![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://pbs.twimg.com/media/Ehs63eGXgAAPmvK.jpg Citiraj:
:roller::roller: |
Citiraj:
Ovo je vrh, borbe su počele, a još igra nije ni izašla :lol2: . . |
jel tko uzimao s nekog vpn-a ?
sve šljaka? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prednosti moderne tehnologije. Ja nebum uzimao preorder osim ak se još nešto hypea ne stvori. al zemem ziher, pa makar kad ce bit za 5€ :D |
jel tko prednaručivao jer vidim da se ovdje stvorio ogroman hype nakon portal trailera...koji vpn i šta, vele da je argentina najjeftinija?
|
Nema tog hajpa koji će me natjerati na preoder, ičega :) ali da ćemo uzimati jednom, vjerojatno hoćemo.
|
|
Citiraj:
|
Hehe, ja sam trcao s snajperom :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja moram priznati da dugo nisam bio ovako nabrijan na bf serijal, valjda ce biti mjesta u timu i za mene
|
|
Citiraj:
|
frostbite na svemu radi dobro, i lijepo, bar po mom iskustvu
|
Dobio i ja pozivnicu ali se mora ulogirati i ispuniti nekakav survey nakon kojeg se, pretpostavljam, dobije key ili na neki drugi nacin ostvaruje pristup. Ulogiram se i pise da moram cekati, 17882 ljudova je u redu ispred mene. :D PC mi ovo ne moze ni pokrenuti, a nemam niti pristup PC-u s obzirom da nisam u RH, a PS5 ni novi XBOX takoder nemam pa ako na neki cudnovati nacin izganjam key velikodusno cu ga podijeliti ovdje. Imam PS4 Pro ali playtest se ne odrzava na starim konzolama. Bu!
|
Citiraj:
|
Nema nikakvog key-a. Jednostavno; oni sami moraju odobriti, ili ne, pristup igri i to je to. Ako upadnete onda vam jave mailom i mozete napraviti pre-load.
Nista, mozemo ocekivati leakove od danas i to kroz nekakvih osam sati. :D |
|
|
^ ne znam čemu ovaj video :D nisam nešto oduševljen s njime
edit: Žakfrags izbacio video gdje blebeće malo o novom specijalistu Irishu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svemu spomenutom ja mislim da ce bit zesci clusterfck ,nadam se da nece. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Obično tada rastežu opcije igre do krajnjih granica da testiraju gdje šta puca... Ovo mi izgleda ko da su isključili sve grafičke opcije i igraju se sa flexanjem fov-a. |
Citiraj:
Meni ovo lici kao da ce biti pusiona, ali zivi bili pq vidjeli. Slide...just, why. Dap, igra hebeno vuce na COD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
igra izgleda kao loš klon cod mw :D |
ovo od jučer ipak izgleda malo bolje:
https://www.youtube.com/watch?v=LUtV...nnel=jackfrags Nadam se da će sljedeći tjedan beta |
Je napravio tko prednarudžbu?
Kad je na kraju ta open beta, jesu najavili datum? |
ja još nisam naručio igru, razmišljam kada objave točan datum bete. Pa da vidimo..
Beta po nekim procjenama idući tjedan dolazi. |
Open beta? Ma da? Wow nisam očekivao da bi moglo tak brzo.
|
Citiraj:
The Battlefield 2042 beta release date has been set for September 22 |
Preko argentine na postojecem accountu gold je 47eur.
Nabavit dobar vpn, incognito, origin.com pa ce vas bacit na regiju tj na arg. Naci igru, buy, ispunit info sa pravim podacima i hr pod drzava. Provjerit dal je kupljen i ugasit vpn. Ja uzeo prije 2 tjedna te ostatak sa drugog foruma. |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |