![]() |
Kupovina premium VPN, Spotify, Deezer računa preko ebaya
Citiraj:
Ili ti svi uplacuju na revolut npr 1.5 eur mjesecno a ti dalje 9 i onda si dobar, ako vec nemas kontrolu nad svojim trosenjem. Tako ja uplacujem u kombi s ekipom kojoj san se uvalia. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako prileee rece, vodim family acc vec godinu dana i ekipa ima automatske uplate prema meni par dana prije nego mi deezer uzme lovu. Zapravo jedini razlog zasto jos uvijek imam taj sugavi revolut je bas ovo - dijeljenje accounta i upravljanje uplatama. Svakih pola godine puknem na revolut 20 eura da pokrije moj dio shera i da ne ostanem slucajno bez para. Prst u uho.
Ili si mozes malo olaksati i dogovoriti se s ekipom da ti plate 6+ mj unaprijed (pogotovo ako nema automatizma, tko bi to provjeravao), pa samo pazis da imas tih 9 eura na rn. Ili nastimaj da ti preplata krece par dana nakon place, jbmu pa nisi valjda toliki baksuz :) |
Da malo bumpnem temu. Ima možda tko viška mjesto na Spotify Family accountu?
|
Isto tražim ako ima netko viska
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ja kupio nedavno na Sellix. Nadam se da ce potrajati.
|
Ima netko mjesta na Youtube family indijskome ili argentinskome?
|
isto tražim jedno ili čak dva mjesta na youtube family pretplati.
|
Imam 4 računa unutar Spotify family pretplate pa ako ima zainteresiranih...
Uplata je 210kn za godinu, može paypal ili revolut. Još 20 dana free, dakle imate za ovu lovu spotify do 1.12.2022. |
Ja sam zainteresiran.
Daj info na pm Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Kolega nije odgovorio ima li ili nema mjesta, pa da probam opet :D
Ima netko možda viška mjesto na Spotifyu? |
Citiraj:
|
Thanks Goodlocker :)
No da više ne tražim odlučio sam uzet family paket s frendom. Još su 4 mjesta slobodna, plaćanje godina dana unaprijed odmah da riješimo brige kasnije. Cijena ovisi o tome koliko će nas bit u konačnici. Javite se na PM |
Citiraj:
EDIT: PM, sad tek vidim. |
Kako funkcionira taj spotify family?
Jel to sigurno da se može koristiti na više različitih adresa? Uzet ću ja na godinu dana,pa se javite tko želi |
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Uzet ću ja. Javite se tko želi.
Koliko sam skužio,valjda bi trebali svi imati istu adresu na svakom računu. |
Kupovina premium VPN, Spotify, Deezer računa preko ebaya
Imam 2 slobodna slota za Spotify, tko je zainteresiran neka me pm-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
trazim nekog ko ima free mjesto za spotify
hvala |
Citiraj:
|
Imam dva slota za Spotify, na PM.
|
Jel ima tko hrvatski premium na spotify? Jesu uveli discover weekly kod nas?
|
Što nije otpočetka?
Ugl, imaš to |
Nisam imao discover weekly od pocetka, cak sam ih bio i kontaktirao da vidim sta je s tim, pa su mi rekli da rade na tome da to dovedu i kod nas, pa sam se vratio na UK.
Znaci ima, thx :) |
Tražim nekoga sa slotom na Spotify premiumu. Moguće @simpleplan ima još. No ako tko ima slot javite mi na pm. Ako nema nitko ja ću uzeti pa ako tko želi uletiti...
Sent using Tapatalk |
Jel zna neko u kojoj drzavi je deezer premium acc najjeftiniji i da li prolazi caka sa vpn kupovinom?
|
Sjecam se da je VPN prolazio do trena kada treba platiti - ako nemas karticu iz te drzave, baca te na drugu drzavu ili odbija, ne sjecam se vise. Vec bi se to radilo da se moze :)
|
Ima li tko mozda slot u spotify planu? Deezer algoritmi mi dizu zivce u zadnje vrijeme... :beer:
|
Upraznilo mi se jedno mjesto na Deezer Family planu, pa ako je netko zainteresiran - pm (1,8 €/mj)
|
Bump
Citiraj:
|
Pozrav,
ako može tko staviti link na stranice gdje se mogu kupiti sherani family accounti od deezera, spotify i sličnih Zahvaljujem |
zna tko gdje kupiti one jeftine windows licence, sjecam se da je nekoc davno bilo na ebayu ali vise ne nalazim ili ne znam tražiti.
mijenjao MBO a mrsko mi koristiti piratluk programe. |
|
hvala, pusa u žvalje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |