![]() |
Kaj se dogada spoloniexom svakih par dana neka valuta koju ocu withdrawat na racun je disable-ana....
|
mišljenje i pretpostavke oko etheruma, hoće li ići dole ili gore? što napraviti, čuvati ili prodati?
imam 0.3 eth-a, znam da je mali iznos ali ako će cijena padati možda je vrijeme da prodam? |
Citiraj:
|
jel ima ko kakvo mišljenje o ovom
rastućem DAGu koji bi uskoro mogo utjecat podosta na hashrate https://www.youtube.com/watch?v=33w3PRcbRVo&t=463s |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
moja logika: prvo vratit uloženo i onda osigurati svaki mjesec lovu za struju i onda s ostalim iznosom igrat :)
|
Citiraj:
|
pricate kao da je eth jedina valuta koja se rudari, bit ce drugih, bit ce boljih, rudarite ono sto vam trenutno najisplativije pa se prebacite za par tjedana na drugi, mozete i rudariti neke manje popularne da si stvorite zalihu i onda holdat dok bude vrijedilo vise ili prodajte odma, uglavnom ima svijeta i van eth-a
|
Citiraj:
|
ja sam ti daltonist, morat ces mi objasniti zeleno i crveno, kod mene je sve sivo
|
Zec se s endivijama trenutno isplati kopat bolje nego eth. Nek me neko ispravi.
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=o6QuYiY1EJg za razliku od moje glupoće :D Citiraj:
6 1060 6g će dat par dolara profita više nego 5 RXica ali što je s dugoročnim kopanjem ostalog, i zec će isto difikulti narast koja od njih pokriva više mogućnosti? |
Ljudi, ako niste počeli barem u travnju 2017 sa kopanjem ETHa - zaboravite na ne samo brzu zaradu već i na ikakvu zaradu jer se situacija unazad mjesec/dva jako promijenila na loše...
Istina, ima hrpe drugih novčića za kopati ali budimo iskreni, velika većina nas je krenula sa planom rudarenja i zarade na ETHu. Želim svima sretno i samo hrabro! :goood: |
Ja sam krenuo sa planom da cu rudatiti 1600kn/mj protuvrijednosti i da ce mi se rig isplatiti za 9 mjeseci..trenutno imam 80% investicije vraceno kroz rudarenje u 50 dana, da mi se profit vrati nazad na 2000kn/mj po rigu opet dobro, imam 2000kn cistih i jos rig koji vrijedi 10 000+ kn tako da ne vidim razloga za paniku, dok imas profita nakon sto platis struju uvijek se isplati, a za takve cifre uvijek ce se nesto moci rudariti
|
Citiraj:
Čini mi se nekakvo zatišje pred buru, btc eth i zec stagniraju
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
ja nekako imam osjecaj da ce se to tako sad neko vrijeme stabilizirati. Lagano će sve rasti.
|
Poloniex blokirao ETH. Meni 1.05 stoji na blockcgainu da ga imam na racunu ali poloniex ga ne prikazuje. Hoce li nakon nekog vremena sam proći ili da im pišem ticket? Imaju u zadjih tjedan-dva preko 100k ticketa otvorenih.
|
Napiso ja ticket jucer al nisu odg jos, isto se i meni dogodilo.
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Ja sam otisao sa Poloniexa radi deposit limita, a ovo je sa blokiranjem walleta pogotovo živcira.
Transfer 0,5 ethera mi je trajao čitav dan, ali se na kraju pojavio. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Koje su dobre alternative poloniex-u?
|
Meni stoji 3 dana preko shapeshifta... mislim da ni necu vidjeti ikad tu transakciju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i negdje se izgubilo 0.011, znači preko 10% od prebačenog je nestalo, napominjem transakcija je posebno plaćena neovisno o prebačenom iznosu, u protuvrijednosti ~0.15$. također s bitrexa kad prebacuješ drugdje, transakcije su u desecima kuna |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakav je, javim ti kada prođu prve transakcije :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ljudi gube povjerenje u Ether, prestaju majnati jer ono što izmajnaju ne mogu poslati u wallet u nekom razumnom vremenu, prebacuju se na druge valute i čitav sustav pada ? Ili ja to krivo gledam ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netko ušao možda u ANS / NEO? Izgleda dosta interesantno
|
Gledao sam jučer video sa ovim novim msi NVIDIA grafičkim karticama koje su namijenjene samo za mining. Nikakvih konektora odzada nema.
Prodaju se u kartonskim kutijama po 6 komada, pakiranje je kao ono za jeftino vino. :lol2: Ono što je zanimljivo je: 1) Da su sve kartice već rasprodane. 2) Da je nabavna cijena skoro 50 % veća od onoga što je preporučio proizvodač. Nisam još nigdje vidio test, tj da su ih upogonili. |
Citiraj:
|
Može li me netko prosvjetliti zašto cijene eth i zec tako padaju?
Što propuštam? |
Citiraj:
|
svi padaju, normalna pojava za vikend, preko tjedna ce opet malo gore, pa vikend dole i tako u krug dok ne puste neku vijest da dignu drasticno cijenu, pa opet pad, pa rast itd itd
niste valjda mislili da ce sve samo rasti? coin je jak koliko ima vjernika u njega i koliko kitova vidi priliku za zaradu, 7 miljardi je izvuceno iz eth u zadnjih 10 dana, mora cijena padati kad fali volumena |
Plussto su pustili pricu da je Vitalik umro
https://i.redd.it/pj5idu6ifw5z.png |
Citiraj:
Citiraj:
Samo kaj ne izgleda najzdravije |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |