliko tko će zamijenit Pereza Honda je ponudila još dodatnih 10 milja da Yuki vozi uz Maxa. Horner je to odbio. Sad kad je Lawson podbacio Horner je navodno zvao Hondu da pita koliko će platit ako stave Yukija u RB. Ali je Honda ponudila samo dodatno nekoliko milja €. |
ma malo je samo par tisuća (milja = tisucu ;) :p).
Ali da u pravu si, koliko tocno su sad dobili u drugoj rundi naranvo necemo tocno znati. |
Jel moramo opet o tome da je milja milijun :)
|
Plot twist, Max i tata mu Jos, aktivno rade na tome da sinek ode iz Red Bulla, jer auto ne valja i Max nije mehaničar mađioničar, ali su navikli na pobjede - i sad ne cvate cveće u preduzeće.:)
|
A ima sigurno neke klauzule u ugovoru oko toga, znam da sam čitao o tome, ugovor mu je do 2028. mislim.
|
Da, ali tak je bilo priče i za Adriana Neweya, tj. čim su se prije kakvih godinu dana pojavile glasine da razmišlja o odlasku iz Red Bulla. Nije dugo trebalo da se Red Bull PR odjel javi i naglasi kako Adrian ima važeći ugovor do kraja 2025. I ode im čovek u Aston Martin, a rezultati njegovog odlaska se sad fino vide u ovom novom autiću. Kak god se okrene, ništa nije čudno kad je aktualna Red Bull postava u pitanju.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
milja je miljon
hiljada je tisuću :D |
Citiraj:
https://prnt.sc/gicz80BM8HOR |
Citiraj:
|
Napokon sam do kraja pogledao Drive to survive.
Ova zadnja sezona je čisti PR za Red Bull, ali i dalje nisu uspjeli Hornera ne prikazati kao šupka. Koliko god se trudili da ga spase i prikažu kao super dragog obiteljskog čovjeka nakon one afere, govor tijela svih u njegovoj blizini je takav kao da se svima gadi. |
|
Kako gledati "besplatno".... Tako da "platite" VPN...
:) :)... |
Citiraj:
Kužim da zarađuju od toga, ali trebali bi malo bolje napisati reklamu. F1 je itekako dostupna u HR i to za manju cijenu nego ovaj VPN. A ovaj britanski kanal kojeg spominju ima pravo na Silverstone i highlights drugih trka... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Citat: Citiraj:
|
Ima li gdje već upisan cijeli kalendar za formulu da mogu ubaciti u svoj google kalendar? Zna se dogoditi da zaboravim.
Ako nema onda ću sam unositi... Tnx Edit: Našao ima na njihovim stranicama. |
problem je što je prije taj kalendar javljao po defoltu pol sata prije notifikacijom, sad mi ne javlja, probo sam hrpu kalendara s gugla ali ni jedan nema da mi šalje obavijest
na kraju za to koristim F1TV app, podsjeća na treninge, kvale, trku |
nez, meni fuljavi salje notifikacije sa google kalendara kojeg sam uveza sa f1 stranica
|
Yuki Yuki, šta ti je to trebalo :)
https://i.postimg.cc/nCRDsTZ4/IMG-9478.jpg Rano je za reći još, ali ne izgleda dobro |
Na FP1 je bio 6ti
|
fp2 zanemarit, sto red flegova
|
Yuki u FP2 nije uspio clean krug odvozit na softu, najbolji krug mu je na hard gumama, za sad bi to ignorirao. FP1 je bio solidno blizu Max-u.
Sa druge strane, Doohan ga zakucao u zid, sretno mehanicarima koji danas nabijaju prekovremene :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |