![]() |
Obzirom da je Metro jedan od rijetkih igara zadnjih godina da je nastavak bolji od ishodišnog uratka, imamo pravo se veseliti da će biti dobar.
Sent from Usreo Mobara |
Meni je prvi ipak bolji :D
|
Citiraj:
Anthem je isto odgođen za 2019 sa Q4 2018...sad je li to sve slučajno, ali sve se dogodilo nakon što je RDR2 odgođen za trenutni datum. Bar su ovako prokomentirali neki portali. |
Taj metro exodus ovodi ray tracing, to će "cepkati" i na najjačim trenutnim gpu
|
Moram se pohvalitit da sam jučer završio Last Light, a prošli tjedan prvi dio.
2033 se lošije vrti od Last Light, oba igrao maxane, a Last Light bez frke zaključanih 60 FPS-a, dok 2033 se mučio sam sa sobom, 20-50 jedva. Naravno, dobio sam završetak koji mi se nije svidio, iako je logički gledano pravi završetak. I sad nabrušen na egzodus, a vidim da je odgođen...pas mater kud sam žurio sa serijalom. |
Sad odigraj Redux verzije obje igre.
Sent from Usreo Mobara |
Ja knjigu čitam, 2033 prvo. Knjiga je VRHUNSKA!
Za velike fanove igre peporuka. |
Citiraj:
|
Hardcopy na engleskom, pročitao 2033 (odlična), sad čitam 2034 (ok, iako mi je prva bolja), na stolu me čeka 2035.
Definitivna preporuka svakom kome se Metro svijet u igrama svidio. :) |
Text verziju na engleskome, nabavio kindle nedavno pa derem poredu.
Kind paperwhite da i za to bacim reklamicu, uzeo mi frend u duty free shopu 900kn ispao. Čitam metro prvo, pa onda Dune poredu cca 20ak knjiga :D. Metro je teško nabavit kod nas, a i inače volim SF a kod nas je sve na hrvatskome u knjižnicama a to mi je bezveze. |
Citiraj:
Evo, ponovno instaliram Metro jer ga nikad nisam završio zbog ondašnjeg neadekvatnog hardvera, pa da vidimo oko čega toliki hype. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
REDUX verzije sam i igrao.
|
Pa što nisi smanjio koji detalj? 2033 redux sa hd7850 2gb:
Citiraj:
Ne kužim toleriranje padova na 20 fps da bi samo bilo na max, kad se ionako ne vidi velika razlika |
:chears:
|
pita me how old are you :D
najs |
Oooo daaaa, oooo daaaaaa, oooo daaaaaaaa... još postapokaliptičnih religion freakova za tamanit :D
Di se mere uplatit? Piše preorder now... please take my money :D Sent from Usreo Mobara |
Kako će ovo biti dobra igra.
Uz ovo je i From Soft najavio novu igru, za mene je E3 završen :D |
Teardrop :D
Iako je open world, sve prikazane borbe su fajtovi na 2-3 metra. IMO bit će to sličnije prethodnicima nego što ljudi misle |
Last Light na steroidima.
|
bolesno, predivno, atmosferično...cant wait
|
Brutalno će biti to. Jedva čekam.
|
Kad će taj 22.02, uffff... Ako postoji jedna igra koja će me natjerati na upgrade grafe, onda je to ova. :)
|
taman ce nova nvidia sjest ko budali samar :D
|
Uuuu Massive Attack na traileru! Jebenica! I mjuza i trailer
|
Citiraj:
Inače, Angel 😊 |
Za ovo ce se kupit nova graficka, predobro izgleda :D
|
schetz u pravu si :D
|
rinse repeat nevidim nista novo ,osim one ribetine
odigrat zbog price .cao bao |
|
|
Ajme... osećam bol u prsima... pa ovo je mix najboljih stvari iz Metroa, Stalkera i Far Crya. Pa ovo ne da će biti GOTY, ovo će biti GOTD (decade) :D
Đe ima preorder? Sent from Usreo Mobara |
Ovo odlično izgleda... Jedva čekam.
|
Kraftanje oružja izgleda kul, moglo bi obogatit gameplay, a ne da je tu čisto reda radi
|
pa i prijasnjim naslovima je ovakav tip kraftanja ,ubacili su stalker anomalije po mapama to je amo rec novo mada izgleda kao nekakav gimmick posto igra nije toliko open world
|
Atmosfera ako budem barem djelomična preslika one iz S.T.A.L.K.E.R.A., ja zadovoljan, a ovo mi se čini jako dobro. Nije S.T.A.L.K.E.R., ali jako dobro.
|
malo mi je mlak recoil dok rešeta
|
Pametuj na BF temi o recoilu, šic odavdje :D
Sent from Usreo Mobara |
ma vidi kako šamara s red dotom a točkica mrdnula nije :D
ma iskraftao je dobar grip za kalaš, to je:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |