PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Overseas Express iskustva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=289914)

zalman1 26.12.2017. 13:14

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3142530)
da da .. ali ne i HR
mi smo jos u yugi .. kartografi koji rade po HR .. još nisu pokrili svaku zabit
još mnoga sela imas na karti bez kucnih brojeva
Mireo tvrtka je najblize pokrivenosti u HR .. ali ja u međimurjo jos dost tog nađem gdje nešto fali

I kog briga šta neko selo u međimurju nije pokriveno?
Ta 3 paketa mjesečno šta ćeš odvesti tamo možeš i pješice, a ne kombijem.
Treba modernizirat sustav gdje je najveća gužva, a najveća gužva je u najvećim gradovima koji su uredno pokriveni svim navigacijama.

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142549)
Zalman o kojem ti danu prije pricas jeboga ti???
Pa nalozi sjedaju svakih 10min. U kojem ste vi to filmu di mi dobijemo robu dan prije pa onda radimo rute za sutra???
Jebote neke firme van rh na naše skladiste dopreme robu oko 1-2ujutro?

Aha, sad odjednom dostavljate isti dan kad ste zaprimili nalog pa nemate vremena ni raditi kalkulaciju rute, a ljudi kukaju kako nema njihove pošiljke po 7 dana :goood:
O čemu ti čovječe pričaš??? Ovo je više komično čitati.
Ako ljudi ne dobivaju pakete danima, onda imate i previše prostora za izračun rute i da sve dovedete u red, potvrdite adresu, vrijeme preuzimanja i sl.

Ti bi stvarno trebao na neki seminar o dostavnim službama, malo da vidiš kako se radi u uređenim firmama i kako oni mogu sve posložiti.
Ili barem prepusti svoje radno mjesto nekom tko je sposoban.

great9 26.12.2017. 13:19

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142541)
Ivan
Vaganje i sortiranje robe se vrsi do 3h ujutro. Radni dan vozaca pocinje u 6:30.
Kad i tko ce napraviti rutiranje?

I tu ce uvijek manje dostavne sluzbe biti u prednosti. Njihov zadnji prikup je u 20h a moj u 23:30

Identificirali ste probleme i svjesni ste ih. Napravite izmjene ili polako gubite klijente i brand.

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142533)
Dobarrrr. A sto kad prodes jednu adresu, zoves frajera na mob i zvonis mu na vrata i ne javlja se jer kaki na wc-u. I onda zove centralu i jebe mater svima i hoce da se vratis?

Takve situacije kojih je sigurno puno zeznu cijelu rutu dostavljaču. I što ste napravili po tom pitanju? Imaj na umu: ja sam klijent, nisam menađer u tvojoj firmi i nemoram vama tražiti rješenja.

Citiraj:

Autor goc_mails
Edit...@dadoremix. Prosle godine su nam u pomoc dosli ljudi koji voze kamione/buseve po švicarskoj/austriji/njem pa su se dvojica rasplakala jer su pitali koji je ovo kurac i vise puta su zvali da pitaju di su i kak da se vrate doma...bez uvrede al se upravo radilo o podrucju oko Čk/vž ;)))

U tom slučaju jeste li te vozače educirali, da se sljedeći put takva situacija ne dogodi ili ste ih zamijenili drugim vozačima koji se mogu snalaziti u prostoru?

Citiraj:

Autor goc_mails
Edit2: upravo se sjetio kad je jedan lik prezentirao svoj prigram i rekao da zasto toliko malo dostava po ruti imamo na podrucju like ...onda sam mu dao samo jedan primjer. Ima jedna ugovorena stranka koja salje u neku pilanu u 3pm sanduk od 400kg. U sanduku lancim. Pilana ne vrhu svijeta gdje jedino lada niva moze doc a kamoli kamion. A kako se radi o velikom partneru ne mozes ga odjebat pa nasi ubace sanduk u kombi. Dodu sto blize pilani. Okrenu ae na rikverc i razvale sanduk. Zakace lanac na sajlu od vlasnikovog terenca i onda vitlom vuku gore... al dobro zalman bi skretao desno pa desno pa desno ;))))

Kako si spomenuo dva puta "nemožeš ga odjebat", onda moraš očekivati da će biti izuzetnih problema s dostavom i tako adaptirati plan dostave. Ako dostavljač ide za tu pilanu a u kombiju ima još paketa za dostaviti nakon pilane onda si svjesno zeznuo sve dostave nakon toga. Još jednom - kao što si objasnio svjestan si problema s dostavom baš na tu adresu i ako držiš druge pakete u tom kombiju onda si svjesno zeznuo sve dostave nakon toga.

Evo, zahvaljujem se na potvrdi apsolutnog kaosa u vođenju logistike - vašu uslugu neću koristiti i svima ću sugerirati da koriste nekog drugog. Ako se ta druga dostavna tvrtka pokaže lošom, koristit ću treću i tako dalje dok ne nađem neku koja svoje poslovanje neće temeljiti na kaosu kojeg uvijek opravdava poznatim problemima.

zalman1 26.12.2017. 13:19

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3142536)
Da bi to funkcioniralo, ono što vam treba je tim od dvoje ljude koji će hendlati određen broj vozača.

1. Operater koji će po popisu paketa za idući dan doći do informacija tko želi dostavu u prijepodnevnim, a tko u poslijepodnevnim satima

2. Osoba koja će prema terminima (ne pričam u točnom satu, nego ujutro / popodne) napraviti sortiranje adresa, unijeti ih u program i pripremiti GPS za idući dan.

Ne, to se ne može napraviti, to je komplicirano, nemoguće i SF.
Njima treba još 350 vozača koji će kao muhe bez glave voziti i sami određivati tko će taj dan dobiti paket koji su oni random nabacali u kombi.

goc_mails 26.12.2017. 13:20

Ajd molim te okani se teme o kojoj nemas nista pametno za rec nego pretpostavljas. Lijepo sam rekao da smo u zg podbacili ali da mislim da smo iz toga naucili lekciju.

I da roba se vaze i sortira do 2-3ujutro. Nalozi za prikup sjedaju svako toliko za isti dan ne za sljedeci.
Ajd reci od kuda ti toliko iskusvo samo da znam.

@zalman opet ne kuzim o kojem danu prije ti i ivan pricate?

fanATIk 26.12.2017. 13:20

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142549)
Zalman o kojem ti danu prije pricas jeboga ti???
Pa nalozi sjedaju svakih 10min. U kojem ste vi to filmu di mi dobijemo robu dan prije pa onda radimo rute za sutra???
Jebote neke firme van rh na naše skladiste dopreme robu oko 1-2ujutro?

I btw rekao sam da cu rec za par dana...al bar znqs di radim. Za tebe ne znam ni to osim da si gledao dokumentarac o ups u i skretanju u desno

O bogte, pa svi portali trube o tome da ljudima stvari kasne po x dana (ili uopće ne dođu) a ti sad fantaziraš o tome da se nema vremena organizirat pošto treba isporučit za par sati nakon što je pristiglo. Ljudi prate tracking i vele da vide da je došlo za dan, dva, tri izvana i onda stoji kod vas dva tjedna. Da bi na kraju pisalo da nije nikog doma bilo, a kuća puna ljudi.

zalman1 26.12.2017. 13:23

Citiraj:

Autor great9 (Post 3142557)
Evo, zahvaljujem se na potvrdi apsolutnog kaosa u vođenju logistike - vašu uslugu neću koristiti i svima ću sugerirati da koriste nekog drugog. Ako se ta druga dostavna tvrtka pokaže lošom, koristit ću treću i tako dalje dok ne nađem neku koja svoje poslovanje neće temeljiti na kaosu kojeg uvijek opravdava poznatim problemima.

hehe, goc_mails, činiš medvjeđu uslugu svojoj firmi, vidiš da ti klijenti odustaju radi ovih tvojih natpisa po forumu.
Sramotiš i sebe i OE, bolje nemoj ništa pisati, samo potvrđuješ da ste nesposobni svi skupa tamo.

Rista 26.12.2017. 13:29

Ti lazni statusi u trackingu su nesto oko cega bih bio jako skeptican da nisam dozivio sam. Posebno ono kada je "primatelj promijenio termin za drugi dan" a primatelj (ja, magarac) sjedi doma i ceka paket.

goc_mails 26.12.2017. 13:31

Fanatik
Po 17put ni kad nismo imali kasnjenja nije bilo moguce dan unaprijed jer ne postoji dan prije...a sad dok je bio kaos pola administracije je bilo na terenu da bar dio pokusamo ublazit.

@zalman ti samo pises da bi pisao.

trouble 26.12.2017. 13:33

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3142455)
Nije problem plaća, problem je što jednostavno vozaći od brdo posla ne stignu sve.

Ne uopće nije. Neko je spomenuo 3500kn.

Iz prve ruke(dečko kojeg sam povukao sa sobom u Munchen,živi kod mojih).

DHL kod vanjskog suradnika: 1500€ osnovica,nešto sitno prekovremenih,onak da se nakupi 200€ i isto toliko tringlta mjesečno. (dobivao kombi za doma ić iz centrale)

Prešao direktno u službeni DHL,1600€ osnovica,500-600€ prekovremenih(sve se plaća) te ga pogodio becirk(ruta) gdje natuče po 300€ tringlta na mjesec. +13ta plaća za žićbo i tringlta da moš na Bali tj dana. Plaćeni troškovi prijevoza.

Treba li išta dalje govorit?

fanATIk 26.12.2017. 13:40

some_text

:D

Zanima me samo, jeste li UPS-u kad vam je otkazivao suradnju prodavali priče o vozačima s osnovnom školom kao opravdanje?

trouble 26.12.2017. 13:42

:lol2: za sliku,ovo je sve:D

goc_mails 26.12.2017. 13:49

Fanatik nismo....ali smo a2b-u dali iste vozace :)

Immortalis 26.12.2017. 18:06

https://en.wikipedia.org/wiki/Travel...lesman_problem

Ako su 1959 George Dantzig i John Ramser ovo uspjeli rijesiti, uz danasnje kompjutere ovo ide u par sekundi, pa da je znam koliko velika lista.

smirnoff 26.12.2017. 18:21

dakle ovo NIJE istina? nema azilanata u skladištu?
a pogotovo komentari ljudi ispod?=?
https://www.24sata.hr/news/gra-ani-s...dgovara-553954

Garro 26.12.2017. 18:38

Ma sve je meni jasno, ali dvije stvari nisu:

1. Kakva je to pilana do koje se može samo Lada Nivom? Mislim, još mogu shvatiti da trupce donose šumarski strojevi, konji, rijeka, žičara, ali kako voze ispilanu robu iz pilane? Sa Lada Nivom ili zaposle OE da je vozi, pa da se stigne osušiti dok napokon dođe na odredište? :D

2. Provlači se tvrdnja da se OE raspao za Božić, što naprosto nije istina. OE u Zagrebu već duže vremena radi šlampav posao (u srpnju mi baba na telefonu kaže da će dostavljač doći kroz pola sata, na što se ovaj pojavi sa zakašnjenjem od preko 48 sati). A laž mi je gora od bilo kakvih zakašnjenja.

Gle, goc, shvati da novac koji dobivaš nije samo za uslugu dostave nego i za rješavanje problema kojima se drugi nemaju želje, kapaciteta, afiniteta, vremena ili čega već baviti. Misliš li doista da mojeg klijenta briga za moje probleme? Njega zanima samo rješenje. Na meni je da problem riješim kako znam i umijem, ako to nisam sposoban, slobodno mogu mijenjati posao. Toliko jednostavno.

goc_mails 26.12.2017. 18:49

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3142695)
dakle ovo NIJE istina? nema azilanata u skladištu?
a pogotovo komentari ljudi ispod?=?
https://www.24sata.hr/news/gra-ani-s...dgovara-553954

Ima 5-6 azilanata koli su disli preko crvenog kriza?vrijedniji od domacih ljudi.

A citajte slobodno i dalje komentare.ima 7 strana. Ima i dobrih i losih iskustava. Neki nas cak i hvale a pljuju druge. Tako je sa svima.
Meni postar u zivotu paket nije urucio jer sam blizu poste. Jednom mi u ruke urucio zuti papiric :)))

Garro

Zato i postoje alternativne dostavne sluzbe i slobodno ih koristi.
Sto se tice rjesavanja problema vjeruj mi rjesio sam ih podosta. Al neke stvari ne mozes samo tako pogotovo ako si vezan za neke ugovore iz proslosti.

Odavno bi odjebao neke kupce jer ti sjebu cijelu koncepciju a zarade jednostavno nema.

@immortalis uspoređuješ kruške i jabuke. Ovdje prodavatelj traži kupce i planira rutu unaprijed. Ja do cca pola noći ni ne znam točno koliko će robe biti sutra za dostavu.

smirnoff 26.12.2017. 19:30

ne znam šta reć...davno sam par puta koristio usluge i bio zadovoljan brzinom i cijenom.

al ovo sa neisporukom u "razumnom roku" ili da nema paketa ne razumijem...

zalman1 26.12.2017. 19:41

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142701)
Ja do cca pola noći ni ne znam točno koliko će robe biti sutra za dostavu.

To što tebi dođe do pola noći neće sigurno biti dostavljeno idući dan, nemoj pričati bajke jer smo već vodili tu raspravu.
Kasnite ljudima po nekoliko dana, a u najboljem slučaju vam je dostava za 2 dana, zato ne znam šta bulazniš o nekakvoj ponoći....

buljaka 26.12.2017. 19:49

Paket preko OE tj at post ali je oe preuzeo u hr

Odozdola čitaj . Dakle dobili su ga malo prije 1 a kod mene je bio u 11 i 40 . Uredno se javio dostavljač i SMS je rekao izmedju 11 i 14 . Dakle dodje do Slavonije u istom danu kad zaprime. Ne branim nikoga i sranje je što ljudima kasni dostava ali nije uvijek problem sa njima
U Slavoniji rade savrseno

11:41

Your parcel was delivered*

08:28

Out for delivery

08:01

Parcel arrived at a carrier facility

00:43

Tendered to local postal carrier for final delivery

goc_mails 26.12.2017. 19:51

Evo svaznalog zalmana koji najvjerojatnije ima tlinajst godina i popio je svu pamet a jos ni jedna klonstruktivna izjava.
Komuniciras na razininmog 2,5god sina. Ja mu kazem nest on kaze Nije. I to je to.
Ako jedan dostavni centar ima problema to ne znaci da je sve u k.
I dalje mi nisi odgovorio od kud tebi toliko znanje u dostavama. Radis za nasu pa planiras putanju apolla za slingshot oko mjeseca?

@buljaka
Upravo to. Sleper iz madarske dolazi oko 23:30. Istovar,vaganje i sortiranje po dostavnim centrima do cca 1ujutro.
U 3ujutro krecu međugradske linije. U prosijeku 93-94%na isporuci sljedeci radni dan

Immortalis 26.12.2017. 19:51

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142701)
@immortalis uspoređuješ kruške i jabuke. Ovdje prodavatelj traži kupce i planira rutu unaprijed. Ja do cca pola noći ni ne znam točno koliko će robe biti sutra za dostavu.

Ne usporedjujem.
Odredi se tocno vrijeme do koje ce posiljka biti uvrstana u dostavu sutra, provuce se kroz optimizacijski software i vojla, imas spremnu rutu za sutradan.
Uostalom, kompjuteri su danas dovoljno jaki da mogu podnjeti sve to kad god dobio tu listu. Stvar je dalje samo na utovaru.

I potpis na zalman1.

zalman1 26.12.2017. 20:00

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142715)
Ja mu kazem nest on kaze Nije. I to je to.

A šta mi imaš išta govoriti? Pričaš da zaprimaš narudžbe do ponoći i odmah idući dan ih dostavljaš, da je tako onda ova tema ne bi ni postojali niti bi postojali članci po novinama o vama, niti bi se ti žalio na stotine nesposobnih vozača.
Znači, uopće nije tako i nemoj pričat bajke, imate dosta vremena od narudžbe do isporuke da to sve provedete kako spada kroz sistem i dostavite svima na vrijeme.
I da, jedan dostavni centar u problemu, i to baš onaj koji vam nosi najveći promet, lol.

goc_mails 26.12.2017. 20:05

Stari na greskama se uci. Mi smo naucili vrijednu lekciju koja ce nas ili napravit boljima ili upropastit.
Ali ne mogu s tobom o takvim stvarima jer ti sve radis savrseno i bez greske.
Jebote proizvodaci automobila koji se time bave stotinjak godina uspiju zajebat cijelu seriju pa moraju povlacit proizvod. Al dobro kao sto rekoh kad pocnes radit jednog dana valjda ces to skuzit.

A kad smo vec kod softwarea ako je tako jednostavno zasto ga nitko u rh ne upotrebljava?

zalman1 26.12.2017. 20:08

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142720)
A kad smo vec kod softwarea ako je tako jednostavno zasto ga nitko u rh ne upotrebljava?

Tko kaže da ga ne upotrebljava?
Šta ti znaš kakve interne sustave imaju sve kompanije?
Uostalom, jel nismo već rezimirali da ste vi najveći, najjači, sa najviše paketa?
Kome treba dobro posložen softver ako ne vama??

Ili vama ipak ne treba ništa od moderne tehmnologije? Vi zaprimate do ponoći i to je ujutro odmah na dostavi, i onda pročitam prvi post ove teme:
Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3141692)
UPS od nizozemske do zagreba - 1 radni dan

Overseas od skladišta do mene, cca 8km - 6 dana

:care:
To je ta ponoć.....

Garro 26.12.2017. 20:09

Naravno da koristim alternative, od srpnja privatno OE izbjegavam u širokom luku, a poslovno... samo ću reći da ste prije godinu-dvije postali ugovorni partner firme gdje radim, sad opet koristimo DHL.

Nego, gdje je pilana i kako se može dogoditi da baba na telefonu fula termin dolaska dostavljača više od 48 sati u SRPNJU?

goc_mails 26.12.2017. 20:17

Zalmancic moj ja sam u ovoj bransi skoro 13 god (upravo onoliko koliko si ti star-sudeci prema izjavama). Imam poznanstva a i pokoji rod u 90% kurirskih sluzbi u rh i znam da takvo nesto, bar ne u tom obliku o kojem ti mastas ne postoji.

Garo
Necu ti sigurno govoriti detalje o nazivu posiljatelja i primatelja tako da od pilane nista za sad. Eventualno ak se nacugam za novu pa mi pobjegne.

I ne znam od kud ti pravo govoriti za nekog Baba jebem te bahatog.
Djelatnica govori ono sto vidinna ekranu kao i svi djelatnici sluzbe za korisnike u cijelom svijetu.
Smiri hormone i neka ti Dhl i dalje vozi pakete

Garro 26.12.2017. 20:24

Ne znam jesi li ti glup ili nas smatraš glupima, ali priča o pilani do koje ne ide kamion nego Lada Niva je suluda. Kako dovraga dovoze i odvoze drvo!? Slučajno znam par stvari o pilanama, ali još nisam vidio neku do koje kamion ne ide.

I oprosti, nisam mislio "baba", mislio sam "baba lažljiva". One sekunde kad prestane lagati, možemo civilizirano i ljudski razgovarati.

goc_mails 26.12.2017. 20:32

Pa i vidi se da si jedino za šumu. I ako si vec seljacima onda si ziher cuo i za traktor

Bubba 26.12.2017. 20:40

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142724)
Zalmancic moj ja sam u ovoj bransi skoro 13 god (upravo onoliko koliko si ti star-sudeci prema izjavama). Imam poznanstva a i pokoji rod u 90% kurirskih sluzbi u rh i znam da takvo nesto, bar ne u tom obliku o kojem ti mastas ne postoji.

Znaci, ne samo da ste cigani sto ne placate i pretovarate sljakere s poslom, nego jos ne zelite uloziti ni u modernizaciju ICT-a?

Ovo o cemu ti pricas da covjek "masta" je nesto sto je bilo "staro i prokusano" jos prije 4-5 godina u Schenkeru, recimo. Da, istina, Njemacka/Austrija, ali hvala Bogu da postoji, da se koristi, da je moguce, da je suvislo i na koncu - prijeko potrebno.

Nego, sto ti nama ne rece cime se ti tocno bavis u tom Ovarsajzu? Po stavu bih rekao da si vlasnik (svi drugi krivi, sile zla se okomile na vas, demagogija i brabonjanje level 9000); sofer ocito nisi, ali nikako dokuciti cime (ne)doprinosis kaosu koji tamo vlada vec duze vremena...

intel freak 26.12.2017. 20:41

ovaj zelman1 obrušio na dostavne službe kao da mu nešto kasni iz sex shopa

jbg koliko puta je goc napisao da im se raspao sustav. Ja mislim da svatko tko u HR radi zna kakvi su radnici, uprava, država i svi ostali. Jbg da samo ko Japanci ili švabi ne bi bili gdje jesmo. Kao i to da druge države nemaju problema sa dostavom da funkcionira sve tip top pogotovo sada za blagdansko vrijeme.

Overseas je gurao i došli su gdje jesu ili će propasti ili će se sabrati, ali to ne igra da ako propadnu da će dođi anđeli i da će sve biti dobro, jer sigurno neće.

Kako god zanimljiva tema

https://media1.tenor.com/images/5445...d53c/tenor.gif

AdmiralST 26.12.2017. 20:42

@goc_mails
jedan konstruktivan prijedlog ako se nećeš ljutit

sredite brate web stranicu za tracking a ne kad preusmjerim u OEX shop da mi dodje paket na dostavu doma i onda cekam sutradan opet do popodne dostavu u shop jer mi je lakse tamo pokupit a virujem i tvojima je tako lakse

radi se o Splitu

Brko 26.12.2017. 20:44

Osećam da će za razliku od Overseasa, PCE moderatori dostaviti pakete na određene adrese bez kašnjenja, ukoliko ne ublažite malo retoriku :)
Ajd bez međusobne vređaone. Za to se nađite negdje pa opletite.

Sent from Mobara

AdmiralST 26.12.2017. 20:45

druže Brko nisi valda milsija na mene :-)
napisa sam da je konstruktivan prijedlog :-)

goc_mails 26.12.2017. 20:47

Da sam vlasnik sigurno bi po forumu pisao. Radim u administraciji ali mogu rec da sam bio u skladistu, sluzbi za korisnike,kasnije napredovao kroz par odjela.
I da mi je danas dovoljna placa od 4500 vratio bi se u skladiste. A ne kuzim sto si sad napali na mene i samo potvrdii da se takav software koristi/koristio vani i to u kamionskim dostavama???koje su dogovorene po tjedan dana unaprijed. I opet ti isto sa vrijeđanjem jebem. A koji si ti kurac da nas nazivas ciganima. Šiptar koji programira bios chipove. Meni ni to nisi znao

Edit: Drug Brko ja sam uvijek za fizikaliju to svi znaju ali vrijeđanje ne podnosim. Ako netko ima konstruktivnu kritiku neka kaze na uljudan nacin.

Edit2: AdmiralSt posalji mi na pm broj paketa da vidim sta se desilo. Znam da smo mi za IT škart čiji je posao full jednostavan ali zato neki uz sve pare svijeta malo malo pa sjebu nest na webu i kazu to nije bug to je fičr

Brko 26.12.2017. 20:52

Nisam ovdje nadležan da dijelim pravdu pa samo pokušavam vas vratiti na kolosjek da raspravljate bez međusobne mećave i trperije, dok nadležni mod ne dođe. Međutua, malo ste zabrazdili (neki) previše.
Savjetujem da editirate postove gdje se vređate direktno.

Znam da su mnogi nadrkani zbog dostave i to, ali stvarno ovo nije mjesto za ispuhivanje.

Sent from Mobara

AdmiralST 26.12.2017. 20:53

ne znam broj bilo je prije cca misec dananije bitno preuzea sam dan kasnije
nego samo da prpiaze na te fičere
neko neće imat živaca pa ce se istrest na službu za korisnike a bezveze

goc_mails 26.12.2017. 20:55

Citiraj:

Autor AdmiralST (Post 3142763)
ne znam broj bilo je prije cca misec dananije bitno preuzea sam dan kasnije
nego samo da prpiaze na te fičere
neko neće imat živaca pa ce se istrest na službu za korisnike a bezveze

Ako je bio paket od nekog teleoperatera to imamo zabranu preusmjeravanja. Hakomova direktiva

AdmiralST 26.12.2017. 20:58

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142764)
Ako je bio paket od nekog teleoperatera to imamo zabranu preusmjeravanja. Hakomova direktiva

Mango web shop :-)

Garro 26.12.2017. 20:58

Citiraj:

Autor goc_mails (Post 3142740)
Pa i vidi se da si jedino za šumu. I ako si vec seljacima onda si ziher cuo i za traktor

Seljak možda jesam, ali jedina seljačina ovdje si ti. :D

Nego, još nisi odgovorio, kako je moguće da lažljiva baba fula termin isporuke za više od 48 sati u srpnju?

goc_mails 26.12.2017. 21:01

Pretpostavljam da ti je prvo dosao link od manga sa trackingom? Jedno vrijeme smo blokali njima promjene adresa dostave jer oni kupcu posalju tracking a roba stigne nama tek par dana poslije. Stavili smo da se moze prusmjerit tek kad fizicki bude zaprimljena u nasem skl.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00.