![]() |
Citiraj:
|
Ma da, najbolje da ovi iz VAR-a ne mogu reći da je bilo kontakta, ali da po njima nije dovoljan za penal.
|
Da upravo je tako VAR utvrđuje ima li kontakta ili ne, ne mogu oni reći sucu poništi penal, a na njemu je da odredi intenzitet da li je za 11m ili ne te hoće li gledati ili ne. Očito je majstoru bilo dovoljna potvrda da je bilo kontakta kada nije išao gledati.
|
Ali sigurno mogu reći "ej, Dani, čuj, u krajnju ruku je sumnjiva situacija, trebali bi to pogledat malo bolje" pogotovo jer se radi o sucu koji bira svoje pomoćnike i svoj VAR tim ako se ne varam.
|
Nakon ovog fijaska samo uragan moze sprijeciti engleze da osvoje.Zadnje 3 tekme se igraju na wembleyu sto je ogromna prednost za njih.Kolko je Queen morala ulozit para da osvoje je nama vjerojatno nepojmljivo.Iz aviona se vidi da je prvenstvo namjesteno
|
Citiraj:
|
Taj VAR je govno sami takvo. Nikakvu svrhu nema, a i kada ima koristi se uglavnom pogresno.
Dobro je Arnautovic i rekao da su ubili nogomet i vise se ne smijes ni veseliti pogotku jer sudac zaustavi igru 10 minuta poslije pa gleda VAR i ponisti gol jer je bilo zalede. |
Nedorečen je, dobra je to stvar kada se koristi ispravno, u Američkom nogometu je potpuno druga stvar i tamo savršeno radi.
|
VAR je po meni dobra stvar ako se koristi minimalno i stvarno za bitne stvari. Šestanesterac je stvarno bitan.
Ali dzaba i VAR ako je sudac dovoljno veliki egoist da ne zeli ni pregledati VAR da ne bi slucajno morao ponistiti svoju odluku. I još nešto bih dodao uz VAR. Minimalno žuti za diving, i to svaki put bez praštanja. Nikako da se riješimo glume.u nogometu, ponekad ružno za gledat. |
Daj svakoj ekipi 5 puta da zove VAR za vrijeme trajanja utakmice, kao challenge u tenisu, jednostavno.
|
:care: :goood:
https://media1.tenor.com/images/b57b...temid=15057071 |
Eto, englezići su došli do zadnje moguće stepenice u prvenstvu do koje se može i tu su pali :D
I još k tome, oba igrača uvedena baš za penale ne uspiju zabiti :lol2: |
Zasluženo. Iako su i Englezi dobri, koliko god ih ne voljeli.
Kod mene susjedi slavili talijanske golove ko da su naši zabijali :D |
|
Haha! I kralj Bonucci se derao u kameru "it's coming home" :D
|
Citiraj:
|
Ne, ne bilo je It's coming Rome! :D
|
Hahaha, još bolje :D
|
1 privitaka
:chears:
|
nekako mi je drago zbog engleza i posebno zbog Raheem Shaquille Sterlinga.
čista pravda |
Citiraj:
|
Iako je Jorginho treba pocrveniti drago mi je da su talijani uzeli.
|
Po meni je i onaj drugi koji je povukao engleza za majicu trebao pocrveniti. Bio je zadnji igrac. Ne sjecam se tko je to bio. Sva sreca da nisam ja sudac, izbacio bi ih pola van tijekom ovog Eura što zbog opasne igre sto zbog simuliranja :D
|
Ocito ti ne radi dobro memorija, nije Chiellini bia nikakav zadnji igrac:
https://www.youtube.com/watch?v=qnq3HPSEDck |
Iza Chielinija nije bio nitko, meni je to zadnji igrač,ne računam onu dvojicu jer su "ispred" ako gledamo linijski. Kao offside jelte. Ja bih odmah crveni :D. Ako ne zbog toga onda zbig opasne igre, nije to povlačenje za donji dio dresa. Nekad davno bi vjerojatno i dobio crveni. Ali jbg mi smo svi suci,treneri i majstori :D . Nisam naravno mjerodavan, to je samo.moj komentar. Drago mi je da je Italija dobila jer realno , bila je bolja ali ono gaženje i ova "blokada" je baš onako malo ružno za gledanje :)
|
Ma chiellini je faca :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...788a0e211b.jpg Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Ma kakav crveni, čisti profesionalni foul od Chiellinija, žuti i amen, sve čisto ko suza. Na pol igrališta, ni blizu izgledne gol prilike. I da ga nije faulirao, postojalo je 100 scenarija kako je taj trk mogao završiti, ni govora o crvenom.
|
Da ga nije Chiellini stigao, ne sumnjam da bi Bonucci faul doveo do razine prekida jedne profi karijere :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo raspravljamo, drukčija gledišta, nemojte me razapet odmah :D |
Šimunić bi za onakav faul dobio crveni i kao napadač na protivničkoj polovici, tu nema nikakve dvojbe.
Ovo Chiellinijevo je baš za žuti, ništa više ni manje. Kuipers je baš dobro odsudio finale, bez nepotrebnog sjeckanja igre, a reagirao je tamo gdje je stvarno trebao. Zamislite da je finale sudio onaj ludi Španjolac :D |
Točno tako, ovo je povlačenje a ne krvnički start, ogromna razlika. Šimunić nije dobio crveni zbog prekida napada, iako je to i bila puno izglednija prilika od sinoćnje, već zbog potencijalnog zaustavljanja cijele karijere. Znači nema usporedbi. Ovo je doslovno bio najfiniji način na kojem ćeš biti zaustavljen.
|
Cijeli i igračina iskusna, napravio je grešku što je izgubio loptu i spasio situaciju ciljanim faulom.
To se u NBA radi na svakoj tekmi. Ovo nije ni žuti trebalo dat. |
Citiraj:
Ma ni faul haha :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
a gle, kakvih je gluposti pusteno i startova, ali ajde, zuti nategnuti. kako bilo da bilo, It went to Rome, a ko ih J i engleze, nisu mogli toliko vode navuc na svoj mlin. |
1 privitaka
:lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |