![]() |
ova hg spot akcija je bas LOL, jedino ajfon SE za 2222 kn al tolko je bio nedavno na nekoj akciji, ostalo sve bezveze...
|
Od naših trgovina je bilo par dobrih popusta kod Sante, Mall.hr i Elipsa, ostali zasad nula bodova. Standardno napuhivanje cijene pa 40% popust da bi bili 10% jeftiniji od druge ponude na Nabavi.
|
taj LG G6 coconat, ispadne samo 70-ak kn jeftiniji nego kod uzelca
|
Mrežni kabel NAVIATEC RJ45, CAT.5e, 10 m, žuti 41,05 kn 40% 24,63 kn
ovo bi mogo uzet. |
1 privitaka
Ja sam dobio obavijest od Digital Extreme da je moja narudzba Apple TV 4K 64 GB odgodjena sa 24.11 na 8.12. Nisam ni sumnjao u taj ishod.
|
Ako tko slucajno naiđe na akciju na ssd, uz onu sta je manuel zalijepo neka posta. 500+ GB, ne za ima me za 250
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam :-) vidio sam. Ali sutra bi trebala tek prava akcija biti zar ne?
|
Ono kad sam ja kupio prosle god je trajalo i nakon cyber mondaya koji dan ako se ne varam. Samo se prebacivalo sa španjolskog na britanski, njemački itd.
Okreni eventualno postove od one teme na te datume |
Pa da spuate jos malo uzeo bi mozda cak 2 :-D
|
AdGuard
Ako nekoga zanima, AdGuard je na -50%. To je inače jedini ad blocker koji na androidu može raditi na razini cijelog sustava, bez roota.
https://adguard.com/en/license.html#...REMIUM/36500/1 |
Citiraj:
|
Sancta domenica... Jel iko uspio zavrsit online transakciju za mastercard... Mene uredno izbaci na zadnjem koraku?
Edit: proslo nakon po ure pokusavanja.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
BF je kod nas, najblaže rečeno, smiješan u odnosu na vanjske kako po pitanju popusta tako i po pitanju količine i vrste robe koja se stavlja na popust. Generalni je feeling da se događa čišćenje zaliha iz skladišta i prodaja onoga čija prodaja ne ide kako je zamišljeno kod nabave.
|
iliti u hrpetini smeća se tu i tamo nađe artikl koji je cijenom kao da je na bilo kakvom uobičajenom popustu....
|
A naših đibera, nista od popusta na high end stvari...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da li negdje ima hvalevrijedne BF akcije na ugradbene pećnice?
|
vidio sam neke u mallu.
|
Bila nekakva u mallu, ali sinoc prodano.. ne znam jesu danas obnovili zalihe
|
Citiraj:
No, za sada se ipak još neću odlučit za kupnju... Nego, ako netko vidi popuste na DSLR objektive, neka javi :chears: |
Viđao sam objektive na Amazonu. Nažalost, više se ne sjećam na kojemu jer sam gledao UK, ES, FR i IT verziju.
|
@manuel
Citiraj:
kakva su iskustva s tim dućanom? |
1060 6GB u Uzi-u za 2050kn rasprodana :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sada neznam, iako aktivno pratim podosta raznih stranica nigdje još nisam nabasao na neku pravu akciju tj solidan popust, dali to ja neznam potražiti kako treba ili su akcije toplo/hladne po raznim amazonima i ostalo? (naravno ne računajući RH tržište. |
Može li info o ovom napajanju u linksa? ima gold certifkat. vrijedi li ovih para? iskreno slabo sam cuo za ovaj modecom
https://www.links.hr/hr/napajanje-50...gold-052700094 |
Citiraj:
Nije neka sreća ponuda, od početnih 250 EUR, dodes na 293, tj malo ispod 2200kn. Porez + shipp + paypalova marža (100kn). |
radije stavim tu da ekipa u glavnoj temi ne popizdi.
zisni nosac tva spusten s 250 na 20kn. https://www.svijet-medija.hr/art/zid...nislides/14831 |
Piše da nije nigdje raspoloživo :)
|
Oral-B Smart 4 4000N električna četkica za zube, 408kn s dostavom, ali treba kupiti UK to EU adapter :kafa:
https://www.amazon.co.uk/Oral-B-Cros...al+b+pro+4000n |
Ja pod "black friday popuste" računam samo ono što je jeftinije 50% i od nove stvari na Njuškalu i na Nabavi. To sam dosad ulovio dvije, webkamera c920, platio 315, kod nas 600kn (prošla akcija), i headset Logitech G35 u pola cijene (rasprodano).
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hehehe koji kraljevi
|
ovo od linksa.. to je sve? ili svaki dan druga ponuda?
|
Hjo kako nakon današnjeg dana u glavnu temu za akcije kreću kartoni...
Jbg moram tu pisat da sam sebi ne skočim u usta :D |
:roller:
|
@momm - kupio jedan i bilo je dostupno i dalje tako da jbg, valjda ih je bilo par.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |