![]() |
Od jucer povremeno mi iskoci neki vrag "obavijesti" s slike ovo. Kako to blokirat ili mi se neki virus nastanio. Kako obrisat? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67c5ffe8f9.jpg
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Probaj isključiti Push obavijesti
|
Obrisao aplikaciju Torque (za OBBDI) i sad je sve ok.
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Evo isprobao kako brže dobit update na Honoru. Kupio na trip.com kineski eSIM za 0,80€, aktivirao i update odmah stiže 😁
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Na honor magic 5 pro stigao MagicOS 8 točno 1.6.
A1 mreža. |
Citiraj:
Na trip.com kupiš najjeftiniji kineski eSIM, ja sam našao za 0,80€. Nakon kupnje na mail dobiješ kod, kojeg odskeniraš s mobitelom da se potvrdi aktivacija. U postavkama SIM-a omogućiš eSIM i staviš mobilne podatke preferirano na taj SIM. Uključiš WiFi i potražiš update u postavkama. |
Bravo. Esim Kina radi update.
Puno hvalahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...17047429e5.jpg Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
I kako to sad radi na Magic 5?
Ne bih upgradeao da ne bude jedan korak naprijed, dva natrag. |
znači doslovno ste morali platiti da bi dobili update.
Bravo Honor. Moj zadnji njihov mobitel. |
Samo da dobiju update "preko reda". :)
|
Ovo je metoda koja ubrzava stvar i nije skupa...Ne vidim problem u tome. Taj eSIM se može koristiti i kad istekne.
Zaobilazne metode postoje i kod drugih: Oxygen updater, VPN, flešanje preko kompa.... Činjenica jeste da Honor kasni s ažuriranjima, ali ne i u Kini. Ako žele globalno moraju se ubrzati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam da honor ima google, to je bio komentar na huawei, mogao sam i bolje slozit. motorola nije vece sranje sigurno, bar ne treba kineska kartica da bi se mogla updejtat. al i mimo toga ima masa dugih proizvođača i modela, stvarno nema potrebe jest njihova govna.
|
Ne treba ti kineska kartica za updejt.
|
Ne triba ti updejt.
|
Citiraj:
Ove kerefeke s kupovinom esima rade oni koji su nestrpljivi i imaju viška vremena, to ne znači da moraš i ti. Sve updejtove ćeš dobiti, updejtovi ne izlaze u isto vrijeme na svim tržištima i po meni je i bolje da dođe kasnije ako ima nekih problema. |
kako znaš da ćemo ih dobiti?
Odakle ti ta informacija? Cijela Europa nije dobila nijedan update, bez kerefeka, a rečeno je prije 3 mjeseca da su pušteni. Što ti znaš, a mi ne znamo? Ili imaš vjere da će sve na kraju biti ok? :D |
Ja sam Magic5 Pro prodao početkom 5. mjeseca i čovjek je par dana kasnije dobio MagicOS 8, a neki ga još nisu dobili. Ponekad su potrebne kerefeke da se sve ubrza. Na S21Fe sam dosta dugo čekao One UI 6.1 kad su ga već skoro svi dobili....Događa se.
|
Citiraj:
Ako na mobu sve radi onda ne vidim problem. |
ma i kad dodje, neću ga instalirati.
pa sve radi, čemu dirati :D |
Citiraj:
Opa, znaci ima nade!
|
Što ne možete vi nestrpljivi ručno skinuti i instalirati firmware?
|
Ne, na honoru nema ručnog flešanja.
Ili se čeka ota update ili se "forsira" sa kineskim esim. Najveća greška mi je bila što sam stavio Magicos 8 na Honor Magic 5 pro. Kamere su toliko pokvarili da nisam mogao vjerovati. Od mobitela koji je imao jedne od najboljih fotki do prosječnih fotki samo da jednim updejtom. Dosta ljudi na redditu se žali da nisu zadovoljni s fotkama nakon ažuriranja na Magicos 8. Kad bi se mogao vratiti na Magicos 7, odmah bi se vratio. |
Kao sto rekoh, ne updateam. :D
|
Na nekim forumima čitam da su ljudi zadovoljni s kamerom na MagicOS 8. Možete provjeriti i preko Honor Suite. Ja sam tako pogurao update na Honor 70 i Honor 50....
|
Realno: ne dobivas nista sa updateom vrijedno spomena, a potencijalno mozes ubiti kvalitetu kamera.
No brainer. Tako sam i sa Huawei p40 pro. Kako sam ga dobija, nisam ga updatea 4 god. Kamera savrsena bila za njegove mogućnosti. |
@Ivo_Strojnica kako se kaže, you do you :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, je li galerija slika dobila discover? Možda ga vi "Kinezi" imate. Malo mi je to čudno jer na netu neki ljudi imaju discover na honorima pa bih rekao da je možda regionalno ograničeno. |
Honor na globalno tržište pustio Honor 200 za 600 eura + promocija JBL Charge i Honor 200 Pro za 800 eura + promocija Harman Kardon bluetooth zvučnik.
Honor 200 Pro review https://www.gsmarena.com/honor_200_pro-review-2710.php |
|
Evo i recenzije za 200 PRO
https://www.youtube.com/watch?v=OHGTg6DwPf0 Mislim da ću uzet ženi Honor 200 kao zamjenu za Honor 70 |
Stiga notifikacija za OS 8.0 jutros.
|
Citiraj:
Meni 90 još uvijek na 7.1 i ne nalazi ništa From Tapatalk with love |
Honor Magic 5 Pro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kamera? Bolja, gora, ista?
|