![]() |
Čitao sam nedavno na bitcointalk forumu o liku koji pokreće veliku farmu u Makedoniji, možda tamo idu te RX-ice
|
Aha, pa dobro onda covjek zna sto radi, vjerojatno ima free struju ili solarnu energiju... Drugim rijecima nece biti u minusu niti ako padne na 100$
@Sokre Naravno, sad se neide u mining, pod time mislim prosjecni rudar bez ovog gore spomenutog neide sad u mining, sad se prodaje ovo sto se nakopalo godinama, cak je i odlicno vrijeme za prodati opremu, pa za godinu dvije kupiti novu po nizoj cijeni nego sto sad prodas staru. Apsurd ali tako je. |
Ako ima netko da bi uzeo po tim cijenama 800 komada malo rabljenih 580 8gb, javite se u inbox😂
Bolesne cijene |
Ja sam prije 2g. kupio 1g staru RX580 8gb za 800kn,čovjek ju platio 2800(isto su bile skupe, al ne ko sad) .Neki dan sam ju prodao za 2200, kupio 580 4gb verziju za 800kn.Ja zadovoljan.
|
Ja sam prodao 1080 ti i stavio rx 570 4 gb i ne vidim razliku neku drasticnu, e sad ili sam corav ili ovaj Apex Legends nije nesto zahtjevan, ionako sam i sa 1080ti imao sve na minimum kao i sa rx 570 sad imam pa mi nije jasno.
|
|
Dobri su mi i ovi koji ne kuže zašto su 8GB kartice tako skupe, pa pomisle "ako za 8GB daju 3000kn, valjda moja 4gb vrijedi bar 2500kn"
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33786224 |
A meni su jos ludji ovi koji kupe 4GB jer vide da je 8GB 3k, pa onda 4GB po 1.5K je jeftino.
|
Citiraj:
je njuškalo je postalo pravi zabavnik svaki dan novi pobjednik dana :lol2: ali dan je još dug :roller: |
Citiraj:
Ček,ček,ovaj bar za 500k kn daje i dosta opreme i stalaže za razliku od onog studenta ... Citiraj:
Ovaj bar nudi cijele kompove po 11k kn ... Tak da to uzet,kompove prodat, a grafe u rig :-) |
Meni samo nije jasno koje budale kupuju stare Pascale koji imaju hardverski flaw i opada im hashrate sa svakim DAG epochom makar bili nakureni i na 100% PL :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa samo 14 kartica je 580,22x 1080ti,12x 1070ti,13x 1070 ... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ja se vise uopce ne opterećujem, mogu sljedećih par godina drzat ovakve cijene. Ja bum fino kupil xbox ili ps5 i boli me jedna stvar.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
super.javi samo gdje ima
|
Nema grafa, nema grafa .... a ono: grafe se nikad nisu više prodavale. Ekipa s Njuške je sve prodala, i netko je bio sretan da može kupiti :D. Ovom liku od pola milje će trebat neko vrijeme da to utopi, ali bude i on riješio, bez brige.
Sva sreća da se na Vooodoo-ima ne može majnat. |
Ako su cijene u Kini neki indikator, načekat ćemo se
https://www.aliexpress.com/item/4000662437923.html |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Kak ne kužiš ... Jbte po tim ciframa ja imam doma milijone,ako ne i milijarde ... |
Citiraj:
|
U retro vodama sam trenutno i ponovo proživljama maldost, tako da me moderni HW generalno ne interesira. Ali da, nikad se više grafa nije prodavalo kao ovih dana. I nikad cijene nisu bile besmislenije. Wtf.
|
|
Imate tu za 3.918 bar za sad.
|
Eto može i jeftinije od 6 keka :)
|
Vrijedi iljadu manje :D
|
Ah, sve je relativno... Nekome vrijedi i iljadu više.
|
Mislim na zamišljeni MSRP. Negdje 3000kn bi trebala biti...
Naravno ovo je OK s obzirom na situaciju, mada ne vjerujem da ih je bilo za te novce |
Procijenite iz ovoga kad bi mogli vidjeti nove kartice na policama
https://www.aliexpress.com/item/1005...88476823.pic_0 |
Guralo se vise od 10 godina da grafa napokon zavrti Krizu na fullHD i stvorilo se cudoviste i sad lagano mozes biti sretan sto imas na sto spojiti monitor.(karikiram khm) :D
|
Citiraj:
|
I privatnim avionom dofurat pred vrata;)
Na ebayu su 4k dolara(bile neki dan). |
Citiraj:
|
Ima jeftinije kod nas https://www.futura-it.hr/graficka-ms...43262/product/
|
Sprdalo se cijene grafi na njuskalu, a vidi sada cijena na nasem trznjaku radeona 290 i rx480 ili 1050 nvidia
Oslo sve u vrazju mater :lol2: |
Kad vidim da ove 3060ti idu za 9000kn što nema veze s mozgom, trzam i ovu svoju utopit makar ne korstio PC neko vrijeme, jer toliko mi ne vrijedi nikako xD
|
Pa ćeš onda kmečat pola godine po forumu, kao i ovi što su masno prodali, a nebi masno kupili :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |