![]() |
Ako koristis yt samo na mobu, onda radije uzmes vanced i imas sve iz premium paketa - nemas reklame i imas backgroud playback uz ugasen ekran.
Nisam vise siguran sto je s yt music uslugom, dolazi li to u paketu s premiumom ili je dostupno i kao free usluga. Ako castas yt na tv, koristis yt app na tv-u/firesticku/shieldu... Tu nema pomoci od adblockera i imas reklame. Vanced jos nema podrsku za daljinski pa nema bas smisla na tv-u osim ako spojis misa za navigaciju. SmartTubeBeta je odlicna alternativa bez reklama, a podrzava i castanje. Ako ti se neda s tim zajebavati, onda premium i stock yt app i prst u uho. Ako koristis yt na kompu kroz browser, reklame afaik ne mozes izbjeci jer se serviraju kroz isti link kao stream. Tu mislim da jedino pomaze premium. Ne znam za neke alternative, mozda zna netko drugi. Teoretski, premium ti nije potreban ako se zelis rijesiti reklama i ne ovisis o stock yt appu. Ja sam u onom "once you go black..." vagonu pa mi se neda ni pokusavati ukinuti premium ^^ |
Youtube premium
Citiraj:
Kaj se tiče Vanceda, nedavno na redditu naišao da ima i neka druga aplikacija (Android) koja je i bolja od Vanceda, al nisam zapamtio ime. :D Music dolazi samo s Premiumom Tak da na Appleu je potreban premium ak se želiš riješit reklama. |
Premium vrijedi svaki cent
|
premium je zakon
imas i music u tome za novo godinu pokali mjuzi samo z toga, bacilo neku random listu, svima odgovaralo i rokaj koristim ga na tabletu, mob ios, tv, fireu sve super klapa i reklama nema nigdje. |
Citiraj:
Instaliraš neki ad blocker, ja npr. koristim uBlock Origin i nemam premium, a ni reklama. :goood: |
YouTube vanced samo radi slidera za brightness i glasnoću,nema potezanja za fizičkim tipkama i sliderom na control centru
Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
-delete, dupli post.
|
Citiraj:
Koristio sam ga neko vrijeme, radi dobro, ali sam presao na YT premium, za 11,66kn mjesecno mi je daleko lakse imati premium nego se zajebavati sa yt vanced i yt++ na iphonu i firetv-u. |
YT premium je nikad bolje potrosenih 1 eur mjesecno :) ( viva argentina)
Vec sam i zaboravio kako izgleda obicni jutub sa reklamama |
Youtube Premium za 7 kn mjesečno preko Argentine je jedna od najboljih mjesečnih investicija koje čovjek u modernom dobu može imati :D
Ne treba ništa razmišljati što radim s čim i kako, nego platiš i sve radi na svim uređajima. |
aha...sad vidim, no ja YT najviše kosristim na PCju W10 gdje NEMA reklama, a tih 10% vremena na android deviceu ću radije progutat tu reklamu-dve nego povrh HRT pretplate plaćat 12 kn još i to :stoopid:
za muziku koristim free internet radio stanice po žanru koji meni paše. |
Ako sam dobro shvatio, ne trebam prebacivati zemlju na računu nego samo preko Argentina vpn-a odem kupiti YouTube premium?
|
tocno
|
Citiraj:
|
Evo napravio sam poseban Google račun za svaki slučaj da probam i ja ovo sa Argentinom.
Platit ću direktno s karticom, pa nek skida svaki mjesec. Zanima me prije nego uzmem ovo, dali ja na ženin mob samo se mogu logirati s ovim acc na yt, i oboje možemo castat na TV bez reklama? Ako sam dobro shvatio, kupovinom yt premium imam i yt Music? Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Nisi trebao radit poseban račun |
Hvala ti, a vidio sam da ne moram, ali namjerno sam uradio ovo, ako danas sutra baniraju račun, jer imam osjećaj da je Google jedan veliki bot, a dobiti korisničku podršku s zivom osobom vezano za Google račun je nemoguća misija.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali slažem se, nikad bolje utučena lova :D Kad dođem kod nekoga i vidim reklame na YT, povraća mi se xD Zaboravili ste spomenut i Youtube Originals kojem se dobije pristup, ima dobrih dokumenataraca i colaborationa... |
Može neka kraća uputa kako napravit premium taj iz Argentine
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Uspio i ja, poanta je bila napravit sa kompa, ne sa moba. Sa moba odbija plaćanje.
|
Meni s moba uredno proslo. Ali kroz browser.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako odem preko vpna u argentinu i uzmem premium i platim karticom. Hoce mi iduci mjesec samo produziti pretplatu i hoce mi skinuti opet 7kn ili 70kn kao u hr?
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
Skidat će cijelo vrijeme 7kn.
|
Citiraj:
Vpn argentina,adresa evo ima mjesta kod mene u hrvatskoj katolickoj misijii u Buenos Aires,ja sam stavi placanje revoultom i svaki mjesec 11.45kn femily racun, ja dijelim na nas 6 Meni najdraži youtube music,stvarno odlican Takodjer najbolje utrosenih 12 kn 😁 |
Moze li se kupiti odmah yearly ili bas mora svaki mjesec?
|
Probao i ja na brzinu, ali mi je odbijena transakcija. Koji su moguci razlozi? Argentinski pesos mozda? PBZ Visa i myway token u pitanju. Autorizacija prodje ali u browseru kaze kifla, neče!
|
Citiraj:
Ja sam otvorio drugi Gmail samo za to i dodao sve ukućane a svoj yt prebacio na taj drugi gmail |
Citiraj:
|
pa ne moras svaki mjesec ručno uplačivat
stavis i zaboravis 12 kn ti i banka mazne svaki mjesec, isto nije godišnje |
Citiraj:
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Kako postojeći ženin mail ubaciti u family, samo joj promijeniti mjesto boravka? Mora li biti ista adresa kao moja u Argentini, jer sam je već zaboravio
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Citiraj:
mi da nismo u istoj zemlji. |
Youtube - stisnite na vašu ikonu u kutu - Purchases and membership - Manage membership - Family sharing settings - upišite mail - dođe, prihvati i to je to. Ne mora ništa mijenjati.
Mora mijenjati samo ako ima već unesene svoje podatke, ako je bio u nekoj familiji već, a ako je član neke familije neće se moć dodat. |
a kako se makne iz family ? jer meni ne uspijeva to nač
popis koji su u family |
Isti koraci kao i za dodat, na family sharing settings je popis.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |