![]() |
Kbg, ja san pratija guide..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jedno nob pitanje. Znaci u start bat samo kopiram onaj dio iz prvog posta,sa ubacenim mojim racunom,i nekim bez veze nikom. I to u red ispod onoga sto je vec tamo u pisano . Ili sve obrisem i samo to ubacim? Ako majnam u dual mining modu,moram li povuci adrese za obje valute? Inace radi se o gtx 1060 grafi. Hvala
|
Kopa tko ETC? Vidim da je nesto visa vrijednost...
Sto sve treba staviti u skriptu? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Da, za GTX1060 je bolji ZEC. (to je odgovor iz inbox pitanja :)) Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Uzimaju fee što ispada manja zarada nego s normalnim majnerima + sve ide u BTC + čeka se duže da sjedne... uglavnom ima mana.
|
zec
evo vidim prve promjene na polonex racunu. negdje oko 5.30h su sjele neke pare za ZEC,ali od tada stoji. to je normalno? 0.01 nesto je skinuto i to je sjelo. nije trebalo 1 cijeli da bi proslo...
|
Za zec ne treba 1 već ide koliko namjestiš na pool-u.
Ne znam je li normalno, kada ne znam koliko imaš grafi :D Ali ako imaš samo jednu, onda da mislim da je normalno, to bi trebalo biti oko 0.03 dnevno... Na pool-u vidiš koliko si skupio... |
jedna grafa. Opet noob pitanje. Sto je pool. kako da provjerim koliko sam skinuo? Skidam preko EWBF
Mogu li spojiti na jednu maticnu vise gtx 1060 grafi? Jer ne podržavaju sli? Tx |
Pool je mjesto s kojeg rudaris valutu. Skupa s hrpom drugih ljudi.
Mozes spojit vise grafickih, SLI nema veze s tim. Broj kartica je odreden brojem pcex utora na maticnoj. Mene zanima kako najjednostavnije spojit vise rigova na jedan mrezni kabel? Nesto bez konfiguracije portova i slicno ako postoji takva opcija :D |
Citiraj:
Uzmeš switch Na switch spajaš sve rigove, a switch sa jednim mrežnim kablom spojiš na router za internet |
mine
izgleda da sjeda svakih 8h tocno...u minut 5.36 i 13.36h. 0.01 ZEC. 1.30$ za 16h
|
Pa kada imaš jednu grafu, nemre sjedati svakih 5min 002 :D
|
samo neka sjeda...moram staviti jos koju...jos jedno 2 kontam...mislim da trosi oko 100 110w po grafi. a cijeli sustav sa i5 oko 180w iz uticnice...svaka slijedeca ce vuci oko 110 vise,tako da to nije puno...
|
Citiraj:
|
Plug and play
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Samo gledajte gigabitne switcheve, jer ovi maleni znaju zezati...
npr https://www.nabava.net/search.php?q=SG1005D+ |
Za noobove od nooba:
Cim dobijete 1 necega, nemojte se odmah prebaciti na kopanje druge valute jer dok ne ostvarite odredjeni broj confirmationsa dotle vam se nece prebaciti na poloniex. u prijevodu mora proci nekoliko jedinica vremena da oni potvrde transakciju preko networka...makar bila zabiljezena u vasem poolu... izgubih sat vremena na otkrivanju "greske" :D rjesenje problema: nastavite prvotnu skriptu dok se ne pojavi pod depositom... |
Trenutno imam kante koje su nezaposlene.
1) i7 + gtx970 + 8gb ram 2) i3 + HD7770 + 4gb ram Jel se isplati to staviti u pogon te sto da kopam sa time? Koliko bi mogao u prosjeku izvuci na dan? |
Kod žene imam dvije GTX 660TI 2GB, jel moguce da su to takvi krumpiri od grafičkih? Sad derem nesto za foru zcash i ukupno daju 75-80Sol/s lol. Kaj se isplati s nvidijom kopat? Nicehash daje ispod dolar dnevno para, sto je urnebesno imho :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad je malo bolja situacija s tendencijom povratka na tu mizeriju. |
Svi bi kruva bez motike :)
Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk |
|
Znači, budući da se priča da jedna rx470 može ubrat 1.5-2usd dnevno, noob poput mene se ponado da ću vidjet toliko barem s DVIJE 660TI koje nisu baš ono htpc grafičke :P Al očito je do krivih algoritama gdi AMD pere nvidiju, jel?
|
Citiraj:
|
Daj nemojte majnati sa starudijama, pogotovo tim koje nemaju garanciju. Pa valjda vam je svima jasno da grafe u majnanju idu na full opterečenje i da ako krepa nešto u debelom gubitku ste?!
Ako nemate love, nemojte niti majnati sa kompovima koji su vam potrebni. |
Imam dva noob pitanja ;D
Jel ima neke bitne razlike izmedu ribon risera i usb? I drugo, ima netko da majna PASC s nanopoola? Zadnja isplata je bila prije 6-7 dana, sad mi se PASC "gomila" na poolu ali se ne prebacuje na exchange kao do sad? |
Kazu da je jedina razlika izmedju ribbon i USB bolji protok zraka ispod kartica, jer, jelte, USB je okrugli kabel, a ribbon široki. Naravno svi USB su powered, dok neki ribbon nisu pa treba obratiti pozornost na to da su kabeli powered.
|
ima, ribon u većini slučajeva teško radi :D nekada uopće neće raditi, ono, zavisi od ploče :D
Trebaš probati... PASC više nije profitabilan, pa ga ne majnam... |
Nije li dakky jednom spomenuo da ima sleper kartica na ribbonima i da svi rade?
Mislio sam da je mozda razlika u napajanju, jer bi u teoriji ribboni mogli povuc dosta veliku struju iz 24 pinskog konektora. Sto se tice pasca po mojoj matematici je jos isplativ :D |
Kažem sve ovisi do ploče.
Mislim da je DCR sada isplativiji. |
imas preporuku poola za DCR?
|
|
Ima jos netko problema sa s775 plocama u rigovima? Ima par kompleta u ponudi, ddr2 + s775. Jel to ok platforma ili trebam gledat nešto novijeg datuma? ;)
|
Citiraj:
Misliš, osim mene? http://forum.pcekspert.com/showpost....11&postcount=4 Izvrsna platforma za majnat. Čak i celeron je dovoljan s dve gige memorije. Moja MSI 1060 je radila bez problema u s775 rigovima, jedan s P4 pločom, drugi CoreDuo ploča. Jučer naumio kupit Zotac 1060 Mini, al sam neletio na Neweggu recenziju di tip kaže da radi samo sa UEFI pločama. Zotac podrška potvrdila. Pitam na Bitcointalku i dobijem ovo: Citiraj:
|
1060 mini? Zbog 6GB ili zbog manje potrosnje? Ili ciljas na 3gb model? Malo zbunj jer se svi grebu za amd koliko pratim :)
|
Citiraj:
U pet godina garancije bude barem jednom crkla pa sigurno dobijem 2060 8GB za zamjenu. :) |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Koliko znam, folding se ne placa.
Foldingom doniras. Bar je tako bilo prije |
Citiraj:
https://coinmarketcap.com/currencies/curecoin/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |