![]() |
Jel probao netko koristiit TEMU wall mount ? Ili mount za stup.
|
Citiraj:
Samo me zanima koliku će si oni proviziju uzimati za instalaciju i korištenje. |
Citiraj:
A kako se Dish nosi sa tučom/krupom/ledom, kako god ovu pošast zvao? Jel ekipa koristi one zaštite ili? Meni taj tanjur ( Standard) ne djujeluje ne znam kako čvrsto.... |
pozzz...ima li nekakve razlike ak se starlink naruci direkt od njih ili kupi kod nas? i ako moze info kako funkcionira podrska...
unaprijed se zahvaljujem lp |
Citiraj:
Ovo je sad vec debelo prihvatljivo bar sto se tice mjesecnog plana a sto se tice opreme tu sad kombiniras sam kakav tanjur oces i odakle ces ga kupit. |
trenutno je neka akcija za starlink uz obavezu od 12 mjeseci - pa je oprema gratis.
jedino je ta akcija malo rasistička - u hr dobijemo mini gratis i 50eur mjeesčno, u italiji par km dalje od nas dobiju standard kit gratis i 40 eur mjesečno |
Glupost…
Da bar postoji u roam opciji ta akcija jer ovako nema nekog smisla. Ko zeli residential ic ce svakako na standard antenu. |
šaljite im mail, možda vam odobre.
|
Nema opcije direktnog kontakta prije kupovine uređaja.
|
na koju stranu svijeta treba otprilike okrenuti antenu (kod nas u hr)?
|
Na onu na koju ti aplikacija kaze 😁
|
to mi je jasno, ali trebam približnu informaciju da znam kakav nosač ću trebati i na koju lokaciju (stranu kuće) montirati
|
moraš na krov .. imat pogled na nebo 360
|
+ da nema drveća
|
Mislim da se kod nas koristi "pogled na sjeverno nebo" jer jedan starlink pokraj kojeg prolazim je na sjeverni zid kuce montiran. Svakako s app provjeriti. Teoretski ako nema nekih prepreka prema sjeveru, mozda i ne treba na krov ici
|
ali taj starlink kraj kojeg prolaziš možda ima užasan dl/up speed
|
još nešto, može li se uzeti pretplata (50€) samo na par mjeseci, mislim nema neke ugovorne obveze?
trebam samo preko ljeta na vikendici, ostatak godine nema potrebe za uslugom |
Starlink u pravilu nema ugovorne obveze te ga se aktivira po zelji.
Jedina iznimka je ovaj discount gdje se dobija antena "besplatno" pa se mora placat 12 mj. |
vidio sam to, ali bi me na 12 mjeseci ispalo skuplje nego da kupim opremu i koristim samo 3 mjeseca koliko mi i treba godišnje
hvala svima na odgovorima |
|
1 privitaka
Netko isti problem?Privitak 28318
|
down je
|
globalni outage
za sada istrazuju u cem je problem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |