![]() |
Ovom Brozoviću bi zabranio igranje nogometa. Nogometasi imaju cca pol mozga. On nema ni toliko.
@mob |
Fifa nema sudiju i iza gola kao UEFA?
|
Ne. Kao niti videotehnologiju očito. To se valjda čeka za svjecko.
@mob |
Sramota baš,ovo bi bilo crveno i penal samo tako,preočito je bilo.
|
Kašaj je konj od suca. Poznata budala.
@mob |
Jel netko vidio pivarića? Navodno je izveo neki out.. ja ni to nisam vidio.
|
Vrsaljko kao da je druga osoba,sa brkovima ko mladi Escobar a ne kao Šime od prije koju godinu koji je držao desnu stranu.
|
Nije jedini. Vrsaljko ko kokoš bez glave, Kovačić isto brljavi, Kalinić odsječen. Bez ideje i kad nemaš kuda, daj Modriću.
Ali dobro, srećom pa su i ovi Turki u generalnom kurcu. Ok, oštećeni smo za penal i crveni karton, ali velim, i sudija je zakurac pa ajde. @mob |
Bar je bolja tekma neg ona protiv kosova :D
|
Kovačić... daj ga vadi van i zaboravi da postoji.
@mob |
Pivarić je odličan igrač, ali mu smetaju dvije stvari: njegova lijeva i njegova desna noga.
|
Koji je debil ovaj Brozović. Usro je 2 izgledna napada zaredom...
Jedan kripl vani, a Broz i dalje uništava naše napade. @mob |
Citiraj:
|
Evo ti ga Čačiću lijepo zguza. Seronjo jedan beskičmenjački, bezmudi i kukavički. Puj!
@mob |
Brozović jedan od boljih danas, najborbeniji.. nije da ga ide.
Mozda sada se razbude i ostali |
Kakva bezidejna anemična šupačka igra naših.
Brozović od eura ima 2/90 udarce u okvir :) Čestitke Turskoj. Borili su se do zadnje kapi krvi. Naši preplaćeni šupci su se pošteno sačuvali za Ukrajinu. @mob |
Ne da im se. Modric je izgubio min 8 lopti, vitalnih bitnih lopti. A nasi bez Modrica ko panjevi. Centarsut ne znaju napraviti ni Vrsaljko, ni Pivaric, ni Perisic, ni Brozovic. Jednostavno im se ne da igrati. Ne znam zasto su se uopce gurali u repku ako ne zele igrati?
|
Pa premije kapaju, ne?
@mob |
Tužno je gledati ovo na šta smo mi taktički spali...sramota.
Jel ima uopće više deset hrvata živih koji znaju dodati u noge i primiti loptu bez da ju svaki jebeni put smiruju sa pet-šest dodatnih dodira? Pa, jebemumater više. |
Kad je badelj igrač utakmice to je onda to.
Realno nisu nas dobili nego smo mi izgubili. I dobro smo i prošli s obzirom na naboj s kojim smo se setkali |
Ne znam jesu li im te premije dovoljne za jednu rundu u Fontani :)
Iznenadili me turci, vidi se da su tehnicki i takticki apsolutno jadni ali hrvatska i pored njih u drugom poluvremenu izgleda kao Malta. |
U životu nikad nisam navijao protiv Hrvatske, ali sada želim da se ne plasiramo u Rusiju. Nadam se da će Finska igrati kao protiv Islanda tako da u Ukrajinu možemo onako na izlet.
@mob |
Citiraj:
Ako ćemo sportski, cijeli stožer i pola igrača ne bi smjeli prismrditi repki do kraja života. To bi bio početak rješavanja problema. Nije da će išta od toga biti. Ako se i provučemo na svjetsko, napucavat će nas svi u grupi. |
Modric i Subasic su bili najbolji. Ostali skupa sa Cacicem nisu ni za trecu ligu Madagaskara.
|
Kreću izgovori:
- samo 30 sati odmora - da je sudac sudio penal i crveni... - Rakitić je ozlijeđen I dalje, kakve mi sreće imamo da i dalje možemo biti prvi, samo treba pobjediti 2 utakmice :D @mob |
Citiraj:
|
@estugarda:
Sa time se ne bih baš složio, pod Bilićem je recimo (da se ne vraćamo baš u devedesete) bilo odličnih upravo taktički dobivenih utakmica. Ali dobro, u načelu si u pravu, dugo nemamo taktički ništa a to je skoro kao oduvijek/nikad :( |
Ne znam, nemam nesto previse za reci.
No, ne mozes ocekivat da momcad slozenu od igraca koji uglavnom igraju za vrhunske klubove, u jakim ligama, vodi nekakav sonjo koji je prije preuzimanja repke bio, ne znam, autolimar i vodio NK Kninski Barikader. Kako da takav retard uopce ima bilo kakvu vrstu autoriteta nad igracima koji su navikli na vrhunski pedigre, disciplinu, rad i, na kraju krajeva - autoritet (da se zna tko je jebeni gazda)? Nama ocito treba inozemni strucnjak razvikanog imena da dovede ovo rasulo u red, jer ovo je Boze sacuvaj. EDIT: Sto je najgore, igraci (barem oni odgovorni) se slazu sa Cacicem i umjesto da se pobune protiv trenera, retardi mu cuvaju mjesto na klupi. Jebem te zivote i idiote u reprezentaciji. |
Kad će izrasti muda da dovedemo nekog stranca na klupu? Mi nemamo više kadra za izbornika. Ali zato imamo vrhunske poslušnike.
A Čačketu su dali 10 minuta da smisli opravdanja... a i HTV ulizivači fino 5x pitaju "jelda da je sigurno da je tu i umor zbog Kosova" i "jelda da je bio penal"? Kakva sprega guzičara... @mob |
Pa ni Ćiro nije bio Guardiola, pa im je hebo mamicu, i znao ih je u kratkom vremenu "galvanizirat" ..dogorocno nije dobar trener, ali za repku ni ne trebaju takvi kvalitetni treneri, već psiholozi koji znaju nametnuti autoritet i nabrijati ih.. pa umri muski, a ne ko maneken
|
Citiraj:
Pa, moraju kako ih Suker ne bi opet skupa sa Cosicem istjerao iz hotela. :D :roller: |
Naravno da ovaj izbornik-babojebac ne vidi nikakav problem...
Ni ja ne vidim problem, samo neka ispoštuje ona sitna slova o seppuku, iz ugovora:D |
Potrat ce Cacica i doci ce tko? Kruno Jurcic? Nikad mi necemo biti repka niti cemo imat pravog ( neovisnog ) trenera jer je nekim ( a znamo kojim ) ljudima u interesu da prodaju panjeve preko repke i stave lovu u dzep. To i ptice na grani znaju. Dok se ne rijesimo tih ljudi, repka ce biti nula bodova. Zao mi je samo Modrica jer covjek nema s kim igrat.
|
Osobno Cacicu jos uvijek primarno zamjeram Portugal, jebale ga izmjene koje ne koristi. Ili, ako i koristi, koristi u apsolutno pogresnom terminu ili radi (sto bi moj sef rekao D: ) kardinalne greske i vadi van igrace koji iole valjaju, ubaci totalne retarde na dvije lijeve.
|
Modric se ne sjeca za koga igra :)
|
|
Jebešmisve ako DB nije dobro rekao.
Za nas bi kompletan debakl repke bio možda i zadnja nada. Ova spora umiranja nemaju smisla. |
Citiraj:
Imaju onda dvije godine za sljedeće veliko natjecanje pa kud puklo... |
Svake kvalifikacije isto neko provlačenje, to je valjda hrvatski način koji još od Ćire ide(jedva se kvalificirali na SP98), čak mislim da danas nismo ni mogli pobjediti u Turskoj pa da su ovi tu utakmicu izgubili tko zna kakvi bi neredi bili.. Imamo protiv Finske u Osijeku gdje do sad nisu izgubili i mislim da će ih pregaziti tu utakmicu sa barem 5 golova.. A u Ukrajini ćemo vidjeti ako hoće ići na SP onda će morati pokazati zube i pobjediti.
|
Od 1998, kad se igrači dobro prodaju, oni su za reprezentaciju mrtvi. Jedino ovdje Modrić hoće. Kad se sjetimo smjene 2006 iz Cicine u Bilićevu vrstu, fakat smo ga gazili 2006-2008. Nakon one Turske su otpala muda, ali su kapnuli i odlični transferi.
Reprezentacija je nestala. 2010-2012 kvale su bile očaj i nekako smo se provukli na taj Euro kao 2. te briljirali u prvoj tekmi baraza protiv Turske. Drugu tekmu smo usrali ali 0:3 je srećom bilo dosta. Euro je bio kakav je bio, dobra igra ali malo sreće kontra Italije i govno od suca protiv Španjolske su nas eliminirali, a ovi govnari igrali Finale. Bilić je jedva dočekao da ode. Nakon toga, Štimac koji nije izdržao cijeli qualy ciklus, pa Kovač koji je u baražu dobio najlakšeg tada protivnika kojeg je mogao dobiti (Island) i otišli smo i Brazil na jedvite jade. Tamo smo pokradeni od onog šupka japanskog, ali Mexico je dokazao da su neki igrači već predugo tu (Pletikosa se morao umiroviti barem 2 godine ranije) a neki zalutali (Sammir). I nakon njega dođe ovaj koji moli Srnu da se vrati na kraju balade. Srnu, koji je 8 godina igrao zaqrac ali imao 4 dobre utakmice na Euru. Ali žalosno je to kaj bi sad taj Srna od 35 godina na desnom krilu odigrao 3x bolje nego ovaj glupi momak Vrsaljko. Recept za budućnost: ne plasirati se na Svjetsko, dio igrača će otpasti sami od sebe, ove preplaćene zvijezde tipa Kovačić, Rakitić, Brozović pa čak i Mandžukić odjebat i pozvat igrače koji se nisu prodali dobro i možemo opet raubat sa klincima i par starih iskusnjara kao nekad 2006-2008. I također, ODREĐENE izmjene u foteljama o kojima nebi ovdje raspravljali, ali oko toga smo fala bogu svi složni i jednoglasni. @mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:49. |