![]() |
Citiraj:
|
Hvala na pojašnjenju. :D
|
Citiraj:
Ima li nešto slično za sami xbox ili isključivo pretplata? Nemam pojma o xboxu, a uspio sam naruciti jedan. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kinguin itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ispričavam se na glupim pitanjima. 😆 Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Da
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Citiraj:
Moj account buraz koristi na Xbox-u, a ja na PC-u. |
Sredio sam.
VPN sam imao od prije, surfshark pa je sami dio kupovine i aktivacije prošao relativno bezbolno. Pretplate sam kupio na nekom MTC game (trustpilot je rekao da je ok), 26 i neš sitno € kom + jos neka naknada 3€ cca 82€. Cd keys je bio skup, nekih 35€. Malo me zezalo linkanje sa "ea play", nije prepoznavalo game pass. Također, nešto je u aplikaciji (PC) upozoravalo da u mojoj regiji nije dostupan game pass. Account je napravljen kao DE, prema uputama od kolege. Kao lik koji se primarno igrao na pc-u od početka 90-ih s kratkim izletom na ps 4, ova usluga mi se čini puno kompletnijom od sonyeve. Sama konzola u smislu sirove snage je također bolja od ps, barem na papiru. Možemo raspravljati o naslovima, ali meni to nije bitno. Tak ću odigrati samo neku fifu/pes na tome i eventualno neku vožnju. PC mi je polako zastario, a s obzirom na stanje tržišta grafičkih kartica u ovom trenutku totalno neisplativa investicija. Ne mogu kupiti trećinu neke normalne graficke za cijenu xboxa. Nadalje, upitno je uopće koliko će konzole i hardware biti dostupni do kraja god. zbog sveokupnog ludila, tak da sam iskoristio priliku. Na PC-u sam koristio dual sense 5 kontroler i iskreno, smece je. Kvalitetom izrade je gori od ds 4. Valjda me ovaj od xboxa nece razočarati. Hvala svima na pomoći! Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Xbox One kontroler, tj ovaj noviji kaj dolazi uz Series S/X, je meni osobno fantastičan, ergonomičan, ruka mi se ne znoji tak jako dok ga držim, generalno prilično dobar komad hardvera.
Definitivno ga preferiram iznad DS4, ovaj novi nisam probal tak da nemrem suditi. I meni osobno ogromna prednost - punjive baterije. Izdrže dovoljno dugo a kad su prazne samo iz izvadim i ubacim nove, a stare metnem puniti. Moreš kupiti battery pack ak se s tim nećeš zajebavati, al fora je kaj imaš izbor |
Eno opet akcija 3 mjeseca GamePass Ultimate
za 1$/1GBP (ovisno već gdje ste si naštimali lokaciju :D) |
Neki dan mi je stigao series x, no tek danas sam ulovio vremena da se počnem baviti s novom akvizicijom pa imam par pitanja za ekipu ovdje s obzirom da mi je ovo prvo iskustvo s xbox univerzumom. :sweating:
1. Ova fora s 36mj gamepassa još uvijek funkcionira na isti način kao što je gore navedeno? Mislio sam napraviti preko Brazila, ima netko da je radio to nedavno pa da može preporučiti s koje stranice je sigurno i jeftino uzeti 3x12 live golda? 2. Nakon što to napravim, koji store mi je defaultni? Onaj preko kojega sam se registrirao (npr. DE), ovaj brazilski, neki drugi, može se mijenjati ili? Vidim da su prilične razlike u cijenama između država pa me zanima mogu li legalno kupovati igre na US ili BR storeu i igrati ih bez ograničenja? Ako još ima nekih caka na koje trebam paziti prilikom cijelog ovog procesa, slobodno mi napomenite. Hvala unaprijed svima na odgovorima. :fala: |
Prvo odi tunnelbear VPN na UK i tamo otvori account, zatim kupi 3x12mj gold brasil, i odi VPN na brazil i tamo upiši kodove, zatim prebaci opet VPN na UK i napravi upgrate to gold i dobiješ 3x12 +2mj gratis ULTIMATE...
zatim ugasiš VPN i to je to... na pc region stavi UK. Ako ti se neda zezat sa brazilom kupiš EU live gold... |
Citiraj:
Ja sam uzimao live brazil sa ove stranice. Tu je bio najjeftiniji, sve je uredno proslo. Account sam napravio u DE. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
|
|
|
Jel mogu ja svoj postojeći MS$ account, koji koristim za Office 365, region hrvatska, prebacit na Brasil, kupit gold-a sa VPN-om, redeemat, prebacit na UK i tamo prebacit na ultimate? Ili moram radit novi account?
|
Citiraj:
Mozes tako. Account ostaje UK, ti sam odes na VPN brasil... reedemas 3x 12mjeseci.. onda odes na uk vpn i upgrade za 1 funtu na ultimate |
A gdje uzmete brasil gold?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
Citiraj:
Uspješno aktivirao 36 mjesecu Ultimate. Imao sam PC game pass koji sam otkazao. Nakon toga uzeo 3 koda za Xbox Live Turkey. Stavio Windscribe Chrome extension i upalio na Tursku. Aktivirao tri koda. Ugasio Turski VPN, očistio povijest i upalio UK VPN. Ulogirao se i napravio upgrade na Ultimate za 1 funtu. Account je stari lokacija UK. Usteda cca 2k kn na tri godine. |
Uzeo i ja napokon. Ide forza 5 i svasta nesto pa nek se nade.
|
vjerovatno nije pitanje za ovaj podforum al svejedno cu pitat jer je vezano za game pass igre;
jel se vama igre krešaju dok ne ubijete explorer ? https://bit.ly/3oZpkJL edit; ipak nisu sve igre. Npr, Back 4 Blood se ruši a Gears 5 ne. Ugl....cudno |
Podsjetite me, ak uzmem 12mj gold i ukucam vec na postojeci 24mj ultimate. Hoce ga prebacit u 36mj ultimate?
Imam samo komp. |
Mislim da ide 3:1 konverzija i prema tome ces dobiti 4 mjeseca. Moras cekati da ti istekne Ultimate i onda ponovo mozes na ultimate 1:1
Sent from my GM1910 using Tapatalk |
Znači, ovo je psihijatrija. Pokušavam zadnjih sat vremena pretplatiti se na ovo čudo i nikako. Posložim region USA na MS Storeu, u windows regional postavkama. Prvo mi sere da mi kartica mora biti izdana u istoj državi na koju je posložen store. Onda stavim paypal kao opciju plaćanja, traži me login u paypal, logiram se, traži potvrdu pbz bank app, uspješno prođe i nakon toga kurčina - ništa se ne događa nego mi opet nudi karticu kao opciju plaćanja. Fak det!
|
Koristis istovremeno VPn dok to radis? Mslim, ako nsi u istoj regiji.
|
Citiraj:
Kreni ispocetka sa De ili UK lokacijama ili nesto sa liste https://www.xbox.com/en-GB/regions Ako hoces cloud gaming onda upalis vpn na podržanu lokaciju i kada ocita igru, ugasis vpn. Ja sam koristio pp na cdkeys i visa od tekuceg na MS storu. Pratis upute? |
Takoder mozete koristiti xbox app na mobu al skinete ga sa apkpure te se moze isto igrat cloud sa vpnom kako sam opisao.
Moze se sa app staviti igra na download ako je upaljen uredaj. |
Tnx. Ma izgubio sam dovoljno živaca danas s tim sranjem. Probat ću na ovaj način kroz vikend.
|
I ja sam uzeo turski gold 3 godine i pokusao aktivirat ali mi nije islo i javljalo error wrong region.
Problem je bio sto sam koristio account koji koristim sve ove godine i na kojem sam vec iskoristio jedan put 1 month free ultimate i jedan put 3 monhts free ultimate ali na kraju sam uspio tako sto sam isao preko united states regiona a dosad sam kupovao igre preko UK regiona i evo sad Turski gold region. Takodjer nije mi radilo paypal za subscription vec sam koristio debitnu jednu karticu koju imam te sam upisao US billng address. Takodjer sam morao platit 1 mjesec 14$ ultimate da mi upgradea do 2024 gold na ultimate. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
https://www.theverge.com/2021/11/11/...ll-uwp-options
Microsoft will finally allow Windows users to install PC games from the Microsoft Store or Xbox Game Pass for PC to any folder of their choice with unrestricted access. The move will allow PC gamers to access the folders of games and mod them freely, or let Windows users move games freely to any folders or drives of their choice. Sources familiar with Microsoft’s plans tell The Verge that the changes are part of an Xbox app update for Windows that’s currently being tested internally. |
Citiraj:
|
Je netko u zadnje vrijeme pokusavao onu "staru" foru aktivacije game passa preko braziila, USa ili sto god ?
Gledam, ima ih na akcijama opet posto je BF, ali pokazuje samo konzole kao opciju/ponudu https://www.gamivo.com/product/xbox-...2-month-brazil https://i.ibb.co/w0681d4/image-2021-11-26-141714.png Ne sjecam se vise, da li je moralo pisati bas PC ili sto vec. |
Nije moralo pisati PC, tjt e sad radi li fora još uvijek.. ja bi rekao da radi, kolega je prošli mjesec napravio sebi tri godine.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
haha, rad i dan danas..nevjerojatno :D
hvala momci |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |